|

Dell PowerVault LTO-3, LTO-4-120 FH (volledige hoogte) en LTO-4-120 HH (halve hoogte) — Gegevens

windowsforbusiness
intel-core
Grijp uw kans en profiteer van geweldige aanbiedingen op onze veelzijdige All-in-One-pc's. Bekijk aanbiedingen

Organisaties die behoefte hebben aan nachtelijke back-ups van één server met maximaal 400 GB.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
Dell PowerVault LTO-3 Tape Drive
Video

PowerVault LTO-tapeproducten

Gesuggereerd product

PowerVault LTO

PowerEdge LTO

 • Startprijs 5 446
 • Totale Besparing 1 852
 • Aanbiedingsprijs  3 594
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel

Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

 

 

Highlights

Linear Tape-Open Ultrium 3 (LTO-3) Tape Backup Drive
 • Single external LTO-3 tape drive, internal model available within server configurations
 • High performance and capacity that back up a maximum of 400 GB* (native) of information at up to 288 GB/hr (native)
 • Backward read and write compatible with Linear Tape-Open Ultrium 2 (LTO-2) media and read compatible with Linear Tape-Open Ultrium 1 (LTO-1) media
 • Available with LTO-3 write-once, read-many (WORM) media to protect your data from being altered or changed
 • Also available in the PowerVault 114T tape rack enclosure

Serviceplannen voor hardwaresupport

Dell-infrastructuurservices: altijd paraat:
Dell voert IT-services ten volle uit. Dat is ook wat de planning, de implementatie en het onderhoud van uw IT-infrastructuur verdienen. Verschillen in de uitvoering van services kunnen nadelig zijn voor de productiviteit van de gebruiker, de IT-afdeling en uiteindelijk ook voor uw reputatie. Door voort te bouwen op onze ervaring op het gebied van uitmuntende processen, kan Dell Services u betere services bieden. Dat is Dell in de puurste vorm.

Gold Enterprise Support:  
Biedt 24x7 snelle respons voor en oplossing van kritieke problemen, zoals escalatiebeheer en procedures voor onsite* noodinterventies, om snel weer aan de slag te kunnen gaan. Dit supportniveau is geschikt voor servers en storagesystemen die worden gebruikt voor e-mailsystemen, databasetoepassingen en virtualisatie.

Silver Enterprise Support:  
Silver Support biedt 24x7 handige toegang via telefoon voor het oplossen van problemen met hardware en kernsoftware met 24x7 onsite* service binnen de 4 uur na telefonische vaststelling van het probleem. Dit supportniveau is geschikt voor bestands- en printservers en andere tests en ontwikkelingstoepassingen in een niet-productieve omgeving.

Til uw support naar een hoger niveau

Platinum Plus Enterprise Support
Dit is het meest uitgebreide niveau van "Premium"-support van Dell voor storagesystemen en combineert een snelle respons voor en oplossing van kritieke problemen met een aangepaste accountplanning en -rapportering om de uptime proactief te helpen verbeteren. Met Platinum Plus hebt u rechtstreeks toegang tot het Enterprise Command Center, beschikt u over een aangewezen Platinum Technical Account Manager en kunt u genieten van de voordelen van de volgende twee vernieuwende mogelijkheden:

 • Operations Performance Benchmarking (Benchmarks voor werkingsprestaties) Dankzij vernieuwende beheerprocessen en -instrumenten genieten klanten van een ongekende transparantie van de IT-werkzaamheden, die zo een mechanisme voor voortdurende verbetering bieden.
 • ECC Real-time Tracking Window (Real-time ECC-opvolging) Een realtime webgebaseerd hulpmiddel dat klanten de mogelijkheid biedt om de realtime positie en status van elk openstaand incident waarmee zij wereldwijd kampen, op te volgen zonder te hoeven telefoneren.

Aanvullende aangeboden services

In de huidige werkomgeving zijn bedrijven afhankelijk van hun geavanceerde server- en storagesystemen die op rolletjes lopen. Maximale uptime is van essentieel belang. Het succes en de geloofwaardigheid van professionele IT-gebruikers zijn afhankelijk van het feit dat zij weten dat ze betrouwbaar bedrijfskritieke acties kunnen leveren en snel problemen kunnen oplossen als deze zich voordoen. Zij hebben ook de nodige flexibiliteit nodig om support af te stemmen op de verschillende behoeften van meerdere eindgebruikers en toepassingsomgevingen, waarbij ze op een slimme manier een goed evenwicht vinden tussen kwaliteit en kosten.

Back-up en herstel
Dell biedt uitgebreid projectbeheer om u te helpen uw technologie te optimaliseren, efficiëntie te verbeteren en downtime tot een minimum te beperken met een op maat gemaakte oplossing voor archivering, back-up en herstel voor een grotere mate van flexibiliteit, schaalbaarheid en beheerbaarheid.

Storage- en serverconsolidatie
De consolidatieservice biedt een gemeenschappelijk platform voor toewijzing en beheer van de groeiende vraag naar gegevensstorage en beperkt de werkzaamheden voor de beheerder doordat er door de consolidatie maar één beheerconsole is. Met onze totaalbenadering van storage- en serverconsolidatie kunt u uw productiviteit opvoeren door de levering van aangepaste systemen, software en services die het beheer vereenvoudigen en uw total cost of ownership kunnen verlagen. Consolidatie kan de volgende belangrijke voordelen bieden:

 • Vereenvoudigde exploitatie
 • Beter gebruik
 • Voordelige geschaalde uitbreiding

Uitgebreide training en certificering voor storageproducten
Geef uw werknemers de nodige kennis en vaardigheden om zo productief mogelijk te zijn. Dell biedt uitgebreide trainingservices die hardware- en softwaretraining omvatten, alsook pc-vaardigheden en professionele ontwikkelingscursussen. Dell training kan helpen de betrouwbaarheid van systemen te verbeteren, productiviteit te maximaliseren en verzoeken van eindgebruikers en downtime te reduceren.

Services voor onsite* installatie en installatie op afstand

Installatie en configuratie op afstand

 • Hulp bij de initiële configuratie of installatie van het besturings- of storagesysteem van uw nieuwe server
 • Flexibiliteit waarbij Dell de installatie op afstand “stuurt” via een online Web-Ex-sessie of waarbij u zelf de installatie uitvoert aan de hand van telefonische instructies
 • Geweldige, voordelige oplossing om het besturingssysteem van uw server snel bedrijfsklaar te krijgen

Onsite* installatie: hardware en besturingssysteem

 • Een onsite* technicus van Dell om een juiste fysieke installatie en functionaliteit te helpen garanderen van de hardware en het Windows besturingssysteem in uw bedrijfsomgeving
 • Hulp bij de installatie van uw nieuwe systeem in een door Dell ondersteund rack
 • De tijd helpen verkorten die nodig is om uw nieuwe systeem volledig bedrijfsklaar te krijgen
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS05