|

Dell Networking 3500 100 Base-T Series switches

windowsforbusiness
intel-core
Grijp uw kans en profiteer van geweldige aanbiedingen op onze veelzijdige All-in-One-pc's. Bekijk aanbiedingen

Rendabele 10/100Base-T-switch

Implementeer Dell Networking switches uit de 3500 reeks voor volledig beheerde legacy 10/100Base-T-netwerken – Ideaal voor kleine werkgroepen en externe filialen.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
Dell Networking switches uit de N3500-reeks

 

 
Wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en u te helpen bij de overgang naar een ander platform.

Dell Support Services
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.
Dell Education Services
Dell Education Services streeft ernaar uw relatie met Dell als vertrouwde partner aan te vullen, door Education Services aan te bieden voor onze eigen producten, voor toonaangevende infrastructuuroplossingen in de branche, en voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Het is een wereldwijde service met lokale vertegenwoordiging, klaslokalen en webgebaseerde trainingen die wereldwijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie of om u vandaag nog voor een cursus in te schrijven, gaat u naar: www.learndell.com (in het Engels).

Neem contact op met uw Dell-vertegenwoordiger vandaag nog voor meer informatie of klik voor meer informatie
Dell Networking 3500 series - Beheer uw netwerk
Beheer uw netwerk
Pas bestaande beheermogelijkheden toe op beproefde 10/100Base-T-technologie voor kleine netwerkomgevingen.
Ontdek meer

Implementaties met vertrouwen uitvoeren
Bescherm uw beheerde 10/100Base-T netwerk met krachtige beveiligingsfuncties en ondersteuning van open industriestandaarden.
Ontdek meer

Netwerkbeheer vereenvoudigd
OpenManage™ Network Manager biedt een volledig nieuw ontworpen interface, nieuwe mogelijkheden en ondersteuning voor de volledige reeks Dell netwerkswitches. Zo kunt u uw Dell netwerkinfrastructuur gemakkelijker dan ooit beheren.
Ontdek meer
Dell Networking 3500 series - Bouw het beheerde 10/100Base-T-netwerk van het juiste formaat
Bescherm uw hardware-investering 
Dell Networking switches bieden niet alleen de kwaliteit, betrouwbaarheid en capaciteit die u van Dell verwacht, maar ook de gemoedsrust van de levenslange beperkte garantie* van de Basic Hardware Service.
Ontdek meer
Dell Networking 3500 series - Wereldwijde services en support
Wereldwijde services en support
Met Dell Services kunt u de complexiteit van IT verminderen, de kosten verlagen en inefficiëntie elimineren door zakelijke en IT-oplossingen harder voor u te laten werken. Het team van Dell Services biedt unieke mogelijkheden, waaronder totaaloplossingen voor datamigraties, om de consolidatie van meerdere bestandssystemen te vergemakkelijken. Dell gaat uit van al uw behoeften, ontwerpt oplossingen voor uw omgeving en bedrijfsdoelen en maakt daarbij gebruik van bewezen leveringsmethoden, lokaal talent en diepgaande domeinkennis om uw total cost of ownership te helpen verlagen.
Dell Networking 3500 Series - Dell Networking 3524 SwitchDell Networking 3524

Deze switch biedt 24 poorten met legacy 10/100Base-T, alsook robuuste beveiliging, krachtige Ethernet-stapelmogelijkheden en beheerfuncties op bedrijfsniveau voor 'edge-of-network'-applicaties waarbij snelheid, beschikbaarheid en beheerbaarheid een vereiste zijn.

Dell Networking 3500 Series - Dell Networking 3548 SwitchDell Networking 3548

Deze switch biedt 48 poorten met legacy 10/100Base-T, alsook robuuste beveiliging, hoge poortdichtheid, krachtige Ethernet-stapelmogelijkheden en beheerfuncties op bedrijfsniveau voor 'edge-of-network'-applicaties waarbij snelheid, beschikbaarheid en beheerbaarheid een vereiste zijn.
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P61-CS06