|

Active Fabric Manager

intel® xeon™
Bekijk de producten waarmee creatieve professionals hun ideeën tot leven brengen. Bekijk aanbieding

Zorg voor eenvoud.

Vereenvoudig het ontwerp, de implementatie en het beheer van de netwerkstructuur van uw datacenter met unieke software waarmee complexe taken worden geautomatiseerd.

 
 
Active Fabric Manager

 

 

Meer doen met minder krijgt een nieuwe betekenis

De infrastructuren van een datacenter vormen de ruggengraat voor de hedendaagse veeleisende workloads en applicaties die hoge prestaties vragen. De implementatie van netwerkfabrics zorgt ervoor dat organisaties deze uitdagingen het hoofd te bieden, maar deze fabrics kunnen complex zijn om te bouwen en te beheren. Door automatisering van de taken die samenhangen met het ontwerpen, het bouwen en bewaken van fabrics kunnen IT-afdelingen een groot aantal handmatige processen elimineren, de tijd beperken die nodig is voor de implementatie van fabrics, en zich richten op het leveren van nieuwe en betere services aan hun klanten.
Meer doen met minder krijgt een nieuwe betekenis
De belangrijkste voordelen van de Dell Active Fabric Manager zijn onder meer:

  • De unieke mogelijkheid voor het beheer van meerdere fabrics vanuit één GUI-console
  • Vereenvoudigde technologie die zorgt voor het automatiseren van het ontwerp en de implementatie van meerdere lagen van de fabric-topologieën, met ruim 100 aanpasbare ontwerpsjablonen om uit te kiezen
  • Toonaangevende northbound API-integratie met een groot aantal verschillende platform element managers, waaronder VMware vSphere en OpenStack Neutron
  • Klantgerichte ondersteuning voor het detecteren en het integreren van bestaande switching fabric-installaties met inbegrip van virtuele switches

Bekroonde AFM-functies

OntwerpwizardOntwerpwizard ‧- De Active Fabric Manager-ontwerpwizard begeleidt u op een systematische manier en verzamelt belangrijke data over uw vereisten voor een fabric in een eenvoudig te begrijpen werkstroom, zodat u een gedetailleerd ontwerp en een bedradingsplan kunt maken. Verder kunt u uw ontwerp opslaan, controleren en aanpassen op basis van uw behoeften voordat u de definitieve versie implementeert.Bewaak en genereer rapporten in één venster.Bewaak en rapporteren in één venster: naast dat u een goed overzicht op meerdere fabrics in uw datacenter heeft, kunt u de gangtijd van data en statistieken als tekst nalezen, of met AFM deze data in grafieken laten omzetten.
Automatiseer provisioning en configuratieAutomatiseer provisioning en configuratie: automatisering zorgt voor een verlaging van de foutmarge waarmee handmatige implementatie gepaard gaat. Hierdoor kunt u ook gemakkelijker zorgen voor een efficiënte datastroom met horizontale, verkeersintensieve werklasten zoals High-Performance Computing (HPC)- en Hadoop®-omgevingen.Ontwerpsjablonen voor Layer 2 en Layer 3-fabric-topologieënOntwerp sjablonen voor Layer 2- en Layer 3-fabric-topologieën: versnelt de implementatie van Active Fabric-mogelijkheden en biedt één tool voor het het ontwerp, de documentatie, de implementatie en het beheer van complexe fabric-topologieën.

ProDeploy

ProDeploy

ProDeploy Client Suite helpt u vanaf dag één meer uit uw technologie te halen. Vertrouw op de experts van Dell EMC, zowel voor elementaire hardware-installatie als voor implementaties die planning, configuratie en complexe integraties vereisen. Onze complete suite van implementatieservices en professionele certificeringen helpt u om bedrijfsresultaten te behalen, zowel nu als in de toekomst.
Consulting

Consulting

Via consultingservices krijgt u deskundige hulp, zodat u uw IT-omgeving kunt uitbreiden, optimaliseren en omvormen in uw eigen tempo en met het beschikbare budget. Wij hebben een scala aan gecertificeerde consultants en engineers in dienst, die worden ondersteund door programmabeheerteams, en die diepgaande technische expertise kunnen leveren. Wij geven u de zekerheid dat uw project op de juiste manier en op tijd wordt uitgevoerd.
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS01