Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 2 oktober 2017. Bekijk aanbiedingen
|
 
windowsforbusiness
 
intel-core

Venue 11 Pro

Dit artikel is helaas niet meer online beschikbaar. Bekijk één van de aanbevolen vervangend product.

De tablet die zich aanpast aan jou

De nieuwe Dell Venue 11 Pro combineert de draagbaarheid van een tablet, de kracht van een laptop en de beleving van een desktop (optioneel dockingstation vereist).
Venue 11 Pro tablet
 

Vergelijkbare modellen

Gesuggereerd product

Nieuwe Latitude 11 5000 serie 2-in-1

Latitude 11 5000 2-in-1

  • Startprijs 1 255
  • Totale Besparing 354
  • Aanbiedingsprijs  901
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel

Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

 
 
 

Kenmerken en design

Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-beleving
Schakel eenvoudig tussen de desktop-, laptop- en tabletmodi voor een meer flexibele en veelzijdige tablet-ervaring. De Venue 11 Pro biedt de draagbaarheid van een tablet, de kracht van een Ultrabook™ en de beleving van een desktop wanneer gecombineerd met een dockingstation (geselecteerd in de configurator).
Veelzijdige productiviteit
Gebruik. Deel. Verbind
Gebruik. Deel. Verbind.
Ongelooflijke eerste indruk: met het 10,8-inch Full HD-beeldscherm (1.080p) bent u altijd en overal productief. Door de brede kijkhoek is de Venue 11 Pro perfect voor multitasken, het maken van schitterende presentaties, of het bekijken van uw favoriete HD-film.

Volledige toegang, overal: met PocketCloud 2.0 hebt u toegang tot uw inhoud en applicaties vanaf een pc, smartphone, of tablet om uw bestanden bij te werken en te delen, waar u ook bent.

Vereenvoudigde samenwerking: stream HD-video's, presentaties en foto's draadloos van uw tablet naar een groot scherm via een projector of beeldscherm met ingebouwde technologie voor draadloze toepassingen. Alles wat u nodig hebt is een compatibele media-adapter (los verkrijgbaar) en een beeldscherm wat geschikt is voor HDMI.

Altijd en overal verbinding: De geïntegreerde mobiele breedbandkaarten van Dell zijn ontworpen om prestatievoordelen te bieden in vergelijking met externe kaarten en bieden het gebruiksgemak van een alles-in-één oplossing. Zo hebt u geen problemen meer met verloren of gebroken kaarten en hoeft u ook niet steeds uw kaart mee te nemen als u uw kantoor verlaat.
Upgrade naar ProSupport Plus: de enige volledige support die proactieve oplossingen, automatische preventie en bescherming voor pc's en tablets combineert. Bij ons zit uw bedrijf safe.
Uw tablet wordt geleverd met 1 jaar Dell basisgarantie*. Als uw systeem een probleem ondervindt dat onder de garantie valt en dat niet op afstand kan worden opgelost, zal Dell u een handige manier bieden om uw systeem te laten repareren.
Services
Wanneer u kiest voor een systeem op maat, kunt u kiezen voor deze andere supportopties waarbij ProSupport Plus de meest complete supportservice biedt.

Verleng uw garantie tot 2-3 jaar basisgarantie* en geniet van de totale zekerheid die Next Business Day Onsite dekking voor reparatie en onderdeelvervanging biedt voor Dell hardware.

ProSupport Plus, de meest complete supportservice voor pc's en tablets van Dell*, is de enige supportservice die problemen voorkomt voordat ze zich voordoen. Dell SupportAssist detecteert wanneer een harde schijf of batterij op het punt staat defect te raken, creëert automatisch een oplossingscase, en meldt aan de klant dat de nieuwe hardware onderweg is. Deze end-to-end supportservice omvat tevens 24x7 prioritaire toegang tot technici van ProSupport die hulp bieden voor hardware- en softwareknelpunten, en reparatie voor apparaten die per ongeluk zijn beschadigd*. Indien nodig biedt Dell support ter plaatse* zodat reparaties snel en eenvoudig worden uitgevoerd. ProSupport Plus biedt alle essentiële support die downtime automatisch vermindert.


Dell ProSupport* biedt directe toegang tot technici van ProSupport die 24x7 hulp bieden voor hardware- en softwareknelpunten. Bovendien bewaakt de technologie van Dell SupportAssist pc's en tablets op afstand, biedt het meldingen voor problemen die zich voordoen, en maakt het automatisch een case aan om ze op te lossen. Indien nodig biedt Dell support ter plaatse* zodat reparaties snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

We weten dat een ongeluk in een klein hoekje zit, en met de Accidental Damage Service* van Dell kunt u downtime verminderen. We repareren een laptop die is beschadigd door een spanningspiek, gemorste vloeistof, of val.

 

 

Drivers, handleidingen en support

Productsupport
Productsupport

Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervangingsonderdelen, Dell Product Support biedt u uitkomst.

Aan de slag
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P20-CS06