|

Dell PowerVault DAT Tape Cartridges

intel® xeon™
Geef uw kantoor een upgrade met geweldige kortingen op onze populairste bedrijfssystemen. Aanbieding eindigt op 1 mei 2017. Naar opruiming

Klanten die op zoek zijn naar een compacte, betrouwbare en voordelige oplossing voor tapebehoeften op instapniveau.

 
Dell PowerVault DAT-tapecartridges

 

 

Mediatypen

 • DAT 72

  Capaciteit (native)
   
  36 GB

  Capaciteit (gecomprimeerd)

  72 GB

  Snelheid (native)

  3,5 MB/s

  Breedte van tape:

  5,2 µm

  Dikte van tape
   
  170 m

  DDS4

  Capaciteit (native)


  20 GB

  Capaciteit (gecomprimeerd)

  40 GB

  Snelheid (native)

  2,75 MB/s

  Breedte van tape:

  5,6 µm

  Dikte van tape

  155 m

Reinigingscartridge


Dell PowerVault DDS-reinigingscartridges hebben een levensduur van maximaal 50 reinigingsbeurten.

Het regelmatig reinigen van DDS/DAT-stations draagt bij aan de betrouwbaarheid op lange termijn en dient periodiek plaats te vinden wanneer het station aangeeft dat dit nodig is. Het aanbevolen reinigingsinterval voor het station is één keer per 50 tapebewegingsuren, wat door een permanent brandend LED-lampje wordt aangeduid.

DAT 72-media zijn compact en betrouwbaar, en vormen een goede keuze voor tapebehoeften op instapniveau.

DAT 72-cartridges

 • Deze cartridges met een capaciteit van 72 GB (gecomprimeerd) zijn gebruiksvriendelijk en vormen een voordelige keuze voor langetermijnarchivering.
 • DAT 72-media zijn achterwaarts compatibel met DAT/DDS-stations van eerdere generaties, waardoor het gebruik van de DAT 72-media uiterst eenvoudig is. Er is geen leercurve.
 • Grotere capaciteit (36 GB native) en prestaties (3,5 MB/s) in vergelijking met eerdere generaties DDS-cartridges.
 • DAT 72-media zijn dusdanig geprijsd dat er sprake is van lagere totale eigendomskosten.
 • Dell-media zijn getest en gecontroleerd op alle Dell DAT/DDS-producten en bieden een volledige oplossing. Dell-media hebben een beperkte levenslange garantie.

Compatibiliteit van cartridges en stations

Cartridge                                                                               Station                                                                              
<>
                             DAT 72                 DDS4                      DDS3                      DDS2                   DDS1                   
DAT 72 Schrijven/lezen    
DDS4 Schrijven/lezen Schrijven/lezen
DDS3 Schrijven/lezen Schrijven/lezen Schrijven/lezen
DDS2 Schrijven/lezen Schrijven/lezen Schrijven/lezen
DDS1 Schrijven/lezen Schrijven/lezen Schrijven/lezen Schrijven/lezen
Reinigen Schrijven/lezen Schrijven/lezen Schrijven/lezen Schrijven/lezen Schrijven/lezen

Video

lot7-tape-storage

Dell ProSupport

De juiste back-upoplossing vormt de sleutel tot de bescherming van uw kritieke gegevens. Dat geldt ook voor de juiste support. Dell ProSupport* bestaat uit wereldwijd consistente, klantgerichte supportservices die bedrijven van elke omvang flexibele, betrouwbare en eenvoudige supportoplossingen bieden.

Dell ProSupport begint met een servicemodel dat is ontworpen voor IT-professionals zoals u. Dell ProSupport voor IT biedt:

 • 24/7 rechtstreekse toegang tot Dell Expert Centers
 • Fast Track Dispatch voor gecertificeerde Dell technici
 • Escalatiebeheer via Dell Global Command Centers

Vervolgens zijn er de Dell ProSupport-opties die zijn afgestemd op uw gebruik van technologie. Deze opties bieden een snelle respons op maat van uw behoeften, evenals bescherming van uw investering, productiviteit en vertrouwelijke data, alsook verbeterde proactieve supportservices om de risico's en complexiteit van uw infrastructuurbeheer te helpen beperken.

RESPONSSNELHEIDBESCHERMINGPREMIUM PROACTIVE
Bedrijfskritiek*: dit pakket is ideaal voor server- en opslagomgevingen waar het essentieel is om niet-geplande downtime te vermijden en de hersteltijd via prioritaire respons te beperken, en omvat prioritaire on-site service binnen vier uur* of optionele respons binnen twee uur met hardware-reparatie binnen zes uur - de beproefde Dell-procedure voor kritieke situaties en dringende verzendingen.
Keep your hard drive*: met deze service behoudt u de controle over uw gevoelige data omdat u uw harde schijf kunt bijhouden. Bovendien helpt deze service u om de huidige regelgeving inzake gegevensbescherming na te leven en het risico op problemen inzake wettelijke of civiele aansprakelijkheid te beperken.Ondernemingsbreed contract: biedt verbeterde proactieve mogelijkheden via:
 • Een vaste servicemanager
 • Benchmarks voor prestaties en aangepaste rapporten
 • Planning en evaluaties
Proactief onderhoud: maximaliseert de beschikbaarheid en stabiliteit van uw infrastructuur op proactieve wijze. Het pakket omvat een gedetailleerde systeembeoordeling en de implementatie van updates en upgrades van stuurprogramma's of firmware voor uw server- of opslagsystemen.

Opties voor advies op afstand: bieden via telefoon en internet toegang tot technische expertise voor gespecialiseerde applicaties en oplossingen, zoals Microsoft® Exchange, virtualisatie en nog veel meer.

 

Basishardwaregarantie

Deze pimaire supportservice is ideaal voor omgevingen met niet-essentiële toepassingen en biedt tijdens kantooruren telefonische support* voor hardwareproblemen, met on-site service de volgende werkdag na de afronding van de telefonische probleemoplossing.


Trainingsservices                                                                                                                                                                                                 

Dell Opleidingsservices
Verminderde downtime, verbeterd gebruiksgemak en garandeerde bedrijfscontinuïteit dankzij de storagetraining van Dell Opleidingsservices. Deze online cursus die in eigen tempo kan worden gevolgd, is erop gericht de storagebeheerder snel aan de slag te helpen met het beheer van de PowerVault MD storageomgeving. Ga voor meer informatie naar learndell.com/storage.

Aanvullende aangeboden services

Uitgebreide training en certificering voor storageproducten

Dell biedt expertise voor de implementatie van Dell storageproducten in een bestaande IT-infrastructuur, in de vorm van uitgebreide trainingscursussen voor storageproducten. Als u uw vakkundigheid inzake de naleving van de regelgeving door uw bedrijf wilt valideren en onderhouden, kunt u kiezen voor het Dell Certified Network Storage Networking Professional certificeringspad.

Storageconsolidatie
Onze deskundigen op het gebied van storageproducten analyseren de bestaande infrastructuur, de praktische werking en de technische gereedheid en stellen een plan op voor de uitvoering van een storageconsolidatie. Bovendien stellen zij een gedetailleerd implementatieplan op voor de consolidatie, evenals een gevalideerde en gedetailleerde ontwerpoplossing.
Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS06