Breid uw bedrijf uit met premium technologie. Bekijk onze nieuwste high-performance pc's. Naar Premium Event
|
 
windowsforbusiness
 
intel-core

Embedded Box pc's

Embedded Box pc's, een revolutie op het gebied van industriële pc's
Een revolutie op het gebied van industriële pc's
Onze configureerbare, robuuste, ventilatorloze Embedded Box pc's zijn ontworpen om uw oplossingen sneller te benutten en sneller voor meer omzet te zorgen
 
Embedded Box pc's: snellere oplossingen, snellere lanceringen
Snellere oplossingen, snellere lanceringen
Dell biedt voordelige IPC-oplossingen met kortere levertijden en een betrouwbare kwaliteit om zo goed mogelijk aan de vraag te voldoen.
  • Volledig geconfigureerde systemen die binnen enkele weken worden geleverd.
  • Maak een IPC voor uw gebruiksscenario's, van één systeem tot duizenden.
  • Als de systemen worden geleverd zijn de meeste certificeringen compleet, waaronder land- en radioconformiteit, indien beschikbaar.
 
Embedded Box pc's: toegevoegde waarde voor uw bedrijf
Toegevoegde waarde voor uw bedrijf

Deze robuuste apparaten zijn ontworpen volgens MIL-STD-810G en zijn voorzien van een vormgeving voor industrieel en uitdagend gebruik met wand-,VESA- en DIN-rail-montage. Sluit deze eenvoudig aan met bekabelde en draadloze I/O, 'headless' of niet, met een scala aan verwerkingskracht en een groot aantal gebruiksscenario's.

  • Proces en aparte productie
  • Wagenparkbeheer
  • Digitale borden
  • Videotoezicht
  • Geautomatiseerd verkooppunt
 
De beproefde zakelijke ervaring van Dell kan uw onderneming verbeteren.

Embedded Box pc's: flexibele leveringsketenEmbedded Box pc's: beheerbaarheid en beveiligingEmbedded Box pc's: betrouwbare kwaliteit
Flexibele leveringsketen
We hebben volledig geconfigureerde systemen op voorraad, zodat de levertijd wordt teruggebracht tot weken, in plaats van maanden of kwartalen. Bovendien bieden we kortingen voor enkele systemen tot grote bestellingen.
Beheerbaarheid en beveiliging
Profiteer van ongeëvenaarde bescherming met eindpuntbeveiliging en onze beste portfolio voor systeembeveiliging, en doe uw voordeel met eenvoudiger beheer met optionele Dell software en aangepaste installatie van software-images.
Betrouwbare kwaliteit
Zowel Dell als onze leveranciers moeten voldoen aan strenge commerciële kwaliteitseisen, zodat u weet dat uw bedrijf in goede handen is.
Embedded Box pc's: service en supportEmbedded Box pc's: Dell Financiële ServicesEmbedded Box pc's: certificeringen en/of regelgeving
Service en support
Ons aanbod van service- en supportaanbiedingen omvat een garantie van 1 jaar voor hardware, implementatie, configuratie en logistiek, evenals optionele ProSupport Services om u tot vijf jaar te beschermen voor Solid State-harde schijven.
Dell Financiële Services
Opties die zijn ontworpen om de aanschaf van technologie eenvoudig en betaalbaar te maken. Profiteer van lage tarieven voor Dell apparatuur en één centrale plek voor de financiering van hardware, software, services en technologie die niet van Dell is.
Certificeringen en regelgeving
We bieden complete naleving van regelgeving in veel regio's, zoals goedkeuring van draadloze en telecomagentschappen (WWAN, WLAN en Bluetooth).


Embedded Box pc's: hebt u vragen? Neem nu contact op met een Dell expert.
Hebt u vragen? Neem nu contact op met een Dell expert.
Profiteer van uitgebreide expertise in de branche en op maat gemaakte technologische strategieën om u te helpen bij het realiseren van uw visie.

Neem contact op met een Expert
 
Embedded Box pc's - Alliantiepartners van het Internet of Things: een IoT-ecosysteem
Alliantiepartners van het Internet of Things: een IoT-ecosysteem
Het Internet of Things creëert mogelijkheden en uitdagingen binnen het aanbod aan oplossingen. Bij Dell zijn we ervan overtuigd dat partnerschappen essentieel zijn om deze uitdagingen het hoofd te bieden, en het potentieel van IoT om te zetten in succes in de dagelijkse praktijk. Met het Dell partnerprogramma voor IoT-oplossingen bouwen we aan een robuust partner-ecosysteem van technologieleveranciers en domeinexperts als aanvulling op ons brede portfolio van technologieën die IoT mogelijk maken. Maak kennis met gekwalificeerde IoT-experts in onze partneralliantie, of meld u aan om deel uit te maken van het programma.

Meer informatie (in het Engels)
 
 

Embedded Box pc 3000

Compacte, energie-efficiënte Embedded Box pc. Industrieel robuust en gereed voor projecten met beperkte ruimte en laag energieverbruik.

Dell IoT Box pc 3000
Vanaf 643

Compacte, energie-efficiënte Embedded Box pc. Industrieel robuust en gereed voor projecten met beperkte ruimte en laag energieverbruik.
 
 

Embedded Box pc 5000

Compacte, energie-efficiënte Embedded Box pc. Industrieel robuust en geconfigureerd volgens bestelling.

Dell IoT-Box pc 5000
Vanaf 1 009

Compacte, energie-efficiënte Embedded Box pc. Industrieel robuust en geconfigureerd volgens bestelling.
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P20-CS04