|

Dell PowerEdge R310-rackserver

intel® xeon™
Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 24 juli 2017. Bekijk aanbiedingen

Server op bedrijfsniveau met de juiste prijs-prestatieverhouding

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

De Dell™ PowerEdge™ R310 is een krachtige 1U-rackserver met één socket die de juiste verwerkingskracht, zakelijke schaalbaarheid, vereenvoudigd beheer, gegevensbescherming en beveiligingsfuncties biedt. Een ideale keuze voor kleine en middelgrote bedrijven, externe kantoren en grote ondernemingen.

 • Zakelijke waarde: de prestaties, functies en beschikbaarheid voor een geschaalde uitbreiding om tegemoet te komen aan diverse zakelijke behoeften
 • Vereenvoudigd beheer: Met de optionele Dell Lifecycle Controller en de volledige OpenManage™ -suite voor verbeterde diagnosemogelijkheden en minder beheertijd.
 • Flexibele technologie: energie-efficiënte, compacte server voor implementatiegemak

 
 
Dell PowerEdge R310-rackserver
Gallery

Galerie

Kenmerken

Kenmerken

Video

PowerEdge R310 Server-video

Gesuggereerd product

Servers - PowerEdge - model R330

PowerEdge R330

 • Startprijs 1 034
 • Totale Besparing 238
 • Aanbiedingsprijs  796
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel

Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

Drive bays

 • Chassis voor vier harde schijven: 9 cm (3,5") SAS-, SATA-harde schijven of 6 cm (2,5") SAS-, SSD-harde schijven

Chassis

 • Chassis

  Fysieke afmetingen van de R310:
  42,4 x 434,0 x 610 mm (zonder omlijsting)
  4 cm (1,67") × 43 cm (17,1") × 61 cm (24") (HxBxD)

  Rackondersteuning

  Glijdende ReadyRails™ voor montage zonder gereedschap in 4-post racks met vierkante openingen of ronde openingen zonder schroefdraad, met ondersteuning voor optionele kabelbeheerarm waarvoor geen gereedschap vereist is
  Statische ReadyRails™ voor montage zonder gereedschap in 4-post racks met vierkante openingen of ronde openingen zonder schroefdraad of montage met gereedschap in 4-post racks met schroefdraad en 2-post (Telco-)racks

Beschikbaarheid

 • Hot-pluggable harde schijven, hot-pluggable redundante voedingen, DDR3 ECC-geheugen en Quad Pack led- of interactief lcd-beeldscherm

Voeding

RAID-controllers

 • Interne controllers:

  6 Gb/s SAS-hostbusadapter
  PERC H200 (6 Gb/s)
  PERC H700 (6 Gb/s) met 512 MB cache met batterijondersteuning; 512 MB, 1 GB niet-vluchtige cache met batterijondersteuning
  SAS 6/iR
  PERC S100 (softwaregebaseerd)
  PERC S300 (softwaregebaseerd)

  Externe hostbusadapters (niet-RAID):

  LSI2032
  6 Gbps SAS HBA

  Externe controllers:

  PERC H800(6 Gb/s) met 512 MB cache met batterijondersteuning; 512 MB, 1 GB niet-vluchtige cache met batterijondersteuning
  6 Gbs SAS-hostbusadapter X8

Chipset

 • Intel 3420

Storage

 • Opties voor hot-pluggable harde schijven:
  2,5-inch SATA SSD, SAS (10.000 rpm)
  3,5-inch SAS (15.000 rpm, 10.000 rpm), Nearline SAS (7,200 rpm), SATA (7,200 rpm)

  Opties voor bekabelde harde schijven:
  3,5-inch SAS (15.000 rpm, 10.000 rpm), Nearline SAS (7,200 rpm), SATA (7,200 rpm)

  Maximale interne opslagcapaciteit:
  Tot 8 TB*

  Externe opslag:
  Bezoek Dell.com/Storage voor informatie over Dell-opties voor externe opslag.

Sleuven

 • Twee PCIe G2-sleuven:

  Sleuf 1: PCIe x16 (x8-routering), volledige hoogte/halve lengte
  Sleuf 2: PCIe x8 (x8-routering), volledige hoogte/halve lengte

Netwerkcontroller

 • Broadcom 5716 Gigabit Ethernet-controller

Beheer

 • Dell™ OpenManage™
  Conform BMC, IPMI 2.0
  Optioneel: iDRAC6 Express, iDRAC6 Enterprise en vFlash

Communicatie

 • Intel Gigabit ET-serveradapter met vier poorten
  Intel Gigabit Ethernet-serveradapter met twee poorten
  Broadcom NetExtreme II 5709 Gb Ethernet-serveradapter met twee poorten en TOE
  Broadcom NetExtreme II 5709 Gb Ethernet-serveradapter met twee poorten, TOE en iSCSI-offload
  Intel PRO/1000 PT-serveradapter
  Brocade® CNA-adapter met twee poorten

  Optionele HBA-insteekkaarten:

  QLE2562 FC8-hostbusadapter met twee kanalen
  LPe12002 FC8-hostbusadapter met twee kanalen
  QLE2560 FC8-hostbusadapter met één kanaal
  LPe12000 FC8-hostbusadapter met één kanaal
  Brocade® FC4 en 8 GB HBA's

Videokaart

 • Matrox G200eW met 8 MB

Voorschriften

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en om u helpen bij de overgang van platform naar platform.

Dell ProSupport
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan. Neem vandaag nog contact op met een Dell vertegenwoordiger voor meer informatie*.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.

Dell Training Services
Dell Education Services biedt PowerEdge Server trainingscursussen die zijn ontworpen om u te helpen meer te bereiken met uw hardware-investering. Het leerplan is ontwikkeld in overleg met het team voor serverontwikkeling en het team voor technische support van Dell, om ervoor te zorgen dat de training de informatie en praktijkvaardigheden biedt die u en uw team nodig hebben voor het trefzeker implementeren, beheren en onderhouden van uw Dell Server oplossing. Als u meer informatie wilt of u vandaag wilt registreren voor een cursus, klikt u hier (in het Engels).
Dell OpenManage portfolio voor systeembeheer
Het Dell OpenManage portfolio voor systeembeheer, met daarin de geïntegreerde Dell Remote Access Controller (iDRAC) met Lifecycle Controller (een functie voor systeembeheer die in de Dell PowerEdge server is ingebouwd), helpt IT-beheerders bij het efficiënt beheren van Dell servers, zowel in fysieke, virtuele, lokale als externe omgevingen, 'in-band' of 'out-of-band' en met of zonder softwareagent voor systeembeheer. Welk besturingssysteem of welke hypervisor u ook implementeert, iDRAC met Lifecycle Controller automatiseert de belangrijkste en meest uitgevoerde taken voor serverbeheer, zodat uw IT-medewerkers productiever worden en uw IT-omgeving rendabeler en goed te onderhouden is. Dell OpenManage kan ook worden geïntegreerd met en aangesloten op toonaangevende systeembeheeroplossingen van derden die u mogelijk al gebruikt. Zo kunt u gebruik blijven maken van één bedieningspunt en optimaal profiteren van uw bestaande investering.

Oplossingen en systeembeheer

Dell oplossingen voor desktopvirtualisatie

Dell oplossingen voor desktopvirtualisatie
U staat voor een groeiend aantal uitdagingen voor de provisioning, het beheer en de ondersteuning van computergebruik door eindgebruikers in uw hele onderneming. Uw IT-team is niet uitgebreid met meer medewerkers en bovendien zijn de vereisten voor support complexer geworden. Ondertussen bent u op zoek naar de beste manier om uw clientsystemen te migreren en bij te werken en om nieuwe 'intelligente' mobiele apparaten te beveiligen.

Met Dell DVS kunt u een gecentraliseerde computeromgeving samenstellen voor eindgebruikers om het beheer van desktops te stroomlijnen en om ervoor te zorgen dat uw IT-personeel minder onderhoud hoeft uit te voeren. Vanaf nu kunt u zich richten op belangrijke projecten om uw IT-services te verbeteren. De Dell DVS-oplossingen zijn volledig geïntegreerde en geteste oplossingen op basis van geavanceerde Dell PowerEdge rack- en bladeservers.

De speciaal ontworpen DVS-oplossingen van Dell combineren prestaties, geheugencapaciteit en opties voor ingebouwde hypervisors in Dell PowerEdge servers met desktopvirtualisatiesoftware in geoptimaliseerde configuraties. De DVS-oplossingen zijn eenvoudig te implementeren en kennen een korte terugverdientijd. Dell DVS-oplossingen bieden:


Storageopties

Ons uitgebreide en innovatieve portfolio van storageproducten bevat Dell Compellent, Dell EqualLogic en Dell PowerVault, die allemaal eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd, beheerd en uitgebreid. Of u nu Network-Attached Storage (NAS), Direct-Attached storage (DAS), Internet SCSI (iSCSI) of Fibre Channel (FC) gebruikt, Dell heeft zeker een oplossing die aan uw zakelijke behoeften kan voldoen en die de kosten en complexiteit van storage kan beperken.

Waarde                   Dell storage biedt meer
Met de open, op standaarden gebaseerde oplossingen van Dell kunnen zowel grote als kleine bedrijven nieuwe technologieën integreren zonder in te leveren op prestaties of bestaande IT-investeringen.
        
 Attached Storage    Direct Attached Storage:
De Dell PowerVault MD storageproducten bieden eenvoudige en voordelige uitbreiding voor de Dell PowerEdge servers en bieden een hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid voor veeleisende bedrijfsapplicaties.
        
 Schijfback-up    Schijf-naar-schijfback-up
Doordat bedrijven van steeds meer data back-ups willen maken, en steeds meer data willen beveiligen, terwijl de back-upperioden steeds korter worden, zijn veel IT-afdelingen geheel of gedeeltelijk overgestapt op schijfback-ups.

        
 Network Attached Storage (NAS)     

Network Attached Storage (NAS)

NAS is een speciale storageserver met een eigen IP-adres die beschikbaar is voor meerdere clients en servers in een Local Area Network (LAN) of Wide Area Network (WAN).
        
 Objectgebaseerde storage     
Objectgebaseerde storage

Het Dell DX Object Storage platform is ontwikkeld om op een intelligente wijze vaste digitale content te gebruiken, op te slaan, te beschermen en te distribueren.
        
 Storage Area Network     
Storage Area Network
Een Storage Area Network (SAN) is een netwerk van gedeelde storageapparaten, zoals schijfstoragearrays en tapeautomatisering.
        
 Tapeback-up    


Tapeback-up

Tapes en verwisselbare schijven zijn de eerste en laatste verdedigingslinie tegen dataverlies en kunnen worden gebruikt voor langdurige datastorage en back-ups.
        
 Unified Storage     
Unified Storage

Unified Storage is een term voor de mogelijkheid om data te beheren op bestands- en blokniveau.

Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Updates via e-mail

Updates via e-mail

Exclusieve Dell-aanbiedingen, rechtstreeks in uw mailbox.

Meer informatie
Financiering nodig?

Financiering nodig?

Extra manieren om de benodigde technologie nu aan te schaffen!

Meer informatie
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS01