Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 2 oktober 2017. Bekijk aanbiedingen
|
 
windowsforbusiness
 
intel-core

Nieuw! OptiPlex 9020 Micro pc-desktop

Dit artikel is helaas niet meer online beschikbaar. Bekijk één van de aanbevolen vervangend product.

Verborgen kracht

Ultra compacte, energie-efficiënte desktop die op verschillende manieren geplaatst en bevestigd kan worden.
OptiPlex 9020 Micro desktop
 

Soortgelijke modellen

 
 
OptiPlex 7440 AIO computer zonder touch

OptiPlex 24 7000 All-in-One (7440)

Bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige alles-in-één desktop die veilig, beheerbaar en betrouwbaar is.
Details bekijken
OptiPlex-3030-aio

OptiPlex All-in-One (3030)

Kleine, middelgrote en grote bedrijven die behoefte hebben aan krachtige, ruimtebesparende desktops met uitgebreide beheerbaarheid, beveiliging en betrouwbaarheid.
Details bekijken
OptiPlex 3050 AIO

OptiPlex 3050 All-in-One

Werknemers die werken aan een bureau of op afstand, kenniswerkers of institutionele medewerkers die behoefte hebben aan een apparaat dat meer productiviteit levert.
Details bekijken
3000 serie OptiPlex desktop

OptiPlex 3050 Tower en Small Form Factor

Werknemers die werken aan een bureau of op afstand of institutionele medewerkers die behoefte hebben aan een desktop met de cruciale functies die ze nodig hebben.
Details bekijken
 

Kenmerken en design

Besturingssysteem
Verkrijgbaar met Windows 8.1.
Prestaties die productiviteit verbeteren
Prestaties die productiviteit verbeteren
Efficiënt en krachtig: vertrouw op verschillende processoren waaronder 4e generatie Intel® Core™ i7 processoren met Intel® Integrated Graphics.

Perfect compact: OptiPlex Micro is voorzien van het kleinste Dell chassis met een inhoud van slechts 1.2 liter. Dankzij de uitgebreide reeks optionele montagemogelijkheden kunt u hem vrijwel overal plaatsen. Bovendien is onderhoud eenvoudig omdat er geen gereedschap nodig is om hem open te maken.

Ondersteuning voor drie beeldschermen: Ondanks zijn kleine omvang ondersteunt de OptiPlex 9020 drie monitoren met DisplayPort- en VGA-connectiviteit, inclusief support voor een optionele DisplayPort of HDMI.

Uitgebreide connectiviteit: Uw externe apparaten aansluiten en snel data overbrengen met zes USB 3.0-poorten. Vereenvoudig de aansluiting op projectors en externe monitoren met een VGA-uitgang. Met de OptiPlex 9020 kunt u eenvoudig verbindingen maken via een universele headsetaansluiting, audio-uitgang, DisplayPort, RJ-45, optionele seriële en PS/2- of HDMI-poorten.

Veel geheugen: met maximaal 16 GB* geheugen 1.600 MHz DDR3, kunnen multitaskers kunt meerdere applicaties tegelijk openen. Probleemloos overschakelen tussen de projecten zonder dat uw OptiPlex Micro trager wordt.
Alle beheerfuncties die u verwacht van OptiPlex
Alle beheerfuncties die u verwacht van OptiPlex
Uw desktop op afstand beheren en bijwerken met behulp van de De Intel® vPro™ technologie.

Out-of-band beheer van een naar meerdere BIOS met de unieke Intel® vPro™ uitbreidingen van Dell voor BIOS-beheer en het wissen van de harde schijf.

Het implementeren, bewaken en bijwerken van systemen wordt voordeliger met de geautomatiseerde tools en hulpprogramma's voor clientsysteembeheer van Dell.

Centraliseer de controle en beveiliging door de levering van virtuele desktops on-demand van de cloud naar stateless en schijfloze Dell OptiPlex Cloud desktops, aangestuurd door Dell Wyse WSM.

Dell Systems Management met Dell KACE biedt efficiënt, gecentraliseerd en geautomatiseerd beheer waarmee u tijd en geld kunt besparen.
De micro-pc met grote beveiligingsopties
De micro-pc met grote beveiligingsopties

 

Dell Data Protection | Encryption
Deze functie beschermt uw data op alle eindpunten, met inbegrip van externe media, zelfversleutelende harde schijven en in openbare cloudstorage.

Dell Data Protection | Security Tools
Vooraf geïnstalleerde software biedt beveiliging en bescherming van uw identiteit via verificatieondersteuning voor Windows-wachtwoorden, vingerafdruklezers en zelfversleutelende harde schijven.

Dell Data Protection | Hardware Encryption Accelerator
Vertrouw op snelle, geïntegreerde codering die ervoor zorgt dat pogingen om sabotage van hardware niet alleen worden geïdentificeerd, maar ook worden tegengehouden door het hoogste beveiligingsniveau dat commercieel verkrijgbaar is.

Inbraakdetectieswitch voor het chassis
Snel en eenvoudig vaststellen of iemand toegang heeft gekregen tot de binnenkant van uw OptiPlex Micro PC met een beschikbare inbraakdetectieswitch voor het chassis.
Ongelofelijk veelzijdige montageopties
De nieuwe Dell OptiPlex 9020 Micro PC biedt geweldige kracht en de vrijheid voor vrijwel elke werkruimte met een volledig assortiment aan optionele montagemogelijkheden:
Dell OptiPlex Micro verticale standaard
Dell OptiPlex Micro verticale standaard
Voor eenvoudige plaatsing op een bureau
Dell OptiPlex Micro Console behuizing met optisch station
Dell OptiPlex Micro Console behuizing met optisch station
Beveiliging in combinatie met een eenvoudig geïntegreerd dvd-rw-station
Dell OptiPlex Micro All-in-One montage
Dell OptiPlex Micro All-in-One montage
Biedt een dekking voor beveiligde plaatsing achter een monitor
Dell OptiPlex Micro VESA-montage
Dell OptiPlex Micro VESA-montage
Voor installatie onder een bureau of tegen een muur met ingebouwd kabelbeheer
Dell OptiPlex Micro Dual VESA-montage
Dell OptiPlex Micro Dual VESA-montage
Hiermee kunt u het systeem in een beweegbare display-arm integreren
.
Ontworpen voor een beter milieu
Help uw energieverbruik te verlagen en milieubelasting door uw bedrijf te verlichten met uiterst efficiënte en compacte OptiPlex desktops. De OptiPlex 9020 Micro is vanaf het begin ontworpen voor efficiëntie met conformiteit aan ENERGY STAR 6.0, EPEAT-registratie en efficiënte externe voedingsadapters.
Kies uw accessoires en services
Kies uw accessoires en services
Profiteer van uitgebreide services.
Dell Configuration Services
Bespaar tijd en verminder complexiteit rondom implementaties met een service die er voor kan zorgen dat uw systemen op uniforme manier vooraf worden geconfigureerd en gebruiksklaar zijn wanneer ze aankomen.
support-services
Uw systeem wordt geleverd met Dell basis hardwaregarantie*. Als uw systeem een probleem ondervindt dat onder de garantie valt en dat niet op afstand kan worden opgelost, biedt Dell u een handige manier om uw systeem te repareren.

Wanneer u kiest voor een systeem op maat, kunt u kiezen voor deze andere supportopties waarbij ProSupport Plus de meest complete supportservice biedt:

ProSupport Plus, de meest complete* supportservice voor pc's en tablets van Dell*, is de enige supportservice die problemen voorkomt voordat ze zich voordoen. Dell SupportAssist detecteert wanneer een harde schijf of batterij op het punt staat defect te raken, creëert automatisch een oplossingscase, en meldt aan de klant dat de nieuwe hardware onderweg is. Deze end-to-end supportservice omvat tevens 24x7 prioritaire toegang tot technici van ProSupport die hulp bieden bij hardware- en software-uitdagingen, reparatie voor apparaten die per ongeluk beschadigd raken en de mogelijkheid om een harde schijf na vervanging te houden, zodat uw data altijd beveiligd blijven.*Waar nodig biedt Dell support op locatie* om te garanderen dat reparaties snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. ProSupport Plus biedt alle essentiële support die downtime automatisch vermindert.
Dell ProSupport* biedt directe toegang tot technici van ProSupport die 24x7 hulp bieden voor hardware- en softwareknelpunten. Bovendien bewaakt de technologie van Dell SupportAssist pc's en tablets op afstand, biedt het meldingen voor problemen die zich voordoen, en maakt het automatisch een case aan om ze op te lossen. Indien nodig biedt Dell support ter plaatse* zodat reparaties snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met de Accidental Damage Service* van Dell kunt u downtime verminderen. We repareren een laptop die is beschadigd door een spanningspiek, gemorste vloeistof, of val.
Configuratieservices
Configuratieservices 
  • Met de Dell Configuration Services ontvangt uw bedrijf rechtstreeks vanuit de fabriek volledig werkende systemen, direct klaar voor gebruik door uw eindgebruikers, of voor installatie in uw datacenter.
  • De Dell Configuration Services kunnen helpen om de complexiteit en frustratie rondom het implementeren van nieuwe apparatuur te laten verdwijnen. U vermijdt buitensporige downtime tijdens het implementeren van nieuwe systemen en kunt de risico's en onnodige complexiteit omtrent support voor niet-standaard configuraties in uw omgeving elimineren.
Imaging
Laat uw image vóór verzending op uw pc's laden. Wanneer u uw image door Dell Services op uw pc's laat laden wanneer ze worden samengesteld, kunt u laptops en desktops met volledige images ontvangen en de onderbreking van uw dagelijkse activiteiten tot een minimum beperken.
Asset tagging/verzendetiketten
Wilt u de status van uw computerapparatuur kunnen controleren en effectief beheren? Onze asset-tags en verzendetiketten maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.
ResponssnelheidBeschermingPremium Proactive


Databeheer en -bescherming
Keep Your Hard Drive
helpt u de controle over gevoelige data te behouden
Hard Drive Data Recovery biedt een onbeperkt aantal pogingen om data van een defecte harde schijf te herstellen.

 


Beheer en bescherming van bedrijfsmiddelen

Accidental Damage bescherming repareert of vervangt systemen die per ongeluk zijn beschadigd.
System Tracking and Recovery spoort verloren of gestolen systemen op.
De Extended Battery Service biedt een optionele vervangende batterij gedurende de driejarige beperkte hardware garantieperiode van het systeem.

 


IT-adviesservices
Bieden verbeterde proactieve
mogelijkheden via:
Een aangewezen technische accountmanager
Het benchmarken van prestaties, aangepaste rapportage, planning en evaluaties.


Aanpassing en configuratie                                                                                                                                                                   

Installatieservices
Voor snelle en probleemloze installatie van uw systeem, inclusief de installatie in een vooraf gebouwd rack waar dat van toepassing is. Voor geavanceerde installatievereisten kan uw Dell vertegenwoordiger een aangepaste offerte aanbieden.
Implementatiediensten
Onze end-to-end implementatieservices zijn ontworpen om de aanpassing en het gebruik van uw nieuwe systemen te vereenvoudigen en te versnellen. De Dell Deployment Services omvatten alles: van de consolidatie van uw bestelling tot de coördinatie van implementatiebronnen.
 

Drivers, handleidingen en support

Productsupport
Productsupport
Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervangingsonderdelen, Dell Product Support biedt u uitkomst.

Aan de slag
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P20-CS05