Knowledge Base

Garantiestatus en -informatie vindenVoor hulp bij het controleren van uw garantiestatus, het verlengen van uw garantie, eigendomsoverdracht, internationale garantiesupport, support bij verlopen garanties of registratie van uw Dell product kunt u de uitvouwbare gedeelten raadplegen.

Het grootste deel van deze informatie is ook beschikbaar op de pagina GARANTIE EN SUPPORTSERVICES.


 
 • Garantiestatus - Als uw product onder een garantie valt, kunt u de garantiestatus en de vervaldatum van de garantie controleren door uw servicetag in te voeren of door onze geautomatiseerde tool voor het detecteren van uw servicetag te gebruiken.
 • Mijn account op de Dell Support website gebruiken voor supportservices - De tool Mijn account is een geweldig hulpmiddel voor het beheren van de Dell producten die u bezit en voor het weergeven van persoonlijke resultaten. U kunt de tool ook gebruiken om garantie- of serviceverlengingen te kopen (indien beschikbaar in uw land) en de status van serviceoproepen te controleren.
 • Garantiebeheer - Deze video laat zien hoe u kunt nagaan of uw Dell garantie- of servicecontract bijna is verlopen. In een paar eenvoudige stappen kunt u ervan verzekerd zijn dat uw Dell product beschermd is.
 • Uw garantie verlengen of upgraden - Dell garanties kunnen worden verlengd zodat ze reparaties aan Dell hardware of Dell vervangingsonderdelen dekken.
  Opmerking: Niet alle landen bieden garantieverlenging en -uitbreiding; raadpleeg Tabel 1 voor een lijst met landen waarin online verlenging of uitbreiding van geselecteerde producten wel mogelijk is.
  Landen die garantieverlenging en -uitbreiding bieden
  Oostenrijk
  België
  Brazilië
  Canada
  China
  Tsjechië
  Denemarken
  Finland
  Frankrijk
  Duitsland
  Griekenland
  India
  Ierland
  Italië
  Japan
  Luxemburg
  Maleisië
  Nederland
  Noorwegen
  Polen
  Portugal
  Singapore
  Slowakije
  Zuid-Afrika
  Zuid-Korea
  Spanje
  Zweden
  Zwitserland
  Taiwan
  Thailand
  Verenigd Koninkrijk
  Verenigde Staten
  Tabel 1: Landen die garantieverlenging en -uitbreiding bieden
 
 • Raadpleeg de pagina met servicecontracten voor consumenten voor een uitgebreid overzicht van de services die de garantie op uw computer omvat en voor welke support u in aanmerking komt.
  Opmerkingen:
  1. U komt terecht op een pagina in het Engels waar u uw regio en land kunt selecteren. De informatie over uw garantie wordt in de lokale taal weergegeven.
  2. Klik op Aanbevolen overeenkomsten voor een overzicht van de verschillende soorten garanties en services die mogelijk voor u beschikbaar zijn.
 • U kunt ook naar de pagina voor commerciële klanten gaan waar u uw factuur kunt controleren op eventuele algemene voorwaarden of waar u naar een service kunt gaan voor het verkrijgen van een kopie van uw factuur.
  Opmerking: U komt terecht op een pagina in het Engels waar u uw regio en land kunt selecteren. De informatie over uw garantie wordt in de lokale taal weergegeven.
 • Overdracht van eigendom en garantie - U kunt een garantie en/of overdracht van eigendom aanvragen als u onlangs een Dell product hebt gekocht of gebruikt, uw Dell product hebt verkocht of weggegeven, u gaat verhuizen of verhuisd bent naar een ander land en dekking nodig hebt in die regio of eigenaar bent van een product dat geproduceerd is door een bedrijf dat onlangs door Dell is overgenomen. U kunt ook permanente adreswijzigingen aanvragen voor uw Dell producten met een servicetag.
 • Registratie detailhandel - Als u uw Dell product hebt aangeschaft in een winkel (niet rechtstreeks bij Dell), dan dient u uw product te registreren om in aanmerking te komen voor garantiesupport.
 • Raadpleeg voor meer informatie het Dell Knowledge Base-artikel Handleiding voor eigendomsoverdracht en registratie detailhandel.

Er kan internationale support beschikbaar zijn voor uw computer.

Er zijn drie methoden voor het verkrijgen van technische support wanneer u internationaal reist:

 • Bel het callcenter van het land waarin u reist.
 • Bel het callcenter van uw eigen regio terwijl u in het buitenland bent.
 • Bel de internationale wachtrij op + 001 512-728-7424 (betaald gesprek, alleen in het Engels).
Opmerking: Voor meer informatie en internationale telefoonnummers voor support gaat u naar de pagina Internationale supportservices voor actuele contactinformatie.

Dell is er om u te helpen, ook nadat uw garantie is vervallen.

Raadpleeg de volgende bronnen voor meer informatie:
 • GARANTIE- en SUPPORTSERVICES: Op deze pagina kunt u uw garantiestatus controleren, de garantie verlengen, eigendom overdragen of uw Dell product registreren.
 • Dell garantie-informatie: Bekijk deze video voor een kort overzicht van Dell garantie-informatie voor uw product. De video bevat belangrijke details en laat zien waar op de Dell website u meer informatie vindt. Deze video is gericht op de Noord-Amerikaanse regio's VS en Canada. Ga voor veelgestelde vragen naar http://pilot.search.dell.com/warranty.Artikel-id: SLN153567

Laatste wijzigingsdatum: 05-04-2018 08:44


Beoordeel dit artikel

Nauwkeurig
Nuttig
Eenvoudig te begrijpen
Was dit artikel nuttig?
Ja Nee
Stuur ons feedback
Opmerkingen mogen geen speciale tekens bevatten: <>() \
Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline. Probeert u het later nog eens.

Hartelijk dank voor uw feedback.