|

Dell Networking M6220-switch

windowsforbusiness
intel-core
Grijp uw kans en profiteer van geweldige aanbiedingen op onze veelzijdige All-in-One-pc's. Bekijk aanbiedingen

Geavanceerde modulaire stapelmogelijkheden Voor M1000e-bladeserverbehuizingen

Serverbeheerders die automatisch netwerkinstellingen voor bladeswitches willen implementeren.

  • Aanbiedingsprijs  00
 
Dell Netwerkproducten M6220
Video

Dell Netwerkproducten M Ethernet-bladeswitches

 

 

Een van de meest vooruitstrevende switchproducten van Dell

De Dell Networking 1 Gb basic Switch is een van de meest vooruitstrevende switchproducten van Dell met geavanceerde coreswitchingfuncties, specifiek ontworpen voor de PowerEdge M1000e modulaire serverbehuizing. Deze Gigabit Ethernet Layer 3-switch met 20 poorten (16 intern, 4 extern) is stapelbaar en biedt optionele 10 Gigabit Ethernet-uplinks en support voor de nieuwste versie van het internetprotocol —IPv6— voor een ruimere schaalbaarheid overal ter wereld. De krachtige stackingmogelijkheden bieden support voor maximaal twaalf systemen en dankzij de geavanceerde beveiligingsfuncties en opties voor Quality of Service (QoS) is deze switch de ideale oplossing voor bladeservertoepassingen zoals Layer 3-routering, High Performance Cluster Computing (HPPC) en iSCSI-opslag.

De 1 Gb Basic Switch biedt ook support voor een eenvoudige switchmodus waarmee automatische configuratie van complexe netwerkinstellingen mogelijk is. Hiermee kunnen beheerders interne poorten aan externe poorten toewijzen zonder STP (Spanning Tree Protocol), VLAN's (Virtual Local Area Networks), of LACP-groepen (Link Aggregation Control Protocol). Dankzij deze functie kunnen IT-beheerders krachtige netwerkswitchapparatuur sneller en eenvoudiger implementeren en tijd en middelen besparen.

Krachtige stackingmogelijkheden

De Dell Networking 1 Gb Basic Switch biedt support voor krachtige stackingmogelijkheden van maximaal twaalf systemen (met elk een snelheid van 48 Gb/s), zodat de doorvoersnelheid waar nodig kan worden verhoogd zonder de netwerkprestaties te beïnvloeden. Omdat elke switch support biedt voor maximaal 128 Gb/s in de switchfunctie, beschikt de klant in één stack van 12 switches over meer dan 1,5 TB aan capaciteit.
Optionele 10 Gigabit Ethernet

Optionele 10 Gigabit Ethernet

De Dell Networking 1 Gb Basic Switch biedt support voor maximaal vier 10 Gigabit glasvezel en twee 10 GBase T koperen Ethernet-uplinks voor rechtstreekse connectiviteit met 10 GE-server-routers, bedrijfsbackbones en datacenters.

Geavanceerde Layer 3-functies

De Dell Networking 1 Gb Basic Switch biedt support voor geavanceerde Layer 3-routering en multicastprotocollen om knelpunten te verminderen en netwerkverkeer te helpen beheren. Ook vaak gebruikte LAN-routeringsprotocollen zoals RIPv1/v2, OSPFv2/v3, VRRP, IGMP, DVMRP, PIM en LLDP-MED worden ondersteund.

Geavanceerde Quality of Service (QoS)

De Dell Networking 1 Gb Basic Switch biedt een flexibele Quality of Service (QoS) door netwerkbeheerders de mogelijkheid te bieden om aan dringend netwerkverkeer een prioriteit toe te wijzen op basis van een aantal criteria die door de gebruiker kunnen worden opgegeven. De beheerders kunnen het verkeer verwerken op basis van de L2- of L3-gegevens, zoals IP QoS, en hebben meer controle over de verkeersstroom in het netwerk. Voice VLAN's worden specifiek aangeboden voor voice over IP (VoIP)-applicaties.

Geavanceerde beveiliging

Maximaal 1.024 L2-L4-toegangscontrolelijsten (Access Control Lists of ACL’s) kunnen door de switch worden ondersteund, zodat de gebruiker een deep packet inspection kan uitvoeren. De 802.1x-poortauthenticatie biedt zowel enkelvoudige als meervoudige toegang tot de host. De preventie van DoS-aanvallen (Denial of Service) zorgt bovendien voor een nog betere beveiliging, waarbij de switch voor een beveiliging tegen veelvoorkomende aanvallen op het netwerk en de CPU kan zorgen.

IP versie 6-gecertificeerd

IPv6 is versie zes van het ‘Internet Protocol’, die al meer dan 20 jaar lang wordt ontwikkeld. IPv6 is specifiek ontwikkeld als antwoord op de IP-adresbeperkingen van de vorige versie van het internetprotocol, waardoor meer unieke IP-adressen mogelijk worden voor een ruimere schaalbaarheid overal ter wereld, nu en in de toekomst.
Wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en u te helpen bij de overgang naar een ander platform.

Dell Support Services
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.
Dell Education Services
Dell Education Services streeft ernaar uw relatie met Dell als vertrouwde partner aan te vullen, door Education Services aan te bieden voor onze eigen producten, voor toonaangevende infrastructuuroplossingen in de branche, en voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Het is een wereldwijde service met lokale vertegenwoordiging, klaslokalen en webgebaseerde trainingen die wereldwijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie of om u vandaag nog voor een cursus in te schrijven, gaat u naar: www.learndell.com (in het Engels).

Neem contact op met uw Dell-vertegenwoordiger vandaag nog voor meer informatie of klik voor meer informatie
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P61-CS01