|

Dell Force10 Open Automation Framework (OAF)

windowsforbusiness
intel-core
Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 2 oktober 2017. Bekijk aanbiedingen

Automatiseer met open standaarden

Het Dell Force10 Open Automation Framework™ biedt uniforme, open-source automatisering en dynamisch beheer voor de virtuele apparaten van externe leveranciers in uw netwerk.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
Open Automation software

 

 
Vereenvoudig installaties met geautomatiseerde bare-metal configuratie
Vereenvoudig installaties met geautomatiseerde bare-metal configuratie.
Versnel switchinstallaties en reduceer de kans op fouten die gepaard gaan met handmatige processen met behulp van bare-metal provisioning, een functie van de Dell Force10 Open Automation Framework suite.
Ontdek er alles over >

Verbetering de bewaking met Smart Scripting.
Verhoog de beschikbaarheid van het netwerk en stroomlijn het beheer door middel van aangepaste scripts. Smart Scripting ondersteunt Perl en Python, zodat u snel nieuwe scripts kunt ontwikkelen zonder een nieuwe scripttaal te hoeven leren.
Ontdek er alles over >

Zorg voor dynamische connectiviteit met Virtual Server Networking.
Zorg voor de nodige dynamische infrastructuur om de connectiviteit en beveiliging tussen virtuele machines met Virtual Server te helpen garanderen. Profiteer ook van de ondersteuning voor VMware® vSphere™ 4.0/4.1/5.0 en Citrix® XenServer 5.6.
Ontdek er alles over >
Vereenvoudig integratie met Programmatic Management
Vereenvoudig integratie met Programmatic Management.
Als u al vertrouwd bent met de beheertools van uw systemen van een andere leverancier, kunt u deze tools blijven gebruiken in het Dell Force10 Open Automation Framework.
Ontdek er alles over >

Beheer op afstand via het web.
Profiteer van de flexibiliteit om op maat gemaakte interfaces voor extern beheer te maken of te implementeren voor gebruik met eigen tools of die van een externe leverancier via een geïntegreerde REST interface.
Ontdek er alles over >

Haal voordeel uit de modulaire controle over Dell Force10 switches en routers.
Geniet van een stabiel besturingssysteem dat de geheugentoewijzing en planning beheert en tegelijk alle andere toepassingen uitvoert als onafhankelijke processen in hun eigen beveiligde ruimte.
Ontdek er alles over >

Combineer Dell Force10 switches met PowerEdge servers voor krachtige virtualisatie

Wanneer u de efficiëntie van de Dell Force10 switches combineert met de kracht van PowerEdge™ servers, beschikt u over de juiste combinatie van functies, prestaties en schaalbaarheid voor veeleisende werklasten in de grootste datacenteromgevingen.


Verhoog de operationele efficiëntie met beter systeembeheer.
Stroomlijn processen en verhoog de productiviteit om elke bestede euro optimaal te gebruiken. Beheer uw Dell PowerEdge servers in complexe IT-omgevingen door de meest essentiële beheertaken van de serverlevenscyclus te automatiseren, te implementeren, bij te werken, te bewaken en te onderhouden.
 

Vertrouw op wereldwijde services en support.
Met Dell Services kunt u de complexiteit van IT verminderen, de kosten verlagen en inefficiëntie elimineren door zakelijke en IT-oplossingen harder voor u te laten werken. Het Dell Services team gaat uit van al uw behoeften en ontwerpt oplossingen voor uw omgeving en bedrijfsdoelen, en maakt daarbij gebruik van bewezen leveringsmethoden, lokaal talent en diepgravende domeinkennis om uw total cost of ownership te helpen verlagen.
Beoordelingen

Netwerkevaluaties bieden een holistische weergave van apparatuur van meerdere leveranciers en er wordt een referentiepunt gesteld voor hoe uw infrastructuur presteert. Onze experts kunnen problemen in uw netwerk identificeren en weergeven met gespecialiseerde software en diagnoseprogramma's. Deze onbevooroordeelde en inzichtelijke analyses worden samengevoegd in uitgebreide rapporten waarin mogelijk aanbevelingen zijn opgenomen over hoe u de prestaties kunt verbeteren, apparaten kunt optimaliseren en problemen kunt verhelpen.
Beveiliging
Evaluatie netwerktopologie

Is uw netwerk complex en ingewikkeld? Dell kan een gedetailleerde controle en inventarisatie uitvoeren van alle apparaten van meerdere leveranciers in het netwerk om inzichtelijkheid te bieden en configuratieproblemen te identificeren.

Evaluatie van netwerkoptimalisatie

Veel netwerken bestaan uit een combinatie van apparaten van verschillende leveranciers die niet optimaal werken. We kunnen apparaten van alle toonaangevende leveranciers analyseren en aanbevelingen doen om het hele ontwerp van meerdere leveranciers te optimaliseren, apparaten aan te passen en de prestaties van de holistische omgeving te maximaliseren.

Evaluatie van applicatieprestaties

Wanneer zakelijke applicaties en databases tekenen van latency vertonen of zelfs helemaal niet meer werken, kunnen we een uitgebreide analyse uitvoeren om te achterhalen wat de problemen zijn, deze problemen te isoleren en de probleemoplossing van de zakelijke infrastructuur en softwareapplicaties te versnellen.

VoIP-evaluatie

Voor de overstap naar een VoIP-oplossing (Voice-over-IP) is de juiste netwerkinfrastructuur vereist voor ondersteuning van realtime spraakprotocollen. Dankzij gesimuleerde workloadtests, analyses en beoordelingen kunnen we de volgende stappen in kaart brengen die nodig zijn om een VoIP-platform te bouwen of problemen met een bestaand platform op te lossen.

Evaluatie netwerkbeveiliging

Beveilig uw netwerk tegen voortdurende aanvallen. Laat onze experts potentiële kwetsbaarheden onderzoeken en ontdekken en een uitgebreide evaluatie uitvoeren van het beveiligingsontwerp.

Locatieonderzoek draadloze functionaliteit

Uitstekende draadloze connectiviteit begint met een gedetailleerd locatieonderzoek. Dell kan de bestaande infrastructuur analyseren, RF-interferentie herkennen en het beste ontwerp en de optimale plaatsing van de nieuwe apparaten aanbevelen.
Implementatie

Met de gestandaardiseerde implementatieservice van Dell weet u zeker dat installatie en optimalisatie goed worden uitgevoerd, zodat u sneller kunt starten en zich kunt richten op uw dagelijkse werkzaamheden.
Implementatie
ProDeploy Plus
ProDeploy Plus

De open systeemarchitectuur van Dell wordt na deskundige planning naadloos geïntegreerd in bestaande netwerkinfrastructuren van Cisco, HP, Juniper en anderen. Kies voor ProDeploy Plus, de meest complete implementatieaanbieding op de markt voor complexe omgevingen.
ProDeploy
ProDeploy

Het instellen van netwerkprotocollen en beleidsregels kan lastig zijn. Dell gecertificeerde technici kunnen uw nieuwe hardware op afstand of op locatie configureren en nieuwe technologie snel aan de praat krijgen.
Basic Deployment
Basic Deployment


Montage en bekabeling van bekabelde en draadloze apparaten kan vervelend en tijdrovend zijn. Profiteer van hardware-installaties zonder zorgen met ervaren Dell technici die dit dagelijks doen.
Support en training

Dell biedt een ruim aanbod van supportopties op locatie en op afstand die kunnen worden toegevoegd op het moment van aankoop. Dell ProSupport zorgt ervoor dat problemen worden vastgesteld en opgelost door experts.
Support
Assistentie onsite en op afstand             Assistentie onsite en op afstand

Krijg onmiddellijk toegang tot Dell ProSupport professionals die u kunnen helpen u bij het oplossen en vaststellen van problemen die kunnen optreden in uw netwerk.
   
Managed Services    Managed Services

Zorg dat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijf en laat Dell uw netwerk beheren met eigen professionele support.
   
Opleidingsservices Opleidingsservices

Breid uw praktische kennis en bedrijfstechnieken uit.
Consulting

Dell netwerkconsulting biedt onsite of externe toegang tot uiterst deskundige professionals die projectsupport en begeleiding bieden voor verschillende technologieën voor een specifiek project of tijdsbestek.
Consulting
Workshop voor netwerken                                                    Workshop voor netwerken

Doe professionele inzichten op in een workshop van een halve dag met een gezamenlijke whiteboardsessie om mogelijke verbeteringen te bespreken.


Consulting op basis van tijdConsulting op basis van tijd

Op de momenten dat u een beetje extra technische assistentie nodig hebt, zijn gecertificeerde experts beschikbaar om het systeemontwerp te bespreken of complexe problemen op te lossen die dagelijks, wekelijks of per telefoongesprek in rekening kunnen worden gebracht. Consulting die net zo flexibel is als u.
Beschikbare consulting op afstand


    • Toegang tot distributienetwerken
    • Virtualisatie
    • Gateway en beveiliging
    • Microsoft Exchange
    • Draadloze netwerken
    • Systeembeheer
    • Core Layer/MPLS Networking
    • Beveiliging, beschikbaarheid en herstel van gegevens
    • Storage Area Network (SAN)
    • Storagetechnologieën

 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS01