Geef uw kantoor een upgrade met geweldige kortingen op onze populairste bedrijfssystemen. Bekijk aanbiedingen
|
 
 
 
intel® core™

OptiPlex XE2 - Stabiele, duurzame desktop-pc

Langdurige stabiliteit van het platform

U kunt de hercertificering van hardware en software sterk vereenvoudigen met de OptiPlex XE2 desktop met een lange levenscyclus en een uiterst duurzaam ontwerp.
 
 

Kenmerken en design

Verlengde levenscyclus
Met een zeer lange levenscyclus vanaf de aankoop, wordt met de OptiPlex XE2 beheer en planning aanzienlijk vereenvoudigd.
 • Verlaag de kosten en complexiteit om het systeem opnieuw te certificeren met een levenscyclus van 3,5 jaar vanaf de aankoop, inclusief de vergrendeling van essentiële hardware - en softwarecomponenten.
 • U kunt eenvoudig een consistente werkomgeving handhaven en tegelijk toekomstige implementaties inplannen met de hulp van een beheerde overgangsperiode van zes maanden.

Optiplex XE2 - Veelzijdig, duurzaam ontwerp
Veelzijdig, duurzaam ontwerp
Van de detailhandel tot de fabrieksvloer wordt de XE2 eenvoudig geïntegreerd in uw unieke werkruimte, en XE2 kan voldoen aan de meest veeleisende fysieke voorwaarden.
 • U kunt uw desktop vertrouwd draaien in warme, stoffige en kleine ruimten, zelfs in kasten. Een robuust chassis-ontwerp en een duurzame ventilator zorgen voor een hoge temperatuursbestendigheid, tot 45° C omgevingstemperatuur.
 • Implementeer met flexibiliteit via verschillende chassisopties. Selecteer de Small Form Factor-chassis (SFF), die is geoptimaliseerd voor beperkte werkruimten, of de uitbreidbare minitower (MT) met ondersteuning voor oudere PCI-kaarten.
 • Ondersteun uw Original Equipment Manufacturer (OEM) of retail-point-of-sale-oplossingen (POS) met een OEM-versie van de OptiPlex XE2, klaar om een eigen merk op te zetten.

Klaar voor prestaties
Uw dagelijkse taken worden een peulenschil met een krachtige desktop met robuuste Intel® Core™-processoren.
 • Verhoog de productiviteit met tot vierde generatie Intel® Core™ i7-processoren
 • Beschikbaar met Windows 7 Professional of Windows 8 Pro.
 • Tot 32 GB geheugen* en een geïntegreerde grafische oplossing.
 • Sla maximaal 2TB* op met opties voor harde schijven (HDD), Solid State-schijven (SSD) en hoog-presterende hybride Solid State-schijven (SSHD).
 • Ondersteuning voor maximaal drie monitoren tegelijk, voor serieus multitasken.
 • Sluit nieuwe en oudere randapparatuur aan met standaardondersteuning voor PS/2, serieel (RS-232), VGA en tot tien USB-aansluitingen, inclusief optionele USB-poort met voeding.
Optiplex XE2 - Klaar voor prestaties
Buitengewoon, beheer en beveiliging
Bestuur eenvoudig uw reeks desktops met uitgebreide beheer - en beveiligingsfuncties.
 • Beheer uw desktops extern met Intel® vPro™ technologie van de volgende generatie en de aangepaste Intel vPro-extensies van Dell voor een-op-veel, out-of-band BIOS-beheer.
 • Het implementeren, bewaken en bijwerken van systemen wordt voordeliger met de geautomatiseerde tools en hulpprogramma's voor clientsysteembeheer van Dell.
 • Versterk de beveiliging met een geïntegreerde Trusted Platform Module (TPM) en optionele zelfcoderende harde schijven (SED's), smartcardtoetsenbord en beveiligingsslot.
Optiplex XE2 - Geïntegreerde oplossingen
Geïntegreerde oplossingen
Verbeter de beveiliging en het beheer van uw Optiplex-systemen met robuuste oplossingen.
 • Help gegevens beveiligen en gebruikerstoegang controleren met flexibele, eenvoudig te beheren Dell Data Protection-oplossingen.
 • Centraliseer en automatiseer beheer om de beheerkosten te helpen verminderen Dell systeembeheer en Dell KACE.
 • Verbeter de levering van service aan uw desktops en stimuleer productiviteit met Dell Cloud Desktop en Dell Cloud Client Computing-oplossingen.
 • Gebruik desktopstreaming voor optimale controle met standaardondersteuning voor de On-Demand Desktop Streaming-oplossing van Dell.
support-services
Uw systeem wordt geleverd met Dell basis hardwaregarantie*. Als uw systeem een probleem ondervindt dat onder de garantie valt en dat niet op afstand kan worden opgelost, biedt Dell u een handige manier om uw systeem te repareren.

Wanneer u kiest voor een systeem op maat, kunt u kiezen voor deze andere supportopties waarbij ProSupport Plus de meest complete supportservice biedt:

ProSupport Plus, de meest complete* supportservice voor pc's en tablets van Dell*, is de enige supportservice die problemen voorkomt voordat ze zich voordoen. Dell SupportAssist detecteert wanneer een harde schijf of batterij op het punt staat defect te raken, creëert automatisch een oplossingscase, en meldt aan de klant dat de nieuwe hardware onderweg is. Deze end-to-end supportservice omvat tevens 24x7 prioritaire toegang tot technici van ProSupport die hulp bieden bij hardware- en software-uitdagingen, reparatie voor apparaten die per ongeluk beschadigd raken en de mogelijkheid om een harde schijf na vervanging te houden, zodat uw data altijd beveiligd blijven.*Waar nodig biedt Dell support op locatie* om te garanderen dat reparaties snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. ProSupport Plus biedt alle essentiële support die downtime automatisch vermindert.
Dell ProSupport* biedt directe toegang tot technici van ProSupport die 24x7 hulp bieden voor hardware- en softwareknelpunten. Bovendien bewaakt de technologie van Dell SupportAssist pc's en tablets op afstand, biedt het meldingen voor problemen die zich voordoen, en maakt het automatisch een case aan om ze op te lossen. Indien nodig biedt Dell support ter plaatse* zodat reparaties snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met de Accidental Damage Service* van Dell kunt u downtime verminderen. We repareren een laptop die is beschadigd door een spanningspiek, gemorste vloeistof, of val.
Configuratieservices
Configuratieservices 
 • Met de Dell Configuration Services ontvangt uw bedrijf rechtstreeks vanuit de fabriek volledig werkende systemen, direct klaar voor gebruik door uw eindgebruikers, of voor installatie in uw datacenter.
 • De Dell Configuration Services kunnen helpen om de complexiteit en frustratie rondom het implementeren van nieuwe apparatuur te laten verdwijnen. U vermijdt buitensporige downtime tijdens het implementeren van nieuwe systemen en kunt de risico's en onnodige complexiteit omtrent support voor niet-standaard configuraties in uw omgeving elimineren.
Imaging
Laat uw image vóór verzending op uw pc's laden. Wanneer u uw image door Dell Services op uw pc's laat laden wanneer ze worden samengesteld, kunt u laptops en desktops met volledige images ontvangen en de onderbreking van uw dagelijkse activiteiten tot een minimum beperken.
Asset tagging/verzendetiketten
Wilt u de status van uw computerapparatuur kunnen controleren en effectief beheren? Onze asset-tags en verzendetiketten maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.
ResponssnelheidBeschermingPremium Proactive


Databeheer en -bescherming
Keep Your Hard Drive
helpt u de controle over gevoelige data te behouden
Hard Drive Data Recovery biedt een onbeperkt aantal pogingen om data van een defecte harde schijf te herstellen.

 


Beheer en bescherming van bedrijfsmiddelen

Accidental Damage bescherming repareert of vervangt systemen die per ongeluk zijn beschadigd.
System Tracking and Recovery spoort verloren of gestolen systemen op.
De Extended Battery Service biedt een optionele vervangende batterij gedurende de driejarige beperkte hardware garantieperiode van het systeem.

 


IT-adviesservices
Bieden verbeterde proactieve
mogelijkheden via:
Een aangewezen technische accountmanager
Het benchmarken van prestaties, aangepaste rapportage, planning en evaluaties.


Aanpassing en configuratie                                                                                                                                                                   

Installatieservices
Voor snelle en probleemloze installatie van uw systeem, inclusief de installatie in een vooraf gebouwd rack waar dat van toepassing is. Voor geavanceerde installatievereisten kan uw Dell vertegenwoordiger een aangepaste offerte aanbieden.
Implementatiediensten
Onze end-to-end implementatieservices zijn ontworpen om de aanpassing en het gebruik van uw nieuwe systemen te vereenvoudigen en te versnellen. De Dell Deployment Services omvatten alles: van de consolidatie van uw bestelling tot de coördinatie van implementatiebronnen.
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P21-CS06