|

Dell PowerConnect 2808

Intel® Xeon™
Ontdek onze geweldige aanbiedingen op onze populairste bedrijfsklasse systemen. Bekijk de aanbieding

Kies & Koop Nu

De Dell™ PowerConnect™ 2808 biedt ongelooflijke waarde, flexibele beheermogelijkheden en efficiënte energiebesparingen. Deze switches zijn ideaal voor bedrijven, filialen, scholen en winkels met een kleine netwerkomgeving. U bespaart nog meer dankzij de intelligente 'groene' poorttechnologie.

 
 
Dell PowerConnect 2808-switch

Beheer

 • Lokaal wachtwoord en beperkte IP-adressen voor veilige toegang tot de switch
  Poort-mirroring biedt de mogelijkheid, vier bronpoorten te spiegelen ter verbetering van de bewaking van het netwerkverkeer en voor probleemoplossing
  Interne DHCP-server
  Ondersteuning van DHCP-client maakt vereenvoudigde toewijzing van IP-adressen mogelijk bij gebruik in combinatie met een DHCP-server
  Switchsoftware kan eenvoudig via de interface voor webbeheer naar de switch worden geüpload
  Configuraties kunnen eenvoudig via de intuïtieve interface voor webbeheer van en naar de switch worden geüpload
  Poortstatistiek beschikbaar via industriestandaard RMON
  De switch is in de fabriek als onbeheerde switch geconfigureerd, maar kan met één druk op de knop eenvoudig als een webbeheerde switch worden geconfigureerd
  Ondersteuning voor jumboframes voor pakketten tot 9.000 bytes
  Broadcast-stormcontrole om verlamming van het netwerkverkeer te helpen voorkomen
  Beperkte SNMP-bewaking en CLI-beheer – raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer gegevens

Voeding

 • 1,0A @ 100V
  74 BTU/uur

Chassis

 • 43,2 x 265,5 x 161,7 mm (H x B x D)
  1U-vormgeving, rackmontagekit meegeleverd
  Gewicht van de unit: 1400 gms

Omgevingscondities, in bedrijf

 • 100% loodvrij
  Temperatuur bij gebruik: 0 tot 45ºC (32 tot 113°F)
  Temperatuur bij opslag: -20 tot 70ºC (-4 tot 158°F)
  Relatieve luchtvochtigheid bij gebruik: 10% tot 90% niet-condenserend
  Relatieve opslagvochtigheid: 10% tot 95% niet-condenserend

Voorschriften

Lifetime Warranty

Lifetime Limited Warranty

PowerConnect™ switches not only provide the quality, reliability and capability you expect from Dell™, but also the peace of mind that guarantees hardware for life — a true Lifetime Warranty. For more details see www.dell.com/LifetimeWarranty
Ongelooflijke prestaties, voordelen en energiebesparing

Ongelooflijke prestaties, voordelen en energiebesparing


De Dell™ PowerConnect™ 2808-switch biedt klanten ongelooflijke waarde door webbeheerde mogelijkheden waarmee gebruikers de switch vanuit een intuïtieve webinterface kunnen beheren. Deze versie met acht poorten is schaalbaar van kleine werkgroepen tot zeer dichte aggregatieoplossingen voor filialen waar Gigabit Ethernet vereist is. De switch met acht poorten bespaart tevens energie door het stroomverbruik via korte kabels op koperen poorten met maximaal 51% te verminderen. Daarnaast biedt deze switch energiezuinige poortfuncties waarmee het stroomverbruik door apparaten die tijdelijk zijn uitgeschakeld of niet worden gebruikt, automatisch wordt verlaagd. Zo bespaart u geld.

Gigabit Ethernet

Gigabit Ethernet


De PowerConnect 2808 LAN-switch is een krachtige Gigabit Ethernet-oplossing die volledige verbindingskabelsnelheid voor alle poorten en webbeheer biedt.
Flexibel beheer

Flexibel beheer


De PowerConnect 2808 biedt webbeheer voor de prijs van onbeheerde switches. De 2808 wordt als een onbeheerde switch voor "plug-and-play"-gebruik geleverd, maar kan met één druk op de knop in een webbeheerde switch worden omgezet. Hiermee kunt u IP-adressen instellen, VLAN's configureren, prioriteiten voor Quality of Service (QoS) instellen en poorten spiegelen voor indringingsdetectie en probleemoplossing.
Prestaties

Prestaties


De PowerConnect 2808 is een volledige Gigabit-oplossing voor uw netwerkbehoeften. De 2808 levert snelle prestaties op alle drie Ethernet-snelheden: 10Mb/s, 100Mb/s en 1Gb/s. En dankzij de hoge switchcapaciteit bent u verzekerd van optimale prestaties wanneer u die nodig hebt.

Gemoedsrust

Deze PowerConnect™ switch wordt geleverd met toonaangevende levenslange beperkte garantie1 die u levenslang Basic Hardware Service (reparatie of vervanging) biedt.

Hoewel de Basic Hardware Service betrouwbare support voor uw hardware biedt, profiteren de meeste organisaties ook van extra supportniveaus die hun IT-investering beschermen en productiviteit maximaliseren. Wij raden Dell™ ProSupport™  aan: een uitgebreide reeks services (in het Engels), waaronder 24x7 technische support, snellere responstijden, onmiddellijke toegang tot L2 (Level 2) technische experts en proactieve supportopties. Kies voor meer dan de basissupport en begin uw IT-infrastructuur te transformeren in een geweldig bedrijfsmiddel.

Ontdek in deze video's meer over over de levenslange garantie van Dell en ProSupport voor netwerken en andere services.
  PowerConnect netwerksysteem    PowerConnect netwerksysteem

Support voor uw unieke omgeving

De juiste support is geen kwestie van één maat voor iedereen, maar van wat bij uw omgeving past. Dell ProSupport biedt flexibele en betrouwbare support die u de mogelijkheid biedt uw services af te stemmen op uw unieke bedrijfsbehoeften. Kies support op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen.

Of u nu IT-medewerkers of eindgebruikers dient te ondersteunen, Dell ProSupport helpt u barrières te elimineren, zodat u weer aan het werk kunt. U ontvangt:

 • 24x7 directe toegang tot Dell Expert Centers via e-mail, chat en telefonische support.
 • Mission Critical-responsopties, zoals de mogelijkheid om de graad van ernst 1 zelf te bepalen.
 • Diagnose en probleemoplossing voor hardware en software, waaronder directe Dell OEM-support en collectieve support in samenwerking met andere bedrijven.
 • “Hoe kan ik”-support voor populaire softwaretoepassingen, zoals Norton AntiVirus™, Microsoft® Office, Microsoft® Small Business Server, Intuit® QuickBooks®, Adobe® Photoshop® en Adobe® Acrobat®.
 • Sla het script over en bespaar tijd met support van technici aan technici.
 • Toegang tot tools en bronnen om uw technici zodanig te certificeren dat zij zelf de levering van onderdelen en interventie van technici kunnen aanvragen.
 • Bekroonde support van Global Command Centers voor interventies, bewaking en end-to-end casebeheer voor kritieke situaties of bij natuurrampen.
Maximaliseer de beschikbaarheid en stabiliteit van uw infrastructuur via de uitgebreide supportopties, zoals de bescherming van bedrijfsmiddelen en -gegevens, gespecialiseerde onsite* services en services voor extern advies. Stroomlijn het patchbeheer en ontvang gedetailleerde rapporten met Proactive Maintenance. Advies via telefonische toegang tot technische expertise op het gebied van toepassingen en oplossingen, zoals Microsoft® Exchange, virtualisatie en nog veel meer. Voor complexere IT-omgevingen kiest u de optie Enterprise-Wide Contract. Zo beschikt u over een vaste Service Delivery Manager, benchmarks voor prestaties, proactieve planning en aangepaste rapportering.

Ga naar www.dell.com/prosupport voor meer informatie over Dell ProSupport. (in het Engels)

Vereenvoudig uw IT-infrastructuur.

De Dell ProConsult™ Global Infrastructure Consulting Services kunnen u helpen uw nieuwe bedrijfshardware in een bestaande of evoluerende IT-infrastructuur te integreren. Wij kunnen u overal bij helpen, of u nu een of meer servers toevoegt, een SAN-omgeving (Storage Area Network) toevoegt of uw omgeving virtualiseert. We kunnen u ook helpen de totale prestaties van uw IT-infrastructuur en datacenter te verbeteren door software en hardware te consolideren, het gegevensgebruik te analyseren om de omgeving te optimaliseren, een plan voor bedrijfscontinuïteit te ontwikkelen en u te helpen naar op standaarden gebaseerde technologieën te migreren.

Wij maken gebruik van ervaren oplossingsontwikkelaars, innovatieve tools, geautomatiseerde analyse en onze eigen intellectuele eigendom om klanten snel inzicht te geven in de basisoorzaken van onnodige complexiteit. Wij zoeken betere oplossingen dan traditionele servicemodellen op basis van onze overtuiging dat problemen ook kunnen worden opgelost met weinig personeel. Onze strategie bestaat eruit klanten te helpen bij het snel identificeren van invloedrijke, kortlopende projecten die zichzelf terugverdienen, en middelen vrij te maken om zo een concurrentievoordeel te behalen. Dit levert praktische, actiegerichte plannen op, met specifieke, voorspelbare en meetbare resultaten. Van de optimalisering van datacenters en servervirtualisatie tot systeembeheer, onze consultingservices helpen u een efficiënter bedrijf te creëren.

Implementatie versnellen

Dell helpt implementaties te vereenvoudigen via implementatieservices die de preproductietijd van nieuwe hardware- en IT-oplossingen versnellen. Tijdens de eerste ontwikkelingsfase van de server kunnen we software en hardware aan uw specifieke behoeften aanpassen. Door snel en met zo weinig mogelijk onderbrekingen nieuwe functies te implementeren, kunnen we bijdragen aan betere efficiëntie en lagere kosten.

Ontwikkeling van uw team

Onze opleidingsservices bieden trainings- en certificeringscursussen, zodat u en uw team uw nieuwe hardware beter kunnen beheren en gebruiken en u optimaal van op standaarden gebaseerde technologieën kunt profiteren.

Ga naar www.dell.com/services voor meer informatie. (in het Engels)

Levenslange beperkte garantie*

Geselecteerde PowerConnect™ producten bieden een levenslange beperkte hardwaregarantie met Basic Hardware Service. Reparatie of vervanging omvat geen configuratie of andere geavanceerde service en support die door Dell ProSupport Services worden geboden. Bezoek www.dell.com/LifetimeWarranty voor meer informatie. (in het Engels)

Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
CS04