|

PowerEdge C6220 rackserver

windowsforbusiness
intel-core
Grijp uw kans en profiteer van geweldige aanbiedingen op onze veelzijdige All-in-One-pc's. Bekijk aanbiedingen

Kies voor de juiste prestaties op maat van uw meest veeleisende werklasten.

Help de prestaties te maximaliseren met de op hyperscale geïnspireerde PowerEdge™ C6220, met tot wel vier onafhankelijke hot-swappable 2-socket servernodes in één 2U-chassis.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 

 

 
PowerEdge C6220 – Gebouwd voor krachtige prestaties
Verwerkingskracht van de volgende generatie
Stel uw clouds en clusters samen met PowerEdge C6220 servers die voordeel halen uit de mogelijkheden van Intel® Xeon® E5-2600 verwerkingsprestaties in de gerenommeerde Dell servers voor een gedeelde infrastructuur.
Meer informatie

Meerdere servers in één chassis
Bespaar met tot vier onafhankelijke hot-swappable servernodes in één chassis.
Meer informatie

Flexibel gebruik van uw servers
Combineer de werklasten en stem ze af op verschillende servernodes binnen hetzelfde chassis om de beschikbare verwerkingskracht, bandbreedte en de gedeelde harde-schijfbronnen van de C6220 maximaal te benutten.
Meer informatie

Ontworpen voor efficiëntie

Help uw operationele kosten te verminderen door uiterst efficiënte PowerEdge C6220 servers in uw opschaalbare omgeving te implementeren.
PowerEdge C6220 – Ontworpen voor efficiëntie
Gedeelde infrastructuur
Help de prestaties en operationele efficiëntie te maximaliseren met de PowerEdge C6220 die speciaal is ontworpen voor een gedeelde infrastructuur.
Meer informatie

Dynamische toewijzing van harde schijven
Verdeel de beschikbare capaciteit over de servernodes om de vereiste bronnen voor uw specifieke behoeften beter toe te wijzen.
Meer informatie

Hyperscale-omgevingen
Laat het op hyperscale geïnspireerde ontwerp van de C6220 in omgevingen met intensieve werklasten het werk voor u opknappen.
Meer informatie

Met de PowerEdge C6220 doet u meer met minder.

Haal een systeem in huis dat met dezelfde serverhardware voor verschillende werklasten geschikt is of voer binnen eenzelfde chassis verschillende werklasten uit.


Geconcentreerd vermogen
Maximaliseer uw omzet per vierkante centimeter en help de toepassingsprestaties te verbeteren en verlicht tegelijk de druk op uw IT-budget en beschikbare ruimte. Met de PowerEdge C6220 kunt u hogere prestaties realiseren met een configuratie die de ideale balans tussen processorcores, geheugen en I/O in één chassis vormt.

 Wereldwijde servides en support
Met Dell Services kunt u de complexiteit van IT verminderen, de kosten verlagen en inefficiënties elimineren door zakelijke en IT-oplossingen harder voor u te laten werken. Het Dell Services team gaat uit van al uw behoeften en ontwerpt oplossingen voor uw omgeving en bedrijfsdoelen, en maakt daarbij gebruik van bewezen leveringsmethoden, lokaal talent en diepgravende domeinkennis om uw total cost of ownership te helpen verlagen.
Wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en u te helpen bij de overgang naar een ander platform.

Dell Support Services
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.
Dell Education Services
Dell Education Services streeft ernaar uw relatie met Dell als vertrouwde partner aan te vullen, door Education Services aan te bieden voor onze eigen producten, voor toonaangevende infrastructuuroplossingen in de branche, en voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Het is een wereldwijde service met lokale vertegenwoordiging, klaslokalen en webgebaseerde trainingen die wereldwijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie of om u vandaag nog voor een cursus in te schrijven, gaat u naar: www.learndell.com (in het Engels).

Neem contact op met uw Dell-vertegenwoordiger vandaag nog voor meer informatie of klik voor meer informatie
Geoptimaliseerd voor prestaties en efficiëntie
Dell™ PowerEdge C-servers zijn verkrijgbaar met gecertificeerde software van Dell-partners en vormen zo geoptimaliseerde, volledig ondersteunde oplossingen die hardware, software, service en support omvatten. Deze reeks biedt krachtige oplossingen voor grote hoeveelheden gegevens en cloud computing.

Dell Apache Hadoop oplossing
Maak gebruik van Hadoop voor de verwerking van enorme gegevenssets voor applicaties. De Dell | Cloudera®-oplossing omvat Dell-servers, het Crowbar-softwareframework en netwerkonderdelen gecombineerd met het distributieplatform van Cloudera, inclusief Apache Hadoop (CDH) en beheertools, training, technologiesupport en professionele services. Deze Dell Apache Hadoop-oplossing biedt u een one-stop shop voor de implementatie, het beheer en de geschaalde uitbreiding van een Hadoop-cluster.

De op Dell OpenStack gebaseerde cloudoplossing
Configureer een OpenStack-cloud in slechts enkele uren in plaats van dagen. Deze buitengewoon schaalbare cloudoplossing, gebaseerd op open-source Infrastructure-as-a-Service (IaaS), maakt gebruik van de OpenStack™-cloudsoftware op Dell PowerEdge C-servers en -switches, het Crowbar-softwareframework en de expertise, services en support waarmee Dell OpenStack ondersteunt. Deze open oplossing is compatibel met andere systemen en biedt u alle vrijheid om de cloud van uw dromen samen te stellen.

De Dell Cloud Solution for Web Applications
Elimineer giswerk bij het maken en beheren van efficiënte openbare en privéclouds met een kant-en-klare cloudoplossing. De Dell Cloud Solution for Web Applications combineert geoptimaliseerde Dell hardware, Joyent software en gezamenlijke services, zodat u eenvoudig, snel en vol vertrouwen een elastische on-demand cloudinfrastructuur kunt implementeren en beheren met zoveel of zo weinig externe support als u daarbij wenst.

Dell Solution Services
Of u nu hulp bij strategie en implementatie of IT- of bedrijfsconsulting nodig hebt of gebruik wilt maken van beheerde services die het werk van uw IT-personeel verlichten, Dell Services staat voor u klaar met deskundig advies en support van topklasse voor uw datacenteromgeving.
Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Updates via e-mail

Updates via e-mail

Exclusieve Dell-aanbiedingen, rechtstreeks in uw mailbox.

Meer informatie
Financiering nodig?

Financiering nodig?

Extra manieren om de benodigde technologie nu aan te schaffen!

Meer informatie
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P21-CS02