|

Dell PowerEdge 2161DS-2 Console Switch

windowsforbusiness
intel-core
De Latitude 7285 2-in-1 is voorzien van een superieur beeldscherm en touchscreen. Meer informatie

PowerEdge 2161DS-2-consoleswitch van Dell

Beheerders die behoefte hebben aan een oplossing met 16 poorten om via één verbinding tot 128 servers te controleren.

 
Selecteer
 
 
PowerEdge 2161DS-2-consoleswitch van Dell

 

 

Belangrijkste kenmerken

Bij de Dell 2161 DS-2 kunt u kiezen uit twee Server Interface Pods (SIP's) (PS/2 of USB), die geschikt zijn voor tal van serverfuncties. Een SIP vervangt de logge KVM-kabel door de toetsenbord-, monitor- en muissignalen die van een server komen, om te zetten en over een afstand tot 10 meter door een enkele CAT 5-kabel te versturen. De SIP-kabel betrekt stroom van de server en is uitgerust met de 'keep alive'-functionaliteit zodat uw server correct kan blijven werken met of zonder aansluiting op de unit.

De switch wordt geleverd met de beproefde Remote Console Software (RCS) van Dell, een toepassing voor beheer van meerdere platforms dat één toegangspunt biedt voor uw complete systeem. De gebruiksvriendelijke, op Java gebaseerde software kan lokaal of op afstand via een IP-verbinding worden gebruikt. Met RCS kunnen beheerders het switchsysteem gemakkelijk configureren en de verschillende servers selecteren. Bovendien bevat de switch de On-Screen Configuration and Activity Reporting (OSCAR® )-interface voor analoge bediening vanaf het lokale werkstation.

Een optionele accessoire bij deze switch is de poortuitbreidingsmodule (Port Expansion Module of PEM) van Dell, een passief apparaat dat naast de rails van het rack kan worden gemonteerd. Een PEM wordt op een systeempoort van de 2161 DS-2 en van daaruit op 8 servers aangesloten. Als een PEM op elk van de 16 poorten van de 2161DS-2 is aangesloten, wordt de totale systeemcapaciteit uitgebreid tot 128 servers.

Andere belangrijke kenmerken zijn:
  • Connectiviteit - biedt digitale en analoge paden
  • Upgrademogelijkheid via flash - ontworpen om met toekomstige hardware te worden gecombineerd
  • Flexibiliteit - meerdere servers bedienen en beheren via een enkel scherm met op Java gebaseerde RCS-software
  • Schaalbaarheid - beheer van maximaal 128 servers via één netwerkverbinding
  • Ruimtesparend ontwerp - neemt minimale ruimte in een Dell-rack in beslag
  • CAT 5-kabels - vervangen logge kabels
  • Gedeelde modus - hiermee kunnen meerdere gebruikers op afstand dezelfde server bedienen
Wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en u te helpen bij de overgang naar een ander platform.

Dell Support Services
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.
Dell Education Services
Dell Education Services streeft ernaar uw relatie met Dell als vertrouwde partner aan te vullen, door Education Services aan te bieden voor onze eigen producten, voor toonaangevende infrastructuuroplossingen in de branche, en voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Het is een wereldwijde service met lokale vertegenwoordiging, klaslokalen en webgebaseerde trainingen die wereldwijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie of om u vandaag nog voor een cursus in te schrijven, gaat u naar: www.learndell.com (in het Engels).

Neem contact op met uw Dell-vertegenwoordiger vandaag nog voor meer informatie of klik voor meer informatie
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS02