|

PowerEdge T620 towerserver

intel® xeon™
Profiteer nu van enorme kortingen op geselecteerde premium producten die uw bedrijf in een hogere versnelling zetten. Bekijk aanbiedingen

Werk bliksemsnel uw meest veeleisende toepassingen af.

Verwerk alles supersnel met de PowerEdge™ T620 towerserver: krachtige prestaties en beschikbaarheid op bedrijfsniveau met ingebouwde mogelijkheden voor uitbreiding.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 

Gesuggereerd product

PowerEdge T630-towerserver

PowerEdge T630

 • Startprijs 1 648
 • Totale Besparing 618
 • Aanbiedingsprijs  1 030
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel

Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

 

 

Processor

 • Intel® Xeon® processor uit de E5-2600- of E5-2600v2-productreeks

  Processorsockets:
  2

  Interne verbindingen:
  2 x Intel QPI-koppelingen (QuickPath Interconnect); 6,4 GT/s; 7,2 GT/s; 8,0 GT/s

  Cache:
  2,5 MB per core; keuze uit 4, 6, 8, 10, 12 cores


Besturingssysteem

 • Microsoft® Windows Server® 2012
  Microsoft Windows Server 2012 Essentials
  Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1, x64 (met Hyper-V® v2)
  Novell® SUSE® Linux Enterprise Server
  Red Hat® Enterprise Linux®
  Virtualisatieopties:
  Citrix® XenServer®
  VMware® vSphere® ESX™ en ESXi™
  Red Hat Enterprise Virtualization®

Chipset

 • Intel C600

Geheugen*

 • Tot 768 GB (24 DIMM-sleuven): 2 GB/4 GB/8 GB/16 GB/32 GB DDR3 tot 1866 MT/s

Storage

 • Maximale interne storagecapaciteit:
  Tot 48 TB

  Harde schijven:
  Opties voor hot-pluggable harde schijven:
  2,5" PCIe Solid State-harde schijf, SAS Solid State-harde schijf, SATA Solid State-harde schijf, SAS (15.000 rpm, 10.000 rpm), Nearline SAS (7.200 rpm), SATA (7.200 rpm)
  3,5" Nearline SAS (7.200 rpm), SATA (7.200 rpm), SAS (15.000 rpm)
  Zelfversleutelende harde schijven verkrijgbaar

Drive bays

 • Kies uw optie: acht 3,5" hot-swappable schijfbays plus vier PCIe Solid State-harde schijven (optioneel), twaalf 3,5" hot-swappable schijfbays, zestien 2,5" hot-swappable schijfbays plus vier PCIe Solid State-harde schijven (optioneel) of tweeëndertig 2,5" hot-swappable schijfbays

Sleuven

 • Zeven PCIe-sleuven:
  Vier x16-sleuven met x16-bandbreedte met volledige lengte en op volledige hoogte
  Twee x8-sleuven met x8-bandbreedte op volledige hoogte
  Eén x8-sleuf met x4-bandbreedte met volledige lengte en op volledige hoogte

RAID-controllers

 • Interne controllers:
  PERC S110 (Software RAID)
  PERC H310
  PERC H710
  PERC H710P
  Externe hostbusadapters (RAID):
  PERC H810
  Externe hostbusadapters (niet-RAID):
  6 Gbps SAS-hostbusadapter

Netwerkcontroller

 • Intel 1 GbE LOM (LAN on Motherboard) met twee poorten

Voeding

 • Voeding van 750 W met Titanium energie-efficiëntie
  Voedingen van 495 W, 750 W of 1.100 W met Platinum energie-efficiëntie
  Voedingen met automatisch bereik

Beschikbaarheid

 • Zeer efficiënte, hot-pluggable, redundante voedingen; hot-pluggable schijfbays; TPM; ondersteuning voor dubbele interne SD-modules; hot-pluggable redundante ventilator; optionele omlijsting; bagagelabel; ECC-geheugen, interactief lcd-scherm; uitgebreide thermische ondersteuning; conform ENERGY STAR®; switchonafhankelijke partitionering

Chassis

 • Model: tower (geschikt voor rackmontage als een 5U-rack)
  Opmerking: u moet het type chassis kiezen bij de aankoop.

Beheer

 • Extern beheer:
  iDRAC7 met Lifecycle Controller
  iDRAC7 Express (standaard), iDRAC7 Enterprise (upgrade), 8 GB vFlash-media (upgrade), 16 GB vFlash-media (upgrade)

  Systeembeheer:
  Conform IPMI 2.0
  Dell OpenManage™ Essentials en Dell Management Console
  Dell OpenManage Power Center
  Dell OpenManage Connections:
  Dell OpenManage Integration Suite voor Microsoft® System Center
  Dell plug-in voor VMware® vCenter™, HP Operations Manager, IBM Tivoli® Netcool® en CA Network and Systems Management (NSM)

  Rackondersteuning:
  Glijdende ReadyRails™ II voor montage zonder gereedschap in 4-post racks met vierkante openingen of ronde openingen zonder schroefdraad of voor montage met gereedschap in 4-post racks met openingen met schroefdraad, met ondersteuning voor optionele kabelbeheerarm waarvoor geen gereedschap vereist is. Model voor rackmontage model beschikbaar (moet bij de initiële aankoop worden besteld).

Voorschriften

Ideale prestaties, veelzijdigheid en schaalbaarheid

Zet snel de rekenkracht in die u nodig hebt voor veeleisende consolidatieprojecten of virtualisatieomgevingen met de schaalbaarheid die voldoet aan de vereisten van kleine en grote bedrijven.
PowerEdge T620 – Ideale prestaties, veelzijdigheid en schaalbaarheid
Prestatiegerichte computing
Verbetert de prestaties van toepassingen aanzienlijk met Intel® Xeon® processoren uit de E5-2600 of E5-2600v2 productreeks met maximaal 24 Dual In-line Memory Modules (DIMM's). Deze processoren van de nieuwste generatie bieden toonaangevende prestaties voor computerintensieve taken omdat ze tot 12 cores per processor en tot 768 GB systeemgeheugen ondersteunen.
Ontdek er alles over

Geavanceerde I/O-mogelijkheden
Verbeter de prestaties en beschikbaarheid van uw werklast met de evenwichtige, geschaald uitbreidbare I/O-mogelijkheden van de PowerEdge T620 towerserver met geïntegreerde Gen3-geschikte PCI Express (PCIe) uitbreidingssleuven.
Ontdek er alles over

Veelzijdige storagecapaciteit
Profiteer van de enorme opslagcapaciteit van de T620 towerserver, met tot 32 hot-swappable schijfbays met een aantal flexibele harde schijfopties (HDD) en PCI Express Flash-schijven voor verbeterde IOPS-prestaties.
Ontdek er alles over

Productiviteit zonder concessies

Kies voor de ideale balans tussen krachtige prestaties en efficiënt beheer met de T620. Ideaal als towerserver voor kantooromgevingen. Ook geschikt voor rackmontage voor groeiende datacenters.
PowerEdge T620 – Productiviteit zonder concessies
Krachtig systeembeheer
Profiteer van de eenvoudig te beheren levenscyclus met intelligent, op hardware gebaseerd systeembeheer, uitgebreide mogelijkheden voor energiebeheer en andere innovatieve beheertools.
Meer informatie

Verbeterde operationele efficiëntie
Behoud het hoge niveau van productiviteit, beveiliging en onderhoud van uw datacenter, dankzij de functies voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudbaarheid van de volgende generatie binnen de infrastructuur van de T620.
Meer informatie

Flexibele implementatie
Houd uw T620 towerservers in bedrijf, ook wanneer uw bedrijf groeit en uw werkomgevingen evolueren.
Meer informatie

De PowerEdge ervaring van de nieuwe generatie

Maak van IT de engine voor het succes van uw bedrijf. De PowerEdge reeks van de nieuwste generatie is ontwikkeld met de juiste combinatie van functies en schaalbare prestaties om het hoofd te kunnen bieden aan veeleisende werklasten in grote en kleine datacenteromgevingen.

Verhoog de operationele efficiëntie met beter systeembeheer

Stroomlijn processen en verhoog de productiviteit om elke bestede euro optimaal te gebruiken. Beheer uw Dell PowerEdge servers in complexe IT-omgevingen door de meest essentiële beheertaken van de serverlevenscyclus te automatiseren, te implementeren, bij te werken, te bewaken en te onderhouden.

Wereldwijde services en support

Met Dell Services kunt u de complexiteit van IT verminderen, de kosten verlagen en inefficiëntie elimineren door zakelijke en IT-oplossingen harder voor u te laten werken. Het Dell Services-team gaat uit van al uw behoeften en ontwerpt oplossingen voor uw omgeving en bedrijfsdoelen, en maakt daarbij gebruik van bewezen leveringsmethoden, lokaal talent en diepgravende domeinkennis om uw total cost of ownership te helpen verlagen.
Wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en u te helpen bij de overgang naar een ander platform.

Dell Support Services
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.
Dell Education Services
Dell Education Services streeft ernaar uw relatie met Dell als vertrouwde partner aan te vullen, door Education Services aan te bieden voor onze eigen producten, voor toonaangevende infrastructuuroplossingen in de branche, en voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Het is een wereldwijde service met lokale vertegenwoordiging, klaslokalen en webgebaseerde trainingen die wereldwijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie of om u vandaag nog voor een cursus in te schrijven, gaat u naar: www.learndell.com (in het Engels).

Neem contact op met uw Dell-vertegenwoordiger vandaag nog voor meer informatie of klik voor meer informatie
Dell OpenManage-portfolio voor systeembeheer
Het Dell OpenManage-portfolio voor systeembeheer, inclusief de geïntegreerde Dell Remote Access Controller (iDRAC) met Lifecycle Controller (een functie voor systeembeheer die in de Dell PowerEdge server is ingebouwd), helpt IT-beheerders bij het efficiënt beheren van Dell servers, zowel in fysieke, virtuele, lokale als externe omgevingen, “in-band” of “out-of-band” en met of zonder softwareagent voor systeembeheer. Ongeacht welk besturingssysteem of welke hypervisor u ook implementeert, iDRAC met Lifecycle Controller automatiseert de belangrijkste en meest uitgevoerde taken voor serverbeheer om uw IT-medewerkers te helpen productiever te worden en uw IT-omgeving rendabeler te maken en goed te onderhouden. Dell OpenManage kan ook worden geïntegreerd met en aangesloten op toonaangevende systeembeheeroplossingen van derden die u mogelijk al gebruikt. Zo kunt u blijven gebruikmaken van één bedieningspunt en voluit profiteren van uw bestaande investering.

Oplossingen en systeembeheer

  
Dell Desktop Virtualization Solutions Dell Desktop Virtualization Solutions
U staat voor een groeiend aantal uitdagingen voor de provisioning, het beheer en de ondersteuning van computergebruik door eindgebruikers in uw hele onderneming. Uw IT-team is niet uitgebreid met meer medewerkers en bovendien zijn de vereisten voor support complexer geworden. Ondertussen bent u op zoek naar de beste manier om uw clientsystemen te migreren en bij te werken en om nieuwe 'intelligente' mobiele apparaten te beveiligen.

De Dell DVS bieden u oplossingen voor desktopvirtualisatie waarmee u een gecentraliseerde computeromgeving voor eindgebruikers kunt samenstellen om het beheer van desktops te stroomlijnen en de onderhoudslast van uw IT-personeel te verlichten. Vanaf nu kunt u zich richten op belangrijke projecten om uw IT-services te verbeteren. De Dell DVS-oplossingen zijn volledig geïntegreerde en geteste oplossingen op basis van geavanceerde Dell PowerEdge rack- en bladeservers.

De speciaal ontworpen DVS-oplossingen van Dell combineren prestaties, geheugencapaciteit en opties voor ingebouwde hypervisors in Dell PowerEdge servers met desktopvirtualisatiesoftware in geoptimaliseerde configuraties. De DVS-oplossingen bieden een eenvoudigere implementatie en versnellen uw terugverdientijd. Dell DVS-oplossingen bieden:
 
 • Vereenvoudigd beheer: gecentraliseerd desktopbeheer, zodat u een ruimer assortiment van apparaten voor eindgebruikers kunt ondersteunen zonder hogere kosten of meer complexiteit
 • Gestroomlijnde activiteiten: omdat het besturingssysteem, de applicaties en gebruikersgegevens van apparaten zijn losgekoppeld, wordt alles minder complex en kunnen het onderhoud en de updates van de desktops worden gestroomlijnd
 • Beveiligde intellectuele eigendom en data: uw intellectuele eigendom en bedrijfsgegevens zijn goed beveiligd en gecentraliseerd, zodat u minder kwetsbaar bent voor dataverlies en ongeoorloofde toegang tot uw netwerk
 • Meer ondersteuning voor mobiliteit: beveiligde toegang voor smartphones en persoonlijke apparaten in uw hele organisatie, maar ook extern voor uw contractanten en partners


De Dell DVS-oplossingen zijn meer dan 50.000 uur getest en zijn gevalideerd op basis van implementaties in organisaties zoals de uwe, zodat u uw eigen oplossing vol vertrouwen kunt implementeren.

Storageopties
Met Dell Compellent, Dell EqualLogic en Dell PowerVault hebben wij een uitgebreide en innovatieve portfolio van storageproducten gemaakt, die allemaal makkelijk kunnen worden geïmplementeerd, beheerd en uitgebreid. Of u nu Network-Attached Storage (NAS), Direct-Attached storage (DAS), Internet SCSI (iSCSI) of Fibre Channel (FC) gebruikt, Dell heeft zeker een oplossing die aan uw zakelijke behoeften kan voldoen en de kosten en complexiteit van storage kan beperken.


Dell storage biedt meerDell storage biedt meer
De open, op standaarden gebaseerde oplossingen van Dell stellen bedrijven van iedere omvang in staat nieuwe technologieën te integreren zonder daarvoor prestaties of bestaande IT-investeringen te hoeven opofferen.Direct-Attached StorageDirect-Attached Storage:
De Dell PowerVault MD-storagereeks biedt eenvoudige en voordelige uitbreiding voor de Dell PowerEdge-servers en bieden een hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid voor veeleisende bedrijfsapplicaties.
 

Back-ups van het type schijf-naar-schijfBack-ups van het type schijf-naar-schijf
Doordat er van steeds meer data back-ups dienen te worden gemaakt en er steeds meer data dienen te worden beschermd terwijl de back-upperioden steeds korter worden, zijn veel IT-afdelingen overgestapt op schijfgebaseerde back-ups of hebben zij deze mogelijkheid aan de bestaande processen toegevoegd.
 

Network-Attached StorageNetwork-Attached Storage (NAS)
NAS is een speciale storageserver met een eigen IP-adres die beschikbaar is voor meerdere clients en servers in een Local Area Network (LAN) of Wide Area Network (WAN).Objectgebaseerde storageObjectgebaseerde storage
Het Dell DX Object Storage-platform is ontwikkeld om op een intelligente wijze vaste digitale content te gebruiken, op te slaan, te beschermen en te distribueren.Storage Area NetworkStorage Area Network
Een Storage Area Network (SAN) is een netwerk van gedeelde storageapparaten, zoals schijfstoragearrays en tapeautomatisering.Tapeback-upTapeback-up
Tapes en verwisselbare schijven worden beschouwd als de eerste en laatste verdedigingslinie tegen dataverlies en kunnen voor langdurige storage van data en voor back-ups worden gebruikt.
 

Unified StorageUnified Storage
Unified Storage is een term die de mogelijkheid beschrijft om data op bestands- en blokniveau te beheren.
PC Pro

PowerEdge T620 beoordeling: "Aanbevolen" 5*/6* – juli 2012

een grote en krachtige server met voetstuk en de nieuwste Xeon E5-2600 processoren, enorme uitbreidingsmogelijkheden en uitzonderlijk lage geluidsniveaus
Algemene beoordeling: 5*/6* Aanbevolen

Links naar
Engelse content
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS06