|

Dell EqualLogic PS6500E iSCSI SAN

intel® core™
Open
Opruiming! Grootse prestaties. Kleine prijzen. Koop nu ›

Uiterst schaalbaar iSCSI SAN Hoge dichtheid: 48 TB in 4U

 • Aanbiedingsprijs  00

EqualLogic gevirtualiseerde architectuur wordt gecombineerd met compact SATA-pakket voor betaalbare gelaagde opslag op bedrijfsniveau

 • Naadloos schaalbaar tot 768 TB in één SAN-groep
 • Lage totale eigendomskosten met uitstekende prijs per GB en uitgebreide SAN-beheer en -beveiligingssoftware
 • Consolideer met de PS6500E en bespaar geld, ruimte en energie
 • Verbeterde sequentiële prestaties ten opzichte van de vorige generatie

 

 
 
Dell EqualLogic PS6500E iSCSI SAN
Galerie

Galerie

Video

EqualLogic PS6500-reeks

Kenmerken

Kenmerken

Dell EqualLogic-arrays uit de PS6000-reeks: Dell EqualLogic PS6500E

Dell EqualLogic PS6500E

De Dell EqualLogic PS6500E-reeks is een gevirtualiseerd Internet SCSI (iSCSI) SAN dat intelligentie en automatisering met fouttolerantie combineert om vereenvoudigd beheer, snelle implementatie, naadloze schaalbaarheid en prestaties en betrouwbaarheid op bedrijfsniveau te bieden. Met SATA-harde schijven biedt de PS6500E een uitstekende prijs per gigabyte en maximaal 2,3 PB opslag met hoge capaciteit.
Dell EqualLogic-arrays uit de PS6000-reeks Buitengewoon gebruiksgemak

BUITENGEWOON GEBRUIKSGEMAK


De PS6500E is een intelligente opslagarray die snelle installatie, eenvoudig beheer en naadloze uitbreiding biedt. Alle opslagarrays uit de PS-reeks omvatten functies en mogelijkheden voor SAN-configuratie die netwerktopologie waarnemen, automatisch RAID-groepen bouwen en statuscontroles van systemen uitvoeren om te garanderen dat alle onderdelen volledig functioneel zijn. Een PS6500E kan doorgaans in minder dan een uur worden geïnstalleerd en geconfigureerd, zodat u zeer snel over opslagruimte beschikt.

Dell EqualLogic-arrays uit de PS6000-reeks Modulair design met betrouwbaarheid op bedrijfsniveau

MODULAIR ONTWERP MET BETROUWBAARHEID OP BEDRIJFSNIVEAU


De gevirtualiseerde, modulaire architectuur van de EqualLogic PS-reeks stelt IT-beheerders in staat alleen de opslag aan te kopen die ze nodig hebben en wanneer ze deze nodig hebben – op die manier wordt zowel onderbenutting als overprovisioning voorkomen. Alle arrays uit de PS-reeks maken gebruik van gepatenteerde technologie voor het verplaatsen van gegevens en werken samen om automatisch gegevens te beheren, taken te verdelen over alle opslagmiddelen en voor uitbreiding te zorgen om aan de groeiende opslagbehoeften te voldoen.

Alle arrays uit de PS-reeks zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van het datacenter en deze zelfs te overtreffen. De PS6500E omvat mogelijkheden voor fouttolerantie dankzij volledig redundante en hot-swappable onderdelen, zoals standaard dubbele controllers, drie ventilatorladen, drie redundante voedingen en harde schijven met hot spares. Write-backcaches die zichzelf afstellen hebben reservebatterijen en worden gespiegeld op meerdere controllers voor de ultieme bescherming zonder de prestaties te benadelen.

Dell EqualLogic-arrays uit de PS6000-reeks Flexibiliteit met lage eigendomskosten

FLEXIBILITEIT MET LAGE EIGENDOMSKOSTEN


Dell EqualLogic-arrays uit de PS-reeks betekenen een doorbraak in opslagkosten: van aankoop en installatie tot werking en upgrades. In tegenstelling tot traditionele SAN's wordt de PS-reeks volledig geleverd met alle beschikbare software en toepassingen die u zou verwachten van een SAN op bedrijfsniveau. De PS-reeks kan naar behoefte en online worden geschaald, zodat uw opslagcapaciteit kan worden uitgebreid zonder uw toepassingen te onderbreken. Zo bieden EqualLogic-arrays buitengewone flexibiliteit tegen lage eigendomskosten.

Of het nu gaat om de consolidatie van een DAS-infrastructuur (Direct-Attached Storage), de migratie van gegevens van en naar bestaande SAN's, het stroomlijnen van processen voor gegevensbescherming of gewoon het toevoegen van extra opslagcapaciteit: de Dell EqualLogic-reeks levert een reeks beproefde, krachtige opslagarrays die zichzelf beheren en zijn ontworpen om aan de eisen van elke SAN-omgeving te voldoen.

Supportservices

Dell Services

Dell is ervan overtuigd dat toenemende datavereisten baat hebben bij een goed geplande en onderhouden storage-infrastructuur, zonder dat daarbij de kosten en complexiteit toenemen. Met intelligent databeheer kunnen organisaties de meerwaarde van hun storage-investering optimaliseren door hun middelen beter te gebruiken. Met gegevensbeheerservices van Dell kunnen klanten opslaginfrastructuren ontwerpen, implementeren, beheren en onderhouden die voldoen aan de vereisten voor beschikbaarheid, retentie en gegevensherstel.

Dell™ ProSupport™ — Professionele support op bedrijfsniveau voor complexe omgevingen. Meer dan 80% van alle IT-budgetten gaat u het onderhoud van de infrastructuur, waardoor er weinig ruimte overblijft voor innovatie. Met de juiste supportoplossing van Dell kunt u zich richten op uw kernactiviteiten.

ProSupport Enterprise Suite

ProSupport Dell ProSupport Plus

Ontwikkeld voor klanten die op zoek zijn naar de beste hardware- en softwaresupport

Omvat: 
 • Een centraal aanspreekpunt met toegang tot hoog opgeleide experts
 • 24 uur per dag, zeven dagen in de week beschikbaar
 • Hulpverlening door derden
 • Support in 165+ landen en 55 talen

Ontwikkeld voor bedrijfskritieke systemen in de omgeving van een klant.

Omvat:
 • Gespecialiseerde technische accountmanager
 • Direct toegang tot gespecialiseerde technici van ProSupport Plus
 • Bewaking op afstand en geautomatiseerde support met SupportAssist
 • Maandelijkse rapporten en prestatieaanbevelingen
Implementatie van Dell Enterprise
Implementatieservices van Dell Enterprise
Dell biedt een uitgebreide reeks flexibele services voor een intern of extern uitgevoerde implementatie van PowerEdge™, PowerEdge SC servers, PowerVault™ en Dell EqualLogic storageproducten om de implementatie te optimaliseren zodat u snel met uw systeem aan de slag kunt. Wij zijn leveren hoogwaardige implementatieservices dankzij onze:
 • Professionele implementatietechnici met diepgaande productkennis
 • Processen met bewezen effectiviteit op basis van best practices en uitgebreide hulpprogramma's en software
 • Wereldwijde implementatie van middelen en mogelijkheden on-demand
 • Profiteer van de uitmuntende implementatieservices voor bedrijven, met één projectmanager voor het beoordelen, plannen, configureren en integreren van uw bedrijfsoplossingen. Wanneer uw infrastructuur optimaal is geïmplementeerd, kunnen onze datamigratie-experts een goede planning maken en uw data migreren.
Training
Dell Education Services
Verminder de downtime, verbeter het gebruik en garandeer bedrijfscontinuïteit met de storagetraining van Dell Education Services. Maak een keuze uit de cursussen die speciaal zijn ontwikkeld als introductie van Dell EqualLogic storage en als voorbereiding op de meer geavanceerde onderwerpen die worden behandeld in cursussen die dieper ingaan op de geavanceerde functies van deze storageoplossing en op de toepassing van best practices.

Meer informatie vindt u hier(in het Engels).
Dell biedt uitgebreide totaaloplossingen om u te helpen bij de storage en het beheer van uw data, zodat u de juiste data efficiënt, op het juiste ogenblik, voor de juiste prijs naar de juiste plaats kunt verplaatsen. EqualLogic arraysoftware en hostsoftware maken deel uit van deze oplossingen en zijn bij de aankoop van uw EqualLogic array inbegrepen. Zo hebt u alle tools die uw organisatie voor een complete Storage Area Network (SAN)-oplossing nodig heeft.


Dashboard in grafische gebruikersinterfaceEqualLogic arraysoftware

Elke EqualLogic array wordt geleverd met een krachtige set softwarefuncties die u helpen uw data te beheren, te beschermen en te optimaliseren. Met de EqualLogic Group Manager kunt u storage- en databeheer stroomlijnen op de PS SAN-arrays en de FS NAS-apparaten. EqualLogic firmware uit de PS-reeks vormt de basis van de EqualLogic softwarereeks. De EqualLogic PS firmware die in de hele reeks EqualLogic PS arrays is geïntegreerd, is een SAN-besturingssysteem op basis van een unieke peer-storagearchitectuur die:
 • SAN-bronnen virtualiseert
 • Schaalbaarheid van peers tot 16 arrays biedt
 • Intelligente functionaliteit voor databeheer levert
 • Systeembronnen automatisch aanpast
 • Prestaties optimaliseert
 • Vermindert de noodzaak van handmatige interventie

De firmware bevat ook de EqualLogic Manual Transfer Utility die voorziet in replicatiemogelijkheden zonder aangesloten te zijn op een netwerk om zo de tijd die nodig is voor de overdracht van grote hoeveelheden data tussen replicatiepartners te minimaliseren.

De nieuwste firmware van EqualLogic (versie 7.0) bevat geavanceerde functies voor arrays uit de PS-reeks, zoals:

 • Degelijke en schaalbare beleidsregels voor toegangscontrole voor vereenvoudigd beheer
 • Opnieuw ontworpen gebruikersinterface met zoekfunctionaliteit
 • RAID-beleidsaanbevelingen om het gebruik van RAID best practices te bevorderen
 • Nieuwe technologieën met achterwaartse compatibiliteit, inclusief een 64-bits kernelfirmwareversie voor nieuwere arrays, en ondersteuning voor 4.000 sectorvolumes en 4.000 schijven (4 Kn, eigen sector)
VMware hostsoftwareEqualLogic Host Integration Tools

Deze reeks hostgebaseerde software biedt nauwe integratie tussen de EqualLogic array en de host. Dell biedt hostintegratiemiddelen voor Microsoft®, VMware® en Linux® omgevingen, waardoor klanten van de volgende voordelen kunnen genieten:

 • Uitgebreide databeveiliging en beschikbaarheid
 • Geïntegreerd storagebeheer
 • Betrouwbare prestaties
 • Gestroomlijnde arrayconfiguratie

SAN HQEqualLogic SAN Headquarters

Dell EqualLogic SAN Headquarters (SAN HQ) is een gecentraliseerde bewakings- en rapporteringstool die gedetailleerde informatie over prestaties, capaciteit en waarschuwingen uit meerdere groepen EqualLogic PS arrays verzamelt en aanlevert, waardoor prestaties verbeteren en groepsbronnen efficiënter worden toegewezen

Met de Dell SupportAssist functionaliteit kan SAN HQ 3.0 automatisch supportcases maken op basis van systeemfouten en kunt u uw openstaande Dell supportcases bekijken van de EqualLogic arrays die worden bewaakt door SupportAssist.
Meer informatie over EqualLogic software

Ontdek hoe u uw storageoplossing met de Dell EqualLogic software kunt ontwerpen, beheren en optimaliseren.

Meer informatie›


Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
CS05