|

Dell Netwerkproducten M8024-k-Switch

 
intel® core™
Uitverkoop. Tot 60% korting op geselecteerde producten. Bekijk aanbiedingen

10 GbE- en FCoE-transitswitch voor de PowerEdge M1000e

  • Aanbiedingsprijs  00

Met de Dell Netwerkproducten M8024-k switch migreert u moeiteloos naar 10 GbE, stapelt u switches voor verbeterde schaalbaarheid of voegt u FCoE-functionaliteit aan uw datacenter toe.

  • Beheer Layer 3-switching met tot wel 24 geïntegreerde poorten, met uw eigen keuze van media en een FlexIO-module, terwijl uw bestaande Gigabit Ethernet (GbE)-infrastructuur beschermd blijft.
  • U kunt tot zes wirespeed-switches stapelen voor hoge beschikbaarheid, elk met een redundante voeding, terwijl ze alle zes als één apparaat worden beheerd.
  • Gebruik de switch als een Fibre Channel over Ethernet (FCoE)-transitswitch door deze aan te sluiten op een extern geconvergeerd datacenternetwerk en als uitbreiding op een beschikbare FCoE-fabric via FIP Snooping.

 
 
Dell Netwerkproducten M8024-k-switch
Video

Dell Netwerkproducten M Ethernet-bladeswitches

Video

Video

Networking 10 Gb Basic Switch

Verbeterde 10 Gb Ethernet-connectiviteit voor blades uit de M-serie

Vereenvoudig de implementatie en het beheer van 10 GbE-blades met de PowerConnect M8024-k. Implementeer 10 Gb Ethernet-connectiviteit voor maximaal zestien bladeservers uit de M-serie die uitgerust zijn met de nieuwste KR-gebaseerde 10 Gb-netwerkdochterkaarten of -mezzaninekaarten.

Niet klaar voor 10 GbE? Geen zorgen! De M8024-k ondersteunt ook GbE-verbindingen met zowel de server als het LAN, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u snel op 10 GbE kunt overstappen wanneer dat nodig is. Deze vorm van flexibiliteit, samen met de verbeterde 10 GbE-bandbreedte en prestaties, helpt u te voldoen aan de veranderende eisen van datacenters die gebruikmaken van virtualisatie en andere I/O (input/output)-intensieve technologieën.

De Dell Networking M8024-k is ook een FCoE-transitswitch die kan worden aangesloten op een extern geconvergeerd datacenternetwerk om een beschikbare FCoE-infrastructuur uit te breiden. Met de 4.2 firmware-upgrade maakt de M8024-k gebruik van het Fibre Channel over Ethernet (FCoE) Initialization Protocol (FIP) om de functies voor detectie, initialisatie en onderhoud van FC_BB_E-apparaten uit te voeren.

Met de FIP Snooping-functie kan de M8024-k Dell blades uit de M-serie koppelen aan externe top-of-rack of end-of-row FCoE-forwardingswitches, en FCoE-connectiviteit voor servers bieden. Deze functie, samen met Internet SCSI-optimalisatie, iSCSI TLV, en DCBx-detectie en controle, kan naadloze 10GbE-prestaties toestaan in een end-to-end datacenteroplossing.

Ontdek de voordelen van virtualisatie

Maak kennis met de eisen voor hoge bandbreedte van multicore CPU's en servervirtualisatie met tot wel 24 10GbE-poorten in de Dell Networking M8024-k. In combinatie met PowerEdge™ M710HD-blades die met 10 Gb-netwerkdochterkaarten zijn uitgerust, biedt de M8024-k end-to-end 10 Gb Fabric A-connectiviteit, met mogelijkheden tot uitbreiding of aanvullende technologieën in de Fabrics B en C.

De M8024-k maakt de weg vrij voor geavanceerde netwerkfuncties, zoals NIC-partitionering (NPAR), single root I/O-virtualisatie (SR-IOV) en iSCSI, door de connectiviteit met KR-gebaseerde 10 Gb-netwerkinterfacekaarten (NIC's) en converged network adapters (CNA's) uit de M-serie te ondersteunen.

Wees flexibel en breid uit met FlexIO en schaalbare stackingmogelijkheden

Bereid u voor op de toekomst met 16 interne 1/10 GbE-poorten, vier geïntegreerde externe 1/10 GbE-verbeterde small-form-factor pluggable (SFP +)-poorten en een FlexIO-bay voor eenvoudige groei als uw bedrijf wordt uitgebreid. Met FlexIO kunnen modulaire uplinks worden toegevoegd of verwisseld wanneer dit nodig is:
  • SFP+ FlexIO-module met 4 poorten
  • 10GBASE-T FlexIO-module met 2 poorten
  • CX-4 FlexIO-module met 3 poorten
Bovendien biedt het stackbeheer met één IP-adres eenvoudige schaalbaarheid. Met de firmwareversie 4.2 kunnen tot zes wirespeed-switches tegelijk als één switch met een groot aantal poorten worden aangesloten en met de hoofdswitch worden beheerd via het web, opdrachtregelinterface (CLI) of SNMP-beheerinterfaces.

Snel aan de slag met Simple Connect voor LAN

Implementeer en beheer 10 Gb-gebaseerde bladeconfiguraties op een eenvoudige manier en met minimaal netwerkbeheer met de standaard “Simple Switch”-werkingsmodus. De Simple Switch-optie biedt poortaggregatie en automatische configuratie wanneer deze verbinding maakt met een externe LAN.

U kunt bij gebruik van de volledige switch-modus ook profiteren van een kortere leercurve en naadloze integratie van de M8024-k in een bestaande Cisco®- of andere LAN die gebruik maakt van CLI (IS-CLI), de standaard voor de branche. Deze mogelijkheden, in combinatie met quality of service (QoS), beveiliging en beheerfuncties op bedrijfsniveau, helpen ervoor te zorgen dat de M8024-k nu en in de toekomst voldoet aan uw behoeften voor het ingebouwd Ethernet-switchen.

Beide gebruiksmodi maken de weg vrij voor het eenvoudig en efficiënt implementeren en beheren van de blades uit de M-serie met behulp van 10 Gb Ethernet — de ideale oplossing voor het verbeteren van het gebruik van datacenters, waardoor u tijd en geld bespaart.
Wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en u te helpen bij de overgang naar een ander platform.

Dell Support Services
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.
Dell Education Services
Dell Education Services streeft ernaar uw relatie met Dell als vertrouwde partner aan te vullen, door Education Services aan te bieden voor onze eigen producten, voor toonaangevende infrastructuuroplossingen in de branche, en voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Het is een wereldwijde service met lokale vertegenwoordiging, klaslokalen en webgebaseerde trainingen die wereldwijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie of om u vandaag nog voor een cursus in te schrijven, gaat u naar: www.learndell.com (in het Engels).

Neem contact op met uw Dell-vertegenwoordiger vandaag nog voor meer informatie of klik voor meer informatie
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS05