|

PowerEdge Energy Smart 4020S/4620S-rackbehuizingen

windowsforbusiness
intel-core
Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 2 oktober 2017. Bekijk aanbiedingen

Voordelig, gebruiksvriendelijk cold-air containmentrack

Help de distributie van de luchtstroom in het datacenter te verbeteren met de PowerEdge™ Energy Smart containmentrackbehuizingen — voordelige, eenvoudig te installeren, zelfstandige cold-air kasten voor datacenters met systeemvloeren.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
PowerEdge Energy Smart 4020S/4620S-rackbehuizingen
Galerie

PowerEdge Energy Smart-rack — Galerie

Kenmerken

PowerEdge Energy Smart-rack — Kenmerken

Gesuggereerd product

Rackbehuizing

Dell Netshelter SX racks

 • Aanbiedingsprijs  985
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel

Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

 

 
Energy Smart-rack — Ingebouwde containment

Ingebouwde containment

Help de onkosten voor uw datacenter te verlagen door een efficiënte distributie van koude lucht met de Dell™ PowerEdge™ Energy Smart-containmentrackbehuizing. Deze behuizing biedt in het rack geïntegreerde containment en levert uniforme koeling voor IT-apparatuur bij implementaties met systeemvloeren.

 

Het passieve systeem voor distributie van koude lucht van het Energy Smart-rack helpt:

 

 • Over-provisioning van de CRAC (Computer Room Air Conditioner) te voorkomen
 • Ervoor te zorgen dat de koude lucht alle IT-apparatuur bereikt
 • Te voorkomen dat warme en koude lucht worden gemengd
 • Hotspots in het datacenter te verwijderen

 

Daardoor kunnen Energy Smart-racks helpen de CRAC-capaciteit te optimaliseren voor efficiënte ondernemingen door efficiënt de juiste hoeveelheid koude lucht direct naar de IT-apparatuur te leiden en te helpen het CRAC-gebruik te optimaliseren.
Energy Smart-rack — Eenvoudige, rendabele implementatie

Eenvoudige, rendabele implementatie

Stelt u zich uw datacenter met systeemvloer voor zonder gordijnen of tussenschotten, containmentpanelen door de gangen of zelfs zonder een traditionele containmentindeling met koude en warme gangen. Met Energy Smart-racks kunt u:

 

 • Rackbehuizingen stuk voor stuk installeren, in plaats van dat u volledige chassis voor containment met gangen hoeft in te stellen
 • Ieder rack direct boven een goed-geventileerde tegel plaatsen om koude lucht direct op te vangen in een omgeving met gereguleerde luchtstroming binnen de rackbehuizing
 • Minder racks implementeren omdat u de dichtheid van IT-apparatuur in elk rack kunt verhogen
 • Uw datacenter uitbouwen zonder dat dat gevolgen heeft voor de overige voorzieningen, zoals brandblussystemen op de locatie

 

Bovendien maakt het Energy Smart-rackontwerp gebruik van het standaard Dell-rackframe in standaard 42U- en 48U-hoogten (respectievelijk 40U en 46U bruikbare interne ruimte). De oppervlakte van 600 x 1.200 mm past precies op twee standaardvloertegels. Er is geen montage op de locatie vereist.

Optimale distributie van koude lucht

Elk PowerEdge Energy Smart 4020S (40U)- of 4620S (46U)-rack is zo gemaakt dat het koude-luchtdistributie in de juiste hoeveelheid ondersteunt voor de IT-apparatuur die in dat specifieke rack is geïnstalleerd, onafhankelijk van andere racks in dat datacenter.

Energy Smart-rack — Passieve luchtregeling

Passieve luchtregeling

De luchtstroom wordt naar behoefte door ventilatoren van de IT-apparatuur door de ventilatievloertegel gezogen, waarmee over-provisioning van de CRAC wordt voorkomen. Borstels aan de onderranden zorgen mede voor een goede aansluiting op de vloer.
Energy Smart-rack — Innovatief ontwerp met plenum aan de voorzijde

Innovatief ontwerp met plenum aan de voorzijde

Een massieve voorklep en een uitbreiding aan de voorzijde vormen een kanaal waardoor koude lucht verticaal naar alle IT-apparatuur stroomt. Opvulpanelen in ongebruikte rackruimten helpen verspilling bij de koeling te voorkomen.
Energy Smart-rack — Zelfstandige koeling

Zelfstandige koeling

Het horizontale plenum op 2U hoogte (vandaar de 40U en 46U bruikbare ruimte) creëert een luchtkanaal op vloerniveau dat koude lucht naar het luchtkanaal aan de voorzijde leidt. De luchtstroom verlaat het rack door de geperforeerde achterklep van het rack.
Energy Smart-rack — Biedt ondersteuning voor implementaties met hoge dichtheid

Biedt ondersteuning voor implementaties met hoge dichtheid

Help op ruimte en onkosten te besparen terwijl u uw datacenter met hoge dichtheid uitbreidt. Energy Smart racks kunnen u helpen met het volgende:

 

 • Het benodigde aantal racks terugdringen, omdat de efficiënte distributie van koude lucht de installatie van maar liefst 32 kW aan IT-apparatuur bij 25°C in elk Energy Smart rack mogelijk maakt
 • Voorkomen dat u een even aantal racks, die mogelijk niet worden gebruikt, moet kopen omdat er rijen moeten worden gevuld in containmentchassis met koude gangen
 • De kosten van extra CRAC-eenheden voorkomen doordat deze racks alleen de lucht verbruiken die nodig is voor de IT-apparatuur
 • Zorgen dat er geen behoefte aan water of koelmiddel voor koeling in het rack is

 

Alles bij elkaar zorgt de passieve luchtregeling van het Energy Smart rack ervoor dat uw CRAC systeem minder lucht door de vloer en direct in de racks hoeft te laten stromen en dat er niet teveel lucht in de hele ruimte wordt geleverd.

Infrastructure for the efficient enterprise

Help further improve power management, enhance airflow and ease component mounting with optional Dell accessories, such as a rack fan, an equipment shelf and a 1U KMM (keyboard/monitor/mouse) console.

Energy Smart Rack - Power management

Power management

An extensive portfolio of Dell power distribution units (PDUs) and uninterruptible power supplies (UPSs) can be mixed and matched to meet your exact requirements.
Energy Smart Rack - Blanking panels

Blanking panels

These can be used to help ensure proper airflow in the rack and enhance cooling efficiency. Plastic panels snap in place while steel panels are attached with screws.
Energy Smart Rack - Toolless installation

Toolless installation

Servers and other components can be installed quickly and easily with the Dell ReadyRails mounting interface for sliding and static rail kits.
Vul uw Dell rackbehuizing aan met een selectie optionele rackaccessoires, waaronder kabelbeheer, koeling/luchtstroombeheer en andere producten.

 

Kabelbeheer

 

Dell biedt verschillende opties voor kabelbeheer die afzonderlijk of samen kunnen worden gebruikt, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

 

De verticale kabelmanager (VCM) kan aan de achterzijde van de stroomdistributie-eenheid (PDU) worden geïnstalleerd in de lade van Dell PowerEdge™ xx20 racks (of in een groot aantal racks van derden die gebruikmaken van dezelfde montageopeningen), in de breedte van één verticale PDU. De VCM-kit bevat ook alternatieve-montageopeningen en wordt geleverd met schroeven om installatie toe te staan langs de achterste EIA-conforme stijlen in de 750 mm brede rackbehuizingen van Dell.

 

De VCM heeft twee 18U secties, waarmee u deze eenvoudig in verscheidene locaties binnen de PDU lade kunt plaatsen, waar het u het beste uitkomt, zelfs in een 24U-rack. De tussenruimte van de VCM komt overeen met de U-ruimte van het rack en de metalen afdekking klikt over de vingers op zijn plaats om de kabels te huizen en te verbergen.

 

De horizontale crossoverpanelen, ook wel lacingbalken, zijn EIA-310 conform en zijn in twee hoogtes beschikbaar: 1U en 2U. Ze hebben verschillende typen bevestigingspunten, waaronder bevestigingslocaties voor metalen kabelringen, bevestigingsbandjes met een twist-connector en andere accessoires die gebruikmaken van de rechthoekige twist-connectors, zoals greephaken. De accessoires kunnen worden bevestigd aan beide kanten van het crossoverpaneel, dat kan worden geïnstalleerd aan de voor - of achterzijde van een EIA-310-rack.

 

De metalen kabelringen kunnen worden geïnstalleerd in de PDU-lades in het Dell-rack of worden bevestigd aan de horizontale crossoverpanelen. Zes van deze ringen worden in de hardwarekit van elk Dell-rack meegeleverd en deze kit van 10 ringen biedt extra kabelbeheerondersteuning binnen het rack.

 

Een aparte set van 10 bevestigingsbandjes met twist-connectors bieden een snelle en eenvoudige manier om de kabels perfect vast te zetten tegen de zijkanten van het rack. Deze banden kunnen ook worden bevestigd aan de horizontale crossoverpanelen om kabels die van de ene zijde naar de andere zijde van het rack lopen, compact te bundelen.

 

Koeling/luchtstroom beheer

 

Dell biedt afsluitpanelen, ook opvulpanelen genoemd, in een groot aantal verschillende formaten en materialen die in de Dell PowerEdge-racks passen, maar ook andere EIA-310-racks. Afsluitpanelen worden op de voorzijde van de ongebruikte rackruimte bevestigd en zijn ontworpen om de luchtstroom naar de geïnstalleerde apparatuur te verbeteren en de hercirculatie van warme lucht naar de voorkant van de rack te beperken. Het gebruik van afsluitpanelen helpt u best practices voor het datacenter te implementeren. Dit leidt tot een gemeenschappelijk doel: de temperatuur van inkomende lucht zo laag mogelijk houden, zo veel mogelijk afgekoelde lucht aanleveren en de temperatuur van uitgaande lucht zo hoog mogelijk houden.

 

Plastic afsluitpanelen zijn verkrijgbaar in de formaten 1U en 2U en bieden snelle klikinstallatie zonder gereedschap voor rekken met vierkante openingen.

 

Stalen afsluitpanelen bieden ondersteuning voor meerdere soorten racks en moeten met gereedschap worden geïnstalleerd in vierkante of ronde openingen of in openingen met schroefdraad. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar in de formaten 1U, 2U, 3U of 6U om uw dekking te optimaliseren. Voor racks met schroefdraad is bevestigingsmateriaal met schroefdraadmaat 10-32 beschikbaar.
 Opties voor panelenPlastic  Staal
 Single Pack 1U, 2U 1U, 2U, 3U, 6U
 Pak van 10 1U, 2U 1U, 2U
 Pak van 100 1U -
 Vierkante opening Ja Ja
 Ronde opening - Ja
 Opening met schroefdraad - Ja

Rekventilatoren kunnen worden gemonteerd aan de bovenkant van de Dell 4 x 20 racks zodat lucht door de geperforeerde kap kan worden verplaatst. Regionale modellen zijn beschikbaar voor werking bij 120 V, 208 V en 230 V.

Extra accessoires

De 1U vaste legplank voor apparatuur biedt meerdere opties voor railmontage in tal van 4 - en 2-post racks, met ondersteuning voor een geladen gewicht capaciteit van 90,7 kg (200 lb). De zware stalen legplank bevat ook sleuven voor kabelbeheer en twee bevestigingsbandjes voor het vastzetten van kabels.

Met verbindingskits (ook wel baying- of gangingkits) kunt u twee Dell-racks van dezelfde hoogte op elkaar aansluiten. Het is mogelijk om racks van andere diepte aan te sluiten, naast de aansluiting van PowerEdge xx20 racks met de vorige generatie van xx10 racks.

Aardingskits bevatten een aantal kabels en bevestigingsmiddelen om de verwisselbare onderdelen van het rack op het frame aan te sluiten voor algemene aarding. Dell rackbehuizingen bieden een koppelingspunt (of aardingssteun) op elk van de deuren, zijden en andere verwisselbare componenten. Alle koppelingspunten op de behuizing moeten op het rackframe worden aangesloten. De draden in de aardingskits zijn afgemeten en gelabeld voor specifieke onderdelen. Raadpleeg de instructies voor de juiste aansluiting.
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS06