|

Dell PowerVault 124T Product Details

windowsforbusiness
intel-core
De Latitude 7285 2-in-1 is voorzien van een superieur beeldscherm en touchscreen. Meer informatie

De mogelijkheden voor extern beheer van de PowerVault™ 124T tape-autoloader maken echte back-ups zonder toezicht mogelijk, terwijl de magazijnarchitectuur het mogelijk maakt om de tapecartridges snel en eenvoudig automatisch te verplaatsen en te schalen.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
PowerVault 124T tape-autoloader
Video

PowerVault 124T LTO4HH

Gesuggereerd product

PowerVault TL1000 tapeautoloader

PowerVault TL1000

  • Startprijs 5 873
  • Totale Besparing 1 997
  • Aanbiedingsprijs  3 876
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel

Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

 

 

Belangrijkste kenmerken

  • Ondersteunt één LTO-tapedrive, ontworpen voor nachtelijke back-ups van minder dan 3 TB
  • Ideaal voor het consolideren van meerdere of externe toepassingsservers voor geautomatiseerde back-ups zonder toezicht
  • Rackgeoptimaliseerde tape-autoloaderoplossing met hoge dichtheid die tot 40 TB (LTO-6) standaard opslagcapaciteit ondersteunt in een compact 2U-model
  • Ondersteunt maximale standaarddoorvoersnelheden van 576 GB/uur (LTO-6)
  • Functionaliteit voor beheer op afstand voor betrouwbare back-ups via elke webbrowser
  • Eenvoudige schaalbaarheid dankzij het ontwerp met het dubbele magazijn waarmee u acht cartridges per magazijn kunt beheren (in totaal 16 cartridges per eenheid, twee magazijnen met elk 8 cartridges)

De PowerVault 124T is een tape-autoloader waarmee klanten de maximale rackgebaseerde opslagcapaciteit in een 2U-chassis kunnen behalen. Dankzij de uitbreidbare architectuur en het ontwerp van het magazijn kunnen klanten tapecartridges voor de groeiende behoeften van datacenters snel en eenvoudig beheren en vervangen. Zo kunnen klanten ook hun capaciteit kosteneffectief schalen om te voldoen aan toekomstige vereisten aan back-ups en herstel. De PowerVault 124T is een betrouwbare back-upoplossing die vanuit een webbrowser op afstand kan worden beheerd en die naadloos kan worden geïntegreerd in verschillende besturingssystemen zoals Microsoft® Windows en Linux®.

Groen denken begint bij tapes

Groen denken begint bij tapes

Wanneer we rekening houden met de eigenschappen en voordelen van tapeopslag - zoals betrouwbaarheid, draagbaarheid, codering (LTO-4, LTO-5 en LTO-6) en de houdbaarheid (meer dan 30 jaar) van tapecartridges - is het de ideale oplossing voor back-up of archivering voor de lange of korte termijn. Wanneer tapemedia zijn opgeslagen, hebben ze bovendien geen stroom meer nodig tot u ze weer gebruikt. Omdat opgeslagen tapes geen stroom verbruiken, zijn ze van nature groen.
Wereldwijde services en support

Wereldwijde services en support

Dell biedt een ruime keuze aan professionele services om beoordeling, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van uw IT-omgeving te vereenvoudigen en u te helpen bij de overgang naar een ander platform.

Dell Support Services
Dell ProSupport biedt een reeks supportservices die u in staat stellen het supportmodel te kiezen op basis van de manier waarop u technologie gebruikt en waar u middelen wilt toewijzen. We bevelen Dell ProSupport Plus met SupportAssist aan voor cruciale systemen, en Dell ProSupport voor premium hardware- en softwaresupport voor uw PowerEdge oplossing. Voor hyperscale datacenters bieden we ook ProSupport Flex for Data Center aan.

Dell Enterprise Deployment Services
ProDeploy Enterprise Suite* biedt een volledige reeks services voor implementatie en professionele certificeringen zodat u snel meer uit uw technologie vanaf dag één. Kies ProDeploy Plus voor de meest complete implementatie aanbieding beschikbaar op de markt, ProDeploy voor deskundige configuratie en installatie en eenvoudige implementatie voor de installatie van hardware zonder zorgen.
Dell Education Services
Dell Education Services streeft ernaar uw relatie met Dell als vertrouwde partner aan te vullen, door Education Services aan te bieden voor onze eigen producten, voor toonaangevende infrastructuuroplossingen in de branche, en voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Het is een wereldwijde service met lokale vertegenwoordiging, klaslokalen en webgebaseerde trainingen die wereldwijd beschikbaar zijn. Voor meer informatie of om u vandaag nog voor een cursus in te schrijven, gaat u naar: www.learndell.com (in het Engels).

Neem contact op met uw Dell-vertegenwoordiger vandaag nog voor meer informatie of klik voor meer informatie
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS03