|

Dell DR4100 apparaat voor back-ups naar schijf

intel® xeon™
Ontvang nu €190 korting op deze betrouwbare Latitude 5000 laptop. Wees er snel bij: aanbieding eindigt op 31 juli 2017! Naar alle deals

Intelligenter back-ups maken en herstellen

De Dell DR4100 is een eenvoudige en voordelige oplossing voor schijfgebaseerde back-ups en herstel die mogelijkheden zoals deduplicatie, replicatie en capaciteitsuitbreiding biedt.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
Dell DR4100 apparaat voor back-ups naar schijf

 

 

Storage

 • Interne storage: twaalf 3,5" Nearline SAS-harde schijven; RAID 6-hardwareconfiguratie (elf schijven + één hot spare schijf); 300 GB of 600 GB SAS-harde schijven of Nearline SAS-harde schijven van 1 TB/2 TB/3 TB (alleen voor DR4100)

  Capaciteitsopties

  2,7 TB post-RAID (35 TB logisch)
  5,4 TB post-RAID (70 TB logisch)
  9,0 TB post-RAID (130 TB logisch)
  18,0 TB post-RAID (270 TB logisch)
  27,0 TB post-RAID (405 TB logisch)

  Storagecapaciteit en beschikbare fysieke capaciteit met interne harde schijven
  Storagecapaciteit met systeemschijven uit de DR reeks
  Beschikbare fysieke storagecapaciteit
  Beschikbare fysieke storagecapaciteit (binair)
  3 TB (dit is een optie voor storagecapaciteit met een interne schijf die alleen door het DR4100 systeem wordt ondersteund)
  26,79 TB23,8 TiB
  2 TB
  17,9 TB15,9 TiB
  1 TB
  8,89 TB7,9 TiB
  600 GB
  5,29 TB4,6 TiB
  300 GB
  2,47 TB2,2 TiB

Model

 • 2U

Netwerkvoorzieningen

 • Vier 1GbE-poorten (10BaseT), twee 10GbE-poorten (10BaseT) per node of twee 10GbE-poorten (SFP+) per node

Afmetingen

 • Fysieke afmetingen: (HxBxD) (inclusief omlijsting) 87,3 x 482,4 x 755,8 mm (3,44 x 18,98 x 29,75")

  Rackgewicht:
  31,86 kg (70,24 lbs) (maximaal)
  18,78 kg (41,4 lbs) (leeg)

  Vermogen
   750 W

  Spanning
  100-240 V wisselstroom, met automatische aanpassing van bereik, 50-60 Hz.

  Warmteafgifte
  max. 2.891 BTU/uur (met voeding van 750 W)

  Model van regelgeving
  E14S

Protocollen

 • Ondersteunde protocollen: NFS, CIFS en OST

  DMA/ISV-certificeringen:

  NetVault
  vRanger
  AppAssure v4.X
  CommVault Simpana
  Symantec Backup Exec
  Symantec NetBackup
  Networker
  Veeam
  TSM
  ArcServe

Systeembeheer

 • iDRAC 7 Enterprise

Extern beheer

 • DRAC

Afmetingen

 • Fysieke afmetingen: (HxBxD) (inclusief omlijsting) 87,3 x 482,4 x 755,8 mm (3,44 x 18,98 x 29,75")

  Rackgewicht:
  31,86 kg (70,24 lbs) (maximaal)
  18,78 kg (41,4 lbs) (leeg)

  Vermogen
   750 W

  Spanning
  100-240 V wisselstroom, met automatische aanpassing van bereik, 50-60 Hz.

  Warmteafgifte
  max. 2.891 BTU/uur (met voeding van 750 W)

  Model van regelgeving
  E14S

Verminder uw volume aan gegevens met deduplicatie

Help uw storagevolume voor back-ups te verminderen met de Dell DR4100, een oplossing voor back-ups en herstel van de nieuwste generatie gebaseerd op het Dell 12G platform.

 • Optimaliseer uw storagegebruik en help de vereiste bandbreedte in uw WAN te verlagen dankzij inline deduplicatie, compressie en gededupliceerde replicatie.
 • Help een hoog prestatieniveau voor uw toepassingen te garanderen met doeldeduplicatie en compressie, waardoor de verwerkingsvereisten voor uw toepassingsserver afnemen.
 • Implementeer een toekomstgerichte oplossing met deduplicatie en compressie — twee verbeterde functies van de DR4100 die belangrijke technologieën van de Dell Fluid architectuur vormen en die in het volledige assortiment van Dell storageproducten worden geïntegreerd.

Veel-op-eenreplicatie voor disaster recovery

De DR4100 biedt u een voordelige manier om via disaster recovery meerdere bijkantoren tegelijk te beschermen. Consolideer en optimaliseer uw systemen voor disaster recovery en maak met één eenvoudig te beheren oplossing meerdere back-upwerklasten mogelijk.

 • Zorg voor replicatie naar één node vanaf maximaal 32 nodes tegelijk en help in gedistribueerde back-upomgevingen op die manier de kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen.
 • Bescherm uw back-upgegevens beter met versleutelde en gecomprimeerde replicatie tussen DR4000 en DR4100 systemen.
Flexibele uitbreidingsmogelijkheden

Flexibele uitbreidingsmogelijkheden

Breid uw storage voor back-ups en herstel eenvoudig geschaald uit volgens het groeiritme van uw bedrijf. De DR4100 is verkrijgbaar in verschillende capaciteitsconfiguraties, zodat u altijd kunt uitbreiden.

 • Met de DR4100 kunt u back-ups maken van veel meer gegevens dan de bruikbare capaciteit aangeeft. Dankzij de geïntegreerde technologieën voor deduplicatie en compressie beschikt u per systeem over een fysieke storagecapaciteit van maximaal 27 TB* en een logische storagecapaciteit van maar liefst 405 TB*.
 • Breid uw systeem uit met maximaal twee uitbreidingsshelves van 9 TB*, 18 TB* of 27 TB* en laat uw storageoplossing samen met uw organisatie groeien.

Lage TCO en weinig onderhoud

Implementeer een voordelige, kant-en-klare en eenvoudig te onderhouden oplossing waarmee u uw initiatieven voor de reductie en beveiliging van uw gegevens kunt ondersteunen.

 • De schijfgebaseerde DR4100 biedt krachtige ingebouwde functies en buitengewone rendabiliteit in vergelijking met traditionele back-ups op uitsluitend tapes.
 • Verlaag de kosten en verminder de benodigde tijd waarmee back-ups op tape doorgaans gepaard gaan.
 • Dankzij het allesomvattende licentiemodel van de DR4100 zijn er geen verborgen kosten meer en profiteert u van verbeterde functies en extra voordelen zonder bijkomende kosten.
Uitgebreide en geïntegreerde softwaresupport

Uitgebreide en geïntegreerde softwaresupport

Implementeer een oplossing voor back-ups en herstel die de door u gebruikte software ondersteunt en help de prestaties te optimaliseren dankzij integratie met gecertificeerde toepassingen.

 • De DR4100 biedt ondersteuning voor toonaangevende back-upsoftwareproducten en is gecertificeerd voor meerdere onafhankelijke softwareleveranciers*.
 • DR Rapid Data Access kan worden geïntegreerd in specifieke software voor het maken van back-ups, zoals Symantec OpenStorage (OST) back-uptoepassingen.
 • Dankzij de ondersteuning voor OST kan de DR4100 snel presteren bij back-ups en herstel. Daarnaast biedt dit apparaat verbeterde functionaliteit, zoals geoptimaliseerde replicatie gebaseerd op deduplicatie.

Betere gegevensbescherming

Help uw kritieke gegevens beter te beschermen met de beveiligingen voor gegevensbescherming die in de hard- en software van de DR4100 zijn ingebouwd. Zorg binnen uw organisatie voor een betere bescherming tegen downtime en noodsituaties.

 • De DR4100 is specifiek ontworpen om gegevens te beschermen in geval van een stroomstoring en kan proactief detecteren of gegevens beschadigd zijn als gevolg van hardwarefouten.
 • Dankzij de ondersteuning voor RAID 6-configuraties kan de DR4100 een extra laag voor de bescherming van gegevens bieden en kunnen maximaal twee harde schijven gelijktijdig uitvallen, zonder dat de service hierdoor wordt onderbroken.
Vereenvoudigd, intuïtief beheer

Vereenvoudigd, intuïtief beheer

Implementeer een kant-en-klare oplossing die specifiek is ontworpen om in elke omgeving voor back-upworkflows te worden geïmplementeerd.

 • U kunt de DR4100 beheren via een intuïtieve dashboardinterface die een globaal overzicht van de werking van het systeem biedt, de status van de hardware automatisch controleert en de integriteit van de software verifieert.
 • Help de werkdruk van uw IT-medewerkers te verlagen door een snelle en dagelijkse verwerking van volledige back-ups mogelijk te maken die efficiënter kan zijn dan back-ups op tape.
 • Verhoog de efficiëntie met functies voor volledig externe installatie en bediening, en met vereenvoudigd beheer van pools van schijven.
Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS05