Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 24 juli 2017. Bekijk aanbiedingen
|
 
windowsforbusiness
 
intel-core

Nieuw Latitude 12 Rugged Extreme 12" converteerbare laptop

Dit artikel is helaas niet meer online beschikbaar. Bekijk één van de aanbevolen vervangend product.

Kom in actie.

Een 12-inch laptop die is gebouwd voor praktische prestaties en beveiliging. Voorzien van kantelscharnieren voor veelzijdigheid in elke omgeving.
Latitude 12 7204 laptop
 

Soortgelijke modellen

 
 
Chromebook 11 3180 laptop

Chromebook 3180 Education

De ideale laptop voor het leren op school of onderweg. Betaalbaar, stevig, en uitgerust met krachtige studie-apps.
Details bekijken
Chromebook 3189 2-in-1/converteerbare laptop

Chromebook 3189 Education 2-in-1

De ideale 2-in-1 voor het leren en samenwerken op school of onderweg. Betaalbaar, stevig, en uitgerust met krachtige studie-apps.
Details bekijken
Chromebook 13 3000 serie laptop zonder touch

Chromebook 3380 Education

De ideale laptop voor het leren op school of onderweg. Betaalbaar, stevig, en uitgerust met krachtige studie-apps.
Details bekijken
Système Inspiron 13 série 5000 (modèle 5368) tactile 2 en 1

Nieuw Inspiron 13 5000 2-in-1

Gezinnen, studenten en drukbezette personen die onderweg het internet willen gebruiken en genieten van films.
Details bekijken
 

Kenmerken en design


Doorgewinterde duurzaamheid
Doorgewinterde duurzaamheid

De Latitude 12 Rugged Extreme is het eerste robuuste apparaat in zijn soort met een kantelbaar beeldscherm dat naadloos om te toveren is van laptop tot tablet. Met dit soort veelzijdigheid beschikt u altijd over de juiste tool, ongeacht de omstandigheden.
Ongeëvenaarde kracht
Ongeëvenaarde kracht
Verleg de grenzen: voor bepaalde taken weet u niet waar de grens ligt totdat u daar overheen bent gegaan. Daarom blijven we doorgaan, tot het uiterste en dan verder, met een rigoureuze 'faaltest'-methodologie die we toepassen tijdens de ontwikkelingsfase. Daarnaast laten we onze producten certificeren door derden om te voldoen aan militaire standaarden (MIL-STD)*.

Gebouwd met een ruggengraat: deze laptop kan aardig wat klappen opvangen dankzij de stugge behuizing van magnesiumlegering en schokabsorberende ultrapolymeer materialen.

Hier komt niets tussen: alle ingangspunten zijn verzegeld door middel van compressiepakkingen en een dubbel mesbladontwerp dat is gecertificeerd voor IP-65-bescherming* tegen zand, stof en vloeistoffen.

Houdt zich koel, ook onder druk: in verhitte situaties vertoont de Rugged Extreme geen teken van oververhitting. Gebouwd om te presteren in extreme temperaturen met vierde generatie QuadCool™ temperatuurbeheer.

Ontworpen voor de echte wereld
Ontworpen voor de echte wereld
Geweldige zichtbaarheid buitenshuis
U kunt zich in alle lichtomstandigheden blijven concentreren op uw scherm. Het beeldscherm is buiten direct leesbaar en ontworpen om weerspiegelingen te verminderen, contrasten te behouden en de batterij te sparen.

Verlicht toetsenbord met stealth
Met een aanpasbare RGB-achtergrondverlichting kunt u schakelen tussen rood, groen, blauw en wit licht, zodat het toetsenbord zichtbaar maar onopvallend blijft. Met de stealthknop blijft u onopgemerkt door alle licht en geluid uit te schakelen met slechts één aanraking.

Resistief multi-touchscreen
Het maakt niet uit hoe ruw, vies of koud uw werk wordt, u kunt met en zonder handschoenen werken door het resistieve multi-touchscreen dat vloeiend reageert op de druk van uw vingers.
Gemaakt voor elk kantoor, waar dat ook mag zijn
Gemaakt voor elk kantoor, waar dat ook mag zijn
Compact ontwerp: deze 12" convertible laptop is ideaal voor krappe ruimten of situaties die om een handig hand-held apparaat vragen.

WiFi- en breedbandopties: blijf onderweg verbonden met 802.11ac wiFi

Lange batterijduur: met een batterijduur tot 9,1 uur* van de standaard 4-cel batterij, kunt u blijven aansluiten zonder af te sluiten.

Universele dockingmogelijkheden: u kunt eenvoudig overschakelen tussen voertuigen en werkruimten met universele dockingoplossingen van Dell en Havis die compatibel zijn met alle Latitude Rugged producten.
Prestaties daar waar het echt telt
Prestaties daar waar het echt telt
Solide storage: Latitude 12 Rugged Extreme biedt volledige Solid State-storage die snel, betrouwbaar en eenvoudig toegankelijk is. Open eenvoudigweg de beschermhoes en verwijder de schijf wanneer u deze nodig heeft.

Core-kracht: achter de duurzame buitenkant bevindt zich een krachtige vierde generatie Intel® Core™ processor die klaar is om uw zwaarste taken te volbrengen.

Multitask zoals u dat wilt: houd de controle over cruciale taken met de nieuwste productiviteitstools voor maximaal Windows 7 Professional of
Windows 8.1 Pro.

Uitgebreide apparatuurondersteuning: sluit de apparaten aan die u elke dag gebruikt, van de nieuwste USB 3.0-randapparatuur tot oudere apparaten, met een seriële poort, Ethernet-poort en een optionele PCMCIA-lezer.
Uitstekende beveiliging

Alleen Dell biedt een volledig assortiment oplossingen voor de beveiliging van eindpunten voor Rugged apparaten.

Zorg voor geautoriseerde toegang met een smartcardlezer, contactloze smartcardlezer, optionele vingerafdruklezer en Dell Data Protection | Security Tools software. 

Codeer data op vrijwel elk apparaat, op externe media en in de cloud met Dell Data Protection | Encryption. 

Identificeer en bescherm tegen geavanceerde bedreigingen en zero-day-aanvallen met Dell Data Protection | Protected Workspace: een proactieve, realtime oplossing voor bescherming tegen malware.

Bewaar referenties veilig met een geïntegreerde Trusted Platform Module (TPM) en met Dell ControlVault.
Essentiële accessoires voor uw Latitude 12 Rugged Extreme

Maak uw Latitude 12 Rugged Extreme compleet met een dockingstation voor voertuigen, een montage-oplossing voor voertuigen, een dockingstation voor op het bureau en een schouderriem. Neem contact op met Dell voor meer informatie over deze geweldige producten.
Dockingstations en montage-oplossingen voor voertuigen
Dockingstations en montage-oplossingen voor voertuigen
Kies een ideale oplossing voor uw voertuig met een breed aanbod dockingstations en montagemogelijkheden voor voertuigen van Dell en Havis.
Dell Rugged dockingstation voor op het bureau
Dell Rugged dockingstation voor op het bureau.
Schakel eenvoudig tussen werkruimten met een dockingstation voor op het bureau dat compatibel is met alle Latitude Rugged apparaten.
Handvatten en schouderriemen
Schouderriemen
Maak reizen nog eenvoudiger met schouderriem.
ProSupport Plus
ProSupport Plus
Upgrade naar ProSupport Plus: de enige volledige support die proactieve oplossingen, automatische preventie en bescherming voor pc's en tablets.
 

Drivers, handleidingen en support

Product Support
Productsupport

Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervangingsonderdelen, Dell Product Support biedt u uitkomst.

Aan de slag
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P20-CS06