|

Dell OpenManage Power Center

intel® xeon™
Geef uw kantoor een upgrade met geweldige kortingen op onze populairste bedrijfssystemen. Aanbieding eindigt op 1 mei 2017. Naar opruiming

Meet en beheer het energieverbruik in uw datacenter.

Verbeter de controle over het energieverbruik in uw Dell datacenter met een softwareoplossing die specifiek is ontworpen om uw verbruik te helpen meten en beheren.

 
OpenManage Power Center
Galerie

galerie

Kenmerken

kenmerken

 

 

Verbeter de controle over het energieverbruik in uw Dell datacenter.

Meet en beheer uw stroomverbruik.
Krijg meer inzicht in uw energieverbruik met een gedetailleerde meting van het stroomverbruik in uw gehele datacenter. Met OpenManage Power Center™ kunt u het stroomverbruik van tot maar liefst 2.000 servers meten en beheren en de historische meetgegevens op zowel korte als lange termijn volgen.

Maak en implementeer meerdere beleidsregels voor stroomgebruik.
OpenManage Power Center kan worden geïntegreerd met Intel Node Manager om de implementatie van beheerbeleidsregels in uw hele datacenter te vereenvoudigen. Nu kunt u de controle per segment opsplitsen volgens de fysieke niveaus van uw datacenter, op basis van elke rij, rack en groep van servers. Bovendien kunt u aangepaste logische groepen maken en het stroomverbruik en de energiekosten per groep bewaken.

Verlaag het stroomverbruik tijdens perioden met lagere werklasten.
U kunt meer energie besparen wanneer u uw serverruimte op basis van uw bedrijfsbehoeften beheert. Als uw systemen ’s nachts of tijdens het weekend minder worden gebruikt, kunt u met OpenManage Power Center beleidsregels implementeren waarmee het stroomverbruik tijdens deze perioden drastisch kan worden beperkt.
OpenManage Power Center - Maximaliseer en vereenvoudig de toewijzing van uw bestaande bronnen

Maximaliseer en vereenvoudig de toewijzing van uw bestaande bronnen.

  • Hogere dichtheid voor uw datacenter: volg het stroomverbruik van de fysieke of logische groepen op, identificeer op die manier trends en anomalieën in het verbruik en wijs vervolgens onderbenutte servers of servers die hun maximale capaciteit bijna hebben bereikt opnieuw toe.
  • Vereenvoudig kostenspecificaties: specificeer de energiekosten voor de servers die aan bepaalde business units, locaties of specifieke functies zijn toegewezen.
  • Krijg externe toegang: bewaak uw energieverbruik op een locatie buiten uw vestiging met de optionele webgebaseerde iDRAC7 Enterprise beheercontroller.
OpenManage Power Center - Beperk de risico's

Beperk de risico's

Elimineer het giswerk op het gebied van warmtebeheer en help bij thermische problemen de uptime te maximaliseren met behulp van OpenManage Power Center. Via een centrale console kunt u hiermee de temperatuur in de ruimten bewaken en snel en eenvoudig op behoeften inspelen door in noodgevallen het stroomverbruik te verminderen.
  • Implementeer beleidsregels om niet-essentiële servers op een lager pitje te laten werken wanneer de temperatuur tot boven het optimale niveau stijgt.
  • Maximaliseer de uptime bij gebruik van Uninterruptable Power Supply (UPS)-systemen bij een stroomstoring.
  • Bescherm uw gegevens en uw systemen door beleidsregels voor maximale stroomverbruikniveaus op rackniveau te implementeren om te voorkomen dat de stroomonderbrekers worden geactiveerd.
  • Maximaliseer de uptime van bedrijfskritieke toepassingen door eerst het stroomverbruik van niet-kritieke toepassingen te verlagen.
  • Stel prioriteiten in om groepen van servers te beschermen bij onderspanning.
Wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en u te helpen bij de overgang naar een ander platform.

Dell Support Services
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.
Dell Education Services
Dell Education Services streeft ernaar uw relatie met Dell als vertrouwde partner aan te vullen, door Education Services aan te bieden voor onze eigen producten, voor toonaangevende infrastructuuroplossingen in de branche, en voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Het is een wereldwijde service met lokale vertegenwoordiging, klaslokalen en webgebaseerde trainingen die wereldwijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie of om u vandaag nog voor een cursus in te schrijven, gaat u naar: www.learndell.com (in het Engels).

Neem contact op met uw Dell-vertegenwoordiger vandaag nog voor meer informatie of klik voor meer informatie
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben experts die u kunnen helpen. Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P61-CS02