|

OpenManage Network Manager

intel® xeon™
Geef uw kantoor een upgrade met geweldige kortingen op onze populairste bedrijfssystemen. Aanbieding eindigt op 1 mei 2017. Naar opruiming

Vereenvoudig en centraliseer uw netwerkbeheer

Ontdek, configureer, bewaak en beheer uw netwerkapparatuur moeiteloos met OpenManage Network Manager.

 
Dell Open Manage Network Manager

 

 
dell-openmanage-network-manager - Netwerkbeheer vereenvoudigd

Centraal netwerkbeheer vereenvoudigd

OpenManage™ Network Manager biedt een intuïtieve webgebaseerde interface en support voor Dell netwerkswitches en voor meerdere leveranciers, zodat u nu gemakkelijker dan ooit uw geconvergeerde netwerkinfrastructuur kunt beheren met:
 • Eén-naar-veel functionaliteit om configuratiebeheer te automatiseren
 • Eenvoudige bewaking en diagnose van de netwerkstatus en -prestaties
 • De mogelijkheid om op meerdere switches en routers configuraties voor firmware, back-up en herstel te implementeren
 • Een betaalbaar model op basis van een abonnement
Dell-openmanage-network-manager - Belangrijkste voordelen

Belangrijkste voordelen

 • Automatische detectie van IPv4- en IPv6-netwerkapparaten en gedetailleerde informatie over de connectiviteit, inclusief de mogelijkheid om fysieke en logische topologieoverzichten te tekenen.
 • Eenvoudige configuratie en beheer voor groepen netwerkapparaten. Zo zijn wijzigingen van de configuratie en firmware-implementaties mogelijk voor meerdere apparaten in één bewerking, en veel netwerkactiviteiten kunnen vooraf worden ingepland.
 • Een netwerkbeheerder kan de status en prestaties van zijn netwerk bewaken, dashboards maken voor het vastleggen van belangrijke gebeurtenissen en trends, en deze in de loop van de tijd weergeven.
 • Helpt bij het verminderen van de TCO door proactief te controleren op netwerkproblemen, veelvoorkomende configuratieacties te automatiseren en eenvoudige implementatie van firmware mogelijk te maken.

Dell-openmanage-network-manager - Belangrijkste kenmerken

Belangrijkste kenmerken

 • Support voor virtuele apparaten met virtuele images van VMware voor OMNM
 • Analyserapporten voor verkeersstromen die gegevensexport naar CSV mogelijk maken
 • Multi-tenancy met support voor meerdere clientorganisaties vanuit één instantie
 • RADIUS verificatie-integratie
 • Bronnengroepbeheer één-naar-veel beheer van apparaatconfiguraties voor back-up, herstel en implementatie
 • Beheer van meerdere leveranciers voor apparaten van Dell en belangrijke leveranciers zoals Cisco, Juniper, HP, Arista, Extreme en Brocade
 • ProScan configuratie-audit wijst configuratieproblemen aan en corrigeert ze volgens de compliantievereisten
 • Begrijpelijke en flexibele rapporteringsopties voor inventarisatie, firmware, interfaces, poorten en meer
 • Sociale media/samenwerkingsplatform om operationele gemeenschappen te creëren voor al uw IT-silo's en uw netwerkactiviteiten te verbeteren
 • Geavanceerde planning van essentiële taken, zoals back-ups en configuratiewijzigingen
 • Evaluatietool voor netwerken waarmee klanten geautomatiseerde netwerkanalyses kunnen uitvoeren
 • Detectie van IPv4 en IPv6 -apparaten en -adressen


 

Support voor Dell en netwerkproducten van meerdere leveranciers

Met onder meer de volgende Dell Networking switches en geselecteerde switches van derden:
 • Ondersteuning voor apparaatdrivers van meerdere leveranciers en OS-support voor Cisco, HP/ProCurve, Juniper, Extreme Arista, Brocade, Aruba-switches en -routers
 • SonicWALL beveiligingsapparaten (SuperMassive, E-Class TZ- en NSA-serie)
 • Extra Dell netwerksupport en support voor apparaten van derden wordt geleverd via regelmatige Service Pack updates
 • Dell Networking Switches van de series Z, X, S en N, en een chassis van de C-serie
 • Dell Networking MXL en Dell PowerEdge M I/O-aggregator
 • Dell Networking FN410S, FN410T, FN2210S, 8100, 8000, 7000, 6000, 5000 en 3000
 • Controllers en toegangspunten (al dan niet voor directe toegang) uit de Dell Networking W-reeks
 • Dell PowerEdge VRTX IOM en PowerEdge VRTX 10Gb IOM
Dell-openmanage-network-manager - Support voor Dell en netwerkproducten van meerdere leveranciers
Voor klanten die willen kennismaken met OMNM, is er een gratis proefversie van 30 dagen van OMNM voor 25 apparaten beschikbaar. Klanten die gereed zijn om hun netwerkinfrastructuur vanaf één centrale locatie te beheren, kunnen OpenManage Network Manager online kopen.

Abonnementen voor een, drie of vijf jaar zijn beschikbaar in aparte licentiepakketten voor omgevingen van 25 apparaten tot een onbeperkt aantal apparaten
dell-openmanage-network-manager - Dell ProSupport

Dell ProSupport

Kies ProSupport, de premium supportservice van Dell, voor 24/7* direct telefonisch contact en online toegang tot hoogopgeleide technici bij u in de regio. Of u nu één kantoor hebt of honderden vestigingen overal ter wereld, met onze simpele en flexibele aanpak beschermt u uw investeringen.
Beoordelingen

Netwerkevaluaties bieden een holistische weergave van apparatuur van meerdere leveranciers en er wordt een referentiepunt gesteld voor hoe uw infrastructuur presteert. Onze experts kunnen problemen in uw netwerk identificeren en weergeven met gespecialiseerde software en diagnoseprogramma's. Deze onbevooroordeelde en inzichtelijke analyses worden samengevoegd in uitgebreide rapporten waarin mogelijk aanbevelingen zijn opgenomen over hoe u de prestaties kunt verbeteren, apparaten kunt optimaliseren en problemen kunt verhelpen.
Beveiliging
Evaluatie netwerktopologie

Is uw netwerk complex en ingewikkeld? Dell kan een gedetailleerde controle en inventarisatie uitvoeren van alle apparaten van meerdere leveranciers in het netwerk om inzichtelijkheid te bieden en configuratieproblemen te identificeren.

Evaluatie van netwerkoptimalisatie

Veel netwerken bestaan uit een combinatie van apparaten van verschillende leveranciers die niet optimaal werken. We kunnen apparaten van alle toonaangevende leveranciers analyseren en aanbevelingen doen om het hele ontwerp van meerdere leveranciers te optimaliseren, apparaten aan te passen en de prestaties van de holistische omgeving te maximaliseren.

Evaluatie van applicatieprestaties

Wanneer zakelijke applicaties en databases tekenen van latency vertonen of zelfs helemaal niet meer werken, kunnen we een uitgebreide analyse uitvoeren om te achterhalen wat de problemen zijn, deze problemen te isoleren en de probleemoplossing van de zakelijke infrastructuur en softwareapplicaties te versnellen.

VoIP-evaluatie

Voor de overstap naar een VoIP-oplossing (Voice-over-IP) is de juiste netwerkinfrastructuur vereist voor ondersteuning van realtime spraakprotocollen. Dankzij gesimuleerde workloadtests, analyses en beoordelingen kunnen we de volgende stappen in kaart brengen die nodig zijn om een VoIP-platform te bouwen of problemen met een bestaand platform op te lossen.

Evaluatie netwerkbeveiliging

Beveilig uw netwerk tegen voortdurende aanvallen. Laat onze experts potentiële kwetsbaarheden onderzoeken en ontdekken en een uitgebreide evaluatie uitvoeren van het beveiligingsontwerp.

Locatieonderzoek draadloze functionaliteit

Uitstekende draadloze connectiviteit begint met een gedetailleerd locatieonderzoek. Dell kan de bestaande infrastructuur analyseren, RF-interferentie herkennen en het beste ontwerp en de optimale plaatsing van de nieuwe apparaten aanbevelen.
Implementatie

Met de gestandaardiseerde implementatieservice van Dell weet u zeker dat installatie en optimalisatie goed worden uitgevoerd, zodat u sneller kunt starten en zich kunt richten op uw dagelijkse werkzaamheden.
Implementatie
ProDeploy Plus
ProDeploy Plus

De open systeemarchitectuur van Dell wordt na deskundige planning naadloos geïntegreerd in bestaande netwerkinfrastructuren van Cisco, HP, Juniper en anderen. Kies voor ProDeploy Plus, de meest complete implementatieaanbieding op de markt voor complexe omgevingen.
ProDeploy
ProDeploy

Het instellen van netwerkprotocollen en beleidsregels kan lastig zijn. Dell gecertificeerde technici kunnen uw nieuwe hardware op afstand of op locatie configureren en nieuwe technologie snel aan de praat krijgen.
Basic Deployment
Basic Deployment


Montage en bekabeling van bekabelde en draadloze apparaten kan vervelend en tijdrovend zijn. Profiteer van hardware-installaties zonder zorgen met ervaren Dell technici die dit dagelijks doen.
Support en training

Dell biedt een ruim aanbod van supportopties op locatie en op afstand die kunnen worden toegevoegd op het moment van aankoop. Dell ProSupport zorgt ervoor dat problemen worden vastgesteld en opgelost door experts.
Support
Assistentie onsite en op afstand             Assistentie onsite en op afstand

Krijg onmiddellijk toegang tot Dell ProSupport professionals die u kunnen helpen u bij het oplossen en vaststellen van problemen die kunnen optreden in uw netwerk.
   
Managed Services    Managed Services

Zorg dat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijf en laat Dell uw netwerk beheren met eigen professionele support.
   
Opleidingsservices Opleidingsservices

Breid uw praktische kennis en bedrijfstechnieken uit.
Consulting

Dell netwerkconsulting biedt onsite of externe toegang tot uiterst deskundige professionals die projectsupport en begeleiding bieden voor verschillende technologieën voor een specifiek project of tijdsbestek.
Consulting
Workshop voor netwerken                                                    Workshop voor netwerken

Doe professionele inzichten op in een workshop van een halve dag met een gezamenlijke whiteboardsessie om mogelijke verbeteringen te bespreken.


Consulting op basis van tijdConsulting op basis van tijd

Op de momenten dat u een beetje extra technische assistentie nodig hebt, zijn gecertificeerde experts beschikbaar om het systeemontwerp te bespreken of complexe problemen op te lossen die dagelijks, wekelijks of per telefoongesprek in rekening kunnen worden gebracht. Consulting die net zo flexibel is als u.
Beschikbare consulting op afstand


    • Toegang tot distributienetwerken
    • Virtualisatie
    • Gateway en beveiliging
    • Microsoft Exchange
    • Draadloze netwerken
    • Systeembeheer
    • Core Layer/MPLS Networking
    • Beveiliging, beschikbaarheid en herstel van gegevens
    • Storage Area Network (SAN)
    • Storagetechnologieën

Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P61-CS04