|

PowerEdge C410x PCIe-uitbreidingschassis — Gegevens

windowsforbusiness
intel-core
Bekijk de producten waarmee creatieve professionals hun ideeën tot leven brengen. Bekijk aanbieding

Voegt tot 16,48 teraflops aan computerverwerkingskracht aan uw datacenter toe.

16 sleuven voor PCIe-kaarten, zoals General-Purpose Graphics Processing Units (GPU's)

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
PowerEdge C410x PCIe-uitbreidingschassis
Galerie

Galerie

Kenmerken

Kenmerken

Video

PowerEdge C-oplossing voor High-Performance Computing (HPC)

 

 
PowerEdge C410x PCIe-uitbreidingschassis
PowerEdge C410x PCIe-uitbreidingschassis - Uitzonderlijke probleemoplosser

Uitzonderlijke probleemoplosser

Bent u op zoek naar olie, voorspelt u het weer of probeert u gewoon een meer levensecht computerspel te ontwikkelen? De PowerEdge C410x is gespecialiseerd in het versnellen van prestaties.
 • Massa's paardenkracht: 16 PCIe-sleuven voor GPU-berekeningen
 • Tal van opties: ondersteunt 1-8 servers en 1-16 GPU-kaarten voor maximale flexibiliteit
 • Supersnelle resultaten: Vier maal meer PCIe-sleuven per server dan PCIe-uitbreidingschassis van concurrenten
De PowerEdge C410x is bijzonder geschikt voor de Dell PowerEdge C6100-server, maar kan ook op tal van andere servers worden aangesloten. Aangezien de PowerEdge C410x de PCIe-apparaten van servers loskoppelt, kunnen ze worden vernieuwd met verschillende snelheden.
PowerEdge C410x PCIe-uitbreidingschassis - Extreme krachtpatser

Extreme krachtpatser

Als u aan de PowerEdge C410x PCIe GPU-kaarten toevoegt, kunt u uw servers in echte krachtpatsers omtoveren die een antwoord kunnen bieden op uw voortdurende zoektocht naar aanpasbare snelheid.
 • Tot 16,48 teraflops: met 16 NVIDIA® Tesla™ M2050-computermodules hebt u tot 16.480 gigaflops aan parallelle verwerkingskracht tot uw beschikking.
 • De eerste met de meeste: de PowerEdge C410x is de eerste PCIe-behuizing van zijn soort met zestien sleuven in één chassis.
 • Meerdere configuraties: combineer PCIe-apparaten en stem ze op elkaar af voor de juiste verhouding voor maximale applicatieprestaties.
Het PowerEdge C410x PCIe-uitbreidingschassis is geschikt voor NVIDIA® Tesla-computermodules, maar ook voor gebruik met de PowerEdge C6100-server.

Gemakkelijk om te hebben en te gebruiken

Het PowerEdge C410x PCIe-uitbreidingschassis is ontworpen om in een eenvoudig, schaalbaar formaat een indrukwekkende computerkracht onder te brengen en uw datacenter verbeterde efficiëntie op het gebied van ruimte, gewicht en kosten te bieden.

PowerEdge C410x PCIe-uitbreidingschassis - Compact pakket
Compact pakket
De PowerEdge C410x is een 3U-uitbreidingschassis dat ontworpen is om ruimte en gewicht te besparen.
PowerEdge C410x PCIe-uitbreidingschassis - Intuïtieve bewaking
Intuïtieve bewaking
Een speciale IPMI-poort voor beheertaken stelt u op de hoogte van spannings- en temperatuurverschillen en alle andere systeemproblemen die aandacht vragen.
PowerEdge C410x PCIe-uitbreidingschassis - Ononderbroken service
Ononderbroken service
Hot-pluggable PCIe-sleuven en ventilatoren, en redundante voedingen verlengen de uptime van het systeem en maken het mogelijk om onderhoud onmiddellijk uit te voeren.

Chassis

 • 3U-rackmontage

  Ventilatoren

  Gedeelde redundante koeling met hot-pluggable ventilatoren van 92 mm met hoge efficiëntie

  Host Interface Card (HIC)

  NVIDIA-HIC met één poort
  Opmerking: NVIDIA-HIC's met twee poorten worden niet ondersteund op de PowerEdge C6100 vanwege de vormgeving van de kaart.

  HIC-vormgeving

  Laag profiel, PCIe x 16 Gen 2, één poort
  17 cm (6.6”) x 7 cm (2.7”)
  9,74 W per HIC

  Gevalideerde hostplatforms

  PowerEdge C6100/C6105/C1100, PowerEdge M610x, R710, R610, R410
  Opmerking: andere PowerEdge-servers die ondersteuning bieden/in aanmerking komen voor de NVIDIA-HIC met één poort, kunnen de PowerEdge C410x ondersteunen wanneer Spread-Spectrum Clocking is uitgeschakeld.

PCIe (PCI Express)-modules

 • Up to 16 available slots, 10 front, 6 rear x16 slots

PCIe-modellen

 • Half-height/half-length and full-height/half-length, up to 225W per module passively cooled PCIe modules are only available with cards installed.

PCIe-ingangen

 • 8 PCIe 2.0 x 16 iPASS-poorten

Ondersteunde PCIe-kaarten

 • NVIDIA® Tesla™ M2075, M2090, K10 en K20

Beheer

 • On-board BMC met IPMI 2.0
  Toegewezen beheerpoort

Voeding

 • Vier hot-pluggable voedingen met hoge efficiëntie van 1.400 W
  N+1-voedingsredundantie

Ventilatoren

 • Shared redundant cooling with high-efficiency hot-plug 92mm fans

Host Interface Card (HIC)

 • NVIDIA single-port HIC
  Note: NVIDIA dual-port HIC not supported on the PowerEdge C6100 due to card form factor

Host Interface Card (HIC), model

  • Low profile, PCIe x 16 Gen 2, single port
  • 6.6” x 2.713”
  • 9.74W per HIC

Kabelopties

 • 2.0m iPASS cable

Gevalideerde hostplatforms

 • PowerEdge C6145 en C6220
  Opmerking: andere PowerEdge-servers die ondersteuning bieden voor of zijn gevalideerd voor de NVIDIA-HIC met één poort, kunnen de PowerEdge C410x ondersteunen wanneer Spread Spectrum Clocking is uitgeschakeld.

Services

  • IT Consulting Services
  • Rack Integration (U.S. only)
  • Server and Storage Deployment
  • Support Services

Sleuven

 • PCI Express (PCIe) Modules

  Tot 16 beschikbare sleuven, 10 aan de voorzijde en 6 x16 PCIe-sleuven aan de achterzijde

  PCIe-modellen

  Halfhoge/halflange en op volledige hoogte/halve lengte, tot 225 W per module, passief gekoeld PCIe-modules zijn alleen beschikbaar met geïnstalleerde kaarten.

  PCIe-ingangen

  8 x PCIe Gen, 2 x 16 iPASS-poorten

  Ondersteunde PCIe-kaarten


  NVIDIA® Tesla™ M2050
  NVIDIA® Tesla™ M2070/M2070Q

Voorschriften

 • Services (Beschikbaarheid verschilt per regio. Neem contact op met uw verkoper voor meer informatie.)

  IT Consulting Services
  Rack Integration (alleen in de VS)
  Server and Storage Deployment
  Support Services
Wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en u te helpen bij de overgang naar een ander platform.

Dell Support Services
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.
Dell Education Services
Dell Education Services streeft ernaar uw relatie met Dell als vertrouwde partner aan te vullen, door Education Services aan te bieden voor onze eigen producten, voor toonaangevende infrastructuuroplossingen in de branche, en voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Het is een wereldwijde service met lokale vertegenwoordiging, klaslokalen en webgebaseerde trainingen die wereldwijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie of om u vandaag nog voor een cursus in te schrijven, gaat u naar: www.learndell.com (in het Engels).

Neem contact op met uw Dell-vertegenwoordiger vandaag nog voor meer informatie of klik voor meer informatie
Geoptimaliseerd voor prestaties en efficiëntie
Dell™ PowerEdge C-servers zijn verkrijgbaar met gecertificeerde software van Dell-partners en vormen zo geoptimaliseerde, volledig ondersteunde oplossingen die hardware, software, service en support omvatten. Deze reeks biedt krachtige oplossingen voor grote hoeveelheden gegevens en cloud computing.

Dell Apache Hadoop oplossing
Maak gebruik van Hadoop voor de verwerking van enorme gegevenssets voor applicaties. De Dell | Cloudera®-oplossing omvat Dell-servers, het Crowbar-softwareframework en netwerkonderdelen gecombineerd met het distributieplatform van Cloudera, inclusief Apache Hadoop (CDH) en beheertools, training, technologiesupport en professionele services. Deze Dell Apache Hadoop-oplossing biedt u een one-stop shop voor de implementatie, het beheer en de geschaalde uitbreiding van een Hadoop-cluster.

De op Dell OpenStack gebaseerde cloudoplossing
Configureer een OpenStack-cloud in slechts enkele uren in plaats van dagen. Deze buitengewoon schaalbare cloudoplossing, gebaseerd op open-source Infrastructure-as-a-Service (IaaS), maakt gebruik van de OpenStack™-cloudsoftware op Dell PowerEdge C-servers en -switches, het Crowbar-softwareframework en de expertise, services en support waarmee Dell OpenStack ondersteunt. Deze open oplossing is compatibel met andere systemen en biedt u alle vrijheid om de cloud van uw dromen samen te stellen.

De Dell Cloud Solution for Web Applications
Elimineer giswerk bij het maken en beheren van efficiënte openbare en privéclouds met een kant-en-klare cloudoplossing. De Dell Cloud Solution for Web Applications combineert geoptimaliseerde Dell hardware, Joyent software en gezamenlijke services, zodat u eenvoudig, snel en vol vertrouwen een elastische on-demand cloudinfrastructuur kunt implementeren en beheren met zoveel of zo weinig externe support als u daarbij wenst.

Dell Solution Services
Of u nu hulp bij strategie en implementatie of IT- of bedrijfsconsulting nodig hebt of gebruik wilt maken van beheerde services die het werk van uw IT-personeel verlichten, Dell Services staat voor u klaar met deskundig advies en support van topklasse voor uw datacenteromgeving.
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P61-CS02