Geef uw kantoor een upgrade met geweldige kortingen op onze populairste bedrijfssystemen. Aanbieding eindigt op 1 mei 2017. Naar opruiming
|
 
windowsforbusiness
 
intel-core

Nieuw! OptiPlex 790-desktop

Dit artikel is helaas niet meer online beschikbaar. Bekijk één van de aanbevolen vervangend product.

Veilig. Flexibel. Uw systeem.

Profiteer van geavanceerde prestaties in een flexibel ontwerp met de Dell™ OptiPlex™ 790-desktop. Dankzij de vier chassisopties kan deze veilige en eenvoudig te beheren desktop naadloos opgaan in zowat elke kantooromgeving.

  • Klaar de klus: verhoog uw productiviteit met de processoren uit de Intel® Core™-reeks van de 2e generatie en ondersteuning voor maximaal vier monitoren.
  • Help uw IT-afdeling tijd en geld te besparen: geniet van controle op bedrijfsniveau met de standaard Intel®-beheerbaarheid en Dell Data Protection-oplossingen.
  • Installeer op elke locatie: kies het model dat het beste op uw behoeften is afgestemd, bijvoorbeeld een van de kleinste zakelijke desktops die momenteel verkrijgbaar is.
OptiPlex 790 DT-desktop
 

Vergelijkbare modellen

 
 
OptiPlex 7440 AIO computer zonder touch

OptiPlex 24 7000 All-in-One (7440)

Bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige alles-in-één desktop die veilig, beheerbaar en betrouwbaar is.
Details bekijken
OptiPlex 3020 MT desktop en SFF desktop

OptiPlex 3020 desktop
 

Organisaties van elke omvang die behoefte hebben aan veilige, te onderhouden en betaalbare desktops met essentiële productiviteits- en beheerfuncties.
Details bekijken
OptiPlex 3020-Micro-desktop

Nieuw! OptiPlex 3020 Micro Desktop
Vanaf 00

Elke bedrijfsomgeving waar volledige pc-prestaties worden verwacht, evenals de mogelijkheid om die pc uit de weg te zetten, verborgen of fysiek beveiligd.
Details bekijken
OptiPlex-3030-aio

OptiPlex All-in-One (3030)

Kleine, middelgrote en grote bedrijven die behoefte hebben aan krachtige, ruimtebesparende desktops met uitgebreide beheerbaarheid, beveiliging en betrouwbaarheid.
Details bekijken
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P61-CS03