|

PowerEdge R920-rackserver

intel® xeon™
De Latitude 7285 2-in-1 is voorzien van een superieur beeldscherm en touchscreen. Meer informatie

Gebouwd voor snelheid.

Bestuur grote databases, ERP, HPC en andere veeleisende workloads met de prestaties van vier sockets, schaalbaar geheugen en zeer snelle I/O-doorvoer.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
PowerEdge R920

 

 

Drive bays

 • Tot vierentwintig 2,5-inch hot-pluggable 12 Gb/6 Gb SAS HDD of SAS/SATA SSD
  Tot 8 vanaf de voorkant toegankelijke Express Flash NVMe PCIe SSD (PCIe 3.0)

  RAID-controllers:

  Interne controllers:
  PERC H730P

  Externe controllers:
  PERC H8106Gbps SAS-hostbusadapter

Chassis

 • Rackondersteuning:
  ReadyRails II, het glijdende railsysteem voor de R920, biedt toegang tot 4-post racks met vierkante of ronde montageopeningen zonder schroefdraad, waaronder alle generaties Dell-racks, zonder dat daarvoor gereedschap vereist is. Het glijdende railsysteem biedt ook ondersteuning voor montage met gereedschap in 4-post racks met schroefdraad.

  Afmetingen:
  H: 6,8 inch (172, 6 mm)
  B: 18,99 inch (482,4 mm)
  D: 31,59 inch (802,3 mm) met psu en omlijsting
  D: 29,65 inch (753 mm) zonder omlijsting

Beschikbaarheid

 • Hot-pluggable harde schijven, hot-pluggable redundante voeding, hot-pluggable redundante ventilatoren, ECC-geheugen, interne dubbele SD-module

Voeding

 • Hot-pluggable redundante voedingseenheden: 750 W wisselstroom, 1100 W wisselstroom en gelijkstroom

Chipset

 • Intel C602J

Storage

 • 24 x 1,2 TB HDD of
  16 x 1,2 TB HDD + 8 x 1,6 TB PowerEdge Express Flash NVMe PCIe SSD's

  Ondersteunde harde schijven

  Opties voor hot-pluggable harde schijven:
  2,5-inch SATA/SAS SSD, SAS HDD (15.000, 10.000), nearline SAS HDD (7.200)
  2,5-inch PCIe SSD's: Dell PowerEdge NVMe Express Flash PCIe SSD

Sleuven

 • I/O-sleuven:
  Tot 10 PCIe-sleuven; 8 PCIe 3.0, + 1 RAID-sleuf, + 1 NDC-sleuf + 2 optionele PCIe-sleuven

Beheer

 • Extern beheer:
  iDRAC7 met Lifecycle Controller
  iDRAC7 Express (standaard)
  iDRAC7 Enterprise (upgradeoptie)
  8 GB of 16 GB vFlash-media (upgradeopties)

  Systeembeheer:
  Compatibel met IPMI 2.0
  Dell OpenManage Essentials
  Dell OpenManage Mobile
  Dell OpenManage Power Center
  Dell OpenManage-integratie:
  Dell OpenManage-integratiepakket voor Microsoft System Center
  OpenManage-integratie voor VMware® vCenter
  Dell OpenManage Connections:
  HP Operations Manager, IBM Tivoli® Netcool® en CA-netwerk en systeembeheer
  Dell OpenManage-plug-in voor Oracle Database Manager

Communicatie

 • Geïntegreerde NIC's:
  Broadcom® 5720 QP 1 Gb Netwerkdochterkaart
  Broadcom 57800 2x10Gb DA/SFP+ + 2x1Gb BT Netwerkdochterkaart
  Broadcom 57800 2x10Gb BT + 2x1Gb BT Netwerkdochterkaart
  Broadcom 57840S 10 Gb SFP+ Direct Attach-netwerkdochterkaart voor rackservers met vier poorten
  Intel Ethernet I350 QP 1Gb Netwerkdochterkaart
  Intel X520 DP 10Gb DA/SFP+, + I350 DP 1Gb Ethernet, Netwerkdochterkaart
  Intel Ethernet X540 10Gb BT DP + I350 1Gb BT DP Netwerkdochterkaart

Videokaart

 • Matrox® G200 met 8 MB geheugen
PowerEdge R920 — Ontketen de kracht van schaalbare prestaties

Ontketen de kracht van schaalbare prestaties

Voer meer transacties uit in minder tijd met de enorme geheugencapaciteit en indrukwekkende capaciteit voor caching van de PowerEdge R920. Dit is de krachtigste rackserver in de PowerEdge-reeks. Deze rackserver voegt de volgende generatie van de Intel® Xeon® Processor uit de E7 v2-productreeks toe aan de PowerEdge-reeks, die maximaal 15 cores per processor combineert met een grote geheugencapaciteit, krachtige threads en hardwaregebaseerde, geavanceerde betrouwbaarheidsfuncties die zijn ontworpen voor:
 • Het verwerken en analyseren van grote hoeveelheden data in real-time
 • Het leveren van real-time bedrijfsinformatie
 • Het aandrijven van snellere besluitvorming
 • Het verhogen van de productiviteit en winstgevendheid

 

De PowerEdge R920 kunt u gebruiken om de effectiviteit van de zakelijke applicaties te verhogen, buitengewone databaseprestaties te bieden en werklasten efficiënt te consolideren met grootschalige virtualisatie. Met de 4U-server met vier sockets en ingebouwde uitbreidbaarheid kunt u snel en eenvoudig uitbreiden met:
 • 96 DIMM-sleuven (tot 6 TB* RAM) voor in-memory-databases en grootschalige virtualisatie
 • Tot tien PCIe Gen3/Gen2-sleuven om een uiterst flexibele infrastructuur te maken en grote SAN-omgevingen op bedrijfsniveau toe te staan.
 • Tot 24 interne schijven (4 tot 24 opties voorschijven) met snelle 12Gbps SAS-harde schijven en maximaal acht Express Flash Solid State-harde schijven voor gelaagde, snelle toegang tot data

 

Als krachtige server voor grote ondernemingen biedt R920 ondersteuning voor gecentraliseerde zakelijke bedrijfsapplicaties, zoals CRM (customer relationship management) en Enterprise Resource Planning (ERP) met kritieke databases, en u kunt zelfs een consolidatie bieden van deze prestatiegevoelige bedrijfsapplicaties met grootschalige virtualisatie. Het is ideaal voor bedrijfskritieke omgevingen waarin prestaties, uitbreidbaarheid en betrouwbaarheid onmisbaar zijn.
PowerEdge R920 — I/O-mogelijkheden uitbreiden

I/O-mogelijkheden uitbreiden

Profiteer van tot wel 100% meer IOPS-prestaties dan bij de eerdere generatie PowerEdge-servers met de H730P PowerEdge RAID-controller (PERC). Dit is een RAID-controller met hoge prestaties voor Direct-Attached Storage (DAS). Door volop te profiteren van 12Gbps SAS-doorvoer, maakt deze PERC met werklasten geoptimaliseerde prestaties mogelijk met RAID6 en RAID60 als standaardfuncties. Beheer zonder gebruik van agents via iDRAC7 leidt tot PERC-configuratie, implementatie, updates en bewaking via een eenvoudige grafische gebruikersinterface (GUI) of opdrachtregelinterface (CLI).
De R920 ondersteunt optioneel dual-PERC-configuratie, wat meer flexibele PERC gebruik mogelijk maakt. De hoogste I/O-vereisten worden bijvoorbeeld toegewezen aan één PERC, die gebruikmaakt van Solid State-harde schijven met betere prestaties, terwijl de andere PERC werklasten met lagere prioriteit bestuurt met de HDD-storage.
PowerEdge R920 — Werk met vertrouwen

Werk met vertrouwen

Houd uw datacenter draaiend in topconditie met de verbeterde betrouwbaarheidfuncties van de PowerEdge R920, waaronder:
 • Intel Run Sure-technologie, waarmee systeemdiagnose en voorspellende foutanalyse worden verbeterd om servicekosten te verlagen en de uptime van het systeem te verhogen
 • Dell Fault Resilient Memory biedt een beveiligde hypervisor-geheugenzone voor VMware-omgevingen en een dubbele SD redundante hypervisor voor storingsvrije virtualisatie met hoge beschikbaarheid
 • Redundante hot-pluggable voedingen en ventilatoren

 

Het beheren van R920-servers wordt vereenvoudigd met intelligente, op hardware gebaseerd beheer dat is uitgerust met:
 • Uitgebreid energiebeheer
 • Integratie in virtuele consoles
 • Automatisering voor vervanging van onderdelen
Dell ProSupport

Dell ProSupport

Kies voor de premiumsupportservice van Dell, ProSupport, voor 24 uur per dag, 7 dagen per week* telefonische toegang tot technici van geavanceerd niveau die zich in uw regio bevinden. Of u nu één kantoor hebt of honderden vestigingen overal ter wereld, met onze simpele en flexibele aanpak beschermt u uw investeringen.
Verbeterd systeembeheer

Verbeterd systeembeheer

Stroomlijn processen en help de productiviteit te verhogen om elke bestede euro optimaal te gebruiken. Beheer uw Dell PowerEdge producten in allerlei IT-omgevingen door de meest essentiële beheertaken van de levenscyclus van servers te automatiseren met Dell OpenManage technologieën, zoals iDRAC met Lifecycle Controller*.
Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en om u helpen bij de overgang van platform naar platform.

Dell ProSupport
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan. Neem vandaag nog contact op met een Dell vertegenwoordiger voor meer informatie*.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.

Dell Training Services
Dell Education Services biedt PowerEdge Server trainingscursussen die zijn ontworpen om u te helpen meer te bereiken met uw hardware-investering. Het leerplan is ontwikkeld in overleg met het team voor serverontwikkeling en het team voor technische support van Dell, om ervoor te zorgen dat de training de informatie en praktijkvaardigheden biedt die u en uw team nodig hebben voor het trefzeker implementeren, beheren en onderhouden van uw Dell Server oplossing. Als u meer informatie wilt of u vandaag wilt registreren voor een cursus, klikt u hier (in het Engels).
Dell OpenManage portfolio voor systeembeheer
Het Dell OpenManage portfolio voor systeembeheer, met daarin de geïntegreerde Dell Remote Access Controller (iDRAC) met Lifecycle Controller (een functie voor systeembeheer die in de Dell PowerEdge server is ingebouwd), helpt IT-beheerders bij het efficiënt beheren van Dell servers, zowel in fysieke, virtuele, lokale als externe omgevingen, 'in-band' of 'out-of-band' en met of zonder softwareagent voor systeembeheer. Welk besturingssysteem of welke hypervisor u ook implementeert, iDRAC met Lifecycle Controller automatiseert de belangrijkste en meest uitgevoerde taken voor serverbeheer, zodat uw IT-medewerkers productiever worden en uw IT-omgeving rendabeler en goed te onderhouden is. Dell OpenManage kan ook worden geïntegreerd met en aangesloten op toonaangevende systeembeheeroplossingen van derden die u mogelijk al gebruikt. Zo kunt u gebruik blijven maken van één bedieningspunt en optimaal profiteren van uw bestaande investering.

Oplossingen en systeembeheer

Dell oplossingen voor desktopvirtualisatie

Dell oplossingen voor desktopvirtualisatie
U staat voor een groeiend aantal uitdagingen voor de provisioning, het beheer en de ondersteuning van computergebruik door eindgebruikers in uw hele onderneming. Uw IT-team is niet uitgebreid met meer medewerkers en bovendien zijn de vereisten voor support complexer geworden. Ondertussen bent u op zoek naar de beste manier om uw clientsystemen te migreren en bij te werken en om nieuwe 'intelligente' mobiele apparaten te beveiligen.

Met Dell DVS kunt u een gecentraliseerde computeromgeving samenstellen voor eindgebruikers om het beheer van desktops te stroomlijnen en om ervoor te zorgen dat uw IT-personeel minder onderhoud hoeft uit te voeren. Vanaf nu kunt u zich richten op belangrijke projecten om uw IT-services te verbeteren. De Dell DVS-oplossingen zijn volledig geïntegreerde en geteste oplossingen op basis van geavanceerde Dell PowerEdge rack- en bladeservers.

De speciaal ontworpen DVS-oplossingen van Dell combineren prestaties, geheugencapaciteit en opties voor ingebouwde hypervisors in Dell PowerEdge servers met desktopvirtualisatiesoftware in geoptimaliseerde configuraties. De DVS-oplossingen zijn eenvoudig te implementeren en kennen een korte terugverdientijd. Dell DVS-oplossingen bieden:


Storageopties

Ons uitgebreide en innovatieve portfolio van storageproducten bevat Dell Compellent, Dell EqualLogic en Dell PowerVault, die allemaal eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd, beheerd en uitgebreid. Of u nu Network-Attached Storage (NAS), Direct-Attached storage (DAS), Internet SCSI (iSCSI) of Fibre Channel (FC) gebruikt, Dell heeft zeker een oplossing die aan uw zakelijke behoeften kan voldoen en die de kosten en complexiteit van storage kan beperken.

Waarde                   Dell storage biedt meer
Met de open, op standaarden gebaseerde oplossingen van Dell kunnen zowel grote als kleine bedrijven nieuwe technologieën integreren zonder in te leveren op prestaties of bestaande IT-investeringen.
        
 Attached Storage    Direct Attached Storage:
De Dell PowerVault MD storageproducten bieden eenvoudige en voordelige uitbreiding voor de Dell PowerEdge servers en bieden een hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid voor veeleisende bedrijfsapplicaties.
        
 Schijfback-up    Schijf-naar-schijfback-up
Doordat bedrijven van steeds meer data back-ups willen maken, en steeds meer data willen beveiligen, terwijl de back-upperioden steeds korter worden, zijn veel IT-afdelingen geheel of gedeeltelijk overgestapt op schijfback-ups.

        
 Network Attached Storage (NAS)     

Network Attached Storage (NAS)

NAS is een speciale storageserver met een eigen IP-adres die beschikbaar is voor meerdere clients en servers in een Local Area Network (LAN) of Wide Area Network (WAN).
        
 Objectgebaseerde storage     
Objectgebaseerde storage

Het Dell DX Object Storage platform is ontwikkeld om op een intelligente wijze vaste digitale content te gebruiken, op te slaan, te beschermen en te distribueren.
        
 Storage Area Network     
Storage Area Network
Een Storage Area Network (SAN) is een netwerk van gedeelde storageapparaten, zoals schijfstoragearrays en tapeautomatisering.
        
 Tapeback-up    


Tapeback-up

Tapes en verwisselbare schijven zijn de eerste en laatste verdedigingslinie tegen dataverlies en kunnen worden gebruikt voor langdurige datastorage en back-ups.
        
 Unified Storage     
Unified Storage

Unified Storage is een term voor de mogelijkheid om data te beheren op bestands- en blokniveau.

Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Updates via e-mail

Updates via e-mail

Exclusieve Dell-aanbiedingen, rechtstreeks in uw mailbox.

Meer informatie
Financiering nodig?

Financiering nodig?

Extra manieren om de benodigde technologie nu aan te schaffen!

Meer informatie
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS03