|

Dell Netwerkproducten M6348 — Gegevens

windowsforbusiness
intel-core
Grijp uw kans en profiteer van geweldige aanbiedingen op onze veelzijdige All-in-One-pc's. Bekijk aanbiedingen

Gigabit Ethernet-switching met een hoog aantal poorten Bladeswitch met 48 poorten

Datacenters die bladeservers implementeren hebben minder switchmodules nodig in combinatie met een hoger aantal servernetwerkpoorten.

 
 
Dell Netwerkproducten M6348
Video

Dell Netwerkproducten M Ethernet-bladeswitches

 

 

Geavanceerde bladeswitch met 48 poorten van Dell

Geavanceerde Dell bladeswitch met 48 poorten
Geavanceerde bladeswitch
De Dell Networking M6348 is een van de meest geavanceerde bladeswitchproducten van Dell™ met geavanceerde coreswitchingfuncties voor het moderne datacenter. De GbE Layer 3-switch met 48 poorten biedt support voor stacking, biedt geïntegreerde 10 Gigabit uplinkpoorten en is IP versie 6 (IPv6)-gecertificeerd, waardoor ruimere schaalbaarheid overal ter wereld mogelijk is.
Krachtige stackingmogelijkheden
High-performance stacking wordt ondersteund voor maximaal 12 systemen, en dankzij geavanceerde beveiligings- en quality of service (QoS)-functies is deze switch ideaal voor applicaties zoals servervirtualisatie, Voice-over-IP (VoIP), Layer 3-routering, high-performance computing cluster (HPPC) en Internet SCSI (iSCSI)-storage.
Geavanceerde beveiliging
Geavanceerde beveiliging: De switch biedt support voor toegangscontrolelijsten (ACL’s), zodat de gebruiker deep packet inspection kan uitvoeren. De 802.1x-poortauthenticatie biedt zowel enkelvoudige als meervoudige toegang tot de host. De preventie van DoS-aanvallen (Denial of Service) zorgt bovendien voor een nog betere beveiliging, waarbij de switch voor een beveiliging tegen normale aanvallen op het netwerk en CPU-aanvallen kan zorgen.
Hoge dichtheid
Hoge density: De PowerConnect M6348 biedt extreme rackdensity in een blademodel en is ontworpen om gebruikers de flexibiliteit te bieden om de bladeserverconnectiviteit in een 0U-model te maximaliseren. Tot 192 niet-redundante servers kunnen worden aangesloten in een stack van 12 M6348 serie bladeswitches voor maximale density, flexibiliteit en beheerbaarheid.
Geïntegreerd 10 Gigabit Ethernet
Geïntegreerde 10 GbE: De Dell Networking M6348 biedt uitstekende prestaties voor GbE en beschikt verder over vier geïntegreerde 10 GbE-poorten. Twee SFP+-poorten kunnen worden gebruikt om I/O-verbindingen te aggregeren en te leveren via optische aansluitingen over grotere afstanden of om I/O-verbindingen te bieden met top-of-rack-switches via aansluitingen met beperkt bereik. Er zijn ook twee CX4-poorten beschikbaar als 10 GbE-aansluitingen. Deze kunnen ook op een alternatieve manier worden gebruikt om tot twaalf M6348-switches te stapelen.
Geavanceerde QoS
Geavanceerde QoS: De Dell Networking M6348 biedt een flexibele Quality of Service (QoS) door netwerkbeheerders de kans te geven om aan dringend netwerkverkeer een prioriteit toe te wijzen op basis van een aantal criteria die door de gebruiker kunnen worden opgegeven. De beheerders kunnen het verkeer verwerken op basis van de L2- of L3-gegevens, zoals IP QoS, en hebben meer controle over de verkeersstroom in het netwerk. Voice virtual LAN’s (VLAN’s) worden specifiek aangeboden voor VoIP-toepassingen.
IPv6-gecertificeerd: IPv6 is versie zes van het ‘Internet Protocol’, die nu meer dan 20 jaar lang wordt ontwikkeld. IPv6 is specifiek ontwikkeld als antwoord op de IP-adresbeperkingen van de vorige versie van het internetprotocol, waardoor meer unieke IP-adressen mogelijk worden voor een ruimere schaalbaarheid overal ter wereld, nu en in de toekomst.
Geavanceerde Layer 3-functionaliteit: De Dell Networking M6348 biedt support voor geavanceerde Layer 3-routering en multicastprotocollen om knelpunten te verminderen en het netwerkverkeer te helpen beheren. Het biedt ook support ook veelgebruikte LAN-routeringprotocollen, namelijk:
  • Routing Information Protocol (RIP) v1/v2
  • Open Shortest Path First (OSPF) v2/v3
  • Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP)
  • Internet Group Management Protocol (IGMP)
  • Distance Vector Multicast Routing Protocol (DVMRP)
  • Protocol Independent Multicast (PIM)
  • Link Layer Discover Protocol-Media (LLDP-MED)
Wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en u te helpen bij de overgang naar een ander platform.

Dell Support Services
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.
Dell Education Services
Dell Education Services streeft ernaar uw relatie met Dell als vertrouwde partner aan te vullen, door Education Services aan te bieden voor onze eigen producten, voor toonaangevende infrastructuuroplossingen in de branche, en voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Het is een wereldwijde service met lokale vertegenwoordiging, klaslokalen en webgebaseerde trainingen die wereldwijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie of om u vandaag nog voor een cursus in te schrijven, gaat u naar: www.learndell.com (in het Engels).

Neem contact op met uw Dell-vertegenwoordiger vandaag nog voor meer informatie of klik voor meer informatie
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P61-CS03