|

Brocade M5424 Switch

intel® core™
Uitverkoop. Tot 60% korting op geselecteerde producten. Bekijk aanbiedingen

Brocade® -switchtechnologie Geïntegreerd in Dell M1000e-bladearchitectuur

Eenvoudige integratie van Fibre Channel-technologie in nieuwe of bestaande SAN-omgevingen met behulp van de PowerEdge M1000e-bladebehuizing, Brocade M5424 en Dell™ Compellent™-opslag.

 
Brocade M5424

 

 

Fibre Channel-poorten

 • 24 poorten beschikbaar in stappen van vijf poorten met Ports on Demand-licentie voor 12 en 32 universele poorten (E, F en FL)

Schaalbaarheid

 • Full-fabric-architectuur met maximaal 239 switches

Gecertificeerd maximum

 • 50 switches. Waar nodig kunnen grotere configuraties worden gecertificeerd.

Interoperabiliteit

 • Alle Brocade-switches en -directors

Prestaties

 • 1063 Gbit/sec lijnsnelheid (full duplex); 2125 Gbit/sec lijnsnelheid (full duplex); 4,25 Gbit/sec lijnsnelheid (full duplex); 8,50 Gbit/sec lijnsnelheid (full duplex); automatische detectie van poortsnelheden van 1, 2, 4 en 8 Gbit/sec; optioneel programmeerbaar naar vaste poortsnelheid; snelheidsaanpassing tussen poorten met een snelheid van 1, 2, 4 en 8 Gbit/sec

ISL-trunking

 • Met behulp van ISL-trunking (Inter-Switch Link) kunnen maximaal vier poorten tussen twee switches worden gecombineerd om samen één logische ISL te vormen met een geaggregeerde snelheid van maximaal 32 Gbit/sec voor optimaal gebruik van bandbreedte en load-balancing.

Geaggregeerde bandbreedte

 • 128 Gbit/sec totaal

Fabric-latentie

 • 700 ns with no contention, cut through routing at 8 Gbit/sec

Maximale framegrootte

 • 2.112 bytes aan reële gegevens

Serviceklassen

 • Klasse 2, Klasse 3, Klasse F (inter-switchframes)

Poorttypen

 • FL_Port, F_Port, N_Port en E_Port; zelfdetectie gebaseerd op switchtype (U_Port)

Typen gegevensverkeer

 • Fabric-switches die unicast en broadcast ondersteunen

Mediatypen

 • SFP-laser (Small Form-Factor Pluggable). Kortegolflengte tot 500 m; langegolflengte tot 10 km

Fabric-services

 • Latentie van de configuratie

  1,2 µsec zonder conflict, cut-through-routering met 4 Gbit/sec. Latentie neemt toe naarmate de snelheid van de inputpoort toeneemt, waardoor deze niet meer gelijkloopt met de snelheid van de outputpoort.

  Configuratieservices

  Simple Name Server, Registered State Change Notification (RSCN). Optionele configuratieservices omvatten: Brocade Advanced Zoning; Brocade Fabric Watch; Brocade ISL Trunking; Brocade Advanced Performance Monitoring; Brocade Web Tools.

Opties

 • SFP-media, Ports on Demand, Advanced Fabric Services

Beheer

 • Ondersteunde beheersoftware

  Telnet; SNMP (FE MIB, FC Management MIB); Brocade Advanced Web Tools met Ease of Use en Ease of Setup; Brocade Advanced Zoning; Brocade Fabric Manager (optioneel)

  Beheertoegang

  10/100 Ethernet-poort (RJ-45); Interne seriële poort (RS-232); in-band via beheerserver

Diagnostiek

 • POST en ingesloten online/offline diagnostiek

Chassis

 • Behuizing

  Breedte: 272,75 mm
  Hoogte: 32,48 mm
  Diepte: 307,24 mm
  Gewicht: 2,1 kg (zonder media)

Omgevingscondities, in bedrijf

 • Temperatuur

  In bedrijf: 0 °C tot 40 °C
  Niet in bedrijf: -20 °C tot 70 °C

  Vochtigheid

  In bedrijf: 10% tot 90%, niet-condenserend bij 29 °C
  Niet in bedrijf: 5% tot 95%, niet-condenserend bij 38 °C

  Hoogte
   
  Gebruik: tot 3.048 m
  Opslag: tot 10.668 m

  Schok

  In bedrijf: 20G gedurende 6 ms
  Niet in bedrijf: 50G met een acceleratie van 4216 mm/sec kwadraat

  Vibratie

  In bedrijf: 0,4G bij 5 Hz tot 500 Hz gedurende 60 minuten
  Niet in bedrijf: 0,5G bij 2 Hz tot 200 Hz gedurende 15 minuten; 1,04 GRMS Random gedurende 15 minuten

Voeding

 • DC Input 12V and 3.3V from chassis
  Power consumption About 32 Watts

Voorschriften

 • De M5424 voldoet aan de volgende veiligheidscertificaten:
   
  Verenigde Staten Bi-Nat UL/CSA 60950-1 eerste ed. of laatste; ANSI C63.4
  Canada Bi-Nat UL/CSA 60950-1 eerste ed. of laatste; ICES-003 Klasse A
  Japan CISPR22 en JEIDA (Harmonics)
  Europese Gemeenschap EN60950-1 of laatste EN55022 en EN55024
  Australië/Nieuw-Zeeland -- EN55022 of CISPR22 of AS/NZS CISPR22
  Argentinië IEC60950-1 of laatste
  Russische Federatie IEC60950-1 of laatste 51318.22-99 en 51318.24.99 of laatste
  Korea KN22 en KN24

  Gegevensoverzichten voor productveiligheid, EMC en milieuregels (in het Engels)
  Dell startpagina voor naleving van regelgeving (in het Engels)
  Dell en het milieu (in het Engels)

Belangrijkste kenmerken


De Brocade® M5424-switch en de Dell PowerEdge M1000e-bladebehuizing vormen een betrouwbare oplossing voor de implementatie van een Fibre Channel SAN. Er zijn minder SAN-hardwarecomponenten benodigd voor een implementatie en bovendien blijven de schaalbaarheid, prestaties, interoperabiliteit en het beheer van traditionele SAN-omgevingen gehandhaafd.

Snelle, betrouwbare 8 Gbit/sec prestaties

 • Niet-blokkerend en niet-overgeabonneerd platform met een totale samengestelde bandbreedte van 128 Gbit/sec
 • Optionele Adaptive Networking-services, waaronder Adaptive Fabric Quality of Service, Traffic Isolation en Ingress Rate Limiting, waardoor organisaties geoptimaliseerde toepassingsprestaties kunnen blijven realiseren in virtuele omgevingen.

Uitstekend product voor een grote verscheidenheid aan SAN-omgevingen

 • Eenvoudige integratie van Fibre Channel-technologie (FC) in nieuwe of bestaande SAN-omgevingen (Storage Area Network) met de PowerEdge M1000e-bladebehuizing, Brocade M5424 en Dell™ Compellent™-opslag
 • Het nieuwe platform kan worden gecombineerd met Brocade 8 GB edge-switches van Dell om de nieuwe generatie dynamische datacenterconfiguraties van de backbone DCX-architectuur van Brocade uit te breiden met het Dell PowerEdge M1000e-chassis.
Support en training

Dell biedt een ruim aanbod van supportopties op locatie en op afstand die kunnen worden toegevoegd op het moment van aankoop. Dell ProSupport zorgt ervoor dat problemen worden vastgesteld en opgelost door experts.
Support
Onsite en hulp op afstand  Onsite en hulp op afstand
Krijg onmiddellijk toegang tot Dell ProSupport professionals die u kunnen helpen u bij het oplossen en vaststellen van problemen die kunnen optreden in uw netwerk.
ServicesBeheerde services
Zorg dat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijf en laat Dell uw netwerk beheren met eigen professionele support.
OpleidingsservicesOpleidingsservices
Breid uw praktische kennis en operationele technieken uit.
Beoordelingen

Netwerkevaluaties bieden een holistische weergave van apparatuur van meerdere leveranciers en er wordt een referentiepunt gesteld voor hoe uw infrastructuur presteert. Onze experts kunnen problemen in uw netwerk identificeren en weergeven met gespecialiseerde software en diagnoseprogramma's. Deze onbevooroordeelde en inzichtelijke analyses worden samengevoegd in uitgebreide rapporten waarin mogelijk aanbevelingen zijn opgenomen over hoe u de prestaties kunt verbeteren, apparaten kunt optimaliseren en problemen kunt verhelpen.
Evaluatie
Evaluatie netwerktopologie

Is uw netwerk complex en ingewikkeld? Dell kan een gedetailleerde controle en inventarisatie van alle apparaten van meerdere leveranciers in het netwerk uitvoeren om inzichtelijkheid te bieden en configuratieproblemen te identificeren.

Evaluatie van netwerkoptimalisatie

Veel netwerken zijn een samenstelling van apparaten van verschillende leveranciers die niet optimaal werken. We kunnen apparaten van alle toonaangevende leveranciers analyseren en aanbevelingen doen om het hele ontwerp van meerdere leveranciers te optimaliseren, apparaten aan te passen en de prestaties van de holistische omgeving te maximaliseren.

Evaluatie van applicatieprestaties

Wanneer zakelijke applicaties en databases tekenen van latentie vertonen of volledig ophouden te werken, kunnen we een uitgebreide analyse uitvoeren om te achterhalen wat de problemen zijn, deze problemen te isoleren en de probleemoplossing van de zakelijke infrastructuur en softwareapplicaties te versnellen.

VoIP-evaluatie

Voor de overstap naar een VoIP-oplossing (Voice-over-IP) is de juiste netwerkinfrastructuur vereist voor ondersteuning van realtime spraakprotocollen. Gesimuleerde werklasttests, analyse en beoordeling kunnen de volgende stappen om een VoIP-platform te bouwen of het oplossen van problemen van een bestaand platform identificeren.

Evaluatie netwerkbeveiliging

Beveilig uw netwerk tegen voortdurende aanvallen. Laat onze experts potentiële kwetsbaarheden onderzoeken en ontdekken en een uitgebreide evaluatie bieden van het beveiligingsontwerp.

Locatieonderzoek draadloze functionaliteit

Uitstekende draadloze connectiviteit begint met een gedetailleerd locatieonderzoek. Dell kan de bestaande infrastructuur analyseren, RF-interferentie herkennen en het beste ontwerp en de optimale plaatsing van de nieuwe apparaten aanbevelen.
Implementatie

Met de gestandaardiseerde implementatieservice van Dell weet u zeker dat installatie en optimalisatie goed worden uitgevoerd, zodat u sneller kunt starten en zich kunt richten op uw dagelijkse werkzaamheden.
Implementatie
ProDeploy Plus
ProDeploy Plus


Deskundige planning en uitvoering integreert de open systeemarchitectuur van Dell naadloos in bestaande netwerkinfrastructuren van Cisco, HP, Juniper en anderen. Kies voor ProDeploy Plus, de meest complete implementatieaanbieding op de markt voor complexe omgevingen.
ProDeploy
ProDeploy


Het instellen van netwerkprotocollen en beleidsregels kan lastig zijn. Dell gecertificeerde technici kunnen uw nieuwe hardware op afstand of op locatie configureren en nieuwe technologie snel aan de praat krijgen.
Basisimplementatie
Basisimplementatie


Montage en bekabeling van bekabelde en draadloze apparaten kan vervelend en tijdrovend zijn. Profiteer van hardware-installaties zonder zorgen met ervaren Dell technici die dit dagelijks doen.
Consulting

Dell netwerkconsulting biedt onsite of externe toegang tot uiterst deskundige professionals die projectsupport en begeleiding bieden voor verschillende technologieën voor een specifiek project of tijdsbestek.
Consulting
Workshop voor netwerkenWorkshop voor netwerken

Profiteer van professioneel inzicht met een workshop van een halve dag met een gezamenlijke whiteboardsessie om mogelijke verbeteringen te bespreken.

Consulting op basis van tijdConsulting op basis van tijd

Op de momenten dat u een beetje extra technische assistentie nodig hebt, zijn gecertificeerde experts beschikbaar om het systeemontwerp te bespreken of complexe problemen op te lossen die dagelijks, wekelijks of per telefoongesprek in rekening kunnen worden gebracht. Consulting op basis van tijd is net zo flexibel als u.
Beschikbare Remote Consulting-services

 • Toegang tot distributienetwerken
 • Virtualisatie
 • Gateway en beveiliging
 • Microsoft Exchange
 • Draadloze netwerken
 • Systeembeheer
 • Core Layer/MPLS Networking
 • Beveiliging, beschikbaarheid en herstel van data
 • Storage Area Network (SAN)
 • Storagetechnologieën
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS02