|

Dell Data Protection | Encryption Enterprise Edition

intel® xeon™
Gratis verzending op alle laptops en desktops (behalve Chromebook). Bekijk aanbiedingen

Bescherm uw gegevens. Bescherm uw bedrijf.

Bescherm uw bedrijfs- en klantgegevens met Dell Data Protection | Encryption Enterprise Edition, een complete oplossing voor uw hele organisatie.

 
DDPE Enterprise Edition

 

 
DDPE Enterprise Edition
Bied uw organisatie de beveiliging die zij verdient.
Dell Data Protection | Encryption Enterprise Edition biedt complete oplossingen met krachtige beheerfuncties zodat u erop kunt vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn.
DDPE Enterprise Edition  
  • IT-vriendelijke, uitgebreide bescherming - Dankzij een op software gebaseerde, gegevensgerichte versleuteling kan uw IT-afdeling gemakkelijk beleidsregels voor versleuteling afdwingen, ongeacht of de gegevens zich bevinden op de systeemschijf of op externe media. Deze oplossing is ontworpen voor omgevingen met apparaten van meerdere leveranciers en belemmert geen bestaande IT-processen voor patchbeheer en verificatie.
  • Kies voor een hoog beveiligings- en beschermingsniveau - De optionele Full Volume Encryption* oplossing is exclusief beschikbaar voor geselecteerde Dell Latitude, OptiPlex en Dell Precision systemen. Zo kunt u uw systemen uitrusten met een beveiliging die aan militaire normen voldoet en uw eindgebruikers niet afremt. Met een hardwareaccelerator voor versleuteling* biedt deze oplossing unieke functionaliteit die vergelijkbaar is met een Self-Encrypting Drive (SED), maar zonder beperking van schijfgrootte. Bovendien biedt deze oplossing een van de hoogste certificeringsniveaus volgens de U.S. Federal Information Processing Standards (FIPS) 140-2 norm voor “end-point”-schijfversleuteling.
  • Zorg voor strikte naleving van beleidsregels voor externe media, ook buiten uw bedrijf - Bescherm externe media en dicht kritieke hiaten in de beveiliging met External Media Edition, dat apart verkrijgbaar is, maar ook als onderdeel van Dell Data Protection | Encryption Enterprise en Personal Edition. Dankzij het centrale beheer en de flexibele beleidsregels kunt u de kritieke gegevens van uw organisatie beveiligen en tegelijk eindgebruikers de mogelijkheid bieden om persoonlijke gegevens op externe media op te slaan.
  • Beheer gemakkelijk uw bestaande versleutelingsfuncties - Met de BitLocker Manager functie van Dell Data Protection | Encryption Enterprise Edition beschikt u over de beheer-, controle- en rapporteringsmogelijkheden op bedrijfsniveau van Microsoft BitLocker Drive Encryption in Microsoft Windows 7 Ultimate en Enterprise Edition.


Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS01