Ontvang nu €190 korting op deze betrouwbare Latitude 5000 laptop. Wees er snel bij: aanbieding eindigt op 31 juli 2017! Naar alle deals
|
 
windowsforbusiness
 
intel-core

Latitude 14 Rugged Notebook

Dit artikel is helaas niet meer online beschikbaar. Bekijk één van de aanbevolen vervangend product.

Werkt net zo hard als u.

14 inch-laptop die is gebouwd om bestand te zijn tegen schokken, vallen en trillingen. Doet het goed in extreme temperaturen met QuadCool ™ temperatuurbeheer.
Latitude 5404
 

Vergelijkbare modellen

 
 
Chromebook 11 3180 laptop

Chromebook 3180 Education

De ideale laptop voor het leren op school of onderweg. Betaalbaar, stevig, en uitgerust met krachtige studie-apps.
Details bekijken
Chromebook 3189 2-in-1/converteerbare laptop

Chromebook 3189 Education 2-in-1

De ideale 2-in-1 voor het leren en samenwerken op school of onderweg. Betaalbaar, stevig, en uitgerust met krachtige studie-apps.
Details bekijken
Chromebook 13 3000 serie laptop zonder touch

Chromebook 3380 Education

De ideale laptop voor het leren op school of onderweg. Betaalbaar, stevig, en uitgerust met krachtige studie-apps.
Details bekijken
Système Inspiron 13 série 5000 (modèle 5368) tactile 2 en 1

Nieuw Inspiron 13 5000 2-in-1

Gezinnen, studenten en drukbezette personen die onderweg het internet willen gebruiken en genieten van films.
Details bekijken
 

Kenmerken en design

Besturingssysteem
Verkrijgbaar met Windows 7 Professional of Windows 8.1 Pro, voor een probleemloze, veelzijdige pc-beleving.
Duurzaamheid waarop u kunt vertrouwen
Duurzaamheid waarop u kunt vertrouwen.
Compleet vernieuwd: dankzij de beste robuuste prestaties en bewezen zakelijke beveiliging en beheerbaarheid van de Latitude 14 Rugged laptop met Intel®, kunt u uw grenzen verleggen en presteren in vrijwel alle veeleisende omgevingen.

Maak een verpletterende indruk: dankzij een schokbestendige ultra-polymeer constructie en een stevig chassis van magnesiumlegering, evenals robuuste componenten geïnspireerd door ons vlaggenschip, de Rugged Extreme, kunt u erop vertrouwen dat deze laptops bestand zijn tegen schokken, vallen en trillingen.

Alleen uw werk komt binnen: alle ingangen zijn afgesloten door middel van mechanische poorten met de beste IP-52-bescherming tegen stof en water. Het RGB-toetsenbord met achtergrondverlichting is volledig afgedicht en waterbestendig.

In het heetst van de strijd: wanneer de temperatuur stijgt, houdt de Latitude 14 Rugged het hoofd koel. Hij is gemaakt om lang mee te gaan onder extreme temperaturen met QuadCool™ temperatuurregeling.
Kies voor meer dan alleen prestaties. Kies voor succes.
Zie het helder: ook in de brandende zon concentreert u zich met gemak op uw scherm. Het ruime 14" buiten goed leesbare breedbeeldscherm vermindert schittering en reflecties, zonder uw batterij snel leeg te laten lopen.

Werk de hele nacht door: u kunt het volledig afgedichte, aanpasbare RGB-toetsenbord met achtergrondverlichting aanpassen voor naadloze integratie in uw omgeving. Het toetsenbord is ook te optimaliseren voor lage belichting, zodat uw toetsen zichtbaar blijven, maar niet afleiden.

Leg contact: dankzij een optioneel drukgevoelig lcd-touchscreen met stylus kunt u probleemloos en efficiënt werken, met of zonder handschoenen.

Verbind alles: de Latitude 14 Rugged wordt geleverd met alle nieuwste moderne verbindingsopties en ondersteunt geïntegreerde oudere poorten, zoals seriële en PCMCIA-poorten. Zo staat er niets tussen u en uw werk.
Neem uw kantoor overal mee naartoe
Neem uw kantoor overal mee naartoe.
WiFi houdt u mobiel: blijf verbonden en productief op kantoor en op locatie met 4G-connectiviteit en speciale gps.

Blijf weg van de wand: sluit aan zonder op te hoeven laden met interne 6- en 9-cel batterijen met de beste gebruiksduur (10+ uur) en opties die zorgen dat de batterij de hele dag mee gaat voor productiviteit gedurende de hele werkdag. Vertrouw op de Extended Battery Service van Dell en ontvang dekking voor een vervangende laptopbatterij na het eerste jaar van eigendom.

Docking eenvoudig gemaakt: u kunt eenvoudig overschakelen tussen voertuigen en werkruimten met universele dockingoplossingen, waaronder aanpasbare ophanghaken, aan de voor- en zijkant toegankelijke USB en audio, en tal van poorten voor USB 2.0, 3.0, HDMI, VGA, Ethernet, dubbel serieel en nog veel meer.
Prestaties waar u die nodig hebt.
Het begint met een sterke core: achter de behuizing bevindt zich de nieuwste generatie Intel® Core™ processoren voor krachtige en efficiënte prestaties.

Multitask zoals u dat wilt: behoud de controle over uw cruciale taken met de nieuwste productiviteitstools van Windows 7 Professional of Windows 8.1 Pro.

Geheugen waarop u kunt vertrouwen: beschik over maximaal 16 GB* ultrasnel 1.600 MHz DDR3-geheugen en krijg snel en eenvoudig toegang tot uw essentiële bestanden, apps en programma's.
Prestaties waar u die nodig hebt
Veilig. Beheerbaar. Betrouwbaar. Latitude.
De veiligste, meest robuuste apparaten: alleen Dell biedt uitgebreide codering, toonaangevende authenticatie en malwarepreventie geïntegreerd in één pakket beveiligingstools. Dell DDP|E beschermt uw data op alle eindpunten, met inbegrip van externe media, zelfcoderende harde schijven en in openbare cloudstorage zoals Dropbox, Box en OneDrive. DDP | Security Tools biedt geavanceerde authenticatie-opties om u te helpen niet-geautoriseerde gebruikers uit uw data te weren. Dell biedt een nieuwe aanpak voor malwarepreventie door uw data en gebruikers te beschermen tegen alle niet-vertrouwde inhoud met de DDP | Protected Workspace.

Eenvoudig te beheren: Dell Latitude laptops zijn de best beheerbare laptops ter wereld, met de unieke Intel® vPro™ mogelijkheden van Dell voor één-naar-veel, externe updates en het op afstand wissen van de harde schijf. Superieur beheer is een must, dus verhoog de efficiëntie door de tijd die besteed wordt aan handmatige en foutgevoelige taken te verminderen met behulp van de nieuwe Dell Client Command Suite, onze gratis automatiseringstools om IT-kosten te verlagen.

Uitstekende betrouwbaarheid waarop u kunt rekenen: de nieuwe Latitude 14 Rugged is duurzamer dan zijn voorganger en onderdeel van de meest duurzame laptopreeks. De Latitude 14 Rugged is opgebouwd met gespecialiseerde materialen, een gespecialiseerde chassisconstructie, strenge kwalificatie-eisen voor de componenten en intensieve prestatietests. Dankzij de test-to-failure methodologie van Rugged en beproefde technologieën en architecturen, kunt u zich concentreren op uw werk en hoeft u zich geen zorgen te maken over het uithoudingsvermogen van uw pc.

Support van bedrijfsklasse: wees gerust met uitstekende support voor al uw hardware- en softwarebehoeften, waaronder 24x7 rechtstreekse toegang tot ervaren technici met het optionele Dell ProSupport.
Upgrade naar ProSupport Plus: de enige volledige support die proactieve oplossingen, automatische preventie en bescherming voor pc's en tablets combineert. Bij ons zit uw bedrijf safe.
support-services
Uw systeem wordt geleverd met Dell basis hardwaregarantie*. Als uw systeem een probleem ondervindt dat onder de garantie valt en dat niet op afstand kan worden opgelost, biedt Dell u een handige manier om uw systeem te repareren.

Wanneer u kiest voor een systeem op maat, kunt u kiezen voor deze andere supportopties waarbij ProSupport Plus de meest complete supportservice biedt:

ProSupport Plus, de meest complete* supportservice voor pc's en tablets van Dell*, is de enige supportservice die problemen voorkomt voordat ze zich voordoen. Dell SupportAssist detecteert wanneer een harde schijf of batterij op het punt staat defect te raken, creëert automatisch een oplossingscase, en meldt aan de klant dat de nieuwe hardware onderweg is. Deze end-to-end supportservice omvat tevens 24x7 prioritaire toegang tot technici van ProSupport die hulp bieden bij hardware- en software-uitdagingen, reparatie voor apparaten die per ongeluk beschadigd raken en de mogelijkheid om een harde schijf na vervanging te houden, zodat uw data altijd beveiligd blijven.*Waar nodig biedt Dell support op locatie* om te garanderen dat reparaties snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. ProSupport Plus biedt alle essentiële support die downtime automatisch vermindert.
Dell ProSupport* biedt directe toegang tot technici van ProSupport die 24x7 hulp bieden voor hardware- en softwareknelpunten. Bovendien bewaakt de technologie van Dell SupportAssist pc's en tablets op afstand, biedt het meldingen voor problemen die zich voordoen, en maakt het automatisch een case aan om ze op te lossen. Indien nodig biedt Dell support ter plaatse* zodat reparaties snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met de Accidental Damage Service* van Dell kunt u downtime verminderen. We repareren een laptop die is beschadigd door een spanningspiek, gemorste vloeistof, of val.
Dell Configuration Services
Dell Configuration Services
Efficiënte implementatie met vooraf geïnstalleerde, op maat gemaakte image en accessoires
  • Vereenvoudig support en beheerbaarheid
  • Bespaar tijd door downtime tijdens een overgang en het aantal helpdesk-oproepen na implementatie te beperken
Kies uw accessoires en services:
Kies uw accessoires en services
Essentiële accessoires ontworpen voor de Dell Latitude 14 Rugged
Vervolledig uw Dell Latitude 14 Rugged aankoop. Denk aan deze fantastische producten en meer bij de kassa.
Dell Rugged dockingstation voor op het bureau
Dell Rugged dockingstation voor op het bureau
Schakel eenvoudig tussen werkruimten met een dockingstation dat compatibel is met alle Latitude Rugged apparaten.
Dell gelijkstroomadapter voor in de auto/het vliegtuig – 90 W
Dell gelijkstroomadapter voor in de auto/het vliegtuig – 90 W
Blijf onderweg productief met deze alles-in-één wisselstroomadapter en batterijlader.
`
Dell Portable Power Companion
Dell Portable Power Companion
Laad meerdere apparaten tegelijkertijd op en verleng de batterijduur onderweg.
Dell extern USB optisch 8x dvd+/-rw-station
Dell extern USB optisch 8x dvd+/-rw-station
Biedt volledige optische leesmogelijkheden in één apparaat.
`
 

Drivers, handleidingen en support

Product Support
Productsupport

Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervangingsonderdelen, Dell Product Support biedt u uitkomst.

Aan de slag
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P60-CS02