|

Dell PowerConnect 3524 — Gegevens

windowsforbusiness
intel-core
De hele week hebben we speciale aanbiedingen voor jullie. Aanbieding eindigt op 8 mei. Bekijk aanbiedingen

Organisaties die robuuste beheermogelijkheden vereisen voor Fast Ethernet-aggregatie op een Gigabit Ethernet-backbone.

 • Aanbiedingsprijs  00
Selecteer
 
 
PowerConnect 3524 — Gegevens

 

 

Krachtige Fast Ethernet-oplossing

 • Krachtige, 24-poort Fast Ethernet-oplossing tegen wirespeed-snelheid, die ideaal is voor robuuste stapelmogelijkheden, voordelige kabelbehuizingsoplossingen, desktopconnectiviteit en ultrasnelle aggregatie van netwerkbackboneverkeer.
 • Veilige switching die gebruikmaakt van Edge-verificatie via 802.1x, privé-VLAN's, Voice VLAN's, op protocollen gebaseerde VLAN's en SNMPv3. Robuuste beveiligingsfuncties die worden geboden door stroomgebaseerde IP- en MAC-ACL's, poortgebaseerde MAC-beveiliging, externe authenticatie door middel van RADIUS en TACACS+, SSL/SSH-versleuteling en IP-gebaseerde filtering van beheertoegang.
 • Ondersteunt open industriestandaarden, zoals geavanceerde Quality of Service (L2/L3-bewust), Multiple Spanning Trees, SNTP en IP-multicast ondersteuning, dynamische linkaggregatie (LACP), dynamische VLAN-configuraties, port mirroring en Rapid Spanning Tree Protocol.
 • Veelzijdig extern beheer via een industriestandaard CLI, een ingesloten webinterface of een beheertoepassing met SNMP.
 • Virtual Cable Tester™ van Marvell voor het detecteren van koperen connectiviteit, het opsporen van problemen en fibre transceiver-diagnose voor het oplossen van transceiverproblemen.
 • Levenslange garantie

  Levenslange beperkte garantie

  PowerConnect™ switches bieden niet alleen de kwaliteit, betrouwbaarheid en capaciteit die u van Dell™ verwacht, maar ook de gemoedsrust die alleen mogelijk is met een echte levenslange garantie. Bezoek www.dell.com/LifetimeWarranty voor meer informatie.
  Robuust beheer

  Robuust beheer

  De PowerConnect switches uit de 3500 serie bieden een aantal interessante beheeropties, zoals:

  • Een industriestandaard CLI
  • Extern beheer met behulp van een ingebouwde webserver
  • Ondersteuning voor beheertoepassingen met SNMP
  Geautomatiseerde beveiliging

  Geautomatiseerde beveiliging

  Maak uw keuze uit meerdere beveiligingsniveaus, met optionele industriestandaard mogelijkheden zoals:

  • Versleuteling SSH/SSL-beheer
  • DHCP-controle
  • IP- en MAC-gebaseerde toegangscontrolelijsten
  • Wachtwoordbeveiliging voor toegang
  • Waarschuwing en vergrendeling van MAC-adres per poort
  Hoogwaardige beveiliging door middel van:

  • Externe verificatie met RADIUS voor beheertoegang tot switch
  • 802.1x-verificatie en TACACS+
  • Filtering van beheertoegang via beheertoegangsprofielen
  De PowerConnect 3500 switches helpen ook de beveiligingsimplementaties te vereenvoudigen door u de mogelijkheid te bieden uw implementatie uit te proberen alvorens deze volledig in te schakelen, voor een vlotte overstap naar een veilige campus.
  Gemoedsrust

  Deze PowerConnect-switch wordt geleverd met een toonaangevende levenslange beperkte garantie* die u Basic Hardware Service(hardwarereparatie of -vervanging; in het Engels) biedt gedurende de levensduur van het product.

  Hoewel de Basic Hardware Service betrouwbare support voor uw hardware biedt, profiteren de meeste organisaties ook van extra supportniveaus die hun IT-investering beschermen en productiviteit maximaliseren. Wij raden Dell™ ProSupport™ aan: een uitgebreide reeks supportservices van bedrijfsniveau, waaronder 24x7 technische support, snellere responstijden, onmiddellijke toegang tot L2 (Level 2) technische experts en proactieve supportopties. Kies voor meer dan de basissupport en maak nu van uw IT-infrastructuur een geweldig bedrijfsmiddel.

  Ontdek in deze video's meer over over de levenslange garantie van Dell en ProSupport voor netwerken en andere services.
   PowerConnect netwerksysteem  PowerConnect netwerksysteem  Support voor uw unieke omgeving

  De juiste support is geen kwestie van één maat voor iedereen, maar van wat bij uw omgeving past. Dell™ ProSupport™ biedt flexibele en betrouwbare support die u de mogelijkheid biedt om uw services af te stemmen op uw unieke bedrijfsbehoeften. Kies support op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen.

  Of u nu IT-medewerkers of eindgebruikers dient te ondersteunen, Dell™ ProSupport™ helpt u barrières te elimineren, zodat u weer aan het werk kunt. U kunt rekenen op:
  • 24x7 directe toegang tot Dell Expert Centers via e-mail, chat en telefonische support
  • Mission Critical-responsopties, zoals de mogelijkheid om de graad van ernst 1 zelf te bepalen
  • Diagnose en probleemoplossing voor hardware en software, waaronder directe Dell OEM-support en collectieve support in samenwerking met andere bedrijven
  • “Hoe kan ik”-support voor populaire softwaretoepassingen, zoals Norton Anti-Virus™, Microsoft® Office, Microsoft® Small Business Server, Intuit® QuickBooks®, Adobe® Photoshop® en Adobe® Acrobat®.
  • Sla het script over en bespaar tijd met support van technici aan technici
  • Toegang tot tools en bronnen om uw technici zodanig te certificeren dat zij zelf de levering van onderdelen en interventie van technici kunnen aanvragen
  • Bekroonde support van Global Command Centers voor interventies, bewaking en end-to-end casebeheer voor kritieke situaties of bij natuurrampen

  Maximaliseer de beschikbaarheid en stabiliteit van uw infrastructuur via de uitgebreide Dell ProSupport serviceopties zoals de bescherming van bedrijfsmiddelen en -gegevens, gespecialiseerde onsite* services en services voor extern advies. Stroomlijn het patchbeheer en ontvang gedetailleerde rapporten met Proactive Maintenance. Advies via telefonische toegang tot technische expertise op het gebied van toepassingen en oplossingen, zoals Microsoft® Exchange, virtualisatie en nog veel meer. Voor complexere IT-omgevingen kiest u de optie Enterprise-Wide Contract. Zo beschikt u over een vaste Service Delivery Manager, benchmarks voor prestaties, proactieve planning en aangepaste rapportering.

  Ga naar www.dell.com/prosupport voor meer informatie over Dell ProSupport. (in het Engels)


  Vereenvoudig uw IT-infrastructuur.

  De Dell ProConsult™ Global Infrastructure Consulting Services kunnen u helpen uw nieuwe bedrijfshardware in een bestaande of evoluerende IT-infrastructuur te integreren. Wij kunnen u overal bij helpen, of u nu een of meer servers toevoegt, een Storage Area Network (SAN)-omgeving toevoegt of uw omgeving virtualiseert. We kunnen u ook helpen de totale prestaties van uw IT-infrastructuur en datacenter te verbeteren door software en hardware te consolideren, het gegevensgebruik te analyseren om de omgeving te optimaliseren, een plan voor bedrijfscontinuïteit te ontwikkelen en u te helpen naar op standaarden gebaseerde technologieën te migreren.

  Wij maken gebruik van ervaren oplossingsontwikkelaars, innovatieve tools, geautomatiseerde analyse en onze eigen intellectuele eigendom om klanten snel inzicht te geven in de basisoorzaken van onnodige complexiteit. Wij zoeken betere oplossingen dan traditionele servicemodellen op basis van onze overtuiging dat problemen ook kunnen worden opgelost met weinig personeel. Onze strategie bestaat eruit klanten te helpen bij het snel identificeren van invloedrijke, kortlopende projecten die zichzelf terugverdienen, en middelen vrij te maken om zo een concurrentievoordeel te behalen. Dit levert praktische, actiegerichte plannen op, met specifieke, voorspelbare en meetbare resultaten. Van de optimalisering van datacenters en servervirtualisatie tot systeembeheer, onze consultingservices helpen u een efficiënter bedrijf te creëren.


  Implementatie versnellen

  Dell helpt implementaties te vereenvoudigen via implementatieservices die de ontwikkeling van nieuwe hardware- en IT-oplossingen versnellen. Tijdens de eerste ontwikkelingsfase van de server kunnen we software en hardware aan uw specifieke behoeften aanpassen. Door snel en met zo weinig mogelijk onderbrekingen nieuwe functies te implementeren, kunnen we bijdragen aan betere efficiëntie en lagere kosten.


  Ontwikkeling van uw team

  Onze opleidingsservices bieden trainings- en certificeringscursussen, zodat u en uw team uw nieuwe hardware beter kunnen beheren en gebruiken en u optimaal van op standaarden gebaseerde technologieën kunt profiteren.

  Ga naar www.dell.com/services voor meer informatie. (in het Engels)


  Levenslange beperkte garantie*

  Geselecteerde PowerConnect™ producten bieden een levenslange beperkte hardwaregarantie* met Basic Hardware Service zolang het product uw eigendom blijft. Reparatie of vervanging omvat geen configuratie of andere geavanceerde service en support die door Dell ProSupport Services worden geboden. De PowerConnect producten die door de levenslange beperkte hardwaregarantie* worden gedekt, zijn: de rackswitches uit de PowerConnect™ 2800, PowerConnect™ 3500, PowerConnect™ 5500, PowerConnect™ 6200 en PowerConnect™ 8000 reeks. Bezoek www.dell.com/LifetimeWarranty voor meer informatie. (in het Engels)
  Dell ProSupport

  Dell ProSupport

  Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

  Bekijk de video
  Chatten

  Toe maar. Geen vraag is
  ons te moeilijk.

  U zit met een vraag. Wij hebben
  experts die u kunnen helpen.
  Lees er meer over.

  Chatten
   U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
  close
   
   
  P61-CS01