|

Dell Netwerkproducten switches uit de 6200 reeks

windowsforbusiness
intel-core
De Latitude 7285 2-in-1 is voorzien van een superieur beeldscherm en touchscreen. Meer informatie

Zorg voor snellere netwerkprestaties.

Zorg voor snellere netwerkprestaties en lever verbeterde Layer 3-routeringsmogelijkheden met zeer schaalbare Dell Netwerkproducten GbE-beheerde switches uit de 6200 serie.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
Dell Netwerkproducten 6200 serie

Gesuggereerd product

Dell Networking N serie switch - model N3132

Dell Networking N3000 serie

  • Startprijs 3 537
  • Totale Besparing 1 981
  • Aanbiedingsprijs  1 556
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel

Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

 

 
Geef uw netwerk een oppepper
Bied ondersteuning voor wirespeed-prestaties en zorg voor snelle toegang tot gegevens, zowel lokaal als elders in het netwerk, met Dell Netwerkproducten Gigabit Ethernet (GbE)-switches uit de 6200 serie.
• Ondersteun tot 4GbE-verbindingen per switch en maximaal 576 verbindingen per stapel van 12 systemen.
• Bied snelle 10GbE-connectiviteit direct met servers, routers, bedrijfsbackbones en datacenters met maximaal vier 10Gb optische (SFP+) poorten en maximaal twee koperen 10GBase-T Ethernet uplinks.
• Zorg voor een maar liefst tien keer snellere verbinding dan met 10/100 netwerken en profiteer optimaal van uw pc- en serverprestaties door de snelheid van uw netwerkinterfacekaarten hierop af te stemmen.
Dell Netwerkproducten 6200 serie
Help stremmingen in het netwerk te beperken
Verbind efficiënt uw netwerken en beheer het verkeer met ondersteuning voor Layer 3-routerings- en multicast-protocollen.
• Bied core-switchfuncties en verbind uw verschillende netwerken en onderlinge VLAN-verkeer.
• Routeer uw netwerkverkeer met tal van industriestandaard LAN-routeringsprotocollen.
• Verhoog het aantal unieke IP-adressen in uw netwerk en verbeter de schaalbaarheid met ondersteuning voor IPv6 (IP versie 6).

Eenvoudig uitbreiden met compacte stapelmogelijkheden
Breid uw netwerk naar behoefte uit en bied redundantie door maximaal twaalf Dell Netwerkproducten switches uit de 6200 serie te stapelen. Maak optimaal gebruik van uw investeringen in uitbreiding met eenvoudige implementatie en configuratie.
Dell Netwerkproducten 6200 serie
Zorg voor Quality of Service
Geef voorrang aan uw kritieke netwerkverkeer en optimaliseer de Voice-over-IP (VoIP)-prestaties met geïntegreerde Quality of Service (QoS)-functies.
• Profiteer van verbeterde controle over de netwerkprestaties en zorg ervoor dat dringend verkeer voorrang krijgt.
• Help een ideale oplossing te bieden voor Unified Communications, draadloze toegangspunten, virtuele desktops en iSCSI-storage.
• Implementeer geïntegreerde Voice Virtual LAN's (VLAN's) voor VoIP-toepassingen.

Dell Netwerkproducten 6200 serie
Maak gebruik van beheer en beveiliging op bedrijfsniveau
Profiteer van een uitgebreide, zeer complete set van beheer- en beveiligingsfuncties met Dell Netwerkproducten switches uit de 6200 serie.
• Voer geavanceerde beheerstaken uit op uw Dell Netwerkproducten switches met behulp van een intuïtieve en vertrouwde opdrachtregelinterface (CLI) of via de gebruiksvriendelijke webgebaseerde grafische gebruikersinterface (GUI).
• Bewaak netwerkverkeer met sFlow- of Simple Network Management Protocol (SNMP)-mogelijkheden.
• Verbeter de beveiliging van het netwerk met functies als toegangscontrolelijsten (Access Control Lists of ACL's), 802.1x, en preventie van DoS-aanvallen (Denial of Service).
Dell Netwerkproducten 6200 serie
Bescherm uw investering met de levenslange beperkte hardwaregarantie
Geniet van gemoedsrust met Dell Netwerkproducten switches die niet alleen de kwaliteit, betrouwbaarheid en mogelijkheden bieden die u van Dell™ verwacht, maar ook gegarandeerd levenslang meegaan — een echte levenslange beperkte hardwaregarantie*. Zie voor meer informatie www.dell.com/LifetimeWarranty. (in het Engels).
Wereldwijde services en support
Met Dell Services kunt u de complexiteit van IT verminderen, kosten verlagen en inefficiëntie elimineren door zakelijke en IT-oplossingen harder voor u te laten werken. Het team van Dell Services biedt unieke mogelijkheden, waaronder totaaloplossingen voor gegevensmigraties, om de consolidatie vanuit meerdere bestandssystemen te vergemakkelijken. Dell gaat uit van al uw behoeften, ontwerpt oplossingen voor uw omgeving en bedrijfsdoelen en maakt daarbij gebruik van bewezen leveringsmethoden, lokaal talent en uitgebreide domeinkennis om uw total cost of ownership te helpen verlagen.
Dell Netwerkproducten 6224 serieDell Netwerkproducten 6224 switch
De Dell Netwerkproducten 6224 is een krachtige Layer 3-switch die betere distributiemogelijkheden voor middelgrote tot grote netwerken of core-switchfuncties voor kleine netwerken biedt. De switch bevat 24 RJ-45-poorten, vier Small Form-Factor Pluggable (SFP)-combinatiepoorten en twee bays aan de achterzijde die ondersteuning bieden voor optionele 10 Gb XFP-, CX4-, 10GBase-T (bay 2)-modules of stackingmodules (bay 1). Hij is ideaal voor uplinks naar een 10 Gb core of voor rechtstreekse verbindingen met 10 Gb servers of storage.
Dell Netwerkproducten 6224F serieDell Netwerkproducten 6224F switch
De Dell Netwerkproducten 6224F is ideaal voor Layer 3-connectiviteit op lange afstand. De switch combineert geavanceerde distributie- of core-switchfuncties met 24 SFP-poorten, vier RJ-45-combinatiepoorten en twee bays aan de achterzijde die ondersteuning bieden voor optionele 10 Gb XFP-, CX4-, 10GBase-T (bay 2)-modules of stackingmodules (bay 1). Hij is ideaal voor uplinks naar een 10 Gb core of voor rechtstreekse verbindingen met 10 Gb servers of storage.
Dell Netwerkproducten 6224P serieDell Netwerkproducten 6224P switch
De Dell Netwerkproducten 6224P is ideaal voor Layer 3 Voice-over-IP (VoIP)-connectiviteit of connectiviteit via een draadloos toegangspunt. De switch biedt uitgebreide functies, hoge prestaties en het gebruiksgemak van Power-over-Ethernet (PoE) voor eindgebruikersnetwerken. De switch bevat 24 RJ-45 PoE-poorten, vier SFP-combinatiepoorten en twee bays aan de achterzijde die ondersteuning bieden voor optionele 10 Gb XFP-, CX4-, 10GBase-T (bay 2)-modules of stackingmodules (bay 1). Hij is ideaal voor uplinks naar een 10 Gb core of voor rechtstreekse verbindingen met 10 Gb servers of storage.
Dell Netwerkproducten 6248 serie Dell Netwerkproducten 6248 switch
De Dell Netwerkproducten 6248 GbE Layer 3-switch biedt opmerkelijke rackdichtheid en geavanceerde core-switchfuncties voor bedrijfsnetwerken. De switch bevat 48 RJ-45-poorten, vier SFP-combinatiepoorten en twee bays aan de achterzijde die ondersteuning bieden voor optionele 10 Gb XFP-, CX4-, 10GBase-T (bay 2)-modules of stackingmodules (bay 1). Hij is ideaal voor uplinks naar een 10 Gb core of voor rechtstreekse verbindingen met 10 Gb servers of storage.
Dell Netwerkproducten 6248P serieDell Netwerkproducten 6248P switch
De Dell Netwerkproducten 6248P GbE Layer 3-switch biedt opmerkelijke rackdichtheid, geavanceerde switching en het gebruiksgemak van Power-over-Ethernet (PoE) voor stroomafhankelijke netwerkapparaten. De switch biedt 48 RJ-45 PoE-poorten
*, vier SFP-combinatiepoorten en twee bays aan de achterzijde die ondersteuning bieden voor optionele 10 Gb XFP-, CX4-, 10GBase-T (bay 2)-modules of stackingmodules (bay 1). Hij is ideaal voor uplinks naar een 10 Gb core of voor rechtstreekse verbindingen met 10 Gb servers of storage.
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS05