|

Dell Edge Gateway 3002

windowsforbusiness
intel-core
Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 2 oktober 2017. Bekijk aanbiedingen

Transport en logistiek in alle eenvoud.

Stroomlijn uw werk met een op maat gemaakt apparaat voor ingewikkelde mobiele computing en computing in de buitendienst binnen het IoT. Een elegante oplossing voor IoT-gebruiksscenario's op het gebied van transport en logistiek.

 • Aanbiedingsprijs  00
 
Internet of Things 3000 serie Gateway

 

 
Dell Edge Gateway 3002: volgen, beheren en op de hoogte blijven

Volgen, beheren en op de hoogte blijven

De Dell Edge Gateway 3002 weegt slechts 1 kg en is intelligenter, geschikter en schaalbaarder dan een standaard sensorinterface. Bovendien hebt u hiermee geen aparte systemen meer nodig. Houd nauwkeurig de lading bij van containers, vrachtwagens of treinen en beheer op een efficiënte manier in de volgende gebruiksscenario's.
 • Beheer van wagenparken/assets
 • Monitoren van het verkeer
 • Parkeersystemen
 • Magazijnbeheer
 • Monitoren van koudeketen
 • Spoorbeheer systeem
 • Informatiesysteem voor passagiers
Dell Edge Gateway 3002: behoud de volledige controle

Behoud de volledige controle

Standaard netwerken: elk apparaat is uitgerust met een CAN-bus-interface en geïntegreerde ZigBee voor mesh-netwerken. Dit zorgt voor naadloze communicatie met alle sensoren en systemen, zowel in een auto of trein, op een boot en zelfs in het vliegtuig. Daarom is het goedkoper en eenvoudiger om 'contact op te nemen met alle sensoren en systemen die gebruik maken van CAN zonder een I/O-slot onnodig bezet te houden.

Eenvoud genoeg vermogen om aan het werk te gaan: profiteer van een ononderbroken workflow met Intel® Atom™ E3805, 2 GB RAM-geheugen en 8 GB eMMC (32 GB met WWAN).

Volg uw mobiele assets: geïntegreerde GPS, versnellingsmeter en atmosferische druksensoren zorgen voor efficiënte mobiele gebruiksscenario's en assetbeheer met georeferenties.

Blijf verbonden: maak verbinding via Ethernet (10/100), WWAN/mobiel, WLAN + Bluetooth LE/wifi, dubbel Ethernet, geïntegreerde zigbee en maak gebruik van intuïtieve mesh-netwerken.
Dell Edge Gateway 3002: til computing naar een nog hoger niveau

Til computing naar een nog hoger niveau

Gaat waar de machines zijn: elke gateway heeft een compact formaat, is optimaal voor montage aan de wand, met een standaard en met DIN-rail en is voorzien van bekabeling. De perfecte keuze voor vrachtwagencabines, kiosken en nog veel meer.

Ideaal voor zowel oude als nieuwe toepassingen: de gateway helpt het gat tussen bestaande en nieuwe protocollen te overbruggen, zodat uw applicaties vlot kunnen werken in de edge, fog of cloud. Dell heeft steeds meer IoT-oplossingspartners die het juiste ecosysteem kunnen bieden, ongeacht welke IoT-taken u uit wilt voeren.

Computing wanneer u dat nodig hebt: de Edge Gateway 3002, samen met de analysesoftware van onze partners, voert computing uit in de edge en in de fog en integreert met computing in de cloud of in het datacenter.

Beheer uw apparaten in de cloud: dankzij de optionele EDM software kunt u eenvoudig apparaten toevoegen voor extern beheer zodat u elk apparaat apart kunt beveiligen.

Houd het hoofd koel: de bedrijfstemperatuur is 30 °C tot 70 °C. Dankzij de flexibele montageopties en het feit dat het apparaat bestand is tegen hoge en lage temperaturen en tegen zware schokken en trillingen, kunt u werken zonder zorgen.
Dell Edge Gateway 3002: gemaakt voor uw manier van werken

Gemaakt voor uw manier van werken.

Werkt samen en apart: werk met andere gateways in een gelaagde architectuur voor gedistribueerde computing in de veeleisende productie-, transport- en edge-of-network-omgevingen van vandaag de dag.

Bestand tegen stroomschommelingen: met een gelijkstroomvoeding van 12-57 V kan het 3002 model de gateway van stroom blijven voorzien tijdens een koude start van de batterij, zelfs als de spanning maar 6 V is. Met de inschakel/activeringspin kunt u verbinding maken met de startstatus van een voertuig. Deze is bedoeld om te voorkomen dat de accu van het voertuig leegraakt wanneer het voertuig langere tijd stilstaat. Een spanning van 9 V of hoger geeft aan dat de motor draait.

Gateway voor commerciële voertuigen: met Edge Analytics kunt u communicatiekosten verlagen en chauffeurs in real time aanwijzingen geven.

Weet waar alles is: houd overzicht over uw verzendingen doordat u de lading van containers, trailers of treinen op een intelligente manier kunt volgen. Voor deze service hebt u mobiele WWAN, gps en batterij nodig, evenals geïntegreerde ZigBee om de lading te volgen.

Veiligheid voorop: de Dell Edge gateways zijn gebaseerd op system-on-chip en dual-core Intel® Atom™ processors en bieden BIOS-verificatie en andere hardwarebeveiliging om de veiligheid van uw data en uw privacy te garanderen. Gateway klanten profiteren ook van de positie van Dell (IT-niveau 1) met tot vijf jaar lang betrouwbare kwaliteit, technische supportopties en de volgende dag vervangende onderdelen na diagnose op afstand, een levenscyclus van vijf jaar met tot vijf jaar support en flexibele opties voor de supply chain en financiering/leasing.
Dell Edge Gateway 3002: poorten en slots

Poorten en slots

1. Ingang externe schakelaar voor indringingsdetectie | 2. DC in/voedingsaansluiting met inschakel/activeringspin | 3. Status-led's plus kaartslots voor micro-SIM en micro-SD | 4. Fast Ethernet (RJ-45) met PoE | 5. USB 3.0-poort | 6. Fast Ethernet (RJ-45) met PoE | 7. USB 2.0-poort | 8. CANbus
Dell Edge Gateway 3002: afmetingen en gewicht

Afmetingen en gewicht

1. Hoogte: 125 mm (4,9 inch) | 2. Breedte: 125 mm (4,9 inch) | 3. Diepte: 51 mm (2 inch) | Basisgewicht : 1 kg (2,2 lbs)

Processor

 • Intel® Atom™ E3805 1,33 GHz/1 MB

Besturingssysteem

 • Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise
  Ubuntu Core 16

Geheugen*

 • 2 GB DDR3L - 1.066 MHz

Afmetingen

 • Hoogte: 125 mm (4,9 inch) x breedte: 125 mm (4,9 inch) x diepte: 51 mm (2 inch)
  Basisgewicht : 1 kg (2,2 lbs)

Draadloze communicatie

 • Draadloze LAN: 2,4 GHz, 802.11b/g/n/Bluetooth Low Energy 4.0
  WWAN/mobiel: 3G of 4G LTE voor bepaalde landen, Verenigde Staten/Canada 4G LTE met AT&T of Verizon (WWAN-kaart wordt alleen in de fabriek geïnstalleerd)
  Draadloze PAN: Bluetooth Low Energy en geïntegreerde zigbee/802.15.4-module voor mesh-netwerken.

Beveiliging

 • Trusted Platform Module (TPM) 2.0; Veilig opstarten, BIOS-wachtwoord en uitschakelen van I/O-poorten. Aansluiting schakelaar voor indringingsdetectie.

Storage

 • Micro-SD-kaart: 8 GB/16 GB/32 GB/64 GB
  Ingebouwde multimediacontroller (eMMC): standaard 8 GB/32 GB met WWAN-optie.

Poorten

 • 2  RJ-45
  1 USB 2.0
  1 USB 3.0
Dell Edge Gateway 3002: antennes

Antennes

De Dell Edge Gateway 3000 serie is vooraf gekwalificeerd met fabrieksantennes van Dell om een geïntegreerde draadloze werking van elk systeem mogelijk te maken.
Dell Edge Gateway 3002: montageoplossingen

Montageoplossingen

Dankzij flexibele wand- en DIN-montageopties kan het product eenvoudig worden geïmplementeerd in vrijwel elke omgeving. Deze opties zijn getest volgens hoge normen voor schokken en trillingen.
Dell Edge Gateway 3002: industriële storage-uitbreiding

Industriële storage-uitbreiding

De slot voor micro-SD biedt uitgebreide storagemogelijkheden en tegelijk functionaliteit bij industriële temperaturen.


Wij staan klaar voor uw Edge Gateway

Dell ProSupport

Dell ProSupport

Kies Dell ProSupport voor 24 uur per dag*, 365 dagen per jaar toegang tot Prosupport technici in uw regio voor geavanceerde hardware- en besturingssysteemsupport. Indien nodig biedt Dell ook Next Business Day Onsite Support After Remote Diagnosis.
Dell Implementatie Services

Dell Implementatie Services

Implementatieservices zorgt ervoor dat uw Dell Edge Gateway snel en nauwkeurig wordt geconfigureerd door onze zeer deskundige experts.
Configuratie en flexibele merkopties

Configuratie en flexibele merkopties

Dell Edge Gateways zijn OEM-ready, dus ga met ons in gesprek over flexibele branding-opties. Met onze configuratieservice kunnen we ook gateways volgens uw specificaties configureren, met inbegrip van aangepaste BIOS-instellingen en installatie van uw software-image voor verzending naar uw locatie.
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS03