|

PowerEdge R720xd rackserver

intel® xeon™
Grijp uw kans en profiteer van geweldige aanbiedingen op onze veelzijdige All-in-One-pc's. Bekijk aanbiedingen

Uitstekende storagecapaciteit in een 2-socket 2U-rackserver.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

Breid geschaald uit voor omgevingen met een enorme gegevenstoename dankzij de uitmuntende storagecapaciteit, geheugendichtheid en I/O-mogelijkheden van de Dell™ PowerEdge™ R720xd rackserver.

 • Profiteer van superieure verwerkingsprestaties met Intel® Xeon® E5-2600 processoren en tot wel 24 DIMM's.
 • Vergroot de storagecapaciteit met tot wel vierentwintig 2,5" of twaalf 3,5" harde schijven.
 • Profiteer van flexibele I/O- en netwerkopties met voor PCIe Gen3 geschikte uitbreidingssleuven en producten van de leverancier van uw voorkeur of geïntegreerde NIC-technologieën.

 
 
PowerEdge R720xd

Drive bays

 • Tot zesentwintig 2,5" harde schijven of tot twaalf 3,5" harde schijven plus twee 2,5" harde schijven

Beschikbaarheid

 • Uiterst efficiënte voeding; hot-pluggable, redundante voeding; hot-pluggable bays voor harde schijven; TPM/geen TPM; ondersteuning voor dubbele interne SD-modules; hot-pluggable redundante ventilator; optionele omlijsting; bagagelabel; ECC-geheugen, interactief lcd-scherm; uitgebreide thermische ondersteuning; conform ENERGY STAR®, uitgebreid stroombereik; Switch Agnostic Partitioning (SWAP)

Voeding

 • Voedingen van 495 W en 750 W met Platinum energie-efficiëntie of voedingen van 1.000 W met Platinum+ energie-efficiëntie
  Voedingen met automatisch bereik

Chipset

 • Intel C600

Storage

 • Opties voor hot-pluggable harde schijven:
  2,5" SAS Solid State-harde schijf, SATA Solid State-harde schijf, SAS (15.000 rpm, 10.000 rpm), Nearline SAS (7.200 rpm), SATA (7.200 rpm)
  3,5" SAS (15.000 rpm), Nearline SAS (7.200 rpm), SATA (7.200 rpm)
  Zelfversleutelende harde schijven verkrijgbaar

  Maximale interne storagecapaciteit:
  50 TB

Sleuven

 • 6 PCIe-sleuven:
  Twee x16-sleuven, volledige lengte, volledige hoogte
  Eén x8-sleuf, volledige lengte, volledige hoogte
  Drie x8-sleuven, halflang, halfhoog

Beheer

 • Extern beheer:
  iDRAC7 met Lifecycle Controller
  iDRAC7 Express (standaard), iDRAC7 Enterprise (upgradeoptie)
  8 GB vFlash-media (upgradeoptie), 16 GB vFlash-media (upgradeoptie)

  Systeembeheer:
  Conform IPMI 2.0
  OpenManage™ Essentials en Dell Management Console
  OpenManage Power Center
  OpenManage Connections:
  OpenManage Integration Suite voor Microsoft® System Center
  Dell plug-in voor VMware® vCenter™
  HP Operations Manager, IBM Tivoli® Netcool® en CA Network and Systems Management (NSM)

Communicatie

 • 4-poort Broadcom® 1GbE BASE-T (geen TOE of iSCSI-offload)
  4-poort Intel 1GbE BASE-T (geen TOE of iSCSI-offload)
  2-poort Intel 10GbE BASE-T plus twee 1GbE-poorten (FCoE-functionaliteit ingeschakeld voor de 10GbE-poorten)
  2-poort Broadcom 10GbE SFP+ plus twee 1GbE-poorten (TOE en iSCSI-offload beschikbaar voor de 10GbE-poorten)

Rackondersteuning

 • Glijdende ReadyRails II voor montage zonder gereedschap in 4-post racks met vierkante openingen of ronde openingen zonder schroefdraad of voor montage met gereedschap in 4-post racks met openingen met schroefdraad, met ondersteuning voor optionele kabelbeheerarm waarvoor geen gereedschap vereist is
  Statische ReadyRails voor montage zonder gereedschap in 4-post racks met vierkante openingen of ronde openingen zonder schroefdraad of voor montage met gereedschap in 4-post racks met schroefdraad en 2-post (Telco) racks

Voorschriften

PowerEdge R720xd

Krachtige en evenwichtige prestaties

Kom tegemoet aan de hoge vereisten van uw toepassingen aan lokale storagecapaciteit en I/O-prestaties, met de buitengewone mogelijkheden van de PowerEdge R720xd rackserver van de nieuwste generatie.
PowerEdge r720xd - Krachtige en evenwichtige prestaties
Prestatiegerichte computing
Verbetert de prestaties van toepassingen aanzienlijk met de nieuwste Intel® Xeon® processoren uit de E5-2600 of E5-2600v2 productreeks en maximaal 24 Dual In-line Memory Modules (DIMM's). Gebouwd met 22-nanometer-procestechnologie en tot 12 cores per processor voor supersnelle verwerking voor computerintensieve taken.
Ontdek er alles over

Enorme storagecapaciteit
Maak gebruik van de uitgebreide lokale storagecapaciteit voor snelle toegang tot en verwerking van grote hoeveelheden gegevens in middelgrote en grote datacenters van ondernemingen.
Ontdek er alles over

Geavanceerde I/O-mogelijkheden
Verbeter de prestaties van uw datacenter met de evenwichtige, geschaald uitbreidbare I/O-mogelijkheden van de PowerEdge R720xd, inclusief geïntegreerde PCI Express (PCIe) 3.0-compatibele uitbreidingssleuven.
Ontdek er alles over

Uitstekend serverhulpprogramma

Laat de kracht en flexibiliteit van de PowerEdge R720xd rackserver het zware werk voor u doen, als uw grote mailserver, voor uw webhosting, databases of andere zakelijke toepassingen
PowerEdge R720xd - Uitstekend serverhulpprogramma
Krachtig systeembeheer
Profiteer van de eenvoudig te beheren levenscyclus met intelligent, op hardware gebaseerd systeembeheer, uitgebreide mogelijkheden voor energiebeheer en andere innovatieve beheertools.
Meer informatie

Superieure operationele efficiëntie
Behoud het hoge niveau van productiviteit, beveiliging en onderhoud van uw datacenter, dankzij de functies voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudbaarheid van de volgende generatie binnen de infrastructuur van de R720xd.
Meer informatie

Flexibele en schaalbare netwerkcapaciteit
Stem de doorvoercapaciteit van uw netwerk af op de behoeften van uw toepassingen met functies waarmee u optimaal van uw extra I/O-prestaties kunt profiteren.
Meer informatie

De PowerEdge ervaring van de nieuwe generatie

Maak van IT de engine voor het succes van uw bedrijf. De PowerEdge reeks van de nieuwste generatie is ontwikkeld met de juiste combinatie van functies en schaalbare prestaties om het hoofd te kunnen bieden aan veeleisende werklasten in grote en kleine datacenteromgevingen.

Verhoog de operationele efficiëntie met beter systeembeheer

Stroomlijn processen en verhoog de productiviteit om elke bestede euro optimaal te gebruiken. Beheer uw Dell PowerEdge servers in complexe IT-omgevingen door de meest essentiële beheertaken van de serverlevenscyclus te automatiseren, te implementeren, bij te werken, te bewaken en te onderhouden.

Wereldwijde services en support

Met Dell Services kunt u de complexiteit van IT verminderen, de kosten verlagen en inefficiëntie elimineren door zakelijke en IT-oplossingen harder voor u te laten werken. Het Dell Services-team gaat uit van al uw behoeften en ontwerpt oplossingen voor uw omgeving en bedrijfsdoelen, en maakt daarbij gebruik van bewezen leveringsmethoden, lokaal talent en diepgravende domeinkennis om uw total cost of ownership te helpen verlagen.
Wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en u te helpen bij de overgang naar een ander platform.

Dell Support Services
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.
Dell Education Services
Dell Education Services streeft ernaar uw relatie met Dell als vertrouwde partner aan te vullen, door Education Services aan te bieden voor onze eigen producten, voor toonaangevende infrastructuuroplossingen in de branche, en voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Het is een wereldwijde service met lokale vertegenwoordiging, klaslokalen en webgebaseerde trainingen die wereldwijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie of om u vandaag nog voor een cursus in te schrijven, gaat u naar: www.learndell.com (in het Engels).

Neem contact op met uw Dell-vertegenwoordiger vandaag nog voor meer informatie of klik voor meer informatie
Dell OpenManage portfolio voor systeembeheer
Het Dell OpenManage portfolio voor systeembeheer, met daarin de geïntegreerde Dell Remote Access Controller (iDRAC) met Lifecycle Controller (een functie voor systeembeheer die in de Dell PowerEdge server is ingebouwd), helpt IT-beheerders bij het efficiënt beheren van Dell servers, zowel in fysieke, virtuele, lokale als externe omgevingen, 'in-band' of 'out-of-band' en met of zonder softwareagent voor systeembeheer. Welk besturingssysteem of welke hypervisor u ook implementeert, iDRAC met Lifecycle Controller automatiseert de belangrijkste en meest uitgevoerde taken voor serverbeheer, zodat uw IT-medewerkers productiever worden en uw IT-omgeving rendabeler en goed te onderhouden is. Dell OpenManage kan ook worden geïntegreerd met en aangesloten op toonaangevende systeembeheeroplossingen van derden die u mogelijk al gebruikt. Zo kunt u gebruik blijven maken van één bedieningspunt en optimaal profiteren van uw bestaande investering.

Oplossingen en systeembeheer

Dell oplossingen voor desktopvirtualisatie

Dell oplossingen voor desktopvirtualisatie
U staat voor een groeiend aantal uitdagingen voor de provisioning, het beheer en de ondersteuning van computergebruik door eindgebruikers in uw hele onderneming. Uw IT-team is niet uitgebreid met meer medewerkers en bovendien zijn de vereisten voor support complexer geworden. Ondertussen bent u op zoek naar de beste manier om uw clientsystemen te migreren en bij te werken en om nieuwe 'intelligente' mobiele apparaten te beveiligen.

Met Dell DVS kunt u een gecentraliseerde computeromgeving samenstellen voor eindgebruikers om het beheer van desktops te stroomlijnen en om ervoor te zorgen dat uw IT-personeel minder onderhoud hoeft uit te voeren. Vanaf nu kunt u zich richten op belangrijke projecten om uw IT-services te verbeteren. De Dell DVS-oplossingen zijn volledig geïntegreerde en geteste oplossingen op basis van geavanceerde Dell PowerEdge rack- en bladeservers.

De speciaal ontworpen DVS-oplossingen van Dell combineren prestaties, geheugencapaciteit en opties voor ingebouwde hypervisors in Dell PowerEdge servers met desktopvirtualisatiesoftware in geoptimaliseerde configuraties. De DVS-oplossingen zijn eenvoudig te implementeren en kennen een korte terugverdientijd. Dell DVS-oplossingen bieden:


Storageopties

Ons uitgebreide en innovatieve portfolio van storageproducten bevat Dell Compellent, Dell EqualLogic en Dell PowerVault, die allemaal eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd, beheerd en uitgebreid. Of u nu Network-Attached Storage (NAS), Direct-Attached storage (DAS), Internet SCSI (iSCSI) of Fibre Channel (FC) gebruikt, Dell heeft zeker een oplossing die aan uw zakelijke behoeften kan voldoen en die de kosten en complexiteit van storage kan beperken.

Waarde                   Dell storage biedt meer
Met de open, op standaarden gebaseerde oplossingen van Dell kunnen zowel grote als kleine bedrijven nieuwe technologieën integreren zonder in te leveren op prestaties of bestaande IT-investeringen.
        
 Attached Storage    Direct Attached Storage:
De Dell PowerVault MD storageproducten bieden eenvoudige en voordelige uitbreiding voor de Dell PowerEdge servers en bieden een hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid voor veeleisende bedrijfsapplicaties.
        
 Schijfback-up    Schijf-naar-schijfback-up
Doordat bedrijven van steeds meer data back-ups willen maken, en steeds meer data willen beveiligen, terwijl de back-upperioden steeds korter worden, zijn veel IT-afdelingen geheel of gedeeltelijk overgestapt op schijfback-ups.

        
 Network Attached Storage (NAS)     

Network Attached Storage (NAS)

NAS is een speciale storageserver met een eigen IP-adres die beschikbaar is voor meerdere clients en servers in een Local Area Network (LAN) of Wide Area Network (WAN).
        
 Objectgebaseerde storage     
Objectgebaseerde storage

Het Dell DX Object Storage platform is ontwikkeld om op een intelligente wijze vaste digitale content te gebruiken, op te slaan, te beschermen en te distribueren.
        
 Storage Area Network     
Storage Area Network
Een Storage Area Network (SAN) is een netwerk van gedeelde storageapparaten, zoals schijfstoragearrays en tapeautomatisering.
        
 Tapeback-up    


Tapeback-up

Tapes en verwisselbare schijven zijn de eerste en laatste verdedigingslinie tegen dataverlies en kunnen worden gebruikt voor langdurige datastorage en back-ups.
        
 Unified Storage     
Unified Storage

Unified Storage is een term voor de mogelijkheid om data te beheren op bestands- en blokniveau.

Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS01