|

10 GbE-switches uit de Dell Networking S-serie

intel® xeon™
Gratis verzending op alle laptops en desktops (behalve Chromebook). Bekijk aanbiedingen

Flexibel, krachtig en geoptimaliseerd

Ontworpen voor flexibiliteit en hoge prestaties voor veeleisende moderne workloads en applicaties.

 
10 GbE-switches uit de Dell Networking S-serie

 

 
10 GbE-switches uit de Dell Networking S-serie - flexibele, krachtige 10 GbE ToR-switches voor datacenters van elke omvang

Flexibele, krachtige 10 GbE ToR-switches voor datacenters van elke omvang

Moderne workloads en applicaties implementeren die zijn ontworpen voor open netwerken met een geoptimaliseerde datacenter top-of-rack (ToR)-netwerkoplossing die:
 • Omvat de S5000-ON en S4048-ON 10 GbE-switches en de S4820T en S4048T-ON 1/10 GbE BASE-T-switches
 • Lage latentie biedt met uitstekende prestaties en een hoge dichtheid met hardware- en software-redundantie
 • Voorziet in Active Fabric-ontwerpen met coreswitches uit de S- of Z-serie waarmee een 1/10/40 GbE datacenternetwerkarchitectuur met twee lagen wordt gemaakt.
 • Biedt een ideale oplossing voor applicaties in high-performance datacenter- en computingomgevingen
10 GbE-switches uit de Dell Networking S-serie - geoptimaliseerd voor open netwerken

Geoptimaliseerd voor open netwerken

Profiteer van meer flexibiliteit, meer mogelijkheden en lagere kosten dan bedrijfsgebonden netwerken met geselecteerde, open standaarden gebaseerd op ON-switches (ON).
 • Oplossingen met ontkoppelde hardware en software brengen ongekende vrijheid en flexibiliteit naar uw datacenter.
 • Support voor Open Network Install Environment (ONIE) maakt een zero-touch installatie van alternatieve besturingssystemen voor netwerken mogelijk.
 • U kiest zelf het netwerkbesturingssysteem, wat de integratie en automatisering van uw datacenter vereenvoudigt.
 • Een uitgebreid ecosysteem bestaande uit applicaties en tools op basis van open-source en Linux, biedt meer mogelijkheden voor het optimaliseren en beheren van uw netwerk.
10 GbE-switches uit de Dell Networking S-serie - ontwikkeld voor flexibiliteit

Ontwikkeld voor flexibiliteit

De Dell Networking 10/40GbE-switches uit de S-serie bieden een reeks van producten waarmee u de ideale oplossing voor uw specifieke behoeften kunt vinden.
 • Lever veelzijdigheid met prestaties op lijnsnelheid en poortdichtheden van 48 x 1/10 Gb BASE-T-poorten op lijnsnelheid in de S4820T-switches tot 48 x 10 GbE-poorten in de S4048-ON
 • Efficiënte stacking aangeboden in vele modellen uit de S-serie
 • Robuust en rijk uitgerust besturingssysteem voor maximale betrouwbaarheid en uptime met geselecteerde opties voor besturingssystemen van derden
 • Volledige ondersteuning voor iSCSI Storage Area Networks (SAN's) inclusief ondersteuning voor DCB

Dell EMC biedt volledige end-to-end services

Optimalisatie van de IT-levenscyclus is essentieel. Dell EMC heeft specialistische services* voor alle fasen van de levenscyclus, zodat u minder tijd en personeel nodig hebt, minder inspanningen hoeft te leveren en uw IT-ervaring verbetert.
ProSupport

ProSupport

Krijg de vrijheid om u te richten op uw bedrijf met ProSupport. Dankzij onze meest complete supportoptie, ProSupport Plus, met SupportAssist, verbeteren de prestaties en stabiliteit met geautomatiseerde proactieve bewaking, hulp door samenwerking met derden, een vaste technische accountmanager en 24x7 wereldwijde toegang tot onze Dell EMC topengineers.
ProDeploy

ProDeploy

ProDeploy Client Suite helpt u vanaf dag één meer uit uw technologie te halen. Vertrouw op de experts van Dell EMC, zowel voor elementaire hardware-installatie als voor implementaties die planning, configuratie en complexe integraties vereisen. Onze complete suite van implementatieservices en professionele certificeringen helpt u om bedrijfsresultaten te behalen, zowel nu als in de toekomst.
Certificering

Training

Education Services biedt een uitgebreide reeks trainingsservices met een brede keuze aan levermethoden, inclusief training onder begeleiding van een instructeur, online zelfstudies en training onder begeleiding van een virtuele instructeur. Dankzij onze uitgebreide en flexibele trainingsprogramma's kunt u er eenvoudig voor zorgen dat uw personeel de vereiste vaardigheden heeft om uw nieuwe technologie optimaal en met goed resultaat te beheren en gebruiken.
Consulting

Consulting

Via consultingservices krijgt u deskundige hulp, zodat u uw IT-omgeving kunt uitbreiden, optimaliseren en omvormen in uw eigen tempo en met het beschikbare budget. Wij hebben een scala aan gecertificeerde consultants en engineers in dienst, die worden ondersteund door programmabeheerteams, en die diepgaande technische expertise kunnen leveren. Wij geven u de zekerheid dat uw project op de juiste manier en op tijd wordt uitgevoerd.
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS04