|

PowerEdge C6220 II rackserver

windowsforbusiness
intel-core
Grijp uw kans en profiteer van geweldige aanbiedingen op onze veelzijdige All-in-One-pc's. Bekijk aanbiedingen

Help de prestaties van datacenters te maximaliseren.

Help prestaties te maximaliseren met een op hyperscale geïnspireerde server die is uitgerust met tot vier onafhankelijke, hot-swappable, 2-socket serverknooppunten in een 2U-chassis.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
PowerEdge C6220 II rackserver

 

 
PowerEdge C6220 II rackserver
PowerEdge C6220 II – Gemaakt voor topprestaties

Gemaakt voor topprestaties

Processoren van de volgende generatie

Stel uw clouds en clusters samen met PowerEdge C6220 II servers die voordeel halen uit de mogelijkheden van de verwerkingsprestaties van de Intel® Xeon® E5-2600v2 in de gerenommeerde Dell servers voor een gedeelde infrastructuur.
 • Intel® Xeon® processoren uit de productreeks E5-2600v2, elk met tot twaalf cores en vier geheugenkanalen, bieden tot 40% hogere prestaties dan processoren van de vorige generatie
 • Dual Turbo Boost Technology 2.0, Advanced Vector Extensions en Ivy Bridge microarchitectuur
 • Intel® Integrated I/O, die de I/O-latentie kan verlagen met maximaal 30%
 • Intel® Power Tuning Technology die sensoren op het moederbord gebruikt om grotere controle te geven over energieverbruik en warmteniveaus in het systeem

 

Elke node biedt bovendien ondersteuning voor:
 • Maximaal zestien DIMM's met DDR3-geheugen van 1.866 MT/s
 • Eén x8 PCIe 3.0-mezzaninekaart en maximaal twee x16 PCIe 3.0-kaarten.

Meerdere servers in één chassis

Help energie, ruimte en racks te besparen met maximaal vier onafhankelijke, hot-swappable servernodes in één chassis.
 • Maak beter gebruik van beperkte ruimte in uw datacenter door het aantal servers per vierkante meter te verhogen.
 • Configureer servers zodat ze beter passen bij vereisten voor toepassingen en werklasten voor verbeterde prestaties zonder veel extra hardware toe te voegen.
 • Hergebruik servers op eenvoudige wijze wanneer werklasten veranderen, door afzonderlijke, hot-swappable servernodes, die elk zijn gemonteerd op een eenvoudig in te voegen slede, toe te voegen of te wijzigen. Op deze manier hoeft u niet het gehele serverchassis te vervangen.

 

Flexibel servergebruik

Combineer werklasten en stem ze af op verschillende servernodes binnen hetzelfde chassis om verwerkingskracht, bandbreedte en de gedeelde harde schijf-bronnen van de C6220 II te maximaliseren.
 • Wijs harde schijven dynamisch toe op nodes, om meerdere serverconfiguraties te maken in hetzelfde chassis.
 • De optionele 2,5-inch uitbreidingsbackplane maakt het mogelijk om harde schijven aangepast toe te wijzen op de C6220 II nodes, voor een hogere flexibiliteit binnen het chassis.
 • Stel configuraties met 4 nodes (sleden van 1U) in voor uw front-end-, toepassingen- en memcacheservers of configuraties met 2 nodes (sleden van 2U) met maximale schijfcapaciteit voor uw databaseservers.

 

Breid uw I/O-bandbreedte uit en verbeter de mogelijkheden van een PowerEdge C6220 II configuratie met PCIe 3.0-compatibele sleuven.
 • 1U-slede biedt één sleuf voor een x8-mezzaninekaart, één x16-sleuf voor kaarten met laag profiel en op halve lengte.
 • 2U-slede biedt één sleuf voor een x8-mezzaninekaart en twee x16-sleuven voor kaarten op volledige hoogte, waardoor er meer bandbreedte beschikbaar is voor de PowerEdge C410x PCIe-uitbreidingschassis en andere randapparaten.
PowerEdge C6220 II rackserver - ontworpen voor efficiëntie

Ontworpen voor efficiëntie

Gedeelde infrastructuur

Help prestaties en operationele efficiëntie te maximaliseren met het beproefde ontwerp voor gedeelde infrastructuur van de PowerEdge C6220 II.
 • Twee 94% Platinum-gecertificeerde voedingen van 1.200 W/1.400 W.
 • Samengevoegde stroomdistributie-kaarten met minder kabels helpen om stroomverlies tussen de voedingen en de moederborden te minimaliseren.
 • Zeer efficiënte ventilatoren een algoritme voor ventilatorbesturing zijn precies afgestemd op de impedantie en kenmerken van het chassis.

Dynamische toewijzing van harde schijven

Verdeel de beschikbare capaciteit over de servernodes om de vereiste bronnen voor uw specifieke behoeften beter toe te wijzen.
 • Tot 12 x 3,5" of 24 x 2,5" hot-swappable SAS-, SATA- of SSD-schijven.
 • Maximaal 48 TB* SATA- en 48 TB SAS-opslag per chassis.
 • De PowerEdge C6220 II met optionele uitbreidingsbackplane met 24 x 2,5" harde schijven biedt u de mogelijkheid om de toewijzing van harde schijven aan twee 2U of vier 1U servernodes aan te passen. Elke servernode kan onafhankelijk van de andere nodes in hetzelfde chassis worden geconfigureerd om specifieke taken uit te voeren.

 

Hyperscale-omgevingen

Zet de het op hyperscale geïnspireerde ontwerp van de C6220 II voor u aan het werk in omgevingen met intensieve werklasten.
 • HPC — onderzoeksinstituten, organisaties in de petroleum- en gasindustrie, biowetenschappen, gezondheidszorg en andere grote instellingen die behoefte hebben aan krachtige, zeer grote parallelle computersystemen met een lage latentie voor compacte, volumineuze GPU Compute Clusters
 • Grote hoeveelheden gegevens — detailhandel, financiële diensten, telecommunicatie, overheid en andere organisaties die grootschalige analyses uitvoeren, inclusief gedetailleerde berekeningen voor specifieke doeleinden, in grote verzamelingen van gestructureerde en ongestructureerde gegevens
 • Cloud — Providers van internetservices en cloudservices die hun winst en prestaties per vierkante centimeter moeten verhogen, en tegelijkertijd de kapitaaluitgaven en operationele uitgaven voor grootschalige hosting moeten verlagen
 • Web 2.0 — Hyperscale-hosting met hoge dichtheid waarvoor verbeterde schaalbaarheid en flexibiliteit voor snelle configuratie vereist zijn om de infrastructuur af te stemmen op werklasten

Met de PowerEdge C6220 II doet u meer met minder.

Haal een systeem in huis dat met dezelfde serverhardware voor verschillende werklasten geschikt is of voer binnen eenzelfde chassis verschillende werklasten uit.

PowerEdge C6220 rackserver - geconcentreerd vermogen

Geconcentreerd vermogen

Maximaliseer uw omzet per vierkante centimeter en help de toepassingsprestaties te verbeteren en verlicht tegelijk de druk op uw IT-budget en beschikbare ruimte. Met de PowerEdge C6220 II kunt u hogere prestaties realiseren met een configuratie die de ideale balans tussen processorcores, geheugen en I/O in één chassis vormt.
PowerEdge c6220 II rackserver - wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Met Dell Services kunt u de complexiteit van IT verminderen, de kosten verlagen en inefficiëntie elimineren door zakelijke en IT-oplossingen harder voor u te laten werken. Het Dell Services team gaat uit van al uw behoeften en ontwerpt oplossingen voor uw omgeving en bedrijfsdoelen, en maakt daarbij gebruik van bewezen leveringsmethoden, lokaal talent en diepgravende domeinkennis om uw total cost of ownership te helpen verlagen.
Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Updates via e-mail

Updates via e-mail

Exclusieve Dell-aanbiedingen, rechtstreeks in uw mailbox.

Meer informatie
Financiering nodig?

Financiering nodig?

Extra manieren om de benodigde technologie nu aan te schaffen!

Meer informatie
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P21-CS01