|

PowerConnect toegangspunten uit de W-AP104/105-reeks

windowsforbusiness
intel-core
Gratis verzending op alle laptops en desktops (behalve Chromebook). Bekijk aanbiedingen

Dell PowerConnect toegangspunten uit de W-AP104/105-reeks

Bieden WiFi-prestaties als van een bekabelde verbinding met compacte, multifunctionele Dell PowerConnect W-AP104 en W-AP105 Dual-Radio dual band 802.11n-toegangspunten voor binnengebruik.

 • Aanbiedingsprijs  00
 
PowerConnect W-IAP104/105
Video

Video

Video(In het Engels)

video

 

 

Biedt prestaties als van een bekabelde verbinding

De multifunctionele PowerConnect W-AP104 en W-AP105 zijn voordelige 802.11n-toegangspunten voor binnengebruik. Deze compacte toegangspunten, die specifiek zijn ontworpen voor implementaties met hoge dichtheid in kantoren, ziekenhuizen, scholen en winkels, bieden prestaties als van een bekabelde verbinding met gegevensdoorvoersnelheden tot 300 Mbps.

Met een 802.11n-snelheid en een betrouwbaarheid als die van een bekabeld Local Area Network (LAN) kunt u een draadloze verbinding als primaire verbinding gebruiken. De netwerkprestaties worden bovendien verbeterd met functies als channel bonding, block acknowledgement en Multiple-Input, Multiple-Output (MIMO) radio's.

Geavanceerde antennetechnologie vergroot het bereik en de betrouwbaarheid. De W-AP105 beschikt over twee interne omnidirectionele antennes terwijl de W-AP104 is uitgerust met dezelfde radio's met ondersteuning voor externe antennes.
PowerConnect W-IAP104-105 – Switchschema

Verhoog de mobiliteit van gebruikers

De toegangslaagnetwerken van weleer zijn niet ontworpen voor de gedistribueerde ondernemingen van vandaag. Traditioneel waren netwerkontwerpen toegespitst op afzonderlijke poorten en fysieke locaties en niet op de manier waarop gebruikers en apparaten verbinding maken met het netwerk.

Met de PowerConnect W-AP104 en W-AP105 toegangspunten kunnen gebruikers veilig toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk, met een consistent gevoel van permanente beschikbaarheid. Een uniform beleid voor beveiliging en toegangscontrole wordt toegepast op gebruikers in het hoofdkantoor, in de verschillende vestigingen, op de werkplek thuis of onderweg, zodat zij veilig verbinding kunnen maken terwijl alles centraal beheerd blijft.

De controller controleert direct de Dell PowerConnect toegangspunten uit de W-reeks en beheert de configuratie ervan, de verbindingsstaat van gebruikers en de naleving van beleidsregels.

De multifunctionele W-AP104 of W-AP105 kan via de Mobility Controller worden geconfigureerd om toegang tot het draadloos LAN te bieden, met deeltijdse etherbewaking, toegewezen etherbewaking voor een draadloos indringingspreventiesysteem (IPS of Intrusion Prevention System) en spectrumanalyse, functionaliteit voor externe toegangspunten of veilige mesh-modus voor bedrijven. Beide toegangspunten zijn ook uitgerust met een 10/100/1000BASE-T Ethernet “uplink”-interface en kunnen werken met standaard 802.3af Power-over-Ethernet (PoE)-bronnen of een gelijkstroomvoeding van 12 volt.

De Airwave Wireless Management Suite™ (AWMS) voor de Dell PowerConnect producten uit de W-reeks is een optionele beheertool voor apparaten van meerdere leveranciers die efficiënt ondersteuning biedt voor mobiele gebruikers die via het draadloze LAN en bekabelde Ethernet-poorten verbinding maken. Met deze tool, die een gebruiksvriendelijke interface en gebruikersgerichte aanpak biedt, kan uw servicedesk connectiviteitsproblemen volgens prioriteit sorteren en filteren, terwijl uw waardevolle netwerktechnici zich kunnen richten op proactieve werkzaamheden om het netwerk te optimaliseren.

Geavanceerd beheer van radiofrequenties (RF)

De sleutel voor het leveren van prestaties en betrouwbaarheid als die van een bekabelde verbinding ligt in de unieke mogelijkheden van het Adaptive Radio Management (ARM) en de spectrumanalyse van de Dell PowerConnect toegangspunten uit de W-reeks, die de twee radiobandfrequenties 2,4 GHz en 5 GHz beheren om de clientprestaties te maximaliseren en tegelijk RF-interferentie te beperken.

De belangrijkste kenmerken van ARM:
 • Band steering stuurt clients dynamisch weg van het drukke 2,4 GHz-spectrum en maakt door de gebruiker gedefinieerde verdeling van clients over banden mogelijk.
 • Spectrum load balancing zorgt voor een uniforme verdeling van clients over kanalen in omgevingen met hoge dichtheid die door verschillende toegangspunten worden bediend.
 • Noise awareness beweegt clients dynamisch weg van kanalen die last hebben van externe interferentie.
 • Airtime fairness biedt alle WiFi-clients, ongeacht clienttype, draadloze chip of besturingssysteem, gelijke toegang tot de ether.

HD-video en spraak van hoge "toll"-kwaliteit

Geniet van high-definition video en hoogwaardig spraakgeluid in de hele draadloze infrastructuur met PowerConnect toegangspunten uit de W-reeks en gecentraliseerde controllers.

De belangrijkste spraak- en videofuncties:
 • ARM-technologie maximaliseert de prestaties van de draadloze client.
 • RF-vingerafdruktechnologie helpt te zorgen voor zeer betrouwbare voice-over-WiFi-communicatie van hoge kwaliteit zonder het automatische kanaalbeheer uit te schakelen.
Uitgebreide levenslange garantie

Uitgebreide levenslange garantie

Geniet van meer zekerheid met de uitgebreide levenslange garantie* voor uw PowerConnect product. Deze garantie biedt u de zekerheid dat uw hardware wordt gerepareerd of vervangen zolang het product uw eigendom blijft.

Bescherming

Deze PowerConnect-switch wordt geleverd met een uitgebreide levenslange garantie die u Basic Hardware Service (in het Engels) (reparatie of vervanging) biedt zolang het product in uw eigendom blijft of tot vijf jaar na de stopzetting van de verkoop van het model.

Hoewel de Basic Hardware Service betrouwbare support voor uw hardware biedt, profiteren de meeste organisaties ook van extra supportniveaus die hun IT-investering beschermen en productiviteit maximaliseren. Wij raden Dell ProSupport™ (in het Engels) aan: een uitgebreide reeks services, waaronder 24x7 technische support, snellere responstijden, onmiddellijke toegang tot L2 technische experts en proactieve supportopties. Vergelijk hier (in het Engels) de extra mogelijkheden van ProSupport. Kies voor meer dan de basissupport en begin uw IT-infrastructuur te transformeren in een geweldig bedrijfsmiddel.

 

Support voor uw unieke omgeving

De juiste support is geen kwestie van één maat voor iedereen, maar van wat bij uw omgeving past. Dell ProSupport biedt flexibele en betrouwbare support die u de mogelijkheid biedt uw services af te stemmen op uw unieke bedrijfsbehoeften. Kies support op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen.

Of u nu IT-medewerkers of eindgebruikers dient te ondersteunen, Dell ProSupport helpt u barrières te verwijderen, zodat u weer aan het werk kunt. U kunt rekenen op:

 • 24x7 directe toegang tot Dell Expert Centers via e-mail, chat & telefonische support
 • Mission Critical-responsopties, zoals de mogelijkheid om de graad van ernst 1 zelf te bepalen
 • Diagnose en probleemoplossing voor hardware en software, waaronder directe Dell OEM-support en collectieve support in samenwerking met andere bedrijven
 • "Hoe kan ik"-support voor populaire softwaretoepassingen, zoals NortonAnti-Virus™, Microsoft® Office, Microsoft® Small Business Server, Intuit® QuickBooks, Adobe® Photoshop® en Adobe® Acrobat4
 • Sla het script over en bespaar tijd met technicus-tot-technicus support
 • Toegang tot tools en bronnen om uw technici zodanig te certificeren dat zij zelf de levering van onderdelen en interventie van technici kunnen aanvragen
 • Bekroonde support van Global Command Centers voor interventies, bewaking en end-to-end casebeheer voor kritieke situaties of bij natuurrampen

Maximaliseer de beschikbaarheid en stabiliteit van uw infrastructuur via de uitgebreide supportopties, zoals de bescherming van bedrijfsmiddelen en -gegevens, gespecialiseerde onsite2 services en services voor extern advies. Stroomlijn het patchbeheer en ontvang gedetailleerde rapporten met Proactive Maintenance. Advies via telefonische toegang tot technische expertise op het gebied van toepassingen en oplossingen, zoals Microsoft® Exchange, virtualisatie en nog veel meer. Voor complexere IT-omgevingen kiest u de optie Enterprise-Wide Contract. Zo beschikt u over een vaste Service Delivery Manager, benchmarks voor prestaties, proactieve planning en aangepaste rapportering.

Ga naar www.dell.com/prosupport (in het Engels) voor meer informatie over Dell ProSupport.

 

Vereenvoudig uw IT-infrastructuur

De Dell ProConsult Global Infrastructure Consulting Services kunnen u helpen uw nieuwe bedrijfshardware in een bestaande of evoluerende IT-infrastructuur te integreren. Wij kunnen u overal bij helpen, of u nu een of meer servers toevoegt, een Storage Area Network (SAN)-omgeving toevoegt of uw omgeving virtualiseert. We kunnen u ook helpen de totale prestaties van uw IT-infrastructuur en datacenter te verbeteren door software en hardware te consolideren, het gegevensgebruik te analyseren om de omgeving te optimaliseren, een plan voor bedrijfscontinuïteit te ontwikkelen en u te helpen naar op standaarden gebaseerde technologieën te migreren.

Wij maken gebruik van ervaren oplossingsontwikkelaars, innovatieve tools, geautomatiseerde analyse en onze eigen intellectuele eigendom om klanten snel inzicht te geven in de basisoorzaken van onnodige complexiteit. Wij zoeken betere oplossingen dan traditionele servicemodellen op basis van onze overtuiging dat problemen ook kunnen worden opgelost met weinig personeel. Onze strategie bestaat eruit klanten te helpen bij het snel identificeren van invloedrijke, kortlopende projecten die zichzelf terugverdienen en middelen vrijmaken om zo concurrentievoordeel te kunnen bieden. Dit levert praktische, actiegerichte plannen op, met specifieke, voorspelbare en meetbare resultaten. Van de optimalisering van datacenters en servervirtualisatie tot systeembeheer, onze consultingservices helpen u een efficiënter bedrijf te creëren.

 

Implementatie versnellen

Dell helpt implementaties te vereenvoudigen via implementatieservices die de preproductietijd van nieuwe hardware- en IT-oplossingen versnellen. Tijdens de eerste ontwikkelingsfase van de server kunnen we software en hardware aan uw specifieke behoeften aanpassen. Door snel en met zo weinig mogelijk onderbrekingen nieuwe functies te implementeren, kunnen we bijdragen aan een betere efficiëntie en lagere kosten.

 

Ontwikkeling van uw team

Onze opleidingsservices bieden trainings- en certificeringscursussen, zodat u en uw team uw nieuwe hardware beter kunnen beheren en gebruiken en u optimaal van op standaarden gebaseerde technologieën kunt profiteren.

Bezoek www.dell.com/services voor meer informatie.

 

Uitgebreide levenslange garantie

Voor geselecteerde PowerConnect-producten wordt een uitgebreide levenslange garantie met Basic Hardware Service geboden die vijf (5) jaar verder loopt na de stopzetting van de verkoop van het productmodel. Behalve in het geval van specifieke beperkingen, dekt de garantie de reparatie of vervanging van het product zolang de klant het product in gebruik heeft. De garantietermijn voor voedingen, antennes of accessoires is beperkt tot één (1) jaar na datum van aankoop. De garantie omvat geen configuratie of andere geavanceerde service en support die door Dell ProSupport Services worden geboden. De uitgebreide levenslange garantie is niet overdraagbaar. Specifieke beperkingen met betrekking tot andere producten die door de uitgebreide levenslange garantie worden gedekt, vindt u op www.dell.com/warranty (in het Engels).
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS05