Videnbase

Afhjælpning af problemer med støj på en stationær pc fra Dell


Artikeloversigt: Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du afhjælper problemer med støj på din stationære pc fra Dell.Indholdsfortegnelse:

  1. Afhjælpning af støj fra harddisken på en stationær pc
  2. Afhjælpning af støj fra det optiske drev på en stationær pc
  3. Afhjælpning af blæserstøj på en stationær pc
  4. Afhjælpning af støj fra en stationær pc-skærmProblem 1.


Afhjælpning af støj fra harddisken på en stationær pcDenne artikel indeholder trin til afhjælpning af støj fra harddisken på en stationær pc.

Afhjælpning af støj fra harddisken på en stationær pcProblem 2.


Afhjælpning af støj fra det optiske drev på en stationær pcDenne artikel indeholder trin til afhjælpning af støj fra det optiske drev på en stationær pc.

Afhjælpning af støj fra det optiske drev på en stationær pcProblem 3:


Afhjælpning af blæserstøj på en stationær pcDenne artikel indeholder trin til at afhjælpe blæserstøj fra en stationær pc.

Afhjælpning af blæserstøj på en stationær pcProblem 4:


Afhjælpning af støj fra en stationær pc-skærmDenne artikel indeholder trin til at afhjælpe støj fra en stationær pc-skærm.

Afhjælpning af støj fra en stationær pc-skærmKlik på knappen nedenfor for at tweete feedback eller bede om hjælp til noget i ovenstående artikel.


Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN153752

Sidste ændringsdato: 14.04.2016 05.47


Bedøm denne artikel

Nøjagtig
Nyttig
Nemt at forstå
Var denne artikel nyttig?
Ja Nej
Send os feedback
Kommentarer må ikke indeholde følgende specialtegn: <>()\
Vi beklager, men feedbacksystemet er nede i øjeblikket. Prøv igen senere.

Mange tak for din feedback.