|

Dell Edge Gateway 3001

windowsforbusiness
intel-core
Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 2 oktober 2017. Bekijk aanbiedingen

Automatisering en extern beheer past nu overal

Stroomlijn uw werk met een op maat gemaakt apparaat voor ingewikkelde mobiele computing en computing in de buitendienst binnen het IoT. Een elegante automatiseringsoplossing voor algemene doeleinden en extern beheer.

 • Aanbiedingsprijs  00
 
Dell IoT 3000 serie Gateway

 

 

Flexibele besturingssystemen

Kies uit Ubuntu Core 16.0 en Microsoft Windows 10 IoT Enterprise LTSB voor eenvoudig beheer van uw IoT-platformen.
Dell Edge Gateway 3001 - klein, krachtig en op maat gemaakt voor uw werk

Klein, krachtig en op maat gemaakt voor uw werk

De Dell Edge Gateway 3001 weegt ongeveer 1 kg, is geïntegreerd in talloze eindpunttypes en gebruikt meerdere sensoren voor nauwkeurige analyses. Met dit apparaat kunt nauwkeurige lichte randanalyses maken, zelfs wanneer er tijdelijk geen verbinding is. Het apparaat is essentieel in de volgende gebruiksscenario's.
 • Assets monitoren op afstand
 • Preventief onderhoud
 • Energiebeheer
 • Beheer van kritieke infrastructuur
 • Monitoren van de koeling
 • Bewaking
 • Slimme landbouw
Dell Edge Gateway 3001 - Behoud de volledige controle

Behoud de volledige controle

Oude en nieuwe manieren om verbinding te maken: met de multifunctionele GPIO-poort (8 kanalen) voor uitbreiding en programmeerbare seriële poorten (2 x RS232, 422 of 485) kunt u niet alleen werken met legacy systemen, maar ook uw verbindingsmogelijkheden uitbreiden.

Eenvoudig genoeg vermogen om aan het werk te gaan: profiteer van een ononderbroken workflow met Intel® Atom™ E3805, 2 GB RAM-geheugen en 8 GB eMMC (32 GB met WWAN).

Volg uw mobiele assets: geïntegreerde GPS, versnellingsmeter en atmosferische druksensoren laten u weten waar dingen zijn en waar ze heen gaan.

Blijf verbonden: maak verbinding via Ethernet (10/100), WWAN/mobiel, WLAN + en Bluetooth LE/wifi en maak gebruik van intuïtieve mesh-netwerken.
Dell Edge Gateway 3001 - Til computing naar een nog hoger niveau

Til computing naar een nog hoger niveau

Gaat waar de machines zijn: elke gateway heeft een compact formaat, is optimaal voor montage aan de wand, met een standaard en met DIN-rail en is voorzien van bekabeling. De perfecte keuze voor productielijnen en het gebruik van één applicatie.

Ideaal voor zowel oude als nieuwe toepassingen: de gateway helpt het gat tussen bestaande en nieuwe protocollen te overbruggen, zodat uw applicaties vlot kunnen werken in de edge, fog of cloud. Dell heeft steeds meer IoT-oplossingspartners die het juiste ecosysteem kunnen bieden, ongeacht welke IoT-taken u uit wilt voeren.

Computing wanneer u dat nodig hebt: het 3001 model, samen met de analysesoftware van onze partners, voert computing uit in de edge en in de fog en integreert met computing in de cloud of in het datacenter.

Beheer uw apparaten in de cloud: dankzij de optionele EDM software kunt u eenvoudig apparaten toevoegen voor extern beheer zodat u elk apparaat apart kunt beveiligen.

Houd het hoofd koel: de bedrijfstemperatuur is -30 °C tot 70 °C. Dankzij de flexibele montageopties en het feit dat het apparaat bestand is tegen hoge en lage temperaturen en tegen zware schokken en trillingen, kunt u werken zonder zorgen.
Dell Edge Gateway 3001 - Gemaakt voor uw manier van werken

Gemaakt voor uw manier van werken

Werkt samen en apart: werk met andere gateways in een gelaagde architectuur voor gedistribueerde computing in de veeleisende productie-, transport- en edge-of-network-omgevingen van vandaag de dag.

Moeiteloze automatisering: het 3001 model biedt ondersteuning voor algemene industriële IoT en productie, evenals voor energiebeheer.

Informatie wanneer u die nodig hebt: verzamel en verwerk data van bekabelde en draadloze sensoren aan de rand van een IoT-netwerk, reageer in realtime en stuur belangrijke data door naar backend-systemen.

Veiligheid voorop: de Dell Edge gateways zijn gebaseerd op system-on-chip en dual-core Intel® Atom™ processors en bieden BIOS-verificatie en andere hardwarebeveiliging om de veiligheid van uw data en uw privacy te garanderen. Gateway klanten profiteren ook van de positie van Dell (IT-niveau 1) met tot vijf jaar lang betrouwbare kwaliteit, technische supportopties, een levenscyclus van vijf jaar met tot vijf jaar support en flexibele opties voor de supply chain en financiering/leasing.
Dell Edge Gateway 3001 - Poorten en slots

Poorten en slots

1. Ingang externe schakelaar voor indringingsdetectie | 2. DC in/voedingsaansluiting met inschakel/activeringspin | 3. Status-led's plus kaartslots voor micro-SIM en micro-SD | 4. Fast Ethernet (RJ-45) met PoE | 5. USB 3.0-poort | 6. Multifunctionele I/O-verbinding (programmeerbare DAC, ADC, GPIO) | 7. USB 2.0-poort | 8. en 9. Configureerbare seriële poorten (selecteerbaar door de gebruiker voor RS-232/RS-422/RS-485 met behulp van software)
Dell Edge Gateway 3001 - Afmetingen en gewicht

Afmetingen en gewicht

1. Hoogte: 125 mm (4,9 inch) | 2. Breedte: 125 mm (4,9 inch) | 3. Diepte: 51 mm (2 inch) | Basisgewicht: 1 kg (2,2 lbs)

Processor

 • Intel® Atom™ E3805 1,33 GHz/1 MB

Besturingssysteem

 • Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise
  Ubuntu Core 16

Geheugen*

 • 2 GB DDR3L - 1.066 MHz

Afmetingen

 • Hoogte: 125 mm (4,9 inch) x Breedte: 125 mm (4,9 inch) x Diepte: 51 mm (2 inch)
  Basisgewicht: 1 kg (2,2 lbs)

Draadloze communicatie

 • Draadloze LAN: 2,4 GHz, 802.11b/g/n/Bluetooth Low Energy 4.0
  WWAN/mobiel: 3G of 4G LTE voor bepaalde landen, Verenigde Staten/Canada 4G LTE met AT&T of Verizon (WWAN-kaart wordt alleen in de fabriek geïnstalleerd)

Beveiliging

 • Trusted Platform Module (TPM) 2.0; Veilig opstarten, BIOS-wachtwoord en uitschakelen van I/O-poorten. Aansluiting schakelaar voor indringingsdetectie.

Storage

 • Micro-SD-kaart: 8 GB/16 GB/32 GB/64 GB
  Ingebouwde multimediacontroller (eMMC): standaard 8 GB/32 GB met WWAN-optie

Poorten

 • 1 RJ-45
  1 USB 2.0
  1 USB 3.0
  1 GPIO multifunctionele I/O: 0-5 V, 8 channel, onafhankelijk programmeerbaar, DAC, ADC. Optionele ZigBee-module.

Sleuven

 • 2 seriële interfaces: RS-232/422/485
  1 x RS‐232/422 via multi‐function-poort

Accessoires

Maak uw ervaring compleet met accessoires die zijn ontworpen om alles uit uw Dell Edge Gateway 3001 te halen.
Dell Edge Gateway 3001 - Antennes

Antennes

De Dell Edge Gateway 3000 serie is vooraf gekwalificeerd met fabrieksantennes van Dell om een geïntegreerde draadloze werking van elk systeem mogelijk te maken.
Dell Edge Gateway 3001 - Montageoplossingen

Montageoplossingen

Dankzij flexibele wand- en DIN-montageopties kan het product eenvoudig worden geïmplementeerd in vrijwel elke omgeving. Deze opties zijn getest volgens hoge normen voor schokken en trillingen.
Dell Edge Gateway 3001 - Industriële storage-uitbreiding

Industriële storage-uitbreiding

De slot voor micro-SD biedt uitgebreide storagemogelijkheden en tegelijk functionaliteit bij industriële temperaturen.


Wij staan klaar voor uw Edge Gateway

Dell ProSupport

Dell ProSupport

Kies Dell ProSupport voor 24 uur per dag*, 365 dagen per jaar toegang tot Prosupport technici in uw regio voor geavanceerde hardware- en besturingssysteemsupport. Indien nodig biedt Dell ook Next Business Day Onsite Support After Remote Diagnosis.
Dell Implementatie Services

Dell Implementatie Services

Implementatieservices zorgt ervoor dat uw Dell Edge Gateway snel en nauwkeurig wordt geconfigureerd door onze zeer deskundige experts.
Configuratie en flexibele merkopties

Configuratie en flexibele merkopties

Dell Edge Gateways zijn OEM-ready, dus ga met ons in gesprek over flexibele branding-opties. Met onze configuratieservice kunnen we ook gateways volgens uw specificaties configureren, met inbegrip van aangepaste BIOS-instellingen en installatie van uw software-image voor verzending naar uw locatie.
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS04