Breid uw bedrijf uit met premium technologie. Bekijk onze nieuwste high-performance pc's. Naar Premium Event
|
 
windowsforbusiness
 
intel-core

Dell Edge Gateways voor IoT

Edge Gateway - de toekomst van analyse.
De toekomst van analyse.
Creëer meer mogelijkheden voor analyses aan de rand van uw IoT-netwerk met de intelligente Dell Edge Gateway voor diepere bedrijfsinzichten.

 

De Gartner Group voorspelt: in 2020 bereikt het IoT 26 miljard verbonden apparaten. De uitdaging is om de enorme hoeveelheden data die deze sensoren en apparaten verzamelen vast te leggen, te analyseren en er effectief inzichten uit te halen, om uw bedrijf te laten groeien.

 

Een Edge Gateway met krachtige dual-core Intel® Atom™ processors verbindt diverse bekabelde en draadloze apparaten en systemen, verzamelt en analyseert de input en stuurt deze door. Omdat de Gateway zich dichtbij uw apparaten en sensoren bevindt, wordt alleen betekenisvolle data verzonden naar de cloud of het controlecentrum, wat u kostbare bandbreedte bespaart.
 
Edge Gateway - ontworpen voor het ongelooflijke.
Ontworpen voor het ongelooflijke.
De Edge Gateway is bestand tegen zware omstandigheden. Hij werkt zowel buiten als in de de fabriek als op een HVAC-systeem, dankzij de industriële vormgeving. Sommige modellen hebben een gebruikstemperatuurbereik van -30 °C tot 70 °C. Gateways zijn ontworpen met een laag stroomverbruik en zonder ventilator, en zijn geschikt voor wandmontage of DIN-railmontage.

 

Sluit uw bestaande systemen aan met een groot aantal bekabelde en draadloze connectiviteitsopties, zoals traditionele seriële verbindingen, breedbandnetwerken en nieuwe mesh-netwerken, om uw data eenvoudiger te integreren en te normaliseren.
 
Verbind meer dingen.
Verbind meer dingen.
Experts voorspellen dat in 2020 26 miljard meer sensoren en apparaten worden verbonden met het internet. Het op een rendabele en veilige manier aansluiten van al deze sensoren, apparaten, eindpunten aansluiten is een uitdaging voor het IoT. De Edge Gateway bevat een groot aantal bekabelde en draadloze verbindingen, waaronder seriële verbindingen. Met de I/O op het intelligente apparaat kunt u uw oude industriële systemen en uw nieuwe mesh-netwerken eenvoudig op elkaar aansluiten. De Gateway maakt gebruik van wifi, WWAN en Ethernet om verbinding te maken en te communiceren. Vervolgens ondersteunt de verwerkingskracht van de Gateway middleware voor het verzamelen, converteren en normaliseren van data van de verschillende protocollen; van ModBus naar BACnet ZigBee en andere apparaten.
 
Accessoires

De Dell Edge Gateway biedt ondersteuning voor uw activiteiten met extra opties voor meer I/O, extra voedingsbronnen, een robuuste behuizing met chassiswaarschuwingen en speciale connectoren voor Can bus en mesh-netwerken.
Edge Gateway - voedingsmoduleEdge Gateway - I/O-uitbreiding  Edge Gateway - robuuste behuizing  Edge Gateway - ZigBee-module  
Voedingsmodule

Profiteer van extra voeding voor een PCIe-kaart en bied ruimte voor potentiële toekomstige modules. Beheer extra bronnen voor een probleemloze, ononderbroken service. 
I/O-uitbreidingsmodule

Bereid u voor op uitbreiding met twee extra USB-poorten, een seriële poort en GPIO. Deze module biedt ruimte voor een PCIe-kaart volledige hoogte en halve lengte voor op specifieke gebruiksscenario's afgestemde computing. De aanvullende voedingsmodule is vereist.  
Robuuste behuizing

Deze vergrendelbare harde behuizing beschermt tegen stof, olie en weersomstandigheden. De chassisschakelaar voor indringingsdetectie verstuurt bovendien een waarschuwing bij ongeautoriseerde toegang. 
ZigBee-module

Maak kennis met een voordelige en betrouwbare draadloze technologie voor mesh-netwerken. 
 Edge Gateway - CAN bus      
CAN bus

Deze kaartserie is gemaakt voor bus-arbitrage en foutdetectie met een functie voor automatische verzendherhaling, beperkt de kans op dataverlies tot een minimum en garandeert de betrouwbaarheid van systemen.
      

Edge Gateway - Professionele hulp van ProSupport
Professionele hulp van ProSupport
Met de Dell Edge Gateway profiteert u van een end-to-end serviceoplossing, inclusief Dell Implementatieservices, Dell basissupport voor hardware of Dell ProSupport, voor hardwaresupport gedurende de hele levenscyclus van het product. De Dell Services oplossing voor de gateways zorgt voor een gestroomlijnde implementatie en support, zodat u zich kunt richten op innovatie. Contracten tot 5 jaar zijn mogelijk.
 
 

Edge Gateway 3000

Gebruikers die productielijnen, commerciële producten etc. willen beheren en monitoren.

Dell IoT 3000 serie Gateway
Internet of Things 3000 serie Gateway
Dell Internet of Things (IoT) 3000 serie Gateway
Vanaf 535
Vanaf 676
Vanaf 676Stroomlijn uw werk met een op maat gemaakt apparaat voor ingewikkelde mobiele computing en computing in de buitendienst binnen het IoT. Een efficiënte automatiseringsoplossing voor algemene doeleinden en extern beheer.
De 3002 is op maat gemaakt voor het monitoren en beheren van efficiënte IoT-gebruiksscenario's op het gebied van transport en logistiek. Beheer en volg uw data altijd razendsnel.
Met het 3003 model kunt u uw digitale borden in snoepmachines, winkelkiosks en zelfs liften aandrijven, waar u ook bent.
 
 

Edge Gateway 5000

Tools voor kosteneffectieve beveiliging en beheerbaarheid voor IT- en operations-professionals.

Dell Edge Gateway 5000 serie
Vanaf 776

De Edge Gateway 5000 serie voor het Internet of Things (IoT) biedt kosteneffectieve beveiliging en tools voor beheerbaarheid voor IT en operations-professionals.
 
Edge Gateway - Alliantiepartners van het Internet of Things: een IoT-ecosysteem
Alliantiepartners van het Internet of Things: een IoT-ecosysteem
Het Internet of Things creëert mogelijkheden en uitdagingen binnen het aanbod aan oplossingen. Partnerschappen zijn essentieel om deze uitdagingen het hoofd te bieden, en het potentieel van IoT om te zetten in succes in de dagelijkse praktijk. Wij bouwen aan een robuust partner-ecosysteem van technologieleveranciers en domeinexperts als aanvulling op ons brede portfolio van technologieën die IoT mogelijk maken. Maak kennis met gekwalificeerde IoT-experts, of meld u aan om deel uit te maken van de alliantie.
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P60-CS03