|

Dell Data Protection | Encryption External Media Edition

intel® xeon™
Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 2 oktober 2017. Bekijk aanbiedingen

Beveilig uw gegevens, waar ze zich ook bevinden.

Zorg met Dell Data Protection | Encryption External Media Edition voor automatische bescherming en een oplossing voor kritieke hiaten in de beveiliging voor gegevens op draagbare media.

 
DDPE External Media Edition software

 

 
Bescherm uw gegevens ook buiten het kantoor.

Bescherm uw gegevens ook buiten het kantoor.

Dell Data Protection | Encryption External Media Edition helpt u uw kritieke bedrijfs- en klantgegevens beter te beveiligen, waar uw werknemers er ook mee werken.
 Bescherm uw gegevens ook buiten het kantoor.
  • Blijf productief en goed beschermd
    Met External Media Edition kunt u bepalen wie toegang krijgt tot gegevens en wie deze kan beschermen tegen niet-geoorloofd gebruik. Zo kunt u gegevens op een veilige manier delen in uw hele organisatie of binnen een specifieke groep, en zelfs met externe gebruikers.
  • Introduceer flexibele beleidsregels voor versleuteling
    Nieuwe en bestaande gegevens op onbeveiligde media-apparaten kunnen overeenkomstig vooraf bepaalde beleidsregels worden versleuteld met wachtwoordbeveiliging.
  • Dynamische controle over toegang tot poorten Met de Dell Data Protection | Encryption Port Control functie kunnen IT-medewerkers poorten dynamisch inschakelen om gegevens die het netwerk verlaten of binnenlopen te beveiligen.
  • Bescherm uw gegevens op meerdere apparaten tegelijk
    External Media Edition beschermt uw gegevens op opslagapparaten die extern zijn verbonden, zoals USB-geheugensticks, SD- en CompactFlash-geheugenkaarten, iPods, mp3-spelers, via USB-poorten aangesloten harde schijven en cd- en dvd-media die met ondersteunde software zijn gebrand.

Dell EMC biedt volledige end-to-end services

Optimalisatie van de IT-levenscyclus is essentieel. Dell EMC heeft specialistische services* voor alle fasen van de levenscyclus, zodat u minder tijd en personeel nodig hebt, minder inspanningen hoeft te leveren en uw IT-ervaring verbetert.
ProSupport Enterprise Suite

ProSupport Enterprise Suite

U kunt zich in alle vrijheid richten op de transformatie van uw bedrijf met de supportkennis en de inzichten van Dell EMC waar we wereldwijd om bekend staan. Kies de juiste support op basis van het belang van specifieke systemen, en profiteer van geautomatiseerde voorspellende analyses, samenwerking met derde partijen en service-accountbeheer.
ProDeploy

ProDeploy

ProDeploy Client Suite helpt u vanaf dag één meer uit uw technologie te halen. Vertrouw op de experts van Dell EMC, zowel voor elementaire hardware-installatie als voor implementaties die planning, configuratie en complexe integraties vereisen. Onze complete suite van implementatieservices en professionele certificeringen helpt u om bedrijfsresultaten te behalen, zowel nu als in de toekomst.
Training

Training

Education Services omvat een uitgebreide suite van trainingsservices met meerdere levermethoden, waaronder training onder begeleiding van een instructeur, online op eigen tempo en onder begeleiding van een virtuele instructeur. Dankzij onze uitgebreide en flexibele trainingsprogramma's kunt u er eenvoudig voor zorgen dat uw personeel de vereiste vaardigheden heeft om uw nieuwe technologie optimaal en met goed resultaat te beheren en gebruiken.
Consulting

Consulting

Via consultingservices krijgt u deskundige hulp, zodat u uw IT-omgeving kunt uitbreiden, optimaliseren en omvormen in uw eigen tempo en met het beschikbare budget. Wij hebben een scala aan gecertificeerde consultants en engineers in dienst, die worden ondersteund door programmabeheerteams, en die diepgaande technische expertise kunnen leveren. Wij geven u de zekerheid dat uw project op de juiste manier en op tijd wordt uitgevoerd.
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS03