Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 2 oktober 2017. Bekijk aanbiedingen
|
 
windowsforbusiness
 
intel-core

Inspiron 13 2-in-1 laptop uit de 7000-reeks

Dit artikel is helaas niet meer online beschikbaar. Bekijk één van de aanbevolen vervangend product.

Twee krachtige apparaten. Eén elegant ontwerp.

De nieuwe Inspiron 13 2-in-1 uit de 7000-reeks combineert de krachtige prestaties van een laptop met de veelzijdigheid van een 13,3-inch tablet met ingebouwde stylus.
Inspiron 13 7000 Series
 

Vergelijkbare modellen

 
 
Système Inspiron 13 série 5000 (modèle 5368) tactile 2 en 1

Nieuw Inspiron 13 5000 2-in-1

Gezinnen, studenten en drukbezette personen die onderweg het internet willen gebruiken en genieten van films.
Details bekijken
Inspiron 15 3000 Serie

Inspiron 15 laptop uit de 3000 serie
 

Individuele gebruikers die behoefte hebben aan een betaalbare laptop met de nieuwste functies, mobiliteit en indrukwekkende draadloze connectiviteit.
Details bekijken
Inspiron 15 3000 Series

Inspiron 15 3000 uit de 3000
 

Gebruikers die behoefte hebben aan een betaalbare laptop met de nieuwste functies, mobiliteit en indrukwekkende draadloze connectiviteit.
Details bekijken
Inspiron 15 laptop uit de 3000-reeks - Ubuntu Edition

Inspiron 15 laptop uit de 3000-reeks - Ubuntu Edition
 

Gebruikers die een betaalbare laptop zoeken met de nieuwste functies, mobiliteit en indrukwekkende draadloze connectiviteit.
Details bekijken
 

Kenmerken en design

Verkrijgbaar met Windows 10 Pro - voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring.
Inspiron 13 Slank en stijlvol. Krachtige functionaliteit.
Slank en stijlvol. Krachtige functionaliteit.
Hoge prestaties: met maximaal een vierde generatie Intel® Core™ i5 processor is de Inspiron 13 uitgerust voor robuuste prestaties. Vertrouw op veel kracht voor het laden van apps of het bewerken van foto's.

Ingebouwde stylus: schets, maak notities of retoucheer foto's met de vrijheid van een ingebouwde stylus. De Inspiron 13 kan alles aan wat u maakt.

Meer ruimte: de Inspiron 13 biedt tot 500 GB hybride hardeschijfruimte, zodat u 14 keer meer storage hebt dan een 32 GB tablet. Er is voldoende ruimte voor al uw favoriete muziek, apps en meer.

Helder beeldscherm: een 13,3-inch beeldscherm met optioneel Full-HD zorgt ervoor dat details van het scherm springen. Blader en zoom moeiteloos met een aanraakfunctionaliteit voor tien vingers.True Color biedt verschillende profielen waarmee u de kleurtemperatuur, helderheid en toon van uw beeldscherm kunt afstellen, zodat u de kleuren kunt aanpassen aan de kleurschakering van de verlichting (TL, gloeilamp, enz.) op de plek waar u uw laptop gebruikt.

Inspiron 13 krachtige laptop. Veelzijdigheid van een tablet.
Krachtige laptop. Veelzijdigheid van een tablet.
Blijf opgeladen: de Inspiron 13 groeit mee met uw behoeften met lange gebruiksduur van de batterij en de energie-efficiënte processoren en grafische mogelijkheden.

Ultieme veelzijdigheid:
overschakelen tussen de laptop, tablet, tent of standaard modi voor het bijwerken van uw blog, foto's bewerken of streamen van uw favoriete shows.

Precision touchpad: een touchpad met grote precisie houdt bewegingen vloeiend wanneer u moet pannen, samenknijpen of zoomen op het scherm. Nauwkeurige aanwijs- en bewegingsherkenning biedt vloeiende en ongelofelijk snelle prestaties.

Voldoende poorten: verbind uw apparaten met een supersnelle USB 3.0-poort en een SD-geheugenkaartlezer. Bespaar tijd bij de overdracht van grote bestanden of koppel uw Inspiron 13 aan een andere monitor of tv met een HDMI-poort.
Ontworpen voor de echte wereld, want daar gebeurt het allemaal.
We willen graag zien dat u nog jaren plezier hebt van uw nieuwe pc. Daarom testen we elke Inspiron-laptop op betrouwbaarheid. Niet alleen op de gebruikelijke punten, maar ook met het oog op de toekomst.

Warm aanbevolen: we testen of Inspiron-laptops bestand zijn tegen korte periodes van grote hitte tot 65°C, zoals bijvoorbeeld in een kluisje of afgesloten auto.

Hier draait het om: we testen de scharnieren van Inspiron-laptop om te zorgen dat het deksel ook na 20.000 keer openen nog goed sluit.

Toetsen die tegen een stootje kunnen: we testen of veelgebruikte toetsen na 10 miljoen aanslagen en de touchpadknoppen na 1 miljoen keer drukken nog soepel werken. Dus u kunt met een gerust hart uw roman afschrijven.

Met een druk op de knop: hoe u de aan/uit-knop en multimediatoetsen ook instelt, we hebben ze getest op 40.000 keer indrukken zonder storingen.

Open en dicht: het lijkt misschien overdreven, maar nadat we de klep van elke Inspiron-laptop meer dan 25.000 keer hebben opengeklapt, kunnen we u verzekeren dat de onderdelen binnen goed beschermd zijn.

Lang leven: systemen worden onderworpen aan zeer versnelde levensduurtests die overeenkomen met ten minste 10.000 uur gebruik om te garanderen dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse praktijk.
Dropbox
Uw inhoud. Altijd en overal.
Sla uw spullen op in Dropbox en werk ermee vanaf elk apparaat. Met Dropbox kunt u documenten bewerken, foto's delen en video's laten zien, waar u ook bent. Zelfs als er iets gebeurt met uw pc, zijn uw spullen in Dropbox altijd veilig. Bij aankoop van een nieuwe Dell pc* krijgt u kosteloos 20 GB Dropbox-ruimte voor een jaar.

*Dell consumenten-pc's of geselecteerde Venue tablets
Kies uw accessoires en services
Essentiële accessoires voor uw Inspiron-2-in-1
Essentiële accessoires voor uw Inspiron-2-in-1
Maximaliseer de veelzijdigheid en prestaties van uw Inspiron 2-in-1 met door Dell aanbevolen accessoires waarmee u zich kunt vermaken en productiever kunt zijn, zowel thuis als onderweg.
Dell Bluetooth luidspreker – AD211
Dell Bluetooth luidspreker – AD211
Neem uw audio mee onderweg met een oplaadbare batterij met lange gebruikdsduur. Uitgerust met Bluetooth 4.0 en NFC-technologie.
Dell extern optisch station met laadsleuf
Dell extern optisch station met laadsleuf
Dvd's bekijken, een afspeellijst branden of software op uw laptop laden met een extern, optisch station met laadsleuf.
Blanco
Dell draagtas - 14-inch
Dell draagtas - 14-inch
Bescherm uw systeem met deze slanke, lichte draagtas die is voorzien van een weersbestendige nylon constructie, een antislip-onderkant en intrekbare handgrepen.
Dell draadloze muis - WM524
Dell draadloze muis - WM524
Werk zoals u wilt met een stijlvolle, uiterst precieze draadloze Bluetooth 3.0-muis met een lange batterijduur.
Dell draagbare back-up harde schijf - 1 TB
Dell draagbare back-up harde schijf - 1 TB
Back-ups maken, opslaan en foto's, video's, muziek en meer overdragen met de draagbare back-up harde schijf van Dell. Software voor het automatisch maken van back-ups is vooraf geïnstalleerd.
Alle mogelijke ondersteuning. Zonder enige moeite.
Premium Support
Premium Support
Krijg 24x7 support bij alles, vanaf het installeren van uw nieuwe systeem tot het gebruik van alledaagse software. * Met nieuwe functies zoals SupportAssist nemen onze experts daadwerkelijk contact met u op als een probleem wordt gedetecteerd. * En als we uw problemen niet op afstand kunnen oplossen, sturen we een technicus naar uw locatie. Dit is de probleemloze hulp die u verdient.
Accidental Damage Service
Accidental Damage Service
Minimaliseer onverwachte kosten en downtime door u te beschermen tegen onvoorziene ongelukjes zoals vallen, gemorste vloeistoffen, spanningspieken en breuken.*
.
 

Drivers, handleidingen en support

Productsupport
Productsupport
Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervangingsonderdelen, Dell Product Support biedt u uitkomst.

Aan de slag
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P20-CS03