Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 24 juli 2017. Bekijk aanbiedingen
|
 
windowsforbusiness
 
intel-core

Nieuw! Dell Latitude 13 laptop uit de Education reeks

Dit artikel is helaas niet meer online beschikbaar. Bekijk één van de aanbevolen vervangend product.

Gebouwd voor school

13-inch laptop, speciaal ontworpen voor het onderwijs met een volledig afgedicht toetsenbord en touchpad. Uitstekende batterijduur van wel 13 uur.
latitude 13 3340
 

Vergelijkbare modellen

 
 
Chromebook 11 3180 laptop

Chromebook 3180 Education

De ideale laptop voor het leren op school of onderweg. Betaalbaar, stevig, en uitgerust met krachtige studie-apps.
Details bekijken
Chromebook 3189 2-in-1/converteerbare laptop

Chromebook 3189 Education 2-in-1

De ideale 2-in-1 voor het leren en samenwerken op school of onderweg. Betaalbaar, stevig, en uitgerust met krachtige studie-apps.
Details bekijken
Chromebook 13 3000 serie laptop zonder touch

Chromebook 3380 Education

De ideale laptop voor het leren op school of onderweg. Betaalbaar, stevig, en uitgerust met krachtige studie-apps.
Details bekijken
Système Inspiron 13 série 5000 (modèle 5368) tactile 2 en 1

Nieuw Inspiron 13 5000 2-in-1

Gezinnen, studenten en drukbezette personen die onderweg het internet willen gebruiken en genieten van films.
Details bekijken
 

Kenmerken en design

Flexibiliteit voor het onderwijs
Besturingssysteem
Windows 8.1 of Windows 7 Professional

Flexibiliteit voor het onderwijs

Inspireer studenten van alle leerstijlen om meer te doen met een krachtige Intel® processor van de vierde generatie, een groot 13,3" HD (1.366 x 768) beeldscherm, en eenvoudige aansluitmogelijkheden voor projectoren, camera's of andere apparaten in het klaslokaal. Kies voor de optionele touchscreen*laptop voor een echt interactieve ervaring en een nieuwe manier om te werken met inhoud.

Ondersteun het leren binnen en buiten het klaslokaal met naadloze toegang tot offline op software gebaseerde educatieve programma's en cloudgebaseerde inhoud.

Maak creativiteit mogelijk terwijl u studenten controleert door middel van een indicatielampje dat gaat branden als ze op het netwerk zijn wanneer dat niet de bedoeling is.

Houd het leerproces gaande van de eerste bel tot de laatste dankzij de batterij met lange levensduur die tot 13 uur meegaat*.
Duurzaam ontworpen
Duurzaam ontworpen
Ga om met de harde klappen van gebruik op school en blijf gewoon doorgaan dankzij de superieure schokdemping van de rubberen rand om het lcd-scherm en een SDD zonder draaiende onderdelen. De Latitude 13 Education reeks kan het allemaal aan.  

Werk zonder zorgen over het morsen van vloeistoffen. Een volledig afgedicht toetsenbord en touchpad bieden meer dan voldoende bescherming tegen morsen. Voor eenvoudige samenwerking kunnen studenten gebruikmaken van het 180°-scharnier om het scherm helemaal plat te leggen zonder zorgen dat het breekt: het is getest op gebruik door studenten. 

Profiteer van uitstekende bescherming tegen krassen met het optionele 13" touchscreen*, ontworpen voor uitzonderlijke duurzaamheid en levendige kleuren.
Stimuleer het succes van uw studenten met oplossingen voor het onderwijs
Stimuleer het succes van uw studenten met oplossingen voor het onderwijs
Dell Education Solutions helpen scholen technologie effectief te gebruiken, de productiviteit van onderwijzers te verbeteren, en studenten te boeien. Van hardware- en softwaresupport tot IT-planning en professionele ontwikkeling voor onderwijzers: Dell helpt scholen een digitale leeromgeving op te bouwen, van begin tot eind.

 

Eenvoudig en veilig beheer
Eenvoudig en veilig beheer
Beveilig en bewaar tot 30 laptops met de beheerde Mobile Computing Cart die laptops ook kan vergrendelen en opladen, en IT-updates buiten kantooruren mogelijk maakt.  

Vereenvoudig hardwarebeheer door middel van integratie met Dell KACE apparaten, Microsoft System Center en industriestandaard tools. 

Identificeer en bescherm tegen geavanceerde bedreigingen en zero-day-aanvallen met Dell Data Protection | Protected Workspace: een proactieve, onmiddellijke oplossing voor bescherming tegen malware. 

Codeer data op elk apparaat, op externe media en in de cloud met Dell Data Protection | Encryption.

Zorg ervoor dat toegang geautoriseerd is via meervoudige verificatie, verificatie via enkelvoudige aanmelding (SSO) en verificatie vóór opstarten met Dell Data Protection | Security Tools.

Sla referenties veilig op met een geïntegreerde Trusted Platform Module (TPM).

Maak een gestandaardiseerde omgeving en vereenvoudig implementaties met lange levenscycli, Dell Configuration and Deployment Services en Dell Imaging Services*.
Kies accessoires die het klaslokaal compleet maken
Kies accessoires die het klaslokaal compleet maken
Essentiële accessoires voor de Latitude 13 Education reeks
Kies uit de Dell hoes, Dell Mobile Computing Cart, Dell Interactive Projector Solution S520m en de Dell Adventure II rugzak.

Denk aan deze fantastische producten en meer bij de kassa.
Dell hoes, 14 inchDell Projector Solutions S520
Dell hoes, 14 inch
Bescherm en draag uw laptop heel eenvoudig.
Dell Projector Solutions S520
Stimuleer delen, interactie en samenwerking.
Dell Adventure II rugzakDell Mobile Computing Cart
Dell Adventure rugzak
Neem alles wat u dagelijks nodig hebt op een comfortabele manier mee.
Dell Mobile Computing Cart
U kunt tot 30 apparaten veilig bewaren, opladen, beheren en transporteren.

ProSupport Plus
ProSupport Plus
Upgrade naar ProSupport Plus: de enige volledige support die proactieve oplossingen, automatische preventie en bescherming voor pc's en tablets.
support-services
Uw systeem wordt geleverd met Dell basis hardwaregarantie*. Als uw systeem een probleem ondervindt dat onder de garantie valt en dat niet op afstand kan worden opgelost, biedt Dell u een handige manier om uw systeem te repareren.

Wanneer u kiest voor een systeem op maat, kunt u kiezen voor deze andere supportopties waarbij ProSupport Plus de meest complete supportservice biedt:

ProSupport Plus, de meest complete* supportservice voor pc's en tablets van Dell*, is de enige supportservice die problemen voorkomt voordat ze zich voordoen. Dell SupportAssist detecteert wanneer een harde schijf of batterij op het punt staat defect te raken, creëert automatisch een oplossingscase, en meldt aan de klant dat de nieuwe hardware onderweg is. Deze end-to-end supportservice omvat tevens 24x7 prioritaire toegang tot technici van ProSupport die hulp bieden bij hardware- en software-uitdagingen, reparatie voor apparaten die per ongeluk beschadigd raken en de mogelijkheid om een harde schijf na vervanging te houden, zodat uw data altijd beveiligd blijven.*Waar nodig biedt Dell support op locatie* om te garanderen dat reparaties snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. ProSupport Plus biedt alle essentiële support die downtime automatisch vermindert.
Dell ProSupport* biedt directe toegang tot technici van ProSupport die 24x7 hulp bieden voor hardware- en softwareknelpunten. Bovendien bewaakt de technologie van Dell SupportAssist pc's en tablets op afstand, biedt het meldingen voor problemen die zich voordoen, en maakt het automatisch een case aan om ze op te lossen. Indien nodig biedt Dell support ter plaatse* zodat reparaties snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met de Accidental Damage Service* van Dell kunt u downtime verminderen. We repareren een laptop die is beschadigd door een spanningspiek, gemorste vloeistof, of val.
 

Drivers, handleidingen en support

Productsupport
Productsupport
Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervanging van onderdelen, met de productsupport van Dell zit u goed.

Aan de slag
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P21-CS06