Videnbase

Sådan finder du din garantistatus og -oplysningerFor at få hjælp til at tjekke din garantistatus, forny din garanti, overdrage ejendomsret, international garantisupport, udløbet garantisupport eller registrere dit Dell-produkt skal du se de større sektioner.

De fleste af disse oplysninger er også tilgængelige på vores side med garanti- og supportservice.


 
 • Garantistatus - Hvis dit Dell-produkt er dækket af garantien, kan du tjekke dets garantistatus og garantiens udløbsdato ved at indtaste din servicekode eller lade vores automatiserede værktøj finde servicekoden for dig.
 • Sådan bruger du Min konto på Dells supportwebsted for supporttjenester - Min konto-værktøjet er en glimrende ressource til at administrere Dell-produkter, du ejer, og få adgang til personlige resultater. Det er også muligt at købe garanti- eller serviceudvidelser (hvis tilgængelige i dit land) og overvåge status for servicekald.
 • Garantistyring - Denne video viser, hvordan du kan se, om din Dell-garanti eller -serviceaftale er ved at udløbe? Med blot et par enkle trin kan du få vished for, at dit Dell-produkt er beskyttet.
 • Udvidelse eller opgradering af din garanti - Dells garantier kan fornys til at dække reparationer af eller reservedele til Dell-brandet hardware.
  Bemærk: Ikke alle lande giver garantifornyelser og -udvidelser. I tabel 1 kan du se en liste over de lande, der yder garantifornyelser og -udvidelser.
  Lande, der tilbyder garantifornyelser og -udvidelser
  Østrig
  Belgien
  Brasilien
  Canada
  Kina
  Tjekkiet
  Danmark
  Finland
  Frankrig
  Tyskland
  Grækenland
  Indien
  Irland
  Italien
  Japan
  Luxembourg
  Malaysia
  Nederlandene
  Norge
  Polen
  Portugal
  Singapore
  Slovakiet
  Sydafrika
  Sydkorea
  Spanien
  Sverige
  Schweiz
  Taiwan
  Thailand
  Storbritannien
  USA
  Tabel 1: Lande, der tilbyder garanti-fornyelser og -udvidelser
 
 • Se servicekontraktsiden for forbrugere for at kaste et nærmere blik på, hvad garantien på din computer omfatter, og hvilken form for support du er berettiget til.
  Bemærk:
  1. Du vil blive ført videre til en side på engelsk, hvor du kan vælge din region og dit land. Oplysningerne om garantien er på det lokale sprog.
  2. Klik på Featured Agreements (Udvalgte aftaler) for at se en liste over forskellige former for garantier og services, der kan være tilgængelige for dig.
 • Alternativt kan du gå ind på siden Erhvervskunder, hvilket vil give dig mulighed for enten at kontrollere din faktura for vilkår og betingelser, eller du kan fra denne side besøge en tjeneste, hvor du kan bestille en kopi af din faktura.
  Bemærk: Du vil blive ført videre til en side på engelsk, hvor du kan vælge din region og dit land. Oplysningerne om garantien bliver på det lokale sprog.
 • Garanti og ejerskifte - Du kan anmode om en garantioverførsel og/eller et ejerskifte, hvis du for nylig har købt eller modtaget et brugt Dell-produkt, solgt eller foræret dit Dell-produkt, flytter/er flyttet til et andet land og har brug for dækning i regionen eller ejer en vare produceret af en virksomhed, der for nylig er overtaget af Dell. Du kan også anmode om permanente adresseændringer for dine Dell-produkter med en servicekode.
 • Detailregistrering - Når du har købt en computer gennem en detailhandler, skal du registrere din Dell-computer for at modtage garantisupport.
 • Der er mere information i Dell Knowledge Base-artiklen Vejledning til ejerskabsoverførsel og detailregistrering.

International support kan være tilgængelig for dit system.

Du kan få teknisk support på tre måder, når du rejser i udlandet:

 • Ring til callcenteret i det land, hvor du rejser.
 • Ring til callcenteret i din hjemmeregion, mens du er ude at rejse.
 • Ring til det internationale hovednummer på + 001 512-728-7424 - (betalingsopkald, kun engelsk).
Bemærk: For yderligere oplysninger og internationale telefonnumre til support kan du besøge siden for international service for at få en opdateret kontaktliste.

Dell er til for at hjælpe dig, endda efter garantiens udløb.

 • Du kan finde gode råd og vejledning i at arrangere 'uden garanti'-reparation af din Dell-computer og finde yderligere oplysninger i Dell Knowledge Base-artiklen How to Arrange 'Out of Warranty' Repair on your Dell System (Såden arranger du 'uden garanti'-reparation af dit Dell-system).
 • Dell-garantistatus og -reparation: Se denne video for at få en kort oversigt over Dells garantioplysninger og reparationer uden for garantien for dit produkt. Få vigtige detaljer og se, hvor du kan få mere at vide på Dells websted.
Brug følgende ressourcer til at få flere oplysninger:
 • Garanti- og supportservices: På denne side kan du tjekke din garantistatus, forny garantien, overdrage ejerskab eller registrere dit Dell-produkt.
 • Dell-garantioplysninger: Se denne video for at få en kort oversigt over Dells garantiinformation for dit produkt. Få vigtige detaljer og se, hvor du kan få mere at vide på Dells websted. Denne video fokuserer på de nordamerikanske områder i USA og Canada. Se ofte stillede spørgsmål på http://pilot.search.dell.com/warranty.Artikelnummer: SLN153567

Sidste ændringsdato: 17.08.2017 12.26


Bedøm denne artikel

Nøjagtig
Nyttig
Nemt at forstå
Var denne artikel nyttig?
Ja Nej
Send os feedback
Feedback indeholder ugyldige tegn. Specialtegnene <> () &#92; accepteres ikke.
Vi beklager, men feedbacksystemet er nede i øjeblikket. Prøv igen senere.

Mange tak. Din feedback er sendt.