|

Ultracompacte Dell PowerEdge R210 II-rackserver

Intel® Xeon™
Opruiming! Grootse prestaties. Kleine prijzen. Koop nu ›

Bedrijfsklare, ultracompacte 1-socket rackserver.

De R210 II die in vrijwel elke omgeving kan worden geïmplementeerd, biedt de kracht die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen, maar ook de schaalbaarheid om het te helpen groeien.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
PowerEdge R210 II-rackserver
Galerie

PowerEdge R210 II-server (Overzicht)

360°

PowerEdge R210 II-server (Overzicht)

Video

PowerEdge R210 Server-video

Gesuggereerd product

Poweredge R220

PowerEdge R220

Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel
Geschatte leveringstijden

 

 
PowerEdge R210II-server - Maakt werk van uw bedrijf

Maakt werk van uw bedrijf

Optimaliseer uw bedrijf met de PowerEdge R210 II. Deze server is eenvoudig te beheren en volledig schaalbaar, biedt de prestaties en mogelijkheden om toepassingen te gebruiken en om gemakkelijker gegevens te kunnen delen en beschermen: ideaal voor het kleinbedrijf en externe kantoren.

Voordelen voor bedrijven

De Dell PowerEdge™ R210 II biedt een ruime keuze aan voordelige opties, de processorprestaties voor uw zakelijke toepassingen en de schaalbaarheid die aan uw bedrijfsbehoeften beantwoordt.

PowerEdge R210II-server - Voordelen voor bedrijven
Technologie die voordelen biedt met de prestaties en essentiële functies om uw kleine onderneming efficiënter te maken
PowerEdge R210II-server (Overzicht)
Keuze uit het volledige assortiment van Intel-processoren om aan uw prestatiebehoeften tegemoet te komen. Kies de gewenste processor uit de Intel® Xeon® E3-1200-productreeks of de Intel® Core™ i3-2100-productreeks

Eenvoudig beheer

Met de Dell™ PowerEdge™ R210 II kunt u zich richten op het runnen van uw bedrijf. De optionele Dell™ Lifecycle Controller is een geavanceerde ingebouwde beheerengine die algemene beheertaken automatiseert en een efficiënte, veilige en gebruiksvriendelijke implementatie zonder tussenkomst of media mogelijk maakt.

PowerEdge R210II-server (Overzicht)
De optionele Dell Lifecycle Controller is op de server geïntegreerd en kan de taken van beheerders vereenvoudigen doordat zij via één intuïtieve interface (Unified Server Configurator) in een omgeving vóór de installatie van het besturingssysteem onder meer het besturingssysteem kunnen implementeren, systeemupdates kunnen uitvoeren, hardware kunnen configureren en diagnostische tests kunnen uitvoeren. Hiervoor hoeven niet meerdere, slecht op elkaar afgestemde cd/dvd-media te worden gebruikt.
PowerEdge R210II-server (Overzicht)
Dankzij de automatisering van de Dell Lifecycle Controller-serverimplementatie is de R210 II snel gebruiksklaar. De Dell Management Console, die een onderdeel van de OpenManageTM-portfolio van Dell vormt, wordt bij elke Dell-server gratis meegeleverd en biedt IT-beheerders een geconsolideerde weergave van hun IT-infrastructuur.

Flexibele, veilige technologie

De Dell PowerEdge™ R210 II biedt opties voor ingebouwde redundante harde schijven, codering, beveiliging en gegevensbescherming, voedingen met lager vermogen en eenvoudige implementatie.

PowerEdge R210II-server – Flexibele, veilige technologie
Bescherm uw gegevens met hardware- en softwarematige codering
Beveilig uw bedrijfsgegevens met harde schijven in RAID-configuratie om automatisch gegevens te kopiëren

Processor

 • Eén Quad Core Intel® Xeon® Processor uit de E3-1200-productreeks
  Eén Dual Core Intel Core™ Processor uit de i3-2100-productreeks
  Eén Dual Core Intel Pentium® Processor uit de G600- en G800-reeks
  Eén Dual Core Intel Celeron® Processor uit de G400- en G500-reeks

Besturingssysteem

 • Microsoft® Windows Server® 2012
  Microsoft Windows Server 2012 Essentials
  Microsoft Windows® Small Business Server 2011
  Microsoft Windows Small Business Server 2008
  Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation SP1
  Microsoft Windows Server 2008 SP2, x86/x64 (x64 met Hyper-V®)
  Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1, x64 (met Hyper-V® v2)
  Microsoft Windows HPC Server 2008
  Novell® SUSE® Linux Enterprise Server
  Red Hat® Enterprise Linux®
  Virtualisatieopties:
  Citrix® XenServer®
  VMware® vSphere® ESX™ en ESXi™
  Red Hat Enterprise Virtualization®

Chipset

 • Intel® C202

Geheugen*

 • Tot 32 GB (4 DIMM-sleuven): 1 GB/2 GB/4 GB/8 GB DDR3, tot 1.333 MHz

Storage

 • Opties voor bekabelde harde schijven:
  2,5-inch SATA SSD, SAS (10.000 rpm)
  3,5-inch SAS (15.000 rpm), Nearline SAS (7.200 rpm), SATA (5.400 rpm, 7.200 rpm)

  Maximale interne opslagcapaciteit:

  Tot 6 TB*

Drive bays

 • Bekabelde opties beschikbaar:
  Tot twee 3,5-inch SAS- of SATA-harde schijven

Sleuven

 • 1 x PCIe x16 G2-sleuf

RAID-controllers

Netwerkcontroller

 • Eén 2-poort Broadcom BCM 5716

Communicatie

 • Broadcom® NetXtreme® 5709 Gigabit Ethernet-netwerkinterfacekaart met twee poorten, koper, TOE, PCIe x4
  Broadcom® NetXtreme® 5709 Gigabit Ethernet-netwerkinterfacekaart met twee poorten, koper, TOE/iSCI, PCIe x4
  Broadcom® NetXtreme® II 5709 Gigabit Ethernet-netwerkinterfacekaart met vier poorten, koper, met TOE/iSCI, PCIe x4
  2-poort Intel Gigabit Ethernet-adapter, Gigabit Ethernet-netwerkinterfacekaart, PCIe x4
  4-poort Intel Gigabit Ethernet-adapter, Gigabit Ethernet-netwerkinterfacekaart, PCIe x4

Voeding

 • Eén bekabelde voeding (250 W) (80 PLUS Silver)

Beschikbaarheid

 • Quad Pack led-diagnoselampjes, ECC-geheugen, add-in RAID, TPM/TCM

Videokaart

 • Matrox G200eW met 8 MB geheugen

Chassis

 • 42,4 x 434,0 x 394,3 mm (HxBxD)

   

  1,66 x 17,09 x 15,52 inch (HxBxD)

   

  Rackondersteuning
  Statische ReadyRails™ voor montage zonder gereedschap in 4-post racks met vierkante openingen of ronde openingen zonder schroefdraad of montage met gereedschap in 4-post racks met schroefdraad en 2-post (Telco-)racks

Beheer

 • Conform BMC, IPMI 2.0
  Dell OpenManage™
  Unified Server Configurator
  Lifecycle Controller ingeschakeld via opties: iDRAC6 Express, iDRAC6 Enterprise en vFlash

Omgevingscondities, in bedrijf

 • Geluid:
  Standaard geconfigureerd* 3,5-inch bekabeld chassis in een omgevingstemperatuur van 23 ± 2°C
  Stand-by: LwA-UL* = 5,2 bel; LpA* = 40 dBA

Voorschriften

Dell Global Services biedt een ruime, aanpasbare portfolio van services die evaluatie, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving vereenvoudigen en u helpen bij de overgang van het ene platform naar het andere. Afhankelijk van de vereisten van uw bedrijf en het gewenste serviceniveau kunnen wij services bieden in de fabriek, op locatie, extern, modulair en gespecialiseerd, naargelang uw wensen en budget. U kiest zelf of u veel of weinig hulp van ons wilt en wij bieden u toegang tot onze wereldwijde bronnen, zoals onze Global Command Centers.

Dell ProConsult
 
De wereldwijde infrastructuuradviesservices van Dell ProConsult maken gebruik van ervaren oplossingsontwikkelaars, innovatieve tools, geautomatiseerde analyse en onze eigen intellectuele eigendom om klanten snel inzicht te geven in de basisoorzaken van onnodige complexiteit. Wij zoeken betere oplossingen dan traditionele servicemodellen op basis van onze overtuiging dat problemen ook kunnen worden opgelost met weinig personeel. Onze strategie bestaat eruit klanten te helpen bij het snel identificeren van invloedrijke, kortlopende projecten die zichzelf terugverdienen en middelen vrijmaken om zo concurrentievoordeel te kunnen bieden. Dit levert praktische, actiegerichte plannen op, met specifieke, voorspelbare en meetbare resultaten. Van de optimalisering van datacenters en servervirtualisatie tot systeembeheer, onze consultingservices helpen u een efficiënter bedrijf te creëren.

Dell ProManage

Dell ProManage is een modulaire reeks levenscyclusservices die ontworpen zijn om klanten te helpen hun dagelijkse handelingen in het datacenter te automatiseren en centraal te configureren, implementeren en beheren. Deze services breiden de bestaande IT-infrastructuur op de locatie van de klant uit met externe cloudservices die ontworpen zijn om beter het hoofd te bieden aan uitdagingen op het gebied van mobiliteit, sterk verspreide organisaties, beveiliging, naleving van regelgeving, bedrijfscontinuïteit en gereedheid voor noodsituaties.

Implementatie:
onze fabriek, externe en onsite installatieservices voor servers maken efficiënt gebruik van de tijd van uw werknemers door activiteiten zoals configuratie, aanpassing en implementatie te helpen versnellen, zodat systemen kunnen worden geleverd die meteen werken, recht uit de verpakking.

Werking: Dell kan u helpen de werking van uw datacenter te optimaliseren, met inbegrip van opslag, back-ups en virtuele omgevingen, door de aandacht te richten op externe bewaking, meldingen en rapporteringen, samen met het volledige externe beheer voor opslag- en back-upomgevingen, waardoor IT-middelen worden vrijgemaakt.

Beveiliging: de Data Center Backup Management Services van Dell kunnen u helpen bij de rapportering om de SLA-vereisten te helpen verfijnen en als bewakingstool om de efficiëntie van processen te verbeteren of voor het volledige beheer van uw back-upomgeving.
 
Hergebruik en recycling: met de Dell Asset Recovery and Recycling Services van Dell kunt u uw eigen of geleaste computerapparatuur hergebruiken of verwijderen volgens de EPA-richtlijnen.

Dell ProSupport

Dell ProSupport is een reeks supportservices waarmee u de oplossing kunt creëren die het beste bij uw organisatie past. Kies supportmodellen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. Pak van desktop tot datacenter alledaagse IT-uitdagingen aan, zoals ongeplande downtime, bedrijfskritieke behoeften, bescherming van bedrijfsmiddelen en -gegevens, supportplanning, toewijzing van middelen, softwaretoepassingsbeheer en meer. Optimaliseer uw IT-middelen door het juiste supportmodel voor te schrijven.

Lees meer over de opslagtechnologie van Dell waarmee u de maximale waarde uit uw informatie-infrastructuur kunt halen.

Geen enkel ander bedrijf weet meer over het opslaan en beschermen van informatie op Dell-servers en -opslagarrays dan Dell. Naar het voorbeeld van het directe model van Dell stuurt de directe feedback van klanten het ontwerp en de ontwikkeling van tal van opslagproducten voor organisaties van elk formaat. Na overleg met u om uw operationele doelstellingen te begrijpen, kan Dell een aangepaste opslagoplossing ontwerpen en implementeren en een primair contactpunt worden om u te helpen bij uw bedrijfstoepassingen en -informatie.

Storage Area Network (SAN)Storage Area Network (SAN):
Een netwerk van gedeelde opslagmiddelen
Meer informatie over Storage Area Network (SAN) 

 

Network Attached Storage (NAS) Network Attached Storage (NAS):
Een opslagserver die is aangesloten op een netwerk

Meer informatie over Network Attached Storage (NAS) 

 

SchijfopslagarraysSchijfopslagarrays:
Schijfbehuizingen die zijn aangesloten op een server of netwerk

Meer informatie over Schijfopslagarrays 

 

Schijfback-upSchijfback-up:
Schijfgebaseerde back-ups en gegevensbescherming

Meer informatie over Schijfback-up 

 

TapeautomatiseringTapeautomatisering:
Geautomatiseerde tapesystemen voor geconsolideerde back-up
Meer informatie over Tapeautomatisering 

 

Tapedrives en verwisselbare schijvenTapedrives en verwisselbare schijven:
Tapedrives en verwisselbare schijven worden gebruikt om back-ups te maken van informatie en deze te herstellen

Meer informatie over Tapedrives en verwisselbare schijven 

 

Bedrijfsoplossingen van Dell

Haal het beste uit uw technologie met vernieuwende en vooruitstrevende softwareoplossingen van Dell, uw bron voor al uw end-to-end IT-behoeften.

Ingebouwd beheer

Ingebouwd beheer

De Lifecycle Controller is de engine voor geavanceerd ingebouwd beheer en is als onderdeel van de optionele iDRAC Express of iDRAC Enterprise bij de nieuwe PowerEdge R210 II meegeleverd. De Lifecycle Controller is een chip die in de server is geïntegreerd. Deze helpt de taken van beheerders te vereenvoudigen door via één intuïtieve interface (Unified Server Configurator) in een omgeving vóór de installatie van het besturingssysteem onder meer het systeem te implementeren, systeemupdates uit te voeren, hardware te configureren en diagnostische tests uit te voeren. Hiervoor hoeven niet meerdere, slecht op elkaar afgestemde cd/dvd-media te worden gebruikt.

Meer informatie

Windows Server 2008 R2 Foundation

Windows Server 2008 Foundation

Organisaties met maximaal 15 gebruikers, die op zoek zijn naar een voordelige oplossing om de basismogelijkheden van IT te ondersteunen, zoals het delen van bestanden en printers, externe toegang en beveiliging en het uitvoeren van bedrijfstoepassingen, hebben nu een betrouwbare oplossing om aan hun bedrijfsbehoeften te voldoen: Windows Server® 2008 Foundation.

Versterk uw bedrijf met een originele, betrouwbare en betaalbare technologie voor het uitvoeren van zowel bedrijfstoepassingen als het delen van informatie en bronnen.

Meer informatie
Windows Small Business Server 2011

Windows Small Business Server 2011

Windows® Small Business Server 2011 (SBS 2011) is een bundel van producten voor bedrijven met maximaal 75 gebruikers of apparaten en biedt een geïntegreerde oplossing voor automatische back-ups en herstel om uw gegevens, maar ook uw e-mail veilig te stellen; externe toegang en samenwerking om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ideaal voor de overstap van een peer-to-peer netwerk naar een servergebaseerd netwerk. Dell kan, ongeacht de grootte van uw netwerk, uw overstap naar andere serversoftware verder vereenvoudigen met een installatie in de fabriek op Dell PowerEdge-servers die voor Windows SBS 2011 zijn geoptimaliseerd.

Meer informatie

Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Windows Server 2003 migratie

WinServer 2003

Begin vandaag nog uw migratie te plannen.

Meer informatie
Updates via e-mail

Updates via e-mail

Exclusieve Dell-aanbiedingen, rechtstreeks in uw mailbox.

Meer informatie
Financiering nodig?

Financiering nodig?

Extra manieren om de benodigde technologie nu aan te schaffen!

Meer informatie
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
CS05