|

Ultracompacte Dell PowerEdge R210 II-rackserver

intel® xeon™
Uitverkoop. Tot 60% korting op geselecteerde producten. Bekijk aanbiedingen

Bedrijfsklare, ultracompacte 1-socket rackserver.

De R210 II die in vrijwel elke omgeving kan worden geïmplementeerd, biedt de kracht die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen, maar ook de schaalbaarheid om het te helpen groeien.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
PowerEdge R210 II-rackserver
Galerie

PowerEdge R210 II-server (Overzicht)

360°

PowerEdge R210 II-server (Overzicht)

Video

PowerEdge R210 Server-video

 

 

Processor

 • Eén Quad Core Intel® Xeon® Processor uit de E3-1200-productreeks
  Eén Dual Core Intel Core™ Processor uit de i3-2100-productreeks
  Eén Dual Core Intel Pentium® Processor uit de G600- en G800-reeks
  Eén Dual Core Intel Celeron® Processor uit de G400- en G500-reeks

Besturingssysteem

 • Microsoft® Windows Server® 2012
  Microsoft Windows Server 2012 Essentials
  Microsoft Windows® Small Business Server 2011
  Microsoft Windows Small Business Server 2008
  Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation SP1
  Microsoft Windows Server 2008 SP2, x86/x64 (x64 met Hyper-V®)
  Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1, x64 (met Hyper-V® v2)
  Microsoft Windows HPC Server 2008
  Novell® SUSE® Linux Enterprise Server
  Red Hat® Enterprise Linux®
  Virtualisatieopties:
  Citrix® XenServer®
  VMware® vSphere® ESX™ en ESXi™
  Red Hat Enterprise Virtualization®

Chipset

 • Intel® C202

Geheugen*

 • Tot 32 GB (4 DIMM-sleuven): 1 GB/2 GB/4 GB/8 GB DDR3, tot 1.333 MHz

Storage

 • Opties voor bekabelde harde schijven:
  2,5-inch SATA SSD, SAS (10.000 rpm)
  3,5-inch SAS (15.000 rpm), Nearline SAS (7.200 rpm), SATA (5.400 rpm, 7.200 rpm)

  Maximale interne opslagcapaciteit:

  Tot 6 TB*

Drive bays

 • Bekabelde opties beschikbaar:
  Tot twee 3,5-inch SAS- of SATA-harde schijven

Sleuven

 • 1 x PCIe x16 G2-sleuf

RAID-controllers

Netwerkcontroller

 • Eén 2-poort Broadcom BCM 5716

Communicatie

 • Broadcom® NetXtreme® 5709 Gigabit Ethernet-netwerkinterfacekaart met twee poorten, koper, TOE, PCIe x4
  Broadcom® NetXtreme® 5709 Gigabit Ethernet-netwerkinterfacekaart met twee poorten, koper, TOE/iSCI, PCIe x4
  Broadcom® NetXtreme® II 5709 Gigabit Ethernet-netwerkinterfacekaart met vier poorten, koper, met TOE/iSCI, PCIe x4
  2-poort Intel Gigabit Ethernet-adapter, Gigabit Ethernet-netwerkinterfacekaart, PCIe x4
  4-poort Intel Gigabit Ethernet-adapter, Gigabit Ethernet-netwerkinterfacekaart, PCIe x4

Voeding

 • Eén bekabelde voeding (250 W) (80 PLUS Silver)

Beschikbaarheid

 • Quad Pack led-diagnoselampjes, ECC-geheugen, add-in RAID, TPM/TCM

Videokaart

 • Matrox G200eW met 8 MB geheugen

Chassis

 • 42,4 x 434,0 x 394,3 mm (HxBxD)

   

  1,66 x 17,09 x 15,52 inch (HxBxD)

   

  Rackondersteuning
  Statische ReadyRails™ voor montage zonder gereedschap in 4-post racks met vierkante openingen of ronde openingen zonder schroefdraad of montage met gereedschap in 4-post racks met schroefdraad en 2-post (Telco-)racks

Beheer

 • Conform BMC, IPMI 2.0
  Dell OpenManage™
  Unified Server Configurator
  Lifecycle Controller ingeschakeld via opties: iDRAC6 Express, iDRAC6 Enterprise en vFlash

Omgevingscondities, in bedrijf

 • Geluid:
  Standaard geconfigureerd* 3,5-inch bekabeld chassis in een omgevingstemperatuur van 23 ± 2°C
  Stand-by: LwA-UL* = 5,2 bel; LpA* = 40 dBA

Voorschriften

PowerEdge R210II Server - Serious Business

Serious Business

Optimize your business with the PowerEdge R210 II. Easy to manage and fully scalable, with the performance and features to run applications and facilitate data sharing and protection, the R210 II is ideal for small businesses and remote offices alike.

Business Value

The PowerEdge R210 II offers a range of options that deliver the value, processor performance and scalability to meet your business needs.

PowerEdge R210II Server — Business Value
Technology that delivers value with performance and the essential features to operate your small businesses efficiently.
PowerEdge R210II Server (Overview)
A full selection of Intel® Xeon® processor to meet your performance needs. Choose from the Intel® Xeon® processor E3-1200 v2 Family, Intel® Pentium® processor G600 and G800 series or Intel® Celeron® processor G400 and G500 series.

Eenvoudig beheer

Met de Dell™ PowerEdge™ R210 II kunt u zich richten op het runnen van uw bedrijf. De optionele Dell™ Lifecycle Controller is een geavanceerde ingebouwde beheerengine die algemene beheertaken automatiseert en een efficiënte, veilige en gebruiksvriendelijke implementatie zonder tussenkomst of media mogelijk maakt.

PowerEdge R210II-server (Overzicht)
De optionele Dell Lifecycle Controller is op de server geïntegreerd en kan de taken van beheerders vereenvoudigen doordat zij via één intuïtieve interface (Unified Server Configurator) in een omgeving vóór de installatie van het besturingssysteem onder meer het besturingssysteem kunnen implementeren, systeemupdates kunnen uitvoeren, hardware kunnen configureren en diagnostische tests kunnen uitvoeren. Hiervoor hoeven niet meerdere, slecht op elkaar afgestemde cd/dvd-media te worden gebruikt.
PowerEdge R210II-server (Overzicht)
Dankzij de automatisering van de Dell Lifecycle Controller-serverimplementatie is de R210 II snel gebruiksklaar. De Dell Management Console, die een onderdeel van de OpenManageTM-portfolio van Dell vormt, wordt bij elke Dell-server gratis meegeleverd en biedt IT-beheerders een geconsolideerde weergave van hun IT-infrastructuur.
PowerEdge R210II Server - Flexible, Secure Technology

Flexible, Secure Technology

The Dell™ PowerEdge™ R210 II has built-in redundant hard drives, encryption, security and data protection options, lower wattage power supplies and ease of deployment.
Protect data with hardware- and software-enabled encryption.
Secure business information with hard drive RAID to make copies of data automatically.
Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en om u helpen bij de overgang van platform naar platform.

Dell ProSupport
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan. Neem vandaag nog contact op met een Dell vertegenwoordiger voor meer informatie*.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.

Dell Training Services
Dell Education Services biedt PowerEdge Server trainingscursussen die zijn ontworpen om u te helpen meer te bereiken met uw hardware-investering. Het leerplan is ontwikkeld in overleg met het team voor serverontwikkeling en het team voor technische support van Dell, om ervoor te zorgen dat de training de informatie en praktijkvaardigheden biedt die u en uw team nodig hebben voor het trefzeker implementeren, beheren en onderhouden van uw Dell Server oplossing. Als u meer informatie wilt of u vandaag wilt registreren voor een cursus, klikt u hier (in het Engels).
Dell OpenManage-portfolio voor systeembeheer
Het Dell OpenManage-portfolio voor systeembeheer, inclusief de geïntegreerde Dell Remote Access Controller (iDRAC) met Lifecycle Controller (een functie voor systeembeheer die in de Dell PowerEdge server is ingebouwd), helpt IT-beheerders bij het efficiënt beheren van Dell servers, zowel in fysieke, virtuele, lokale als externe omgevingen, “in-band” of “out-of-band” en met of zonder softwareagent voor systeembeheer. Ongeacht welk besturingssysteem of welke hypervisor u ook implementeert, iDRAC met Lifecycle Controller automatiseert de belangrijkste en meest uitgevoerde taken voor serverbeheer om uw IT-medewerkers te helpen productiever te worden en uw IT-omgeving rendabeler te maken en goed te onderhouden. Dell OpenManage kan ook worden geïntegreerd met en aangesloten op toonaangevende systeembeheeroplossingen van derden die u mogelijk al gebruikt. Zo kunt u blijven gebruikmaken van één bedieningspunt en voluit profiteren van uw bestaande investering.

Oplossingen en systeembeheer

  
Dell Desktop Virtualization Solutions Dell Desktop Virtualization Solutions
U staat voor een groeiend aantal uitdagingen voor de provisioning, het beheer en de ondersteuning van computergebruik door eindgebruikers in uw hele onderneming. Uw IT-team is niet uitgebreid met meer medewerkers en bovendien zijn de vereisten voor support complexer geworden. Ondertussen bent u op zoek naar de beste manier om uw clientsystemen te migreren en bij te werken en om nieuwe 'intelligente' mobiele apparaten te beveiligen.

De Dell DVS bieden u oplossingen voor desktopvirtualisatie waarmee u een gecentraliseerde computeromgeving voor eindgebruikers kunt samenstellen om het beheer van desktops te stroomlijnen en de onderhoudslast van uw IT-personeel te verlichten. Vanaf nu kunt u zich richten op belangrijke projecten om uw IT-services te verbeteren. De Dell DVS-oplossingen zijn volledig geïntegreerde en geteste oplossingen op basis van geavanceerde Dell PowerEdge rack- en bladeservers.

De speciaal ontworpen DVS-oplossingen van Dell combineren prestaties, geheugencapaciteit en opties voor ingebouwde hypervisors in Dell PowerEdge servers met desktopvirtualisatiesoftware in geoptimaliseerde configuraties. De DVS-oplossingen bieden een eenvoudigere implementatie en versnellen uw terugverdientijd. Dell DVS-oplossingen bieden:
 
 • Vereenvoudigd beheer: gecentraliseerd desktopbeheer, zodat u een ruimer assortiment van apparaten voor eindgebruikers kunt ondersteunen zonder hogere kosten of meer complexiteit
 • Gestroomlijnde activiteiten: omdat het besturingssysteem, de applicaties en gebruikersgegevens van apparaten zijn losgekoppeld, wordt alles minder complex en kunnen het onderhoud en de updates van de desktops worden gestroomlijnd
 • Beveiligde intellectuele eigendom en data: uw intellectuele eigendom en bedrijfsgegevens zijn goed beveiligd en gecentraliseerd, zodat u minder kwetsbaar bent voor dataverlies en ongeoorloofde toegang tot uw netwerk
 • Meer ondersteuning voor mobiliteit: beveiligde toegang voor smartphones en persoonlijke apparaten in uw hele organisatie, maar ook extern voor uw contractanten en partners


De Dell DVS-oplossingen zijn meer dan 50.000 uur getest en zijn gevalideerd op basis van implementaties in organisaties zoals de uwe, zodat u uw eigen oplossing vol vertrouwen kunt implementeren.

Storageopties
Met Dell Compellent, Dell EqualLogic en Dell PowerVault hebben wij een uitgebreide en innovatieve portfolio van storageproducten gemaakt, die allemaal makkelijk kunnen worden geïmplementeerd, beheerd en uitgebreid. Of u nu Network-Attached Storage (NAS), Direct-Attached storage (DAS), Internet SCSI (iSCSI) of Fibre Channel (FC) gebruikt, Dell heeft zeker een oplossing die aan uw zakelijke behoeften kan voldoen en de kosten en complexiteit van storage kan beperken.


Dell storage biedt meerDell storage biedt meer
De open, op standaarden gebaseerde oplossingen van Dell stellen bedrijven van iedere omvang in staat nieuwe technologieën te integreren zonder daarvoor prestaties of bestaande IT-investeringen te hoeven opofferen.Direct-Attached StorageDirect-Attached Storage:
De Dell PowerVault MD-storagereeks biedt eenvoudige en voordelige uitbreiding voor de Dell PowerEdge-servers en bieden een hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid voor veeleisende bedrijfsapplicaties.
 

Back-ups van het type schijf-naar-schijfBack-ups van het type schijf-naar-schijf
Doordat er van steeds meer data back-ups dienen te worden gemaakt en er steeds meer data dienen te worden beschermd terwijl de back-upperioden steeds korter worden, zijn veel IT-afdelingen overgestapt op schijfgebaseerde back-ups of hebben zij deze mogelijkheid aan de bestaande processen toegevoegd.
 

Network-Attached StorageNetwork-Attached Storage (NAS)
NAS is een speciale storageserver met een eigen IP-adres die beschikbaar is voor meerdere clients en servers in een Local Area Network (LAN) of Wide Area Network (WAN).Objectgebaseerde storageObjectgebaseerde storage
Het Dell DX Object Storage-platform is ontwikkeld om op een intelligente wijze vaste digitale content te gebruiken, op te slaan, te beschermen en te distribueren.Storage Area NetworkStorage Area Network
Een Storage Area Network (SAN) is een netwerk van gedeelde storageapparaten, zoals schijfstoragearrays en tapeautomatisering.Tapeback-upTapeback-up
Tapes en verwisselbare schijven worden beschouwd als de eerste en laatste verdedigingslinie tegen dataverlies en kunnen voor langdurige storage van data en voor back-ups worden gebruikt.
 

Unified StorageUnified Storage
Unified Storage is een term die de mogelijkheid beschrijft om data op bestands- en blokniveau te beheren.
Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Updates via e-mail

Updates via e-mail

Exclusieve Dell-aanbiedingen, rechtstreeks in uw mailbox.

Meer informatie
Financiering nodig?

Financiering nodig?

Extra manieren om de benodigde technologie nu aan te schaffen!

Meer informatie
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS01