|

OpenManage Integration for VMware® vCenter™

intel® xeon™
Gratis verzending op alle laptops en desktops (behalve Chromebook). Bekijk aanbiedingen

Meer uptime. Meer controle.

Beheer Dell™ servers van de volgende generatie vanuit uw VMware vCenter-console via een plug-in zonder agents die nu in zes talen beschikbaar is.

 
Software  - Open Manage VMWare

 

 

Verminder de administratieve complexiteit.

Beheer uw PowerEdge-servers en virtuele omgeving met een gemeenschappelijke console en vergroot de efficiëntie van uw IT-middelen.

Maak infrastructuur sneller productief en rendabel.

Maak sjablonen van hardware- en hypervisorprofielen en gebruik deze om provisioning en implementatie van servers en software in enkele muisklikken te voltooien.

Zorg voor IT-consistentie, controle en beschikbaarheid.

Stel standaarden in en faseer en plan serverupdates met behulp van een wizardgestuurd hulpprogramma om het beheer te vereenvoudigen en de zichtbaarheid van hardwaregegevens te verbeteren.

Vereenvoudig en automatiseer het overzicht van uw datacenter.

Krijg een zeer gedetailleerd overzicht van de hardware-inventaris en de garantie- en servicegegevens. Neem door Dell aanbevolen vCenter-acties op basis van Dell hardwarewaarschuwingen.
Training en certificering

Training en certificering

Education Services omvat een uitgebreide suite van trainingsservices met meerdere levermethoden, waaronder training onder begeleiding van een instructeur, online op eigen tempo en onder begeleiding van een virtuele instructeur. Dankzij onze uitgebreide en flexibele trainingsprogramma's kunt u er eenvoudig voor zorgen dat uw personeel de vereiste vaardigheden heeft om uw nieuwe technologie optimaal en met goed resultaat te beheren en gebruiken.
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben experts die u kunnen helpen. Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P61-CS02