|

PowerConnect J-EX4500 Ethernet-switch

intel® core™
Open
Opruiming! Grootse prestaties. Kleine prijzen. Koop nu ›

10 Gigabit Ethernet-switch met Virtual Chassis-technologie voor kopergebaseerde netwerken

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

De J-EX4500 Ethernet-switch is uitgerust met achtenveertig wirespeed 10 Gigabit Ethernet (10GbE)-poorten in een 2U-platform en biedt Layer 2- en Layer 3-connectiviteit voor servers, switches en andere apparaten in een netwerk. 

 • Krachtige prestaties – ondersteunt snelheden van 10 gigabit per seconde (Gbps) aan bandbreedte, met 14,88 miljoen pakketten per seconde (Mpps) per poort, voor alle achtenveertig poorten en pakketten van elke grootte
 • Met de Virtual Chassis-technologie kunnen maar liefst 10 switches als één logisch apparaat worden aangesloten, zodat maar liefst 480 servertoegangspoorten kunnen worden ondersteund: hiermee kunnen de overheadkosten voor beheer en administratie worden verlaagd.
 • Ruimtebesparend – ondersteunt maximaal achtenveertig wirespeed 10 GbE-poorten in één 2U-platform

 
 
PowerConnect J-EX4500-switch

Gesuggereerd product

Force10 S reeks

Dell Networking S serie switches

 • Aanbiedingsprijs  14 729
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel
Geschatte leveringstijden

Junos en 10 GbE samen gebruiken in een top-of-rackimplementatie

De PowerConnect J-EX4500 is ontworpen als een schaalbaar, krachtig platform dat ondersteuning biedt voor zowel top-of-rack-implementaties voor 1 Gbps en 10 Gbps datacenters met hoge dichtheid als implementaties voor datacenter- en campusaggregatie. De J-EX4500 biedt ook hardwareondersteuning voor de Data Center Bridging (DCB)-functieset, waarnaar soms wordt verwezen met de term Converged Enhanced Ethernet (CEE). DCB is een verzameling van afzonderlijke IEEE-standaarden die op Ethernet gebaseerde invoer/uitvoer en netwerkconvergentie mogelijk maakt, inclusief FCoE-ondersteuning.

PowerConnect J-EX4500 introduceert Junos in 10 GbE-toegang
PowerConnect J-EX4500 introduceert Junos in 10 GbE-toegang

Oplossing voor uw uitdagingen

De PowerConnect J-EX4500 Ethernet-switch is specifiek ontwikkeld voor veeleisende datacentertoepassingen waarbij krachtige prestaties, hoge beschikbaarheid en hoge schaalbaarheid boven aan het verlanglijstje staan.

De PowerConnect J-EX4500-switches bieden prestaties tegen wirespeed, een doorvoer van 714 Mpps en een gegevensoverdrachtsnelheid van 960 Gbps (full duplex) voor zowel Layer 2- als Layer 3-protocollen.
PowerConnect J-EX4500-switch

Virtual Chassis-technologie

De J-EX4500C-VC biedt ondersteuning voor de unieke Virtual Chassis-technologie van Juniper Networks, die ervoor zorgt dat meerdere, onderling verbonden switches als één logisch apparaat met één IP-adres kunnen werken. Wanneer de J-EX4500C-VC-switches in een Virtual Chassis-configuratie zijn geïmplementeerd, worden deze via een 128 Gbps backplane met behulp van Virtual Chassis-verbindingskabels aangesloten.

U kunt J-EX4500C-VC-switches van verschillende locaties ook verbinden via een linkaggregatiegroep (LAG) van maximaal acht SFP+-links die tegen 10GbE-lijnsnelheid werken. Omdat de onderling verbonden switches als één apparaat worden bewaakt en beheerd, kunnen IT-beheerders de fysieke topologie onttrekken aan de logische eindpuntgroeperingen voor een efficiënter gebruik van de beschikbare bronnen.

Door het gebruik van de Virtual Chassis-technologie in het datacenter als top-of-rack- of end-of-row-implementatie om servers samen te voegen, kunnen uplinks flexibeler worden geïmplementeerd. Zo zijn voor elke fysieke switch geen redundante links meer nodig om een hoge beschikbaarheid te verzekeren, aangezien nu alleen nog redundante links vereist zijn voor elke Virtual Chassis-groep.

Bovendien kunnen de J-EX4500C-VC- en EX4200-switches in één Virtual Chassis-configuratie worden gecombineerd om ondersteuning te bieden voor zowel 1 GbE- als 10 GbE-omgevingen

Junos®-besturingssysteem

De PowerConnect J-EX4500 Ethernet-switch werkt onder het Junos-besturingssysteem, een veel voorkomend besturingssysteem dat op alle producten uit de J-reeks wordt gebruikt. Het ontwikkelingsproces van het Junos-besturingssysteem gebruikt één broncode, volgt een planning van één release per kwartaal en hanteert een modulaire architectuur met hoge beschikbaarheid die voorkomt dat geïsoleerde problemen een volledige switch kunnen stilleggen.

Gemoedsrust

Deze Dell Netwerkproducten-switch wordt geleverd met toonaangevende levenslange beperkte garantie* die u levenslang Basic Hardware Service (reparatie of vervanging) biedt.

Hoewel de Basic Hardware Service betrouwbare support voor uw hardware biedt, profiteren de meeste organisaties ook van extra supportniveaus die hun IT-investering beschermen en productiviteit maximaliseren. Wij raden Dell ProSupport™ aan: een uitgebreide reeks services, waaronder 24x7 technische support, snellere responstijden, onmiddellijke toegang tot L2 (Level 2) technische experts en proactieve supportopties. Kies voor meer dan de basissupport en maak nu van uw IT-infrastructuur een geweldig bedrijfsmiddel.

Ontdek in deze video's meer over over de levenslange garantie van Dell en ProSupport voor netwerken en andere services.
  Dell Netwerkproducten-systeem   Dell Netwerkproducten-systeem

Support voor uw unieke omgeving

De juiste support is geen kwestie van één maat voor iedereen, maar van wat bij uw omgeving past. Dell™ ProSupport™ biedt flexibele en betrouwbare support die u de mogelijkheid biedt om uw services af te stemmen op uw unieke bedrijfsbehoeften. Kies support op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen.

Of u nu IT-medewerkers of eindgebruikers dient te ondersteunen, Dell™ ProSupport™ helpt u barrières te elimineren, zodat u weer aan het werk kunt. U kunt rekenen op:
 • 24x7 directe toegang tot Dell Expert Centers via e-mail, chat en telefonische support
 • Mission Critical-responsopties, zoals de mogelijkheid om de graad van ernst 1 zelf te bepalen
 • Diagnose en probleemoplossing voor hardware en software, waaronder directe Dell™ OEM-support en collectieve support in samenwerking met andere bedrijven
 • “Hoe kan ik”-support voor populaire softwaretoepassingen, zoals Norton AntiVirus™, Microsoft® Office, Microsoft® Small Business Server, Intuit® QuickBooks®, Adobe® Photoshop® en Adobe® Acrobat®
 • Sla het script over en bespaar tijd met support van technici aan technici
 • Toegang tot tools en bronnen om uw technici zodanig te certificeren dat zij zelf de levering van onderdelen en interventie van technici kunnen aanvragen
 • Bekroonde support van Global Command Centers voor interventies, bewaking en end-to-end casebeheer voor kritieke situaties of bij natuurrampen
Maximaliseer de beschikbaarheid en stabiliteit van uw infrastructuur via de uitgebreide supportopties, zoals de bescherming van bedrijfsmiddelen en -gegevens, gespecialiseerde onsite services en services voor extern advies. Stroomlijn het patchbeheer en ontvang gedetailleerde rapporten met Proactive Maintenance. Advies via telefonische toegang tot technische expertise op het gebied van toepassingen en oplossingen, zoals Microsoft® Exchange, virtualisatie en nog veel meer. Voor complexere IT-omgevingen kiest u de optie Enterprise-Wide Contract. Zo beschikt u over een vaste Service Delivery Manager, benchmarks voor prestaties, proactieve planning en aangepaste rapportering.

Ga naar www.dell.com/prosupport voor meer informatie over Dell ProSupport. 

Vereenvoudig uw IT-infrastructuur.

De Dell ProConsult™ Global Infrastructure Consulting Services kunnen u helpen uw nieuwe bedrijfshardware in een bestaande of evoluerende IT-infrastructuur te integreren. Wij kunnen u overal bij helpen, of u nu een of meer servers toevoegt, een Storage Area Network (SAN)-omgeving toevoegt of uw omgeving virtualiseert. We kunnen u ook helpen de totale prestaties van uw IT-infrastructuur en datacenter te verbeteren door software en hardware te consolideren, het gegevensgebruik te analyseren om de omgeving te optimaliseren, een plan voor bedrijfscontinuïteit te ontwikkelen en u te helpen naar op standaarden gebaseerde technologieën te migreren.

Wij maken gebruik van ervaren oplossingsontwikkelaars, innovatieve tools, geautomatiseerde analyse en onze eigen intellectuele eigendom om klanten snel inzicht te geven in de basisoorzaken van onnodige complexiteit. Wij zoeken betere oplossingen dan traditionele servicemodellen op basis van onze overtuiging dat problemen ook kunnen worden opgelost met weinig personeel. Onze strategie bestaat eruit klanten te helpen bij het snel identificeren van invloedrijke, kortlopende projecten die zichzelf terugverdienen en middelen vrijmaken om zo concurrentievoordeel te kunnen bieden. Dit levert praktische, actiegerichte plannen op, met specifieke, voorspelbare en meetbare resultaten. Van de optimalisering van datacenters en servervirtualisatie tot systeembeheer, onze consultingservices helpen u een efficiënter bedrijf te creëren.

Implementatie versnellen

Dell helpt implementaties te vereenvoudigen via implementatieservices die de ontwikkeling van nieuwe hardware- en IT-oplossingen versnellen. Tijdens de eerste ontwikkelingsfase van de server kunnen we software en hardware aan uw specifieke behoeften aanpassen. Door snel en met zo weinig mogelijk onderbrekingen nieuwe functies te implementeren, kunnen we bijdragen aan een betere efficiëntie en lagere kosten.

Ontwikkeling van uw team

Onze opleidingsservices bieden trainings- en certificeringscursussen, zodat u en uw team uw nieuwe hardware beter kunnen beheren en gebruiken en u optimaal van op standaarden gebaseerde technologieën kunt profiteren.

Ga naar www.dell.com/services voor meer informatie. 

Levenslange beperkte garantie*

Geselecteerde Dell Netwerkproducten-producten bieden een levenslange beperkte hardwaregarantie met Basic Hardware Service. Reparatie of vervanging omvat geen probleemoplossing, configuratie of andere geavanceerde service en support die door Dell ProSupport Services worden geboden. Bezoek www.dell.com/LifetimeWarranty voor meer informatie. 
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
CS03