|

Active Fabric Manager

intel® xeon™
Geef uw kantoor een upgrade met geweldige kortingen op onze populairste bedrijfssystemen. Aanbieding eindigt op 1 mei 2017. Naar opruiming

Zorg voor eenvoud.

Vereenvoudig het ontwerp, de implementatie en het beheer van de netwerkstructuur van uw datacenter met unieke software waarmee complexe taken worden geautomatiseerd.

 
 
Active Fabric Manager

 

 

Meer doen met minder krijgt een nieuwe betekenis

De infrastructuren van een datacenter vormen de ruggengraat voor de hedendaagse veeleisende workloads en applicaties die hoge prestaties vragen. De implementatie van netwerkfabrics zorgt ervoor dat organisaties deze uitdagingen het hoofd te bieden, maar deze fabrics kunnen complex zijn om te bouwen en te beheren. Door automatisering van de taken die samenhangen met het ontwerpen, het bouwen en bewaken van fabrics kunnen IT-afdelingen een groot aantal handmatige processen elimineren, de tijd beperken die nodig is voor de implementatie van fabrics, en zich richten op het leveren van nieuwe en betere services aan hun klanten.
Meer doen met minder krijgt een nieuwe betekenis
De belangrijkste voordelen van de Dell Active Fabric Manager zijn onder meer:

  • De unieke mogelijkheid voor het beheer van meerdere fabrics vanuit één GUI-console
  • Vereenvoudigde technologie die zorgt voor het automatiseren van het ontwerp en de implementatie van meerdere lagen van de fabric-topologieën, met ruim 100 aanpasbare ontwerpsjablonen om uit te kiezen
  • Toonaangevende northbound API-integratie met een groot aantal verschillende platform element managers, waaronder VMware vSphere en OpenStack Neutron
  • Klantgerichte ondersteuning voor het detecteren en het integreren van bestaande switching fabric-installaties met inbegrip van virtuele switches

Bekroonde AFM-functies

OntwerpwizardOntwerpwizard ‧- De Active Fabric Manager-ontwerpwizard begeleidt u op een systematische manier en verzamelt belangrijke data over uw vereisten voor een fabric in een eenvoudig te begrijpen werkstroom, zodat u een gedetailleerd ontwerp en een bedradingsplan kunt maken. Verder kunt u uw ontwerp opslaan, controleren en aanpassen op basis van uw behoeften voordat u de definitieve versie implementeert.Bewaak en genereer rapporten in één venster.Bewaak en rapporteren in één venster: naast dat u een goed overzicht op meerdere fabrics in uw datacenter heeft, kunt u de gangtijd van data en statistieken als tekst nalezen, of met AFM deze data in grafieken laten omzetten.
Automatiseer provisioning en configuratieAutomatiseer provisioning en configuratie: automatisering zorgt voor een verlaging van de foutmarge waarmee handmatige implementatie gepaard gaat. Hierdoor kunt u ook gemakkelijker zorgen voor een efficiënte datastroom met horizontale, verkeersintensieve werklasten zoals High-Performance Computing (HPC)- en Hadoop®-omgevingen.Ontwerpsjablonen voor Layer 2 en Layer 3-fabric-topologieënOntwerp sjablonen voor Layer 2- en Layer 3-fabric-topologieën: versnelt de implementatie van Active Fabric-mogelijkheden en biedt één tool voor het het ontwerp, de documentatie, de implementatie en het beheer van complexe fabric-topologieën.

Dell ProSupport
Dell ProSupport

Kies de premiumsupportservice van Dell, ProSupport, voor telefonisch contact met en online toegang tot hoogopgeleide technici bij u in de regio (24 uur per dag, 7 dagen per week*). Of u nu één kantoor hebt of honderden vestigingen overal ter wereld, met onze simpele en flexibele aanpak beschermt u uw investeringen.
Beoordelingen

Netwerkevaluaties bieden een holistische weergave van apparatuur van meerdere leveranciers en er wordt een referentiepunt gesteld voor hoe uw infrastructuur presteert. Onze experts kunnen problemen in uw netwerk identificeren en weergeven met gespecialiseerde software en diagnoseprogramma's. Deze onbevooroordeelde en inzichtelijke analyses worden samengevoegd in uitgebreide rapporten waarin mogelijk aanbevelingen zijn opgenomen over hoe u de prestaties kunt verbeteren, apparaten kunt optimaliseren en problemen kunt verhelpen.
Beveiliging
Evaluatie netwerktopologie

Is uw netwerk complex en ingewikkeld? Dell kan een gedetailleerde controle en inventarisatie uitvoeren van alle apparaten van meerdere leveranciers in het netwerk om inzichtelijkheid te bieden en configuratieproblemen te identificeren.

Evaluatie van netwerkoptimalisatie

Veel netwerken bestaan uit een combinatie van apparaten van verschillende leveranciers die niet optimaal werken. We kunnen apparaten van alle toonaangevende leveranciers analyseren en aanbevelingen doen om het hele ontwerp van meerdere leveranciers te optimaliseren, apparaten aan te passen en de prestaties van de holistische omgeving te maximaliseren.

Evaluatie van applicatieprestaties

Wanneer zakelijke applicaties en databases tekenen van latency vertonen of zelfs helemaal niet meer werken, kunnen we een uitgebreide analyse uitvoeren om te achterhalen wat de problemen zijn, deze problemen te isoleren en de probleemoplossing van de zakelijke infrastructuur en softwareapplicaties te versnellen.

VoIP-evaluatie

Voor de overstap naar een VoIP-oplossing (Voice-over-IP) is de juiste netwerkinfrastructuur vereist voor ondersteuning van realtime spraakprotocollen. Dankzij gesimuleerde workloadtests, analyses en beoordelingen kunnen we de volgende stappen in kaart brengen die nodig zijn om een VoIP-platform te bouwen of problemen met een bestaand platform op te lossen.

Evaluatie netwerkbeveiliging

Beveilig uw netwerk tegen voortdurende aanvallen. Laat onze experts potentiële kwetsbaarheden onderzoeken en ontdekken en een uitgebreide evaluatie uitvoeren van het beveiligingsontwerp.

Locatieonderzoek draadloze functionaliteit

Uitstekende draadloze connectiviteit begint met een gedetailleerd locatieonderzoek. Dell kan de bestaande infrastructuur analyseren, RF-interferentie herkennen en het beste ontwerp en de optimale plaatsing van de nieuwe apparaten aanbevelen.
Implementatie

Met de gestandaardiseerde implementatieservice van Dell weet u zeker dat installatie en optimalisatie goed worden uitgevoerd, zodat u sneller kunt starten en zich kunt richten op uw dagelijkse werkzaamheden.
Implementatie
ProDeploy Plus
ProDeploy Plus

De open systeemarchitectuur van Dell wordt na deskundige planning naadloos geïntegreerd in bestaande netwerkinfrastructuren van Cisco, HP, Juniper en anderen. Kies voor ProDeploy Plus, de meest complete implementatieaanbieding op de markt voor complexe omgevingen.
ProDeploy
ProDeploy

Het instellen van netwerkprotocollen en beleidsregels kan lastig zijn. Dell gecertificeerde technici kunnen uw nieuwe hardware op afstand of op locatie configureren en nieuwe technologie snel aan de praat krijgen.
Basic Deployment
Basic Deployment


Montage en bekabeling van bekabelde en draadloze apparaten kan vervelend en tijdrovend zijn. Profiteer van hardware-installaties zonder zorgen met ervaren Dell technici die dit dagelijks doen.
Support en training

Dell biedt een ruim aanbod van supportopties op locatie en op afstand die kunnen worden toegevoegd op het moment van aankoop. Dell ProSupport zorgt ervoor dat problemen worden vastgesteld en opgelost door experts.
Support
Assistentie onsite en op afstand             Assistentie onsite en op afstand

Krijg onmiddellijk toegang tot Dell ProSupport professionals die u kunnen helpen u bij het oplossen en vaststellen van problemen die kunnen optreden in uw netwerk.
   
Managed Services    Managed Services

Zorg dat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijf en laat Dell uw netwerk beheren met eigen professionele support.
   
Opleidingsservices Opleidingsservices

Breid uw praktische kennis en bedrijfstechnieken uit.
Consulting

Dell netwerkconsulting biedt onsite of externe toegang tot uiterst deskundige professionals die projectsupport en begeleiding bieden voor verschillende technologieën voor een specifiek project of tijdsbestek.
Consulting
Workshop voor netwerken                                                    Workshop voor netwerken

Doe professionele inzichten op in een workshop van een halve dag met een gezamenlijke whiteboardsessie om mogelijke verbeteringen te bespreken.


Consulting op basis van tijdConsulting op basis van tijd

Op de momenten dat u een beetje extra technische assistentie nodig hebt, zijn gecertificeerde experts beschikbaar om het systeemontwerp te bespreken of complexe problemen op te lossen die dagelijks, wekelijks of per telefoongesprek in rekening kunnen worden gebracht. Consulting die net zo flexibel is als u.
Beschikbare consulting op afstand


    • Toegang tot distributienetwerken
    • Virtualisatie
    • Gateway en beveiliging
    • Microsoft Exchange
    • Draadloze netwerken
    • Systeembeheer
    • Core Layer/MPLS Networking
    • Beveiliging, beschikbaarheid en herstel van gegevens
    • Storage Area Network (SAN)
    • Storagetechnologieën

Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P61-CS05