|

EqualLogic PS4110X 10GbE iSCSI-array

intel® core™
Open
Opruiming! Grootse prestaties. Kleine prijzen. Koop nu ›

Krachtige opslag met hoge capaciteit

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

Verbeter de datacenters van uw externe kantoren en filialen met de krachtige en voordelige EqualLogic PS4110X 10GbE iSCSI-arrays met hoge capaciteit.

 
 

Gesuggereerd product

Bedrijfsprestaties met alledaagse eenvoud

Beheer uw gegevensintensieve taken in de datacenters van uw externe kantoren en filialen met EqualLogic PS4110X — krachtige prestaties, snelle 10GbE-connectiviteit en eenvoudig, flexibel beheer.
Dell EqualLogic PS4110x-storagesysteem
Bedrijfsfuncties voor kleinere implementaties

De PS4110X 10GbE iSCSI-array is een Dell Fluid Data™ oplossing die een gevirtualiseerde architectuur, software op bedrijfsniveau en eenvoudig beheer tegen een voordelige prijs biedt — het ideale antwoord op uw groeiende vraag naar storagemogelijkheden.
 • Maak gebruik van uw bestaande infrastructuur met 10GbE SFP+-poorten of stel uw netwerk samen met nieuwe, voordelige 10GBASE-T-verbindingen (beide worden ondersteund).
 • Maak gebruik van de gevirtualiseerde, geschaald uitbreidbare EqualLogic architectuur voor serverconsolidatie en -virtualisatie.
 • Kies voor een volledige integratie van snapshots, replicatie en toepassingen voor betere gegevensbescherming en disaster recovery.
 • Reduceer de vereiste tijd en verlaag de kosten voor het beheer met prestaties en automatisering die zichzelf optimaliseren.
 • Beheer het EqualLogic SAN van uw externe kantoren en filialen met EqualLogic SAN Headquarters (SANHQ).
 • Vergroot eenvoudig uw EqualLogic SAN door arrays uit andere PS-reeksen toe te voegen om de capaciteit en prestaties geschaald uit te breiden.

De EqualLogic PS4110X is een prestatiegerichte array die optimale IOPS/U helpt te leveren voor uw kleinere implementaties.
Dell EqualLogic PS4110x-storagesysteem
Prestatiegerichte flexibiliteit

Geef uw datacenter meer capaciteit en hogere prestaties met PS4110X arrays. Met vierentwintig (24) 2,5" SAS (Serial Attached SCSI)-harde schijven en een storagecapaciteit tot 21,6 TB* is de PS4110X een effectieve storageoplossing met krachtige prestaties en hoge capaciteit, die u kan helpen de juiste gegevens op het juiste ogenblik efficiënt te verplaatsen. 
 • Twee 10GbE-controllers en twee voedingseenheden, specifiek ontworpen voor ingebouwde redundantie
 • Toegewezen 10/100-poort voor beheertaken per controller
 • 6 G SAS-backplane
 • 24 hot-swappable SAS- (of SAS SED-)harde schijven (10.000 rpm)
 • Destaging voor cache-naar-Flash-geheugen
 • Architectuur met “peer-schaling” voor lineair geschaald uitbreidbare prestaties
 • Gedeelde verticale poorten, specifiek ontworpen zodat u de volledige bandbreedte kunt blijven gebruiken wanneer een netwerkpoort het laat afweten
 • Group Manager, waarmee alle beheertaken voor zowel bestands- als blokstorageprotocollen in één console worden geïntegreerd
 • De hostsoftware van EqualLogic breidt de functionaliteit van de arraysoftware uit om samenwerking met de host mogelijk te maken
 • Host Integration Tools voor Microsoft®, VMware® en Linux® producten, en verder EqualLogic SAN (Storage Area Network) Headquarters beheersoftware
 • Verbeterde beveiliging met Self-Encrypting Drives (SED’s)
 
Dell EqualLogic PS4110x-storagesysteem

Breid vol vertrouwen uit met geavanceerde firmwarefunctionaliteit

Voldoe aan uw huidige storagebehoeften én uw toekomstige vereisten voor gegevensbeheer met EqualLogic firmware.
 • Data Center Bridging
  Verbeter de Ethernet-servicekwaliteit en beperk drastisch het aantal gedropte pakketten voor een totaaloplossing van Dell, van de hostadapters naar het iSCSI-doel.
 • Verbeterde werklastverdeling
  Optimaliseer de prestaties van de storagepools met automatische storage in lagen van gegevens op subvolumeniveau en verbeterde werklastverdeling.
 • Bewust gebruik van thin provisioning
  Met de VMware Thin Provisioning integratie voor vSphere™ v5 kunt u uw risico's op gegevensverlies tot een minimum beperken en kunnen gegevens vlotter worden hersteld.

Software en services voor een complete SAN-oplossing

Dell biedt uitgebreide end-to-end oplossingen met software- en serviceopties die u helpen om uw data efficiënter en kosteneffectiever op te slaan en te beheren. Bij uw aankoop van een array uit de PS-reeks zijn de arraysoftware en hostsoftware van EqualLogic™ inbegrepen - vrijwel alle tools die uw organisatie nodig heeft voor een complete oplossing.
equallogic ps4210 storage

EqualLogic arraysoftware

 • EqualLogic Group Manager helpt met het stroomlijnen van storage- en databeheer.
 • EqualLogic Manual Transfer Utility minimaliseert de downtime bij overdracht van grote datavolumes.
 • EqualLogic PS Series Firmware vormt de basis van de EqualLogic softwarereeks.
 • Dell Storage Update Manager vereenvoudigt het upgradeproces met begeleid updatebeheer.

De EqualLogic firmware die in de hele reeks EqualLogic PS-arrays is geïntegreerd, is een SAN-besturingssysteem op basis van een unieke peer-opslagarchitectuur die:

 • SAN-bronnen virtualiseert
 • Schaalbaarheid van peers tot 16 arrays biedt
 • Intelligente functionaliteit voor databeheer levert
 • Systeembronnen automatisch aanpast
 • Prestaties optimaliseert

EqualLogic Host Integration Tools

Deze reeks hostgebaseerde software biedt nauwe integratie tussen array en host van de PS-reeks. Dell biedt hostintegratiemiddelen voor omgevingen met Microsoft®, VMware® en Linux®, voor uitgebreide databescherming en betrouwbare prestaties.

EqualLogic SAN Headquarters

Dell EqualLogic SAN Headquarters (SAN HQ) is een gecentraliseerd bewakings- en rapporteringstool die gedetailleerde informatie biedt over prestaties en capaciteit, plus waarschuwingen voor meerdere groepen arrays uit de PS-reeks. SAN HQ Support Assist stroomlijnt het beheer en verbetert de productiviteit door automatisch cases aan te maken en bij te houden.

Meer informatie over EqualLogic software vindt u hier.

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en om u helpen bij de overgang van platform naar platform.
equallogic ps4210 storage
Dell ProSupport Enterprise Suite voor de PS-reeks
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw Dell EqualLogic oplossing uit de PS-reeks. Neem vandaag nog contact op met een Dell vertegenwoordiger voor meer informatie*.
equallogic ps4210 storage
Dell Enterprise Consulting Services
Onze beproefde methodologie en tools die het resultaat zijn van jaren wereldwijde praktijkervaring, helpen u het juiste storageplan op te stellen om de kosten te verlagen en het databeheer te optimaliseren en te vereenvoudigen.
equallogic ps4210 storage
Dell Enterprise Deployment Services
Onze end-to-end implementatieservices staan garant voor een snelle en zorgvuldige installatie, configuratie en implementatie van Dell Storage, altijd en overal, met beproefde processen die zijn gebaseerd op best practices die zijn opgedaan tijdens duizenden implementaties door onze zeer deskundige experts.
equallogic ps4210 storage
Dell Education Services
Verminder downtime, verbeter gebruiksgemak en garandeer bedrijfscontinuïteit met storagetraining van Dell Education Services. Maak een keuze uit cursussen die zijn ontwikkeld als introductie van Dell Storage en als voorbereiding op vervolgcursussen die dieper ingaan op de geavanceerde functies van deze storageoplossing en op de toepassing van best practices. Meer informatie vindt u hier.
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
CS03